اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تالیف کتاب برای XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تالیف کتاب برای XMEGA

نوشته اصلی توسط Mohpooria
    با تشکر از زحمت که می کشید و هدفی که دارید ، آقای کی نژاد من به شما یک پیشنهاد داشتم ، شما می توانید فیلم های آموزش خود را در سایت https://www.dropbox.com قرار بدید که به شما حجم 2 گیگا بایت فضای رایگان در شروع کار می دهد و هر نفری که از طریق شما ثبت نام کردد 500 مگا بایت فضای شما بیشترمی گردد ، این را بدین جهت گفتم که این فضای ابری بانصب یک نرم افزار روی OS شما و ایجاد یک فولدر ، شما فقط با کپی کردن فایل در فولدر با سرعت خیلی زیاد فایل خود را پلود می کنید ، واقعا سرعت پلود بسیار بالا و کاملا بدون نقص است ، هم قابلیت دیدن آنلاین و هم دانلود می دهد.
    با احترام
    اگر جسارت نباشد به عنوان نمونه می توان اینجا را ملاحظه کنید http://www.ofteax.ir/post/avrvideo
    با تشکر از پیشنهاد شما، این گزینه هم برای قرار دادن فایل ها قابل تامل و بررسی است. هرچند که برای فیلم های آموزشی حجم بسیار بالاتری برای پلود مورد نیاز است (مجموع حجم فیلم هایی که تاکنون با فرمت flv پلود شده بیش از 2 گیگابایت است و برای ادامه این مسیر هم فضای بسیار بیشتری مورد نیاز است). در همین رابطه اخیرا به این گزینه فکر می کنم که به طریقی بتوان با یک سرور داخل کشور به گونه ای وارد تعامل شد که بجای پلود از طریق اینترنت، اطلاعات بصورت DVD یا فلش در اختیار آنها قرار داده شود و روی سرور کپی شود که در اینصورت مسئله زمان و حجم پلود به کلی منتفی خواهد شد.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام و عرض تبریک سال نو
      جناب آقای مهندس کی نژاد خوشحالم بابت اینکه فرصتی پیش آمد تا حقیر به این طریق اولین پست خودم را در این سایت قرار داده و عرض ارادت خودم را خدمت شما اعلام نمایم. با ینکه اصلا آدم مذهبی نیستم ولی از جان و دل به این جمله اعتقاد دارم : حضرت علی می فرمایند : "هر کسی کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خود نموده است."
      غرض اینکه جهت اجرای پروژه ای بسیار مهم بنده وارد حوزه میکرو XMEGA شدم و مانند اکثریت قریب به اتفاق هموطنان از آثار و تالیفات شما شامل بردآموزشی،پروگرامر MKII و مطالب آموزشی که در این سایت،سایت نوین تراشه و سایت پارات قرار داده اید استفاده نموده و اکنون که در نیمه کار پروژه ام هستم نود درصد مطالبی که درباره این میکرو آموخته ام از آثار شما بوده است.
      خلاصه کلام اینکه با دیدن این تاپیک به وجد آمده و نظر خودم را به این شکل اعلام می نمایم :
      اگر کماکان هنوز تصمیم به تالیف کتاب دارید(این آرزوی قلبی من و تعداد زیادی از کاربران این سایت است) بهتر است با توجه به جامعه هدف،مطالعه این تاپیک و مشاهده نتیجه نظرسنجی ، کتاب شامل یک راهنمای کامل جهت این خانواده باشد. علاوه بر بیان مطالب تئوری و قابلیتها و امکانات به صورت گام به گام و از ساده به پیچیده نحوه اتصال انواع سخت افزارهای جانبی (موتورها،ال سی دی،انواع سنسورها و ...) را بیان فرمایید. برای کامپایلر به نظر بنده بهترین انتخاب IARا و پس از آن کامپایلر GCC و Atmel Studio (اگر تاکنون مشکلات این کامپایلر از نظر شما مرتفع شده است) می باشد.با عنایت به سابقه ای که از شما در آثارتان دیدم و نحوه بیان مطلب و حتی دستور زبان و نحوه نگارش شما در صورتی که این کتاب را تالیف نمایید قطعا موفق ترین نمونه در نوع خود خواهد بود.
      اراتمند شما مجتبی شاهبندری
      "این اعمال ساده – یک عدد را جمع کن، جوابش را در فلان عدد ضرب کن، اگر بزرگتر از عدد دیگر است، فلان کار را بکن. – هستند که وقتی به تعداد یک میلیون بر ثانیه می رسند، کاری جادویی می کنند." استیو جابز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی شاهبندری
        اگر کماکان هنوز تصمیم به تالیف کتاب دارید
        شاید لازم بود بعد از شروع فیلم های آموزشی XMEGA، پستی را برای توضیح وضعیت تالیف کتاب در این تاپیک قرار می دادم. واقعیت آن است که برخلاف زمان تشکیل این تاپیک، به این عقیده متفاوت رسیده ام که در حالی که هزاران صفحه document برای موضوعی مانند XMEGA موجود است و در موقعیتی که این همه کاربرد و application برای پیاده سازی روی زمین مانده است، با چه توجیهی باید برای دوباره نویسی همان مطالب وقت گذاشته شود؟ این موضوع که کسانی به دلیل عدم تسلط به زبان انگلیسی نمی توانند از مطالب متون موجود استفاده کنند و یا حاضر نیستند وقت کافی را صرف کنند، انگیزه ای برای متوقف شدن در این مرحله را ایجاد نمی کند و شخصا ترجیح می دهم اگر بنا باشد زمانی را اختصاص دهم، در راستای پیاده سازی مباحث پیشرفته تر و موضوعاتی کاربردی تر از مبانی اولیه ای باشد که در Manual ها و غیره موجود هستند. بنابراین با توجه به محتوای فیلم های آموزشی که برای افراد مبتدی کفایت می کند و با توجه پروسه بسیار زمانبر تالیف کتاب و کاربردهای زیادی که در صف انجام دادن قرار دارند، حداقل در شرایط فعلی به نظر نمی رسد همچنان توجیهی برای گذاشتن چنین وقتی وجود داشته باشد.
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

جناب کی نژاد قطعا فرمایش شما متین و کاملا صحیح است ولی موضوعی که هست پراکندگی این مطالب می باشد : مقداری در سایت خودتان،مقداری در eca ، مقداری در پارات و همچنین در avrfreaks ، سایت نوین تراشه و ... با توجه به حرکت عظیمی که شما در حوزه XMEGA انجام داده اید و تمام آن را (حتی برد آموزشی که یک محصول تجاری بوده و یا پروگرامر MKII Clone) به رایگان در اختیار عموم قرار داده اید، کاش امکانی به وجود می آمد تا با کمک هم همه این مطالب را در سایت خودتان گردآوری می نمودیم وکاملا دسته بندی شده و به نام خودتان منتشر می شد و برای انتشار ویدئو رویه فعلی حفظ می گردید. بنده حقیر مراتب آمادگی خود را برای همکاری در این زمینه اعلام می نمایم . البته همین الان هم سایت شما به عنوان بهترین مرجع صفر تا صد برای XMEGA و به زبان فارسی قابل بهره برداری است. بار دیگر مراتب تشکر و قدر دانی خودم را بابت اینکه حقیر را با این محصول اتمل که واقعا معجزه ای در زمینه میکروکنترلرها می باشد آشنا نمودید اعلام می نمایم.
          "این اعمال ساده – یک عدد را جمع کن، جوابش را در فلان عدد ضرب کن، اگر بزرگتر از عدد دیگر است، فلان کار را بکن. – هستند که وقتی به تعداد یک میلیون بر ثانیه می رسند، کاری جادویی می کنند." استیو جابز

دیدگاه

ضمن تشکر از علاقه شما، مواردی که در فیلم های آموزشی گفته می شود چکیده و حاصل آخرین اطلاعات موجود است و برای هر مبحث نسبت به اطلاعات موجود در سایت های مختلفی که ذکر کردید، مطالب به روز تر و تکمیل شده تر است. بنابراین با دنبال کردن فیلم های آموزشی، نیازی به موارد مشابه مطرح شده در همان مبحث در سایت ها و ... نخواهد بود. به عنوان یک توضیح تکمیلی، بنا به تغییر نگرشی که در امر آموزش برای من ایجاد شده، بیشتر ترجیح می دهم وقت خود را برای پیشبرد مباحث تخصصی برای افرادی صرف کنم که پتانسیل حرفه ای شدن در کار را دارند و مطابق همان اصطلاحی که در امضای خود نوشته ام، می توانند و می خواهند که با این موضوعات زندگی کنند. بنابراین اگر بنا باشد حتی کتابی بصورت مکتوب نوشته شود، ترجیح می دهم بر اساس کاربردهای تخصصی XMEGA و نه مبانی اولیه آن باشد.

