اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

نوشته اصلی توسط FAM
    سلام
    [glow=red,2,300]نه با ام ام سی نتونستم ولی میخوهم با حافظه ی فلش چک کنم
    ببینم کجای کار ایراد داره اگه لطف کنید ممنون
    میکروی منم 2561 هست که 4 برابر 32 هست پس 12 ثانیه باید روش جاشه[/glow]
    سلام
    با 2561 کار نکردم ولی از اسمش پیداست که بیشتر روش جا میشه :biggrin:
    فکر میکنم شما با بیسکام کار میکنید.بیسکام کار نکردم ولی در کدویژن اگر از کلمه flash قبل از اسم متغیر استفاده کنیم روی فلش چیپ تعریف میشه.
    شما باید به نحوی فایل mp3 را به هگز و به صورت یک آرایه تبدیل کنید تا بتونید پشت سر هم به vs بفرستید. یکم برنامه نویسی میخواد. یا با استفاده از نرم افزارهای مربوط به هگز تبدیل کنید. (مثلاا bin2hex لینک : http://www.keil.com/download/files/bin2hex.zip)
    بعد به ترتیب بایت به بایت اونو بفرستید.
    من هم دفعه اول خیلی مشکل داشتم. شما مشکلات را مرحله مرحله حل کنید.
    ابتدا ارتباط RS232 را برقرار کنید تا راحت بشه دیباگ کرد.
    سپس سکتور صفر کارت را بخونید و به پورت سریال بفرستید ببینید درست میاد.
    بعد از اطمینان از عملکرد کارت و برنامه و البته سخت افزار فقط میمونه تنظیمات پیشفرض و ارسال دیتا.
    مطمئن باشید جواب گرفتن و استفاده از mmc/sd خیلی راحت تر از تبدیل mp3 به هگز و ... است.
    موفق باشید.
    If everything seems under control, you're just not going fast enough
    Mario Andretti

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا منصوری

سلام
      چه جالب اصلا فکر نمیکردم روی پلیرهای تجاری استفاده شده باشه!
      اگر برای شما امکان داره چند تا عکس از پلیر و مدارش بگذارید.
      با تشکر
      موفق باشید.
      سلام

تقدیم به شما و همه دوستان.
      نمای کامل مدار
      دریای آرام دریانورد حرفه ای نمیسازد .

دیدگاه

نمای نزدیک از آیسی

دیدگاه

سلام به اساتید .

شما نبدیل DIP خودتان ساختید . اگر بله با چی ؟ ( پزوتیو یا لامینت یا ...)
          البته من با پزوتیو دارم کارمیکنم .
          من تا این قدر ریز تا حالا نزدم نمی دونم چی در میاد , هنوز تمام نشده .

البته این کارو با عجله زدم در واقع میخواستم فقط تست بگیرم که شدنیه .
          العان هم تو مرحله اسیدشم .

دیدگاه

سلام به تمام دوستان
            من فقط تونستم صدا رو از میکروفن و line in به گیرم و باrs232 در محیط terminal بصورت کد دیجیتالی ببینم واز خروجی ic پخش کنم ولی توی mmc هنوز نتونستم بریزم وبخونم :angry: :cry2:

