اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

نوشته اصلی توسط sajjadtoday
    من با ال سی دی 3.2" ssd1289 کار میکنم و میخوام فایل bmp نشون بدم و این کار رو کردم ولی سرعتش پایینه ( هر 4 ثانیه یک فریم ) میخواستم بپرسم که این سرعت بخاطر ssd1289 هستش ؟ ینی اگه من با ILI9320 یا ILI9325 کارکنم سرعتش میره بالا
    ممنون
    با سلام
    نه برادر ربطی به LCD نداره احتمالا در نرم افزارتون مشکل دارید باید بهینه تر بشه
    برای افزایش سرعت باید از کلاک های بالا برای میکرو استفاده کنید یا میکرو رو عوض کنید

بهتره از ارم استفاده کنید

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام
      آقا من VS1003 رو به ATMEGA64A مطابق دیتا شیت وصل کردم و هر کاری میکنم نمیخونه. دوستان لطف کنن راهنمایی کنن. اینم کدهای من:

کد:
      #include <mega64a.h>
      #include <alcd.h>
      #include <delay.h>
      #include <ff.h>
      #include "VS1003B.c"

/* Timer1 overflow interrupt frequency [Hz] */
      #define T1_OVF_FREQ 100
      /* Timer1 clock prescaler value */
      #define T1_PRESC 1024L
      /* Timer1 initialization value after overflow */
      #define T1_INIT (0x10000L-(_MCU_CLOCK_FREQUENCY_/(T1_PRESC*T1_OVF_FREQ)))

interrupt [TIM1_OVF] void timer_comp_isr(void)
      {
      /* re-initialize Timer1 */
      TCNT1H=T1_INIT>>8;
      TCNT1L=T1_INIT&0xFF;
      /* MMC/SD/SD HC card access low level timing function */
      disk_timerproc();
      }

void main(void)
      {
      FATFS fat;
      FIL f, fw;
      //char buff[20];
      //unsigned int nbytes;
      unsigned char buffer[]="VS1003B test application by Hossein.";
      unsigned char bufferh[1024];
      unsigned int Volume;
      int count;

/* initialize Timer1 overflow interrupts in Mode 0 (Normal) */
      TCCR1A=0x00;
      /* clkio/1024 */
      TCCR1B=(1<<CS12)|(1<<CS10);
      /* timer overflow interrupts will occur with 100Hz frequency */
      TCNT1H=T1_INIT>>8;
      TCNT1L=T1_INIT&0xFF;
      /* enable Timer1 overflow interrupt */
      TIMSK=1<<TOIE1;
      #asm("sei")

DDRC=0xff;

// Alphanumeric LCD initialization
      // Connections are specified in the
      // Project|Configure|C Compiler|Libraries|Alphanumeric LCD menu:
      // RS - PORTA Bit 0
      // RD - PORTA Bit 1
      // EN - PORTA Bit 2
      // D4 - PORTA Bit 4
      // D5 - PORTA Bit 5
      // D6 - PORTA Bit 6
      // D7 - PORTA Bit 7
      // Characters/line: 16
      //PORTA.0=0;
      //PORTA.2=0;
      //PORTA.1=1;
      lcd_init(16);

lcd_puts("Welcome");
      delay_ms(3000);
      lcd_clear();

if(f_mount(0,&fat)==FR_OK)
      {

lcd_puts("preapering...");
        if(f_open(&f,"0:/HA.mp3",FA_READ)==FR_OK)
        {    

Volume=5;  //meghdare volume barks mibashad yani 100 kamtarin va 5 bishtarin

VS1003B_SoftReset();
          VS1003B_Fill2048Zero();
          VS1003B_SetVolume( (((unsigned short)Volume << 8) | Volume));

lcd_clear();
          lcd_puts("playing HA.mp3");
          delay_ms(1000);
          for(count=0;count<10;count++)PORTC.6=1;  

while(1)
          {      
            lcd_clear();
            lcd_puts("reading...");   

f_read(&f,bufferh, 1024, 0);

for(count=0;count<32;)
              {                
                if(VS1003B_NeedData())
                {             
                  lcd_clear();     
                  lcd_puts("sending...");
                  VS1003B_Write32B(&bufferh[count*32]);
                  count++;  
                }
              }
          }
        }      
      }
      else
      {      
         lcd_clear();
        lcd_puts("Faild to Mount"); 
        delay_ms(1000);
      }
      lcd_clear();
      while (1)
         {

