اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    سلام حمید جان
    خیلی خوشحال شدم افرین کارت حرف نداره :job: خیلی تمیز و قشنگ کار کردی
    این مشکلت خیلی عجیبه من نداشتم! خازن رو تا حد امکان بدون سیم های رابط اندازه گیری کن (مستقیما به ترمینال وصل کن) و مسئله مهم تر این که احتمال میدم حرارت باعث شیفت مقدارت میشه. وقتی درب جعبه بستس و مدار رو روشن گذاشتی بعد مدتی درب رو باز کن ببین رگولاتور تا چه حد گرم شده. راستی توی کدوم حالت اندازه گیری این شیفت رو داری؟ اگه ماله قسمت اندازه گیری سلف \ خازنه ممکنه حرارت باعثش باشه اما تو روش RC حرارت نمیتونه تاثیر گذار باشه چون هم عناصرش اندازه گیریش بالای PCB هست هم به حرارت حساس نیستن. البته LM311 و اون المان ها هم حساس به حرارت نیستن به اون صورت ولی این یه احتماله که باید بررسیش کنی
    خیلی ممنون
    ما هم از شما یاد گرفتیم :x
    در حالت سلف \ خازنه این مشکل هستش
    برای رگولاتور هم هیتسینک نذاشتم (دلیلش اینه هیتسینک هایی که دارم از اون مدلهای شبیه رادیاتوره و پشت رگولاتور جا نمیشه و یک سفارش داشتم که از هیتسینک های تخت رو سفارش دادم هنوز نرسیده)
    مستقیم به ترمینالها وصل کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
      دوستان یک چیز عجیب، نمیدونم برای شما هم همچین مشکلی هست یا نه!!!
      من الان مدلهای مختلف خازن رو که تست کردم دیدم در اندازه گیری خازن های عدسی در رنج نانو مثلا یک خازن 100 نانو عدسی که اندازه گیری میکنم عدد نمایش داده شده از حدود 94 نانو شروع به افزایش میکنه و میره بالا و پایین هم نمیاد!! مثل این میمونه داری یک باطری شارژ میکنی و با ولت متر اندازه میگیری باطری رو و ولتاژ میره بالا!!!
      سریع هم نمیره یواش یواش میره، اولا یک نانو یک نانو میره بالا بعدش 0.5 نانو و در آخر 0.1 نانو هی میره بالا!! من حدود 1 دقیقه صبر کردم تا 115 نانو رفت!
      این مشکل فقط برای خازنهای عدسی اونم در رنج نانو هست و برای رنج پیکو نیست
      خازنهای دیگه مثل پلی استیر، MKT، مولتی لایر و الکترولیتی اینجوری نیستند!!
      کسی این مشکل داره؟ آیا عادیه؟
      این مشکل شما به علت استفاده از اداپتور هست اگر باتری وصل کنید احتمال زیاد حل میشه! در ضمن قبل از اندازه گیری نال کنید واینکه تو دو حالت (کانکتور) مختلف خازنی اندازه گیری کنید! ببینید شاید اشتباه به کانکتور ها وصل میکنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
        این مشکل شما به علت استفاده از اداپتور هست اگر باتری وصل کنید احتمال زیاد حل میشه! در ضمن قبل از اندازه گیری نال کنید واینکه تو دو حالت (کانکتور) مختلف خازنی اