اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تالیف کتاب برای XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تالیف کتاب برای XMEGA

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    جناب کی نژاد عزیز ، از دیدن این تاپیک واقعا خوشحال شدم.

میدونم که برای چاپ این کتاب شما هیچ مشکل علمی و اقتصادی و .... نخواهید داشت ولی در هر صورت بنده و سایر اعضای تیم همکاری کامل خودمان را جهت همکاری در این مهم، اعلام میکنیم.
    از اعلام همکاری شما بسیار تشکر می کنم.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

مهندس طراح بحث رو کوتاه کن.... فقط بگو کی چاپ میشه؟؟؟.... از همین الان لحظه شماری میکنم تا یکی از اون کتاب رو داشته باشم..
      من زیاد دور برنامه نویسی نیستم فقط گاهی اوقات برای رفع خستگی برنامه مینویسم اما مطمئنم با کتابی که به زبان شما بیان شده باشه شب تا صبح برنامه نویسی رو ول نمیکنم... باور کنید فقط برای تشویق شما این حرف رو نمیزنم، واقعا بی صبرانه منتظرم....
      میخواستم بگم اگه از من کمکی بر میاد در خدمتم اما دیدم با این اطلاعات کمم چیکار میتونم بکنم؟؟؟
      اما یه چیزی....
      در کمک مالی میتونم در حد وسع خودم یاریتون کنم....

یک خواهش دارم....
      این تاپیک یک تاپیک عادی نباشه هااااااا.......دلمو صابون زدم و منتظرم..
      خداوند حافظ شما باشه...
      چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

ضمن تشکر از لطف شما، با توجه به نتایج نظر سنجی این تاپیک که فعلا هر دو گزینه آن از نظر آماری با یکدیگر هم وزن هستند و با توجه به اینکه شخصا مایل هستم نسخه کامل تر کار انجام شود، بصورت طبیعی پروسه نگارش و چاپ کتاب قدری زمان می برد. اما فارغ از بحث کتاب، در حال حاضر که این توفیق برای من حاصل شده که بتوانم در این انجمن پاسخگوی دوستان باشم، اگر علاقه ای به کار با XMEGA دارید برای کتاب معطل نشوید و اگر سوالی وجود داشته باشد در حد بضاعت علمی و زمانی که در اختیار دارم، پاسخگوی شما و سایر دوستان خواهم بود.
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

با سلام
          شاید نوشتن یه سری کتاب آموزشی بصورت کتابهای کم حجم و ارزون قیمت که هر قسمت بیان کننده یکی از مباحث باشه بهتر باشه
          البته از نظر اماده سازی و چاپ مشکل تر و زمان برتر خواهد بود :smile:

دیدگاه

درود و صد درود بر ...
            ... آرزوی موفقیت و کامیابی در همه مراحل زندگی رو دارم
            ... صادقانه عرض کنم اگر نام ایران همیشه بزرگ بوده و هست فقط و فقط به خاطر وجود اساتید ... است
            درود بر تمام مردان غیرتمند و فداکار ایرانی
            مشخصات من در لینک زیر
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg698645#msg698645

www.********

دیدگاه

مطلوب تر آن است که توجه ما بیشتر به انجام کار و ایجاد خروجی معطوف باشد و کار خاصی انجام نشده که نیاز به تعریف و تمجید داشته باشد. بنابراین ضمن تشکر از شما، پست قبلی را ویرایش کردم.

دیدگاه

مهندس تصمیم گرفتید که به چه صورت کتاب رو تألیف کنید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                  مهندس تصمیم گرفتید که به چه صورت کتاب رو تألیف کنید ؟
                  با توجه به نتایج نظر سنجی و تمایل شخصی خودم، انجام کامل تر کار مناسب به نظر می رسد.

دیدگاه

سلام
                    ایول ایول !
                    مهندس خدایش کارت درسته ! میبینم که واسه اتمل هم اشکال میگیری ، ایول مهندس ما بهتون افتخار میکنیم !

من نظرم اینه که xmega رو به طور کامل توضیح بده مثل کتاب آقای کاهه منهتا دیگه سراغ مگا ها نره !
                    موفق باشید

دیدگاه

آقای مهندس آیا قصد دارید برای کتابتون برد اختصاصی هم طراحی کنید یا نه؟
                      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

با توجه به سوالات مطرح شده، یک توضیح کلی راجع به روال مورد نظر برای تالیف کتاب ارائه می کنم تا ابهام دوستان تا حدی برطرف شود.

1- اطلااعات مربوط به XMEGA هنوز در مرحله تکمیل شدن است و این روال به غیر از متون موجود بر دو پایه آزمایش های عملی و مکاتبات با Atmel استوار است. بنابراین ممکن است با ترجمه Datasheet یا سایر متون و یا مثلا ترجمه Help نرم افزاری مانند بسکام بتوان کتابی را تالیف کرد، اما این روش با آنچه که اکنون در جریان است تفاوت زیادی دارد و هدف فقط بازنویسی اطلاعات موجود نیست. واقعیت آن است که به دلیل جدید بودن این خانواده، نتیجه بررسی های فعلی می تواند حتی برای آن کارشناسی که مثلا در شرکت MCS Electronic قصد ارتقاء نرم افزار بسکام را دارد، مفید واقع شود و تکمیل این پروسه، زمان خاص خود را می طلبد.

2- برخورد با استفاده از قابلیت های XMEGA یک برخورد حداکثری است. به این معنی که روشی مورد نظر است که بیشترین امکان استفاده از قابلیت های XMEGA در آن ممکن باشد.از نظر ابزار برنامه نویسی،کامپایلر IAR به دلیل ویژگی های آن و مورد تائید بودن توسط Atmel، توانمندترین روش برای به ظهور رساندن قابلیت های XMEGA است. به همین دلیل پایه کار بر اساس همین کامپایلر بنا شده و این روش که چگونه عمل کنیم که آسان تر باشد و کمتر از فکر خود کار بکشیم، در استفاده از IAR موضوعیتی ندارد. اما ممکن است برای طیفی از مخاطبان که انگیزه و توانایی استفاده از قابلیتهای IAR را ندارند، بصورت موازی در مورد بسکام هم توضیحاتی داده شود.

3- پیرو سوال جناب شفقی، از نظر سخت افزاری با توجه به طراحی بردی که برای XMEGA برای اولین بار عرضه شده و ویژگی این برد در امکان استفاده از تمام شماره های XMEGA (به دلیل وجود مبدل و عدم نصب مستقیم میکروکنترلر)، در کتاب هم بر مبنای همان برد عمل خواهد شد و تاکنون سورس های مختلفی هم در این مورد نوشته و آزمایش شده که فقط بعضی از آنها برای استفاده در اینترنت قرار داده شده است.

