اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

اگر امکان دارد فایلها را دوباره پلود کنید . همه لینک ها خراب شده اند.
    @};-

دیدگاه

کد:
      endtime = (fil1.fsize / (info.bit_rate * 1000)) * 3.9;
      چرا برای محاسبه زمان به جای ضریب 8 از 3.9 استفاده کردید؟

دیدگاه

سلام

وقتی نام یک فایل bitmap رو به متد bmpfile میدم تا هدرش رو بخوننه برای نمایش روی lcd کد 3 رو به عنوان خطا برمیگردونه! که مربوط به عدم تطابق با عبارت BM در اول فایل عکس هست!

در حالیکه عکس من bitmap 24 bit با سایز کم هست. کسی میدونه ایراد از چی هست؟
        http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ZJ-BJ
          سلام

وقتی نام یک فایل bitmap رو به متد bmpfile میدم تا هدرش رو بخوننه برای نمایش روی lcd کد 3 رو به عنوان خطا برمیگردونه! که مربوط به عدم تطابق با عبارت BM در اول فایل عکس هست!

در حالیکه عکس من bitmap 24 bit با سایز کم هست. کسی میدونه ایراد از چی هست؟
          حل شد
          http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

میشه به این سوالم جواب بدین؟ :cry:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60815.0

دیدگاه

این ال سی دیه چقدر جریان می کشه
              من رگولاتور lf33 گذاشتم از بس داغ میشه دستتو بزنی می سوزی

دیدگاه

سلام. اگه کسی فایلهای این پروژه (شماتیک ، برنامه و pcb) رو داره دوباره پلود کنه لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
                  سلام. اگه کسی فایلهای این پروژه (شماتیک ، برنامه و pcb) رو داره دوباره پلود کنه لطفا
                  با سلام دوستان لینکها مشکلی ندارن ولی این هم یه لینک دیگه با سرور ایرانی

http://s2.picofile.com/file/7206330000/MP3_Player_V3.rar.html

به همین سادگی :nice:
                  تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                  به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

با سلام به دوستان گرامی
                    من قبلا یه مدار با vs1003 بستم و ازش جواب گرفتم . 3 تا رگولاتور گذاشته بودم یکی برای 3.3 ولت و یکی برای 2.7 ولت و دیگری برای ولتاژ 2.5 ولت . یه خورده حجم مدار زیاد شده بود . اما الان میخوام که یک ولتاژ 3.3. ولت داشته باشم و با یک دیود 1n4007 استفاده کنم و دو تا ولتاژ AVDD و CVDD رو بسازم . میشه در حدود 2.8 ولت . به نظر شما این یکی کردن ولتاژهای مذکور مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ این مدار رو بستم ولی متاسفانه از یک دیود شاتکی استفاده کردم و فقط 0.3 ولت افت ایجاد کرده بود و ولتاژ 3 ولتی به AVDD و CVDD داده شده . فکر کنم سوخته باشه . نظر شما چیه؟
                    توی یک app note نوشته بود که برای بررسی درستی کارکرد این آی سی باید ولتاژ سر مثبت خازن 1 میکروفاراد که به پایه 44 وصل شده را اندازه بگیرید و مقدار آن باید 1.3 ولت باشد . اما ولتاژ اون فقط حدود 0.3 ولت بود . و پایه DREQ هم منطق صفر بود . به خاطر همین گفتم شاید سوخته باشه . دوستان لطفا نظرشون رو بگن.

ممنون
                    "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
                    در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

کسی نیست یه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم
                      "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tictactoe
                        با سلام به دوستان گرامی
                        من قبلا یه مدار با vs1003 بستم و ازش جواب گرفتم . 3 تا رگولاتور گذاشته بودم یکی برای 3.3 ولت و یکی برای 2.7 ولت و دیگری برای ولتاژ 2.5 ولت . یه خورده حجم مدار زیاد شده بود . اما الان میخوام که یک ولتاژ 3.3. ولت داشته باشم و با یک دیود 1n4007 استفاده کنم و دو تا ولتاژ AVDD و CVDD رو بسازم . میشه در حدود 2.8 ولت . به نظر شما این یکی کردن ولتاژهای مذکور مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ این مدار رو بستم ولی متاسفانه از یک دیود شاتکی استفاده کردم و فقط 0.3 ولت افت ایجاد کرده بود و ولتاژ 3 ولتی به AVDD و CVDD داده شده . فکر کنم سوخته باشه . نظر شما چیه؟
                        توی یک app note نوشته بود که برای بررسی درستی کارکرد این آی سی باید ولتاژ سر مثبت خازن 1 میکروفاراد که به پایه 44 وصل شده را اندازه بگیرید و مقدار آن باید 1.3 ولت باشد . اما ولتاژ اون فقط حدود 0.3 ولت بود . و پایه DREQ هم منطق صفر بود . به خاطر همین گفتم شاید سوخته باشه . دوستان لطفا نظرشون رو بگن.

ممنون
                        با سلام

من هم از یک دیود 4148 برای رسیدن از 3.3 ولت به 2.8 استفاده نمودم. برای AVDD ( به علت جریان مصرفی کم، تا 3.0 ولت ایجاد می شود )

برای رسیدن به 2.5 ولت، تعداد 2 تا از 4007 ها را موازی نمودم ( برای CVDD ) و حدود 2.7 ولت دریافت می کنم.

چند نوبت برای رسیدن به جواب مطلوب، دیودها را تعویض و حتی حذف نمودم و 3.3 ولت را به آی سی رساندم. نسوخت.

الان با آن وضعیت دیودها کار می کند.

با سپاس
                        گشتی در لاله زار
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

سلام ممنون از پاسختون
                          من به این علت فکر کردم سوخته که ولتاژ خازن سر پایه 44 رو اندازه گیری میکردم و 0.3 ولت نشون میداد. به همین خاطر فکر کردم سوخته. یه سوال . اگه ولتاژ AVDD و CVDD یکی باشه مشکلی پیش میاد؟ من جفتشو با یک دیود 2.8 میرسونم. تست کردم و با یک دیود 1n4007 جفت ولتاژها رو از سر اون دیود گرفتم و ولتاژ 2.8 ولت بود. شاید شما چون جدا جدا ولتاژها رو با دو تا دیود میسازین و به هرکدوم میدین جریان کمتری میکشه و 3 ولت افت میکنه.

توی دیتا شیت تو بخش maximum absolute حداکثر ولتاژ قابل تحمل AVDD و CVDD رو 2.8 نوشته. خب 3 ولت میتونه آی سی رو بسوزونه. اینطور نیست؟

ممنون

دیدگاه

سلام.کسی نیست یه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم

دیدگاه

پاسخ : تحلیل سورس MP3 Player v2.0 با LCD ELT240320ATP تمام رنگی

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                              فکر نمیکردم از این پست اینطوری استقبال سردی بشه
                              کسی سوالی نداره؟
                              اگر انطوری بیخیال بشیم
                              سلام .
                              بسیار بسیار ممنون از زحمات شما.
                              فقط من نتونستم فایلها رو دانلود کنم اگه براتون زحمتی نیست برام ایمیلش کنید.
                              www.helpmail70@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                                با سلام دوستان لینکها مشکلی ندارن ولی این هم یه لینک دیگه با سرور ایرانی

http://s2.picofile.com/file/7206330000/MP3_Player_V3.rar.html

به همین سادگی :nice:
                                با سلام .ممنون از زحمات شما.
                                موقع کامپایل کردن این کد با کدویژن 2.05.3 خطا میده . از دستور mem_cpy خطا میگیره و درست کامپایل نمیشه . ممکنه بنده رو راهنمایی کنید؟
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X