}
      }

دیدگاه

دوست عزیز استاد بزرگوار ممکنه که یه بار این کد و شماتیک رو پلود کنید من تازه این تاپیک رو دیدم و نتونستم دانلود کنم فایل ها رو ممنون :biggrin:

دیدگاه

از دوستان عزیز و گرامی میخاستم بدونم این مداری که جناب اسدی آموزششو گذاشتن رو کسی تونسته بسازه ازش سوال داشتم

دیدگاه

ا سلام خدمت دوستان مسخاستم بدونم کسی هستش که این مدار رو ساخته باشه؟؟؟؟؟؟ هر کسی که درستش کرده و خوبم کار کنه یکی برای منم بسازه حق الزحمه اش هم در خدمتش هستم من حقیقتش خیلی از مدارات دیجیتال سر رشته ندارم و خیلی دوست دارم یکیشو داشته باشم ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hojamin2000
              از دوستان عزیز و گرامی میخاستم بدونم این مداری که جناب اسدی آموزششو گذاشتن رو کسی تونسته بسازه ازش سوال داشتم
              ا سلام خدمت دوستان مسخاستم بدونم کسی هستش که این مدار رو ساخته باشه؟؟؟؟؟؟ هر کسی که درستش کرده و خوبم کار کنه یکی برای منم بسازه حق الزحمه اش هم در خدمتش هستم من حقیقتش خیلی از مدارات دیجیتال سر رشته ندارم و خیلی دوست دارم یکیشو داشته باشم ممنون میشم
              با سلام

فک کنم این عکس ها گویای کار کردنش هستن
              اگه کار نمیکرد که بنده 10 تاشو یک جا مونتاژ نمیکردم !!!!!!!!
              در ضمن بنده از این برد حدود 100 تا فروختم یعنی دوستان همین انجمن که نتونستن یا نخواستن خودشون درست کنن از خود بنده خرید کردن

یه چنتا از دوستان هم خودشون درست کردن ولی در راه اندازیش مشکل داشتن که ارسالش کردن و بنده براشون راه اندازیش کردم

نوشته اصلی توسط amintanharpd
              دوست عزیز استاد بزرگوار ممکنه که یه بار این کد و شماتیک رو پلود کنید من تازه این تاپیک رو دیدم و نتونستم دانلود کنم فایل ها رو ممنون :biggrin:
              این هم لینک جدید دانلود سورس و شماتیک

این هم لینک فیلمش در اپارات

در ضمن در صورتی که پست های قبل رو خونده باشید کاملا گویای همه این موارد هست
              و نیازی به بزرگ کردن فونت یا قرمز کردن اونها نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                با سلام

فک کنم این عکس ها گویای کار کردنش هستن
                اگه کار نمیکرد که بنده 10 تاشو یک جا مونتاژ نمیکردم !!!!!!!!
                در ضمن بنده از این برد حدود 100 تا فروختم یعنی دوستان همین انجمن که نتونستن یا نخواستن خودشون درست کنن از خود بنده خرید کردن

یه چنتا از دوستان هم خودشون درست کردن ولی در راه اندازیش مشکل داشتن که ارسالش کردن و بنده براشون راه اندازیش کردم

این هم لینک جدید دانلود سورس و شماتیکاین هم لینک فیلمش در اپارات [/url]

در ضمن در صورتی که پست های قبل رو خونده باشید کاملا گویای همه این موارد هست
                و نیازی به بزرگ کردن فونت یا قرمز کردن اونها نبود

