اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

اقا ممنون که کمک میکنی تست کردم همون ملودی که میره قسمت رله ها پخش میشه ولی با زدن عدد رله هیچکدوم عمل نمیکنه و تلفن قطع میشه. خروجی 8870 درسته ولی این میکرو هست که این عدد های ورودی رو نمیتونه درک کنه چطوری این مشکل رو حل کنیم؟البنه اگه این مشکل حل بشه فک کنم رمزم بتونیم روش بذاریم

دیدگاه

کریستال mt8870 باید 3.57 باشه ؟؟ هست ؟؟

از mt7780 استفاده کردید ؟؟

شاید اتصالاتتون ر اشتباه وصل کردید .

فقط باید pcb رو بسازید اینجوری دیگه نمیتونم نظر بدم .
      موفق باشید
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

یعنی بدم پی سی بی رو بزنن برام ممکن هست مشکلش برطرف بشه؟من که خودم موندم چرا اینجوریه.شما خودتون ساختید این مدارو؟کریستال اوکیه از mt8870 استفاده کردم پی سی بی رو هم میسازم ببینم چی جواب میده.به هرحال بسیار ممنون که وقت گذاشتید

دیدگاه

اره بده بیرون برات pcb بزنند

دیدگاه

سلام
            من مدار کنترل 6 کانال با تلفن رو درست کردم و مرحله آخر برای پروگرام کردن, میکرو رو پروگرام کردم, بعد از 4 زنگ بوق خورد و بعدش هی رمز رو میدادم هیچی, مثلا 4 تا 1 بهش دادم و هیچی, بعد از مدتی قطع شد. میکرو رو درآوردم ولی این بار زدم رو پروگرامر, اما پروگرامر دائم میگه Programmer can not be found خب الان کار میکرد نمیدونم چی شد یدفعه ای.
            راستی الان همون میکرو رو گذاشتم تو مدار ولی الان هرچی زنگ میزنم گوشی رو برنمیداره. وقتی به برق وصل بود میکرو رو برداشتم یعنی مشکلی به وجود میاد برای مدار؟

دیدگاه

کسی نیست جواب بده؟؟؟
              یک مسئله دیگه اینکه قسمت تغذیه رو با آداپتور 9 ولت 1200 میلی آمپری وصل کردم.
              خازن 100 میکرو کنار رگولاتور ترکید! دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ مگه تغذیه رو مستقیم به 220 ولت شهر وصل میکنید؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronic_eng
                کسی نیست جواب بده؟؟؟
                یک مسئله دیگه اینکه قسمت تغذیه رو با آداپتور 9 ولت 1200 میلی آمپری وصل کردم.
                خازن 100 میکرو کنار رگولاتور ترکید! دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ مگه تغذیه رو مستقیم به 220 ولت شهر وصل میکنید؟؟
                یا خازن تون اتصال کوتاه شد که باید PCB رو بررسی کنید یا اینکه پلارتیه خازن رو رعایت نکردید

دیدگاه

بله بررسی کردم و پلاریته خازن اشتباه بود.
                  الان یک خازن جدید 100 میکروفاراد رو جایگزین کردم.
                  خب در صفحه 3 همین تاپیک طبق همون پستی که آقای امیر حسنی کاخکی گفتند یک LED رو با یک مقاومت 1 کیلو سری کردم و در دو سر RZ4 قرار دادم و با هر بار زنگ چراخ روشن و خاموش میشه و این یعنی مدار درست کار میکنه.
                  الان میشه من رو راهنمایی کنید دقیقا چطوری میکرو رو پروگرام کنم؟ چون الان دیگه مسئله در پروگرام کردن میکرو هست. اولین بار هست که با پروگرامر multi avr کار میکنم, همون پروگرامری که در eca هست و از همینجا خریدمش.
                  الان میکرو را در زیف سوکت قرار میدم و بعدش باید چه گزینه هایی فعال باشه؟ و چه گزینه هایی غیر فعال باشه؟ برای اون eeprom باید چیکار کنم؟
                  کل پستهای این تاپیک رو خوندم اما درباره این نوع پروگرامر کسی چیزی نگفت.

