اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تالیف کتاب برای XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تالیف کتاب برای XMEGA

با سلام خدمت اساتید گرامی
    ببخشید اقای مهندس کی نژاد میخواستم بپرسم تالیف کتاب چه طور شد؟؟ دارین مینویسینش؟ من خیلی علاقه کار با XMEGA دارم اما بر خلاف AVR کتاب ها و مراجع خوبی به زبان فارسی نیست :NO:
    موفق باشین

دیدگاه

با سلام خدمت استاد گرامی
      راستش منم مدتیه دارم دنبال یه کتاب خوب راجع به این سری میگردم اما متاسفانه نه تنها کتاب خوبی پیدا نمیشه بلکه اصلا کتابی پیدا نمیشه!!!!
      منم بیصبرانه منتظرم و براتون ارزوی موفقیت میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        با سلام خدمت اساتید گرامی
        ببخشید اقای مهندس کی نژاد میخواستم بپرسم تالیف کتاب چه طور شد؟؟ دارین مینویسینش؟ من خیلی علاقه کار با XMEGA دارم اما بر خلاف AVR کتاب ها و مراجع خوبی به زبان فارسی نیست :NO:
        موفق باشین
        نوشته اصلی توسط mohammad787
        با سلام خدمت استاد گرامی
        راستش منم مدتیه دارم دنبال یه کتاب خوب راجع به این سری میگردم اما متاسفانه نه تنها کتاب خوبی پیدا نمیشه بلکه اصلا کتابی پیدا نمیشه!!!!
        منم بیصبرانه منتظرم و براتون ارزوی موفقیت میکنم.
        اگر شدت و تنوع فعالیت های درحال انجام اجازه بدهد، روند کار روی کتاب با سرعت نه چندان زیادی در حال پیگیری است.
        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
          اگر شدت و تنوع فعالیت های درحال انجام اجازه بدهد، روند کار روی کتاب با سرعت نه چندان زیادی در حال پیگیری است.
          با درود و خسته نباشید خدمت شما استاد گرامی
          ما همچنان مشتاقانه منتظر چاپ کتاب هستیم.
          شاد و پیروز باشید

دیدگاه

با سلام خدمت مهندی کی نژاد
            بی صبرانه منتظر چاپ کتاب شما هستیم .
            لطفا در صورت چاپ شدن کتاب از طریق همین سایت ما را در جریان بگذارید.
            با تشکر

دیدگاه

سلام آقای کی نژاد :nerd:
              من چند نظر داشتم :biggrin:

1- اگر امکانش هست لطفا واسه برنامه نویسی از کامپایلر GCC استفاده کنید. اینو بنا به دلایلی میگم. اگه برنامه ش Atmel Studio باشه که عالی میشه. کنارش هم اگه واسه IAR هم اگه میشه توضیح بدید. آخه مثلا کدویژن یا یه چیزایی مثل این خیلی مسخره هستش. با این کار اگه ما بخوام 32 بیتی ها رو هم یاد بگیرم دیگه مشکلی نداریم.

2- واسه استفاده از هر کدوم از امکانات اگه یه مثال ساده باشه خیلی عالی میشه. خروجی مثال ها هم اگه فقط با یه LED باشه بهتره. چون ما می خوایم فقط روش استفاده از هر قسمت رو با کمترین هزینه یاد بگیریم.

3- قوانین هر قسمت رو هم بگین خوبه. مثلا من خودم تا چند مدت پیش خبر نداشتم که موقع استفاده از ADC میشه از پورت هایی که استفاده نمی کنیم به عنوان خروجی I/O استفاده کنیم.

در آخر هم باید بگم بی صبرانه منتظر کتابتون هستم :job:
              با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                سلام آقای کی نژاد :nerd:
                من چند نظر داشتم :biggrin:

1- اگر امکانش هست لطفا واسه برنامه نویسی از کامپایلر GCC استفاده کنید. اینو بنا به دلایلی میگم. اگه برنامه ش Atmel Studio باشه که عالی میشه. کنارش هم اگه واسه IAR هم اگه میشه توضیح بدید. آخه مثلا کدویژن یا یه چیزایی مثل این خیلی مسخره هستش. با این کار اگه ما بخوام 32 بیتی ها رو هم یاد بگیرم دیگه مشکلی نداریم.

2- واسه استفاده از هر کدوم از امکانات اگه یه مثال ساده باشه خیلی عالی میشه. خروجی مثال ها هم اگه فقط با یه LED باشه بهتره. چون ما می خوایم فقط روش استفاده از هر قسمت رو با کمترین هزینه یاد بگیریم.

