با برنامه موجود خیر.
برای این کار شما باید یکی از بردها رو در حالت سرور و دیگری رو در حالت کلاینت قرار بدین
در حالی که برنامه موجود فقط به صورت سرور هستش
با برنامه موجود خیر.
برای این کار شما باید یکی از بردها رو در حالت سرور و دیگری رو در حالت کلاینت قرار بدین
در حالی که برنامه موجود فقط به صورت سرور هستش
سلام.مشکل از برنامه شماست که میکرو هنگ میکنه.بنده از برنامه آقای بن (bascom) استفاده کردم میکرو هنگ نمی کنه ولی اگه چند تا request با فاصله زمانی کوتاه ارسال بشه هیچ پاسخی دریافت نمیشه بعد از چند ثانیه اگه دوباره request ارسال بشه packet به طور کامل دریافت میشه. :smile:
برنامه نمونه در برد آموزشی هم هنگ می کند . این برنامه هم مشکل دارد ؟ امکان دارد علت هنگ کردن را در کد بگویید.
سلام دوستان من هم برد اموزشی رو خریدم
تعداد فرمان ها را جهت افزایش کنترل ورودی و خروجی زیاد کردم
حال مشکل اینجاست که برنامه هنگ می کنه بعد از انجام یک یا دو فرمان و صفحه رو لود نمی کنه و باید میکرو رو ریست کرد تا دوباره صفحه رو لود کنه
چطور این مشکل رو باید حل کرد؟
فکر می کنم باید یک تایمر برای این کار قرار بدیم که برنامه رو مرتب در میکرو رفرش کنه
دوستان کسی می دونه چطور باید مشکل رو حل کرد؟
تراشه encj60 عملکرد بسیار خوبی داره من 300 برد برای یک هنل باهاش زدم می خواستن در خواست های میهمان ها رو از طریق شبکه منتقل کنن.بسیار عالی جوابگو بود.برا راه اندازیش همون کتابخونه ای که تو صفحات قبل بهش اشاره شده کافیه . کسایی که می خوان با هاش کارای سنگین تری انجام بدن سراغ میکرو های 8 بیتی نرن. ترکیب این ای سی با arm میشه یک چیز عالی . منم همین کارو کردم . بردی که زدم یک ال سی دی TFT 7 اینچ داشت با صفحه لمسی و یک منوی که کاربر هر چی می خواست رو از توش انتخاب می کرد بعد ارسال می کرد.
oo: oo: احتمالا تو شبکه داخلی اون هتل فقط همین بردهای شما بوده که عالی جواب داده!!!
تو شبکه های بزرگ واقعا عملکرد افتضاحی داره.
به نظر من بهترین گزینه W5100 هستش واقعا عملکرد فوق العاده ای داره کار باهاشم که خیلی ساده تر از enc یه :agree:
oo: oo: احتمالا تو شبکه داخلی اون هتل فقط همین بردهای شما بوده که عالی جواب داده!!!
تو شبکه های بزرگ واقعا عملکرد افتضاحی داره.
به نظر من بهترین گزینه W5100 هستش واقعا عملکرد فوق العاده ای داره کار باهاشم که خیلی ساده تر از enc یه :agree:
این طور نبوده.چون تو هتل برای هر اتاق یک کابل برا اینترنت هم داشتن. علاوه بر این کل اینا به همون شبکه داخلی هتل و به سرور اصلی متصل بودن. تا الان که یک ساله می گذره هیچ مشکلی نداشتن.
سلام به دوستان
اولا: enc28j60 ای سی خوبیه . ارزون - مقاوم - کوچک و .... :applause: :wow:
ثانیا: من بورد شبکه رو از این سایت خریدم (ver 1) اونیکه قطعات smd نداره یک
اشتباه طراحی داره ... :eek:
پایه شماره 2 سوکت باید به tpin+ وصل بشه که به vcc وصل شده
پایه شماره 4 سوکت باید به vcc وصل بشه که به tpin+ وصل شده
من اینا رو درست کردم بوردم کار میکنه :bye
دیدگاه