فداتون بشم استاد اسدی عزیز وگرامی قصد من خدانکرده زبانم لال اصلا و ابدا سوء ذن در مورد زحمات شما ابدا نیست من خودم شخصا پستها و زحماتتونو در فرومها و سایتهای مختلف دیدم و شاهد انتقال بی تکلف اطلاعات و معلومات شما در اینترنت بودم منتها خیلی دوست داشتم این دستگاهو داشته باشم و براتون خیلی PM و پیغامهای خصوصی فرستادم که من یکیشو میخوام خریداری کنم منتها ظاهرا به علت مشغله کاری شما جوابی ازتون نشنیدم برای همین این کامنتو گذاشتم خدای ناکرده حمل بر بی ادبی بنده نگذارید حسن نیت شما برای بنده و بسیاری از دوستان از مسلمات هستش اگر لطف و محبت بفرمایید و یکی از این دستگاه رو برای من بفرستید از لطف و بذل عنایاتتون بسیار بسیار مشعوف و ممنون میشم جناب استاد اسدی عزیز و گرامی این ایمیل من هستش محبت میکنید قیمت و نحوه ارسال و نحوه پرداخت قیمت این دستگاهو برام بفرستین جسارتا اگر ایمیلی از پروفایلتون در می آوردم خودم خدمتتون تماس میگرفتم ولی فعلا تنها را ارتباطی با حضرتعالی همن پست و کامنتها هستش از بذل عنایتتون کمال امتنهان رو دارم ممنون
                hojamin2000@gmail.com
                hojamin2000@yahoo :job: :applause:.com

دیدگاه

جناب اسدی منم یکی میخام بیزحمت به منم بفرمایید چیکار کنم برای منم زحمتشو بکشید یک دستگاه mp3 پلیر بسازید متشکر میشم

دیدگاه

من تعجب میکنم این مهندس اسدی عزیز و گرام اسم آی دیشو گذاشته پول استار یا همون ستاره قطبی خودمون که البته با شخصیتی که ما ازشون میشناسیم هم این اسم دارای وجاهت تسمیه ای هستش ولی به نظر من فقط ستاره قطبی برای ایشون کمه باید اسم آیدیشون رو ستاره سهیل بزارن وجه تسمیه ای مناسبتریه بابا دو سه سال پیش پست میزنی قربونت برم دیگه میری ها تازه تو پستت هم خیلی دوست داشتی دوستان نظر بدن دیگه چی شد چرا رفتی مهندس جون جواب کامنتامونو بده حد اقل یا بگو نه یا آره اینطوری لنگ در هوا که نمیشه فداتشم شاید کسی رو ماشین زده به کمکت احتیاج داره که کامنت میزاره یا میل میزنه یه جوابی آخی اهنی چیزی جوابمونو بده مهندس اسدی جان ستاره سهیلی یا همون SOHEILSTAR عزیز

دیدگاه

من تعجب میکنم این مهندس اسدی عزیز و گرام اسم آی دیشو گذاشته پول استار یا همون ستاره قطبی خودمون که البته با شخصیتی که ما ازشون میشناسیم هم این اسم دارای وجاهت تسمیه ای هستش ولی به نظر من فقط ستاره قطبی برای ایشون کمه باید اسم آیدیشون رو ستاره سهیل بزارن وجه تسمیه ای مناسبتریه بابا دو سه سال پیش پست میزنی قربونت برم دیگه میری ها تازه تو پستت هم خیلی دوست داشتی دوستان نظر بدن دیگه چی شد چرا رفتی مهندس جون جواب کامنتامونو بده حد اقل یا بگو نه یا آره اینطوری لنگ در هوا که نمیشه فداتشم شاید کسی رو ماشین زده به کمکت احتیاج داره که کامنت میزاره یا میل میزنه یه جوابی آخی اهنی چیزی جوابمونو بده مهندس اسدی جان ستاره سهیلی یا همون SOHEILSTAR عزیز
                      نوشته اصلی توسط rayaname
                      جناب اسدی منم یکی میخام بیزحمت به منم بفرمایید چیکار کنم برای منم زحمتشو بکشید یک دستگاه mp3 پلیر بسازید متشکر میشم
                      با سلام

و عرض بوزش بابت تاخیر در جواب
                      دوستان متاسفانه بنده در طی اسباب کشی اخیر و انتقال کارگاه و دفتر به جای دیگه که خدود 2 ماه گزشته کاملا وقت بنده رو گرفته بود برد های مونتاژ شده این MP3 Player رو دیگه نمیتونم پیدا کنم
                      این چند روز که جوابتونو هم نمیدادم برای این بود که داشتم دنبالشون میگشتم ولی هرکاری کردم پیدا نشدن که نشدن
                      یه چنتا فیبر خام دارم که مونتاژ نشده ولی ایسی شارژر یعنی MAX1811 موجود ندارم
                      در ضمن چون فعلا قیمت قطعات بالاست نمیسرفه فقط قطعاتش با یه حساب سر انگشتی نزدیک 100 هزار تومن پولش میشه که با جمع یه 30 هزار تومان دستمزد دیگه میشه 130 هزار تومان ببینید بازم اگر مایل به خرید هستید لطفا اعلام کنید تا درخدمت باشم
                      در ضمن بعد از سفارش برای مونتاژ و ارسال باید حدود یک هفت فرصت بدید تا اماده کنم جون جدن سرم شلوغه و فرصت ندارم

بازم شرمنده بابت تاخیر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                        با سلام

و عرض بوزش بابت تاخیر در جواب
                        دوستان متاسفانه بنده در طی اسباب کشی اخیر و انتقال کارگاه و دفتر به جای دیگه که خدود 2 ماه گزشته کاملا وقت بنده رو گرفته بود برد های مونتاژ شده این MP3 Player رو دیگه نمیتونم پیدا کنم
                        این چند روز که جوابتونو هم نمیدادم برای این بود که داشتم دنبالشون میگشتم ولی هرکاری کردم پیدا نشدن که نشدن
                        یه چنتا فیبر خام دارم که مونتاژ نشده ولی ایسی شارژر یعنی MAX1811 موجود ندارم
                        در ضمن چون فعلا قیمت قطعات بالاست نمیسرفه فقط قطعاتش با یه حساب سر انگشتی نزدیک 100 هزار تومن پولش میشه که با جمع یه 30 هزار تومان دستمزد دیگه میشه 130 هزار تومان ببینید بازم اگر مایل به خرید هستید لطفا اعلام کنید تا درخدمت باشم
                        در ضمن بعد از سفارش برای مونتاژ و ارسال باید حدود یک هفت فرصت بدید تا اماده کنم جون جدن سرم شلوغه و فرصت ندارم

بازم شرمنده بابت تاخیر

ممنونم مهندس جان بفرمایید چطور این هزینه رو ارسال کنم یکمی هم تغییرات میخواستم اگر مقدور هست برام بدین ممنونتون میشم این هم ایمیلم هستش ممنونم استاد
                        hojamin2000@gmail.com

دیدگاه

سلام دوستان من برنامه wave player که مهندس اسدی به این اسم WAV Player 8BITکاملا به صورت رایگان و بدون هیچ توقعی پلود کرده بودن(خدا مهندسترشون کنه) :nerd:
                          رو به صورت عملی بستم و با کیفیت خیلی خوب جواب گرفتم :wow: :wow:
                          ولی هر چقدر با برنامه ور رفتم که به برنامه قابلبت جستجوی یک فایل خاص رو بدم نتونستم و به خاطر هدر های تو در تو اصلا نمیدونم باید چی رو کجا اضافه کنم و این قابلیت رو بهش بدم
                          لطفا اگه کسی قبلا این کارو کرده یا اینکه میدونه چطور باید این کار رو کرد یکم توضیح بده که چیکار کنم یا برام فایلشو بفرسته

با تشکر موفق باشین
                          من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
                          چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم باشد

دیدگاه

باسلام من میخوام یه ضبط وپخش با میکروبسازم میتونیدکمکم کنید

دیدگاه

آقای اسدی عزیز میتونید یه بار دیگه فایلارو پ کنید آخه همشون پاک شده :cry:

دیدگاه

آقای اسدی خسته نباشد
                                1- تو مدار دیتا شیت آیسی vs1003 پایه xreset با مقاومت زمین شده . ولی شما در برد این کار رو نکردید.
                                2- پایه rx رو با مقاومت 22 اهم وصل کردید ، ولی در دیتاشیت با مقاومت 100 کیلو این کار رو کرده .
                                3 - خازن rcap رو 100 نانو گذاشتید در صورتی که در دیتا شیت 1u هستش .

میخواستم ببینم این تفاومت ها مشکلی ایجا نمیکنه ؟

اگر من طبق دیتا شیت عمل کنم و یا طبق برد شما فرقی دارد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X