دیدگاه

سلام به همه دوستان گلم اقا من امشب رفتم دوباره سراغه این مدار کلی باهاش کلو کشتی گرفتم بلاخره تونستم یک فن روش پیاده کنم من کریستال وی اس رو مستقیم زده بودم بعد با مقاومت 1 مگ که تو دیتاشیت بود موازی کردم به نظر خودم که همچین فرقی نکرد oo: -دلیل چرت و پرت نوشتنم توی هیپر ترمینال و ایمولاتور فکر کنم به خاطر برابر نبودن فرکانس برنامه اصلی و کریستالیه که من گذاشتم البته تو برنامه تغییر دادم ولی.... oo:-در ضمن سیم رابط تست وی اس هم جدا کردم از تغذیه قبلش جواب نمیداد ولی الان جواب میده البته بعدش که گذاشتمم بازم جواب میده oo:-خیلی اذیتش کردم بیزبونو اولش یک فایل تکست میساخت که توش اسم فای با پسوندش بود حالا دیگه همونم نمیسازه ولی پخش میکنه خلاصه که از دسته من حسابی ذله شده :nice:
              حالا شکیات خودم :question: : به کریستال میکرو شک داشتم که اهنگو اونجوری پخش میکرد ولی با 16 مگ هم که گذاشتم همونطور پخش میکرد :rolleyes:-گاهی وقتی که خاموش میکدم و ام ام سی رو در میاوردم وقتی با کامپیوتر میخواستم بخونم میگفت باید اول فرمت بشه که اول فکر میکردم از ارتباط سریاله ولی اخه ربطی نداشت که بعد حدثیدم که اون موقع احتمالآ داشته چیزی توش مینوشته که ناقص مونده که اینجوری شده اخه منطقیم هست :redface: ولی(همون اولی که استارت میخوره میاد یکبار فقط اینکارو انجام میده؟!؟!؟!)-راستی اهنگم از پیام شمس و تیتراژ لیلی مجنون :mrgreen: -فیلمم با دوتا کیفیت گرفتم واستون اپ کردم یکی(lq) 300 کیلو اون یکی(hq) 1.6 مگ هست البته با هم فرق دارند دومی 1:30 وکیفیتشم بالاتر کل مدارم فیلم گرفتم صداشم که ضبط کردم بازم هرکدوم خواستید بگیرید ببینید و نظرتونو بدید بلاخره چندتا فکر بهتر از یک فکره بلکه بتونیم با هم این مدارو واسه اینده ها راه بندازیم که هم ما استفاده کنیم و هم اونا بازم از همه تشکر میکنم :bye
              موفق باشید
              http://explosive.persiangig.com/eca/mp3-hq.3GP
              http://explosive.persiangig.com/eca/mp3-lq.3GP
              هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

سلام
                از دوستانی که این آی سی رو خریدن آدرس بدن چون من گشتم پیدا نکردم
                باتشکر
                خوشا به حال بچه های تهران که همه قطعات در دسترسشون هست

دیدگاه

سلام
                  من دوباره بستم ولی جواب نداد و وی اس به شدت داغ کرد بعد که
                  داشتم فیوز بیت ها رو چک میکردم دیدم فیوز بیت Jtag روشن :angry:
                  :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                  باید یه وی اس دیگه رو به دیپ تبدیل کنم.
                  الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AFSHARAN
                    سلام
                    از دوستانی که این آی سی رو خریدن آدرس بدن چون من گشتم پیدا نکردم
                    باتشکر
                    خوشا به حال بچه های تهران که همه قطعات در دسترسشون هست
                    جمهوری بعد از حافظ کوچه فرشته تهران الکترونیک
                    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام :smile:
                      میشه شماره تلفن تهران الکترونیک برام بذارین :question:

دیدگاه

برو تو سایت جوان اللکترونیک
                        www.javanelec.com

دیدگاه

سلام
                          ببخشید دوستان کسی نمیدونه این آی سی رو اصفهان یا شیراز کی داره؟؟
                          یعنی این ای سی (1003و1011و1001) فقط تهران دارند؟ :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AFSHARAN
                            سلام :smile:
                            میشه شماره تلفن تهران الکترونیک برام بذارین :question:
                            66751142
                            66741927
                            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام آقای ناصری
                              اگه میشه pcb ای سی vs1003 رو برم پ کنید

دیدگاه

سلام
                                من یه pcb برای این vs1003 طراحی کردم

http://ali3635.persiangig.com/PCB2.PcbDoc

از دوستانی که این پروژه انجام دادن اگه کسی شماتیک کامل vs1003 و atm128 بزاره ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X