اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

نوشته اصلی توسط ghasedak2716
    اگه spien رو دستکاری کردین و disable کردین ، دیگه با پروگرامرهای سریال نمیتونین کاری براش بکنین
    از پروگرامرهای HV و JTAG استفاده کنین تا فیوز بیت رو به حالت اول در بیارین
    بچه ها کسی میتونه یه نقشه پروگرمر HV که جواب گرفته ازش رو لینک کنه؟
    با تشکر فراوان
    یا علی

دیدگاه

منظورتون اینه که الان که من با 8MH کار کردم ، دیگه نمی تونم 1MH کار کنم . اگه میشه چطوری ؟ تنظیمات خاصی داره ؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI DK
        منظورتون اینه که الان که من با 8MH کار کردم ، دیگه نمی تونم 1MH کار کنم . اگه میشه چطوری ؟ تنظیمات خاصی داره ؟

ممنون

باید یا کریستالت رو تغییر بدی و تو برنامه نویسی 1 مگا قرارش بدی. و یا اینکه از کریستال داخلی یا خارجی 8 مگا استفاده کنی.
        برای تنظیم فیوز بیت هاش هم به صفحه اول همین تایپیک یه سری بزن

دیدگاه

سلام دوستان . دستم به دامنتون. من یه پروگرم uspasp خریدم . به صورت پیش فرض میکروها با اسیلاتور داخلی 1 مگ کار می کردند . چند روز پیش امدم یه کریستال خارجی 4 مگ رو امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه . طبق شکل زیر فیوزبیت ها رو تغییر دادم و بعدشم با تیک زدن Program fuse میکرو رو پروگرم کردم میکرو کار نکرد که نکرد و دیگه نمی تونم اونو پروگرم کنم میکرو رو دیگه نمیشناسه این کار رو با دو تا میکرو دیکه هم امتحان کردم اونا رو هم از دست دادم(تا حالا 3 تا میکرو میترسم بیشتربشه )javascript:void(0); می خواست بدونم چی کار باید بکنم که میکروها رو دوباره احیا شون کنم . یه سوال دیگه برای پروژه نیاز دارم که از کریستال 12 مگ استفاده کنم (آخه می خوام یه فایلی رو رو میکرو پروگرم کنم که کدش رو ندارم که برنامه رو برای اسیلاتتور های داخلی میکرو تنظیمش کنم وو فقط فایل هگز اون رو دارم پس باید حتما 12 مگ فرکانس باشه) فیوز بیت ها رو باید چی بدم؟ خیلی ممتون ار راهنماییتون

دیدگاه

یه چیز دیگه روی خود پروگرمر اسیلاتور خارجی داره اونم 4 مگ اما هر کاری که می کنم درست نمی شه مدل پروگرمر من دقیقا اینه

لطفا اگر می تونید راهنماییم کنید . راستی اگر بخوام با کابل Isp کار کنم باید چی کار کنم

دیدگاه

وقتی میکرو روی کریستال خارجی ئتنظیم میکنین حتما باید کریستال بزاری تا میکرو روشن بشه ( حتی پروگرم )
              تو این نرم افزار هم بعد اینکه فیوزبیت ها روی کریستال خارجی تنظیم کردی سویچ شو عوض کن
              صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

سلام
                بچه ها اگه فیوز RSTdis رو پروگرم کنیم و پایه ریست رو به عنوان خروجی تعریف کنیم چطور میتونیم میکرو رو (مگا8) رو پروگرم کنیم و فیوزبیتشو برگردونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                یا علی

دیدگاه

با high voltage programmer

دیدگاه

با high voltage programmer

دیدگاه

من نقشه ای که ندارم
                      ولی اگه فقط یه دونه آی سیت اینطوری شده فعلا بیخیالش شو اگه کسی از دوستات پروگرمر داشت بده برات فیوز بیتشو عوض کنه
                      البته بعضی از فروشگاهها خودشون برا مشتری هاشون از این کارا میکنن

دیدگاه

سلام
                        من نقشه ای که ندارم
                        ولی اگه فقط یه دونه آی سیت اینطوری شده فعلا بیخیالش شو اگه کسی از دوستات پروگرمر داشت بده برات فیوز بیتشو عوض کنه
                        البته بعضی از فروشگاهها خودشون برا مشتری هاشون از این کارا میکنن
                        این حرف شما توی تهران صحت داره نه تو شهرستانا....
                        فعلا که 2تا رو پکوندم همشم تقصیر پروگرمر CodeVision است که موقع پروگرم فیوزبیتا معلوم نیست کدوم رو داری 1 مینویسی کدومو 0 من هنوز هم نفهمیدم!!!
                        یا علی

دیدگاه

توی code vision اونایی رو که تیک میزنی صفر میشن

دیدگاه

توی code vision اونایی رو که تیک میزنی صفر میشن
                            خوب یعنی پروگرم میشه دیگه درسته چون فیوزبیت ها 1 غیر فعالند و 0 فعال؟

دیدگاه

سلام من اومدم ابرو شو درست کنم زدم چششم کور کردم میکروم کار می کرد سرعتش پایین بود می خواستم با کریستال خارجی که از طریق فیوز بیت تعریف کنم که سرعتش بیاد بالا دیگه پروگرم اونو نمی شناسه کسی می تونه به صورت تصویری کمک کنه یه ضرب المثل چینی میگه هزار کلمه رو رو با یک عکس می شنه نشون داد راستی من چی کار کنم سرعت میکروم زیاد بشه جز راه فیوز بیت ها ممنون از شماخدا نگهدارتون
                              من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfallahi63
                                سلام من اومدم ابرو شو درست کنم زدم چششم کور کردم میکروم کار می کرد سرعتش پایین بود می خواستم با کریستال خارجی که از طریق فیوز بیت تعریف کنم که سرعتش بیاد بالا دیگه پروگرم اونو نمی شناسه
                                پروگرمرت کریستال داره؟ یه کریستال بذار رو پایه های میکروت بعد پروگرم کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X