سلام
من با این ماژول کار کردم و تا حدی با قلقاش اشنام.حالا اگر مثلا وقتی که با گوشی بهش کانکت میشیم بخوام اسم بلوتوث گوشی را با at commond بدونم دستوری هست که به hc05 بزنم که اسمو برگردونه؟خداییش زودتر جواب بدین.
متشکر
[glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
[glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
[glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]
سلام
من با این ماژول کار کردم و تا حدی با قلقاش اشنام.حالا اگر مثلا وقتی که با گوشی بهش کانکت میشیم بخوام اسم بلوتوث گوشی را با at commond بدونم دستوری هست که به hc05 بزنم که اسمو برگردونه؟خداییش زودتر جواب بدین.
متشکر
سلام.کسی نبود جواب بده؟
[glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
[glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
[glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]
اولین برید تو قسمت setting bluetooth در تب COM یه گزینه Add داره که باهاش میشه یه کام جدید اضافه کرد. شماره پورت باید یادتون باشه مثلا COM9.
با استفاده از نرم افزاری که دوستمون آقای علی ایمانی فر در پست اول این تاپیک با اسم SerialCom(Best) رو گذاشتن رو دانلود و سپس با administrator بازش کنید کام بلوتوث که مثلا واسه من COM9 هست رو انتخاب میکنید بادریت رو هم تنظیم کنید گزینه کانتک رو بزنید
کسی مکمک نمیکنه یاد بگیرم ؟؟
به نظر کار کردن باهاش سخت میاد....
سلام دوست عزیز
اینکه okمی ده یعنی درست پیکره بندی شده واینکه دستور می دید اوکی نمی ده برای این است که دستوری که تایپ می کنید بادستوری که توی میکرو نوشتد احتمالا باید فرق داشته بزرگ کوچک بودن رعایت کنید نکته ی بعدی اینکه برنامه تون بگذارید شاید توی رشته کردن دستورات مشکل دارید!!!
سلام
متشکر
من با این ماژول یه پروژه ارسال و دریافت انجام دادم و به راحتی جواب گرفتم. بعد نشستم گفتم بیام همه جیک و پوک این ماژول رو یاد بگیرم ماژول رو به هایپر ترمینال وصل کردم و تنظیم کردم با بادویت 38400 کار کنم همه AT Command ها رو روش امتحان کرد و یاد گرفتم بعد اومدم مثل قبل با بادویت 9600 کار کنم. تنظیمات لازم رو انجام دادم دیدم دیگه نمیتونم با این بادویت کار کنم و ارسال و دریافتی دیگه نمیتونم انجام بدم. تنظیمات ماژول بهم ریخته و حتی AT+ORGL رو میزنم (در بادویت 38400) ماژول درست نمیشه که نمیشه فقط رمز و اسم و ... به حالت پیشفرض برمیگرده. ماژول روی پروژه ای که ساختم هم جواب نمیده :angry: تا حالا به این مشکل برنخوردید؟ چه پیشنهادی دارید؟
دیدگاه