دیدگاه

نمیدونم چرا بهش زنگ میزنم بعد از 4 بار زنگ خوردن, صدای بوقی میاد و پسورد میخواد, اما هر چی بهش میدم هیچی نمیشه, یعنی چهار تا 1 بهش میدم هیچی نمیشه بعدش اعداد دیگه میزنم بازهم هیچی نمیشه, بعد از مدت زمان کمی قطع میشه.
                    در صفحه 4 همین تاپیک آقای کاخکی این رو نوشت:
                    برای تشخیص اینکه مدار کلیدهای زده شده از طرف شما رو تشخیص میده یا نه هم میتونی یک سر مثبت یک ال ای دی به پایه شماره 15 ای سی mt8870 بزنی و سر منفی رو بایک مقاومت زیر یک کیلو به منفی مدار.حالا با هر بار فشار دادن یک دکمه باید این ال ای دی روشن بشه وگرنه مدارت ایراد داره.
                    این رو امتحان میکنم ولی LED روشن نمیشه, یعنی مشکل کجاست؟ حتی آی سی mt8870 رو عوض کردم اما چیزی نشد.
                    لطفا راهنمایی کنید, چرا کسی اینجا نیست؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronic_eng
                      نمیدونم چرا بهش زنگ میزنم بعد از 4 بار زنگ خوردن, صدای بوقی میاد و پسورد میخواد, اما هر چی بهش میدم هیچی نمیشه, یعنی چهار تا 1 بهش میدم هیچی نمیشه بعدش اعداد دیگه میزنم بازهم هیچی نمیشه, بعد از مدت زمان کمی قطع میشه.
                      در صفحه 4 همین تاپیک آقای کاخکی این رو نوشت:
                      برای تشخیص اینکه مدار کلیدهای زده شده از طرف شما رو تشخیص میده یا نه هم میتونی یک سر مثبت یک ال ای دی به پایه شماره 15 ای سی mt8870 بزنی و سر منفی رو بایک مقاومت زیر یک کیلو به منفی مدار.حالا با هر بار فشار دادن یک دکمه باید این ال ای دی روشن بشه وگرنه مدارت ایراد داره.
                      این رو امتحان میکنم ولی LED روشن نمیشه, یعنی مشکل کجاست؟ حتی آی سی mt8870 رو عوض کردم اما چیزی نشد.
                      لطفا راهنمایی کنید, چرا کسی اینجا نیست؟؟؟؟
                      دوست عزیز همانطور که خودتون گفتید

رای تشخیص اینکه مدار کلیدهای زده شده از طرف شما رو تشخیص میده یا نه هم میتونی یک سر مثبت یک ال ای دی به پایه شماره 15 ای سی mt8870 بزنی و سر منفی رو بایک مقاومت زیر یک کیلو به منفی مدار.حالا با هر بار فشار دادن یک دکمه باید این ال ای دی روشن بشه وگرنه مدارت ایراد داره.
                      باید حتما led روشن بشه .الان که روشن نمیشه بنابراین قسمت mt8870 مورد داره .

کریستال رو چقدر گذاشتید ؟؟

مطمئن هستید mt8870 سالم هست ؟؟

تغذیشو وصل کردید؟

pcb زدید یا روی برد برد امتحان میکنید ؟؟

دیدگاه

کریستال 3.579545 و کریستال رو برای اطمینان عوض کردم و هیچی نشد.
                        آی سی mt8870de رو هم عوض کردم بازهم هیچی نشد.
                        تغذیه رو هم وصل کردم. راستی برای تغذیه مستقیم به برق شهر وصل کنم؟؟؟ چون به یک آداپتور وصل کردم, آداپتور خروجی 9 ولت هست ولی اندازه گرفتم 16 ولت بود, البته خروجی رگولاتور همون 5 ولت هست.
                        روی PCB نیست, روی برد سوراخ دار درست کردم و با مولتی متر اتصالات رو چک کردم و مشکلی نداره.

دیدگاه

نه به برق شهر وصل نکنی مدار تو صورتت منفجر میشه!

دیدگاه

بالاخره بعد 3 شب نخوابیدن مدارم درست شد و الان خیلی خوشحالم وبا تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند و اقای کاخکی که این مدار رو گداشتن.من میرم بخوابم شب بخیر :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط chilish
                              بالاخره بعد 3 شب نخوابیدن مدارم درست شد و الان خیلی خوشحالم وبا تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند و اقای کاخکی که این مدار رو گداشتن.من میرم بخوابم شب بخیر :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
                              pcb رو زدید ؟ مشکل از کجا بود ؟؟

دیدگاه

دوستان من PCB زدم و بعدش میکرو رو پروگرام کردم و مدار درست و دقیق کار کرد, از برق کندمش و مدار رو برداشتم و چون چند تا جامپر براش گذاشتم, به اشتباه R1 رو هم اتصال کوتاه کرده بودم و فکر کنم به همین دلیل بود که صدای بوق زیاد بود, مقاومت رو قرار دادم و این دفعه مدار بعد از 4 تا بوق صدای بوق میاد و پسورد میخواد اما هرچی اعداد رو فشار میدم فقط صدای بوق کلیدها میاد, دوباره همون مقاومت رو اتصال کوتاه کردم و تنها صدای بوق زیاد میشد و دیگه مدار تا این حد کار میکنه به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟
                                راستی این رو اضافه کنم که با یک سیم R1 رو اتصال کوتاه میکردم گاهگاهی صدای بوق کلیدها زیاد میشد و به جایش سیم گذاشتم ولی مثل اولش کار نمیکنه, یعنی مشکل از همین خطه؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X