3- قوانین هر قسمت رو هم بگین خوبه. مثلا من خودم تا چند مدت پیش خبر نداشتم که موقع استفاده از ADC میشه از پورت هایی که استفاده نمی کنیم به عنوان خروجی I/O استفاده کنیم.

در آخر هم باید بگم بی صبرانه منتظر کتابتون هستم :job:
                با تشکر
                متاسفانه در سال 91 نتوانستم به وعده خود در مورد تکمیل تالیف کتاب عمل کنم که دلیل اول آن مشغله کاری بیش از حد و همچنین عرضه سری های جدید XMEGA و Atmel Studio 6 از طرف شرکت اتمل بود که صبر و تامل بیشتری را ایجاب می کرد. در سال 92 علاوه بر این که سعی می کنم با اولویت بالاتری نسبت به این موضوع بپردازم، ضبط و ارائه رایگان فیلم های آموزشی XMEGA را آغاز خواهم کرد.
                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تالیف کتاب برای XMEGA

نوشته اصلی توسط طراح
                  متاسفانه در سال 91 نتوانستم به وعده خود در مورد تکمیل تالیف کتاب عمل کنم که دلیل اول آن مشغله کاری بیش از حد و همچنین عرضه سری های جدید XMEGA و Atmel Studio 6 از طرف شرکت اتمل بود که صبر و تامل بیشتری را ایجاب می کرد. در سال 92 علاوه بر این که سعی می کنم با اولویت بالاتری نسبت به این موضوع بپردازم، ضبط و ارائه رایگان فیلم های آموزشی XMEGA را آغاز خواهم کرد.
                  یعنی ما منتظر فیلم باشیم به جای کتاب؟
                  البته فیلم بهتره. هم شما راحت تر درس میدی و هم ما خوب یاد میگیریم. اونایی که هم نمی تونن می تونید یه DVD با کیفیت خوب آماده کنید و به متقاضی ها بدید. فکر خوبیه.
                  فکر میکنم مقرون به صرفه تر باشه. فقط موضوع کامپایلر ها یادتون نره لطفا.
                  با تشکر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تالیف کتاب برای XMEGA

نوشته اصلی توسط rozeh
                    یعنی ما منتظر فیلم باشیم به جای کتاب؟
                    البته فیلم بهتره. هم شما راحت تر درس میدی و هم ما خوب یاد میگیریم. اونایی که هم نمی تونن می تونید یه DVD با کیفیت خوب آماده کنید و به متقاضی ها بدید. فکر خوبیه.
                    فکر میکنم مقرون به صرفه تر باشه. فقط موضوع کامپایلر ها یادتون نره لطفا.
                    با تشکر
                    فیلم و کتاب دو امر مستقل هستند و قرار دادن فیلم مانعی برای تالیف کتاب نیست. درباره ATMEL Studio هم هنوز اشکالات مختلفی در سایت AVRFreaks گزارش می شود که مورد اعتماد بود این ابزار را تا حدی زیر سوال می برد و نیاز به زمان وجود دارد تا ایرادات و اشکالات آن برطرف شود.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : تالیف کتاب برای XMEGA

باسلام و عرض خسته نباشید به اقای کی نژاد. من فیلمهای avr شمارو دیدم ،خیلی مفید ومختصر . فقط یه عیب داشت که دیربه دیر قرار میگرفت.البع مطمئنا بخاطر مشغله کارتونه.کتاب خیلی خوبه و فیلم بهترازاون.تو فیلم استاد مختصرومفید بیان میکنه و اگر سوال خیلی ریزی باشه تو همین تاچیک ها باید جواب داده بشه. البته این بدین معنی نیست که از سرو ته همچی بزنیم.
                      برانمونه عرض میگنم فیلم های اموزش lpc17xxکویر الکترونیک.واقعا سریع اماده کردن و تاپیک درستوحسابی توسایتش داره و همه همونجایند و مثل این سایت نیست که به غول دوستمون 300تاپیک پاسخ داده نشده داشته باشیم (اینو عرض کردم که مدیران سایت یکم به این سایت پرمحتوا و مفید مدیریت بهتری داشته باشند .... والا حیفه اینقدر چراکندگی اطلاعات..بشه هرچندوقتی که تاپیک با جای خوبی رسید اونو با تاپیکایی که هم محور بااونند درقالب pdf شسته رفته تهیه کنند خیلی خوب میشه.حتی شده هزینشو بگیرین ولی ادمو ازین همه تاپیک نجات بدین.
                      باتشکر از مدیریت سایت و استادمحترم (اقای کی نژاد) ........ :wow:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : تالیف کتاب برای XMEGA

