اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

از ds18b20 استفاده کن. دقیق تر و راحتتره
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

با سلام من دوتا مشکل داشتم
      1 . اون دما سنجی که گذاشته اید من ساختم وفقط مینویسه no ds18b20 مشکل چیه
      2 . این مدار رطوبت سنجی که گذاشته اید فقط درصورت کاهش رطوبت رله روشن میشه ولی اگر رطوبت بیش از حد بالا برود رله خاموش نمیشود؟

دیدگاه

با سلام
        اون فایل چرخدنده کی pcb شو گذاشتم یه مشکلی داشت که خودم برطرفش کردم اگه خواستید از این pcb استفاده کنید خودم ساختمش بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
        http://uplod.ir/91pt0aw8pl5h/Chrkhanande.rar.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidari2982
          با سلام من دوتا مشکل داشتم
          1 . اون دما سنجی که گذاشته اید من ساختم وفقط مینویسه no ds18b20 مشکل چیه
          2 . این مدار رطوبت سنجی که گذاشته اید فقط درصورت کاهش رطوبت رله روشن میشه ولی اگر رطوبت بیش از حد بالا برود رله خاموش نمیشود؟
          1.برنامه رو طوری نوشتم وقتی سنسور متصل نباشه همچین خطایی میده به پین ها و سیم اتصالی دقت کنید
          2.وقتی رطوبت کم باشه رله وصل و اگر رطوبت به مقدار مد نظر رسید رله خاموش میشه
          افزایش رطوبت گرم باعث افزایش دما میشه که طبعا فن دماسنج برای خنک کردن روشن میشه برای همین توصیه میشه از رطوبت ساز آلتراسونیک استفاده بشه
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

منم همه مدارهایی که مهندس سامی طراحی کرده بودو ساختم الانم بدون هیچ مشکلی کار میکنن اون pcb چرخدنده هم که اصلاحش کردم بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
            چند تا پیشنهاد
            1:از سنسورsht xx استفاده کنید چون هم مقدار دما هم مقدار رطوبت رو به صورت دیجیتال میده.
            2:بحث چپ گرد راستگرد موتور را فراموش کنید از این موتور های مخصوص دستگاه های جوجه کشی بزارید که هر یه ساعت به مدت دلخواه روشن بشه زمانشو با زوایه تنظیم کنید.
            3:واسه المنت از المنت های مدادی استفاده کنید که مقدار دماشان خیلی زیاد نیست.
            با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
              [size=11pt]... در داخل پوشه هم یک عکس از مداری که ساختم هست که پتانسیومتر که برای کالیبره کردن باید تغییر بدین رو نشون داه. چون این سنسور نیاز به کالیبره شده داره پس شما نیاز به مرجع دارین میتونید از یک رطوبت سنج انالوگ پنج شش هزار تومنی استفاده کنید خیلی راحت هرچند که زیاد دقیق نمیشه ولی بازم از مداراتی که قیمت امرزوشون 140-150 هزارتومنه ارزونتر درمیاد از همه مهمتر اینه که خودتون ساختینش!...

http://uplod.ir/nrc29r3j67or/rotobat_sanj.rar.htm
              عاقا باید با چی کالیبره بشه،پتانسیومتر؟ خب مقاومتش چقدر باشه؟ کجا استفاده بشه (جاش تو مدار کجاست) ؟؟؟ :sad: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mksincara
                عاقا باید با چی کالیبره بشه،پتانسیومتر؟ خب مقاومتش چقدر باشه؟ کجا استفاده بشه (جاش تو مدار کجاست) ؟؟؟ :sad: oo:
                برای کالیبره کردن شما نیاز به یک منبع دارید که میتونه یک رطوبت سنج آنالوک پنج هزارتونی باشه که بعدا بدرد هم میخوره
                در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                  برای کالیبره کردن شما نیاز به یک منبع دارید که میتونه یک رطوبت سنج آنالوک پنج هزارتونی باشه که بعدا بدرد هم میخوره
                  اقا شرمنده ما سوالات اماتوری میپرسیم اما خب ما هم بالاخره باید بپرسیم،خب بعد چجوری کالیبره بشه؟؟؟ چی باید تغییر کنه تا رطوبت سنج درست کار کنه و کالیبره بشه؟ oo:
                  اقا یه سوال دیگه : ATMEGA8A با ATMEGA8 فرق داره،من تونستم اون اولی (ATMEGA8A) رو پیدا کنم،به کارم میاد؟؟؟
                  با تشکر