دیدگاه

ضمن تشکر مجدد از جناب مهندس کی نژاد که مثل همیشه با جملات صریح،کوتاه،منطقی و علمی ما مشتاقان XMEGA را راهنمایی می کنند باید عرض کنم که به نظر درست تر است که اگر بنا بر تالیف کتاب باشد دقیقا همینطور است که شما می فرمایید و بهتر است بر مبنای آموزش مباحث پیشرفته تر و با تکیه بر کاربردهای صنعتی نوشته شود و موضوع دیگر اینکه معمولا کسی سمت XMEGA می آید که دستی بر آتش داشته باشد و معمولا ابتدا به ساکن و برای شروع یادگیری کسی سراغ این میکرو نخواهد آمد.

دیدگاه

با سلام خدمت جناب کی نژاد واقعا خسته نباشید هیچ جمله ای نمیتونه از این همه زحمت بدون چشم داشت قدردانی بکنه جناب استاد بنده هم با یک کتاب جامع موافقم و مطمینم با این همه مطلبی که تو سایت های مخطلف وجود داره دوستان مبتدی هم میتونند خودشون را به یک کتاب جامع برسونند همونطور که اکثر دوستان خواهان کتاب جامع با این روش به این مرحله رسیدند

دیدگاه

سلام
                  من خودم از کتاب avr مزیدی خیلی خوشم میاد چون با دو زبان سی و اسمبلی نوشته شده
                  و از اونجایی که xmega یکم حرفه ای تر هست و معمولا الکترونیکی ها میرن سمتش پس بهتره با زبان سی و اسمبلی باشه.

دیدگاه

آقای کی نژاد تنها خواهشی که ازتون دارم اینه که مطلب رو باز کنید و عمقی توضیح بدید و با نوشتن دانش و تجربیاتتون به این کتاب روح و ارزش ببخشین!
                    من تا به حال 60 تا کتاب میکروکنترل خریدم (arm - pic - avr - ....) ولی اگه بخوام صادقانه بگم همه روی هم ارزش سطل آشغال رو هم ندارن!
                    آخه همه میان دیتاشیت ها و پروژه ی سایت های معروف رو ترجمه میکنن و اسمش رو میذارن کتاب مرجع کامل فلان و بیسان! یکی نیست به اینا بگه که هر کسی میتونه دیتاشیت بخونه و تو سایت avrfreaks و .... پروژه پیدا کنه!

مثلا یه کتاب دارم اسمش : کاربرد میکروکنترلر های AVR
                    نویسنده ابله این کتاب اومده help نرم افزار بسکام رو ترجمه کرده و به عنوان کتاب چاپ کرده!

من هیچ کتابی رو ندیدم که یک دستور رو به درستی شرح بده ! و بگه اگه هریک از مقادیر و فیلد های این دستور رو تغییر بدیم چه اتفاقی میوفته!
                    مثلا اگه در تعریف ADC اگه single بذاریم چی میشه و اگه free بذاریم چی میشه!! و خواننده با کلی دردسر باید بفهمه! عملا اون کتاب پشیزی هم ارزش نداره!

یا حتی یه کتاب نیومد یه منبع تغذیه حرفه ای برای میکرو بذاره ! یه کتاب نیمود بگه بهترین راه ایزوله کردن میکرو در برابر نویز های احتمالی چیه و ........
                    ولی شما رو قبول دارم و میدونم اگه رو کتاب انرژی صرف کنین حتما کتاب خوبی از آب در میاد!

موفق باشین!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تالیف کتاب برای XMEGA

نوشته اصلی توسط mobin-m

آخه همه میان دیتاشیت ها و پروژه ی سایت های معروف رو ترجمه میکنن و اسمش رو میذارن کتاب مرجع کامل فلان و بیسان! یکی نیست به اینا بگه که هر کسی میتونه دیتاشیت بخونه و تو سایت avrfreaks و .... پروژه پیدا کنه!