نوشته اصلی توسط dr.roosta
                        من فیلمهای avr شمارو دیدم ،خیلی مفید ومختصر . فقط یه عیب داشت که دیربه دیر قرار میگرفت.
                        البته این مطلب بهتر بود که در تاپیک فیلم های آموزش AVR مطرح می شد. اما از آنجایی که این اشکال ناظر به فیلم های آینده آموزش XMEGA هم هست، این پاسخ را ارائه می کنم که پلود فیلم آموزشی با امکانات موجود اینترنت، بسیار بسیار وقت گیر تر از عرضه و فروش آن بصورت CD یا DVD است و یکی از دلایل اصلی طولانی شدن فاصله بین فیلم ها هم همین مطلب است. به عنوان یک مصداق برای وقت گیر بودن این روش، در ایام اخیر علیرغم تعطیلی عید که با مسائل خاص خود همراه است، مدت چند روز است که درگیر ضبط و پلود بخش چهل و پنجم آموزش AVR هستم و هنوز موفق به تکمیل این پروسه نشده ام. برای این بخش به دلیل وجود یک ابهام در اطلاعات Atmel، در ابتدا مکاتبه ای با آن شرکت انجام شد تا مطلب بیان شده خالی از هرگونه خدشه ای باشد که این مکاتبه و دریافت پاسخ یک فرایند زمان بر بود. همچنین بعد از ضبط فیلم که با تکرارهای مختلف حداقل یک روز کامل وقت گرفت، تاکنون بیش از 5 بار این بخش را روی سایت پارات پلود کرده ام و علیرغم ارسال بیش از حدود 400 مگابایت اطلاعات با این سرعت اینترنت طاقت فرسا، به دلیل مشکل نامعلوم در سایت پارات عملیات پلود با عدم موفقیت همراه بوده (و معلوم نیست در بارهای بعدی هم چه زمانی با موفقیت پلود شود). بنابراین با توجه به دقت و حساسیتی که در ضبط این فیلم ها بکار می رود و برخی قسمت ها گاهی چندین بار ضبط و بازبینی می شوند (و در مواردی حتی اطلاعاتی فراتر Datasheet های Atmel ارائه شده و یا از کل Datasheet های این شرکت اشکالی استخراج شده) و اگر بنا بود که فیلم ها بجای پلود تنها برای فروش عرضه شوند، مسلما زمان بسیار کمتری صرف می شد و تا این حد پیشبرد کار زمان بر نبود.
                        در همینجا لازم است یکبار به این مطلب اشاره کنم که با توجه به در اختیار بودن کلیه شرایط و امکانات برای برگزاری دوره های آموزشی مختلف و سابقه موجود در این عرصه، عملا از دریافت میلیون ها تومان در پیش از این و در آینده، به واسطه قرار دادن رایگان آموزش های مختلف صرف نظر کرده ام و این به دلیل انگیزه های شخصی در کمکی هر چند ناچیز برای بهتر شدن و اعتلای این کشور (ولو به اندازه یک سر سوزن) است.

دیدگاه

درود

منم مثل بقیه دوستان همیشه از پست های شما لذت بردم و حسرت اینکه چرا اکثر افرادی
                          که در ایران در سطح شما هستند منش شما رو در آموزش و حداقل پاسخ سوالا ت فروم رو ندارند.
                          وقتی به avrfreaks میری و میبینی superfrsk ها چطور همیشه داخل فروم فعالند و ابتدایی ترین
                          سوالات هم جواب میدن(به تعداد پست های کاربر clawson دقت کنید 60969 !) تاسف میخورم
                          چرا داخل ایران اینطور نیست . قبلا وضع بهتر مرحوم آقا رضا بود ، دایی جان بود .....

موفق باشید.
                          از جمله ی رفتگان این راه دراز
                          باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                          هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                          چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : تالیف کتاب برای XMEGA

نوشته اصلی توسط طراح
                            البته این مطلب بهتر بود که در تاپیک فیلم های آموزش AVR مطرح می شد. اما از آنجایی که این اشکال ناظر به فیلم های آینده آموزش XMEGA هم هست، این پاسخ را ارائه می کنم که پلود فیلم آموزشی با امکانات موجود اینترنت، بسیار بسیار وقت گیر تر از عرضه و فروش آن بصورت CD یا DVD است و یکی از دلایل اصلی طولانی شدن فاصله بین فیلم ها هم همین مطلب است. به عنوان یک مصداق برای وقت گیر بودن این روش، در ایام اخیر علیرغم تعطیلی عید که با مسائل خاص خود همراه است، مدت چند روز است که درگیر ضبط و پلود بخش چهل و پنجم آموزش AVR هستم و هنوز موفق به تکمیل این پروسه نشده ام. برای این بخش به دلیل وجود یک ابهام در اطلاعات Atmel، در ابتدا مکاتبه ای با آن شرکت انجام شد تا مطلب بیان شده خالی از هرگونه خدشه ای باشد که این مکاتبه و دریافت پاسخ یک فرایند زمان بر بود. همچنین بعد از ضبط فیلم که با تکرارهای مختلف حداقل یک روز کامل وقت گرفت، تاکنون بیش از 5 بار این بخش را روی سایت پارات پلود کرده ام و علیرغم ارسال بیش از حدود 400 مگابایت اطلاعات با این سرعت اینترنت طاقت فرسا، به دلیل مشکل نامعلوم در سایت پارات عملیات پلود با عدم موفقیت همراه بوده (و معلوم نیست در بارهای بعدی هم چه زمانی با موفقیت پلود شود). بنابراین با توجه به دقت و حساسیتی که در ضبط این فیلم ها بکار می رود و برخی قسمت ها گاهی چندین بار ضبط و بازبینی می شوند (و در مواردی حتی اطلاعاتی فراتر Datasheet های Atmel ارائه شده و یا از کل Datasheet های این شرکت اشکالی استخراج شده) و اگر بنا بود که فیلم ها بجای پلود تنها برای فروش عرضه شوند، مسلما زمان بسیار کمتری صرف می شد و تا این حد پیشبرد کار زمان بر نبود.
                            در همینجا لازم است یکبار به این مطلب اشاره کنم که با توجه به در اختیار بودن کلیه شرایط و امکانات برای برگزاری دوره های آموزشی مختلف و سابقه موجود در این عرصه، عملا از دریافت میلیون ها تومان در پیش از این و در آینده، به واسطه قرار دادن رایگان آموزش های مختلف صرف نظر کرده ام و این به دلیل انگیزه های شخصی در کمکی هر چند ناچیز برای بهتر شدن و اعتلای این کشور (ولو به اندازه یک سر سوزن) است.
                            اگه کسی قدر دونست من اسممو عوض میکنم میذارم قدر! :sad:
                            مهندس من این جماعت رو می شناسم. اینا قدر هیچی رو نمی دونن. من بدبختو ببین، دلم می خواد تا میکروهای 32 بیتی رو یاد بگیرم. قراره تا حدودا3 سال دیگه 64 بیت هم بیاد. اونم دلم می خواد یاد بگیرم. چند کار انجام دادم که پولی دستمو بگیره ولی هنوز که هنوزه....
                            واسه خریدن یه هدر برد Xmega که باید 60 تومن پول بدم داره جونم بالا میاد. :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mori64
                              درود

منم مثل بقیه دوستان همیشه از پست های شما لذت بردم و حسرت اینکه چرا اکثر افرادی
                              که در ایران در سطح شما هستند منش شما رو در آموزش و حداقل پاسخ سوالا ت فروم رو ندارند.
                              وقتی به avrfreaks میری و میبینی superfrsk ها چطور همیشه داخل فروم فعالند و ابتدایی ترین
                              سوالات هم جواب میدن(به تعداد پست های کاربر clawson دقت کنید 60969 !) تاسف میخورم
                              چرا داخل ایران اینطور نیست . قبلا وضع بهتر مرحوم آقا رضا بود ، دایی جان بود .....

موفق باشید.
                              دقیقا همین طوره. من فعلا هستم و تا جایی که سوادم برسه کمک میکنم.
                              ولی در مورد سایت فریکس باید بگم عالیه!
                              من هر وقت رفتم سوال گذاشتم یه 5 دقیقه بعد این کلوسون انگلیسی یا جان سوئدی یا دیوید امریکایی یا JS استرالیایی جوابم رو داده. مثلا این تاپیک منو ببین:

http://www.avrfreaks.net/index.php?n...;postorder=asc

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                                با تشکر از زحمت که می کشید و هدفی که دارید ، آقای کی نژاد من به شما یک پیشنهاد داشتم ، شما می توانید فیلم های آموزش خود را در سایت https://www.dropbox.com قرار بدید که به شما حجم 2 گیگا بایت فضای رایگان در شروع کار می دهد و هر نفری که از طریق شما ثبت نام کردد 500 مگا بایت فضای شما بیشترمی گردد ، این را بدین جهت گفتم که این فضای ابری بانصب یک نرم افزار روی OS شما و ایجاد یک فولدر ، شما فقط با کپی کردن فایل در فولدر با سرعت خیلی زیاد فایل خود را پلود می کنید ، واقعا سرعت پلود بسیار بالا و کاملا بدون نقص است ، هم قابلیت دیدن آنلاین و هم دانلود می دهد.
                                با احترام
                                اگر جسارت نباشد به عنوان نمونه می توان اینجا را ملاحظه کنید http://www.ofteax.ir/post/avrvideo
                                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X