دیدگاه

سلام- من تا حالا با 555 کار نکردم ، منم قصد داشتم ، از کلاک داخلی استفاده کنم ولی میشه یه توضیح کوچیک بدید که چه جوری میشه به عنوان تایمر کار کنه ؟ اتصالاتش چه جوری باد باشه ؟ کانتره یا تایمره ؟ اگه کانتره زمان بین شمارشش چه جوری معلوم میشه ؟ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 882743
                      سلام- من تا حالا با 555 کار نکردم ، منم قصد داشتم ، از کلاک داخلی استفاده کنم ولی میشه یه توضیح کوچیک بدید که چه جوری میشه به عنوان تایمر کار کنه ؟ اتصالاتش چه جوری باد باشه ؟ کانتره یا تایمره ؟ اگه کانتره زمان بین شمارشش چه جوری معلوم میشه ؟ ممنون
                      از 555 میشه به عنوان فرکانس متر هم استفاده کرد ؟
                      یه سوال دیگه هم دارم ، میشه خروجی hs1101 رو مستقیما به ATD داد ؟ نتونسم از روی مدارتون تشخیص بدم
                      آقا سامی دمت گرم ، مردونگی کن سوالای مارم ج بده .
                      اگه میشه بگو تو رطوبت سنج 555 چیکار میکنه
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 882743
                        از 555 میشه به عنوان فرکانس متر هم استفاده کرد ؟
                        یه سوال دیگه هم دارم ، میشه خروجی hs1101 رو مستقیما به ATD داد ؟ نتونسم از روی مدارتون تشخیص بدم
                        آقا سامی دمت گرم ، مردونگی کن سوالای مارم ج بده .
                        اگه میشه بگو تو رطوبت سنج 555 چیکار میکنه
                        ممنون
                        نظرتون در مورد dht11 سنسور رطوبت و دما چیه ؟

دیدگاه

آقا سامی ، کجایی داداش ؟
                          جواب مارو نمیدی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 882743
                            نظرتون در مورد dht11 سنسور رطوبت و دما چیه ؟
                            سلام
                            این سنسور سنسور خوبیه ولی اگه از سری 22 استفاده کنی که دقیقتره اما کمی گران و حساسه برعکس بزنی دیگه می سوزه
                            برد جوجه کشی:
                            مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                            این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                            برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                              سلام
                              این سنسور سنسور خوبیه ولی اگه از سری 22 استفاده کنی که دقیقتره اما کمی گران و حساسه برعکس بزنی دیگه می سوزه
                              ممنونم D:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                                1.برنامه رو طوری نوشتم وقتی سنسور متصل نباشه همچین خطایی میده به پین ها و سیم اتصالی دقت کنید
                                2.وقتی رطوبت کم باشه رله وصل و اگر رطوبت به مقدار مد نظر رسید رله خاموش میشه
                                افزایش رطوبت گرم باعث افزایش دما میشه که طبعا فن دماسنج برای خنک کردن روشن میشه برای همین توصیه میشه از رطوبت ساز آلتراسونیک استفاده بشه
                                سلام
                                ممنون از تمام زحماتی که میکشید...
                                من این دستگاه سنسور دما رو ساختم ولی میگه no ds18b20 تمام سیم ها رو هم چک کردم حتی مدار رو از اول بستم ولی بازم درست نشد...
                                یکی از دوستام گفت به مدار 5 ولت بدم یعنی به خاطر این هست؟باید به 18b20 12 ولت بدم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X