مثلا یه کتاب دارم اسمش : کاربرد میکروکنترلر های AVR
                      نویسنده ابله این کتاب اومده help نرم افزار بسکام رو ترجمه کرده و به عنوان کتاب چاپ کرده!

من هیچ کتابی رو ندیدم که یک دستور رو به درستی شرح بده ! و بگه اگه هریک از مقادیر و فیلد های این دستور رو تغییر بدیم چه اتفاقی میوفته!
                      مثلا اگه در تعریف ADC اگه single بذاریم چی میشه و اگه free بذاریم چی میشه!! و خواننده با کلی دردسر باید بفهمه! عملا اون کتاب پشیزی هم ارزش نداره!

یا حتی یه کتاب نیومد یه منبع تغذیه حرفه ای برای میکرو بذاره ! یه کتاب نیمود بگه بهترین راه ایزوله کردن میکرو در برابر نویز های احتمالی چیه و ........
                      ولی شما رو قبول دارم و میدونم اگه رو کتاب انرژی صرف کنین حتما کتاب خوبی از آب در میاد!

موفق باشین!
                      من با کلیت صحبت شما مشکلی ندارم و کمابیش پایین بودن سطح علمی اغلب کتاب های موجود را قبول دارم، اگرچه کمبودهایی وجود داره و سطح علمی و آموزشی کتاب ها میتواند خیلی بالاتر باشد اما به هر حال نویسنده کتاب تخصصی فرد قابل احترامی هست و مخصوصا در کشور ما که نوشتن و چاپ کتاب از نظر مالی اصلا به زحمتش نمیارزه. در واقع میخوام بگم که شاید کتاب ها جوابگوی نیاز خیلی از متخصصین و دانشجوها و صنعتگران نباشه اما ادبیاتی که به کار بردید در مورد نویسنده کتاب زیاد جالب نیست :agree:
                      ضمن اینکه واقعیتی که وجود داره اینه که همه مثل شما نمیتوانند به راحتی مطلب مورد نظرشون رو در اینترنت جستجو کنند و با مطالعه ازش استفاده کنند و خیلی ها هم به دلیل ضعف زبان انگلیسی تخصصی اصلا با خواندن دیتاشیت هیچی متوجه نمیشوند، کاری ندارم که مشکل از خودشون هست و اینجور توجیه ها اما کتاب های ساده و حتی ترجمه دیتاشیت یا راهنمای بعضی کامپایلرها و قطعات هم در کشور ما کم طرفدار ندارند، برای نمونه کتاب مهندس کاهه بارها چاپ شده اما تقریبا به قول شما همه مطالبش رو توی اینترنت و راهنمای نرم افزار میشه پیدا کرد ولی با این وجود هنوز کلی مشتری داره و خیلی افراد هم وقتی مطالعه میکنند کلی هم دعا میکنن براش!! خلاصه اینکه هر چیزی مخاطب خاص خودش رو داره، اگرچه شخصا چندان دل خوشی از کتاب های تخصصی ندارم اما همواره برای آموزگارها و نویسنده ها و به خصوص نویسنده های رشته خودم احترام قایل هستم و از آنجا که چندین نفر از نویسندگان تخصصی همین کتاب ها از دوستانم هستند و کم و بیش در جریان زحمت کار و سود مادی که براشون داره هستم میدونم که اگر ازشون تشکر نکنیم انصاف نیست بهشون بی احترامی بشه. ببخشید انتقاد کردم میدونم شما هم چیزی تو دلت نیست و از روی کمبودهای علمی که احساس کردی شاکی شدید اما به هر حال لازم دونستم تذکری بدم چراکه کلا آموزگار فرد محترمی هست!
                      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                      شاد و موفق باشید

دیدگاه

آقای study در کمال احترام باید بگم :
                        من کمبود علمی ندارم ! :angry:

و در این موضوع حتما یکسری نوشته های شدیداللحن لازم بود! لطفا به من درس ادبیات ندین!!
                        مشکل من اینه که هیچ کس کاری رو از ته دل و درست انجام نمیده و قصدش پول درآوردن و خودنمایی و .... هستش!!! و اینگار از کلاه گذاشتن سر هم وطنش لذت می بره!! :angry: :angry:
                        حالا در مسائل عادی و زندگی میتونم این پستی ها و رذالت ها رو تحمل کنم ! ولی وقتی میبینم این پستی ها و کثیفی ها حتی به دنیای مقدس علم هم داره نفوذ میکنه تمام شبکه اعصابم به دمای تبخیر می رسه! :angry: :angry:

ولی از اون دسته اساتیدی که واقعا قابل احترام اند واقعا عذر میخوام اگه احساس میکنن بهشون بی احترامی شده!
                        البته طرف توهین و انتقادات من اون افراد سودجو و استادان قلابی بودن نه افراد محترم و متشخص!

در مقابل بدی ها باید سرسخت و مبارز بود!!

ما عادت کردیم به هر کسی که هر غلطی میکنه چیزی نگیم یا بگیم دستت درد نکنه! و اسم این بی تفاوتی و بی بخاری رو احترام و ادب میذاریم!

خیلی ممنون از انتقادتون و اینکه خیلی آدم مودبی هستید و اگه به شما هم بی ادبی شد ببخشین!

دیدگاه

من در چند پست قبل در مورد تغییر دیدگاه نسبت به زمان تشکیل این تاپیک در سال 89 برای تالیف کتاب (و عملا انصراف از انجام آن) توضیح دادم:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...8693#msg568693

اما ظاهرا به دلیل رسا نبودن مطلب، این بحث و پیشنهاد برای چگونگی تالیف کتاب همچنان ادامه پیدا کرده است. به عنوان یک توضیح تکمیلی، هر چه که زمان بیشتر می گذرد بیشتر به این نتیجه می رسم که فعالیت هایی مانند تالیف کتاب که مخاطب آن اکثرا افرادی هستند که ممکن است حتی زحمت مطالعه یک برگ Datasheet را به خود ندهند، برای من در اولویت نیست و در حال حاضر آنقدر موضوعات تخصصی و حرفه ای (که هر کدام گره ای از مشکلات صنعت این مملکت را باز می کند) برای انجام دادن وجود دارد که اگر بنایی برای وقت گذاشتن در امور آموزشی باشد، حداقل شامل تالیف کتاب برای XMEGA و بازنویسی دوباره مطالب Manual و Datasheet نخواهد بود.