دیدگاه

سلام جناب آقای مهندس کی نژاد
                          بنده از دانشجویان شما در دانشگاه شهرری بودم،البته با شناختی که از شما دارم بعید نیست که منو به خاطر بیارین،
                          من الان در آلمان هستم و دارم روی تز فوق لیسانسم کار می کنم، اتفاقا چون من تصمیم دارم یک بخش از پروژه ام رو با استفاده از میکروکنترلر ATxmega128A1 انجام بدم و اتفاقا همین روزها در گیرو دار سفارش خرید STK600 از Atmel هستم تا الگوریتم خودم رو روی سیستم چک کنم،
                          جزوه درسی که با شما گذروندم(درس کنترل کننده های صنعتی) اینجا هم با منه وگاهی ازش استفاده می کنم،حتی پیشنهاد PLC که به زبان فارسی برنامه نویسی بشه رو که شما مطرح کردین توی جزوه نوشتم،من به خاطر آورده باشین من همون دانشجوئی هستم که یک PLC Omron Zen خریده بودم تا روش کارکنم، من هنوز هم به خاطر اینکه بالاترین نمره رو تو کلاس از شما گرفتم افتخار می کنم،چون گرفتن نمره 17/5 از شما کار آسونی نبود،
                          درهرصورت من هنوزهم حاضرم بعنوان دانشجوی شما در خدمت باشم،اگر فرمایشی باشه در خدمت شما هستم
                          hramooi@yahoo.com
                          باتشکر واحترام-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hramooi
                            سلام جناب آقای مهندس کی نژاد
                            بنده از دانشجویان شما در دانشگاه شهرری بودم،البته با شناختی که از شما دارم بعید نیست که منو به خاطر بیارین،
                            من الان در آلمان هستم و دارم روی تز فوق لیسانسم کار می کنم، اتفاقا چون من تصمیم دارم یک بخش از پروژه ام رو با استفاده از میکروکنترلر ATxmega128A1 انجام بدم و اتفاقا همین روزها در گیرو دار سفارش خرید STK600 از Atmel هستم تا الگوریتم خودم رو روی سیستم چک کنم،
                            جزوه درسی که با شما گذروندم(درس کنترل کننده های صنعتی) اینجا هم با منه وگاهی ازش استفاده می کنم،حتی پیشنهاد PLC که به زبان فارسی برنامه نویسی بشه رو که شما مطرح کردین توی جزوه نوشتم،من به خاطر آورده باشین من همون دانشجوئی هستم که یک PLC Omron Zen خریده بودم تا روش کارکنم، من هنوز هم به خاطر اینکه بالاترین نمره رو تو کلاس از شما گرفتم افتخار می کنم،چون گرفتن نمره 17/5 از شما کار آسونی نبود،
                            درهرصورت من هنوزهم حاضرم بعنوان دانشجوی شما در خدمت باشم،اگر فرمایشی باشه در خدمت شما هستم
                            hramooi@yahoo.com
                            باتشکر واحترام-
                            بسیار از حضور شما در انجمن و شنیدن خبر پیشرفت های تحصیلی خوشحال شدم و برای شما آرزوی موفقیت مستمر دارم. در این انجمن و سایر فروم های فارسی زبان اکثرا به اصطلاح از اصحاب download و به دنبال حل مشکل خود هستند و درصد کمی وجود دارند که به دنبال در اختیار قرار دادن اطلاعات و حل مشکل دیگران باشند. یکی از کارهای خوبی که می توانید انجام دهید این است که تجربیات خود را در اینجا در اختیار دیگران بگذارید تا آنها هم از آن بهره مند شوند و اگر در جریان انجام پروژه خود در مورد XMEGA هم به مسئله ای برخورد کردید می توانید در اینجا مطرح کنید تا به آن پاسخ داده شود.

دیدگاه

استاد گرامی می خوام بگم با بیصبری فراوان منتظر دیدین کتاب شما هستیم من به شخصه فکر کنم بالای 5000 عدد فروش کنه

البته برام پر واضحه که هدف شم تیراژ و این جو چیزا نیس .

الان خیلی از دوستان رفتند سراغ ارم و از xmega غافل شدن

این در حالیکه عدم وجود منبع و کتاب از عوامل اصلی این گرایش که کتاب شما مطمنم یکی از عوامل گرایش بیشتر به xmega خواهد بود

من به شخصه ... بعنوان یه ایرانی افتخار می کنم .

با سپاس
                              نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد !

دیدگاه

من فکر می کنم تنها علتی که xmega رو نمیرن طرفش نبود پروگرامره !
                                یکی از مزیت های avr اینه که میکروهاش بدون هیچ وسیله ای، فقط با یک پورت پرینتر کامپیوتر میشه پروگرامش کرد !
                                همین امر تو arm های اتمل هست، ولی نمی دونم چرا تو xmega اینجوری کرده !
                                --------------------------------------------------------------------------
                                جناب مهندس کی نژاد، شرمنده، میشه بگین کتابتون الان تو چه مرحله ای هستش ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X