دیدگاه

من کمبود علمی ندارم !
                            منظور من کمبود منابع علمی که شما نیاز دارید بود نه کمبود علمی شما قربان :agree:
                            هر چه که زمان بیشتر می گذرد بیشتر به این نتیجه می رسم که فعالیت هایی مانند تالیف کتاب که مخاطب آن اکثرا افرادی هستند که ممکن است حتی زحمت مطالعه یک برگ Datasheet را به خود ندهند، برای من در اولویت نیست
                            تعجب میکنم من این تاپیک کتاب شما را قبلا ندیده بودم!! یا اگر دیده بودم هم اصلا یادم نبود!! دیگران رو نمیدونم اما به نظر شخصی من لذتی که در مطالعه کتاب هست در خواندن دیتاشیت و گشتن در اینترنت نیست، اگرچه امکاناتی مثل جستجو کلمات و رجیسترها و ... در کتاب نیست اما چشم رو خیلی خسته نمیکنه و مهمتر اینکه در همه حالت و همه مکان ها میشه کتاب رو در دست گرفت و مطالعه کرد و همراه داشت، من حتی گاهی اوقات که میخوام حجم قابل توجهی از دیتاشیتی رو مطالعه کنم تمام قسمت هایی را که میخوام مطالعه کنم پرینت میکنم و مطالعه میکنم. شما خیلی زحمات با ارزشی کشیدید، توی انجمن پست های با ارزشی گذاشتید و هنوز هم خداروشکر پیگیر و پاسخگو هستید، ویدیوهای آموزشی کامل و بی نظیری در اختیار همه قرار دادید، احتمالا دوره های آموزشی خیلی خوب و مفیدی داشتید و ... همه اینها خیلی عالی هستند و جای تقدیر دارند اما تالیف و چاپ کتاب مرجع و اصولی چیز دیگریست که جایش خالی هست چرا که مباحث ساده و مبتدی هم بهتر هست توسط یک متخصص با دانش بالا آموزش داده شود اگر همه متخصص ها بخواهند آموزش مباحث تخصصی تر را در اولویت قرار بدهند با این دیدگاه که مطالب ساده را دیگران هم میتوانند آموزش دهند یا اینکه در اینترنت هست پایه ها سست میشه و تقریبا کسی که بتونه مباحث تخصصی را درک و استفاده کنه اصلا به وجود نمیاد دیگه!! این نظر شخصی بنده به عنوان یکی از علاقمندان به کتاب بود شاید کلا اشتباه میکنم اما میخواستم بگم که من شخصی هستم که وقتی در زمینه ای مثل میکروکنترلر قصد یادگیری داشتم سایت های اینترنتی رو مطالعه کردم، دیتاشیت قطعات رو مطالعه کردم، ویدیوهای آموزشی و منابع و مثال ها را جستجو کردم اما با این وجود که تقریبا تمامی منابع لازم وجود داشته باز هم اگر کتاب خوبی در اون زمینه اومده تهیه کردم و میکنم چرا که کتاب چیز دیگریست!! به خصوص اگر نویسنده کتاب از نویسندگان مورد علاقم باشه.
                            خلاصه اینکه کتاب همیشه جایگاه خاص خودش رو داشته و داره و واقعا حیف هست کسانی که دانش خوبی در مبحث خاصی دارند این دانش را در قالب کتاب و مخصاصا به زبان فارسی که برای همه هموطن ها قابل درک هست به یادگار نگذارند. نظر شخصی بنده به عنوان برادر کوچکتر و شاگرد و دوستی که چند سال هست در اینجا با شما و فعالیت هاتون آشنا هستم اینه که اگر بتوانید کتاب مرجع بنویسید و ننویسید واقعا باید افسوس خورد!! شما ننویسید کی بنویسه؟!!
                            از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                            هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                            اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                            اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                            شاد و موفق باشید

دیدگاه

واقعا جایگاه کتبا رو دوستمون خیلی خوب تفسیر کردند..
                              منهم شدیدا منتظرم تا با اومدن کتاب اون رو خریداری کنم
                              هرچند مطالب در اینترنت جسته وگریخته پیدا میشه
                              اما کتاب جامع بسیار مطلوب تر است :wow:

دیدگاه

با تشکر از شما استاد ارجمند جناب کی نژاد
                                ولی من یک نقد به نظریه شما دارم
                                فرموده بودین هر چه که زمان بیشتر می گذرد بیشتر به این نتیجه می رسم که فعالیت هایی مانند تالیف کتاب که مخاطب آن اکثرا افرادی هستند که ممکن است حتی زحمت مطالعه یک برگ Datasheet را به خود ندهند، برای من در اولویت نیست و در حال حاضر آنقدر موضوعات تخصصی و حرفه ای (که هر کدام گره ای از مشکلات صنعت این مملکت را باز می کند) برای انجام دادن وجود دارد که اگر بنایی برای وقت گذاشتن در امور آموزشی باشد، حداقل شامل تالیف کتاب برای XMEGA و بازنویسی دوباره مطالب Manual و Datasheet نخواهد بود.
                                اما از نظر من شما باید ابزار بسازین واسه صنعت نه اینکه خودتون ابزار باشین.
                                منظورم اینه شما دیگه با این سطح سواد و بینش و دلسوزی که دارین بهتره اساتیدی مثل خودتون بسازین از علاقه مندان، تا اونا برن مشکلات صنعت رو رفع کنن.و خودتون از دور دستی بر اتش داشته باشین.
                                مگر یک نفر (با هر قدر سواد هم که داشته باشه) چقدر میتونه فکوس کنه رو چندین پروژه.اونم واسه یه کشور که تشکیل شده از صدها شهر و هر شهر ده ها پروژه.
                                اگه تو هر شهری 10 نفر مثل شما تو رشته مختص خودشون برتر باشن دیگه صنعت چه مشکلی خواهد داشت؟؟؟!
                                به قول یه ضرب المثل معروف که میگه:
                                اگر خواستی کسی را سیر کنی ماهی بهش نده ٬ ماهیگیری یادش بده
                                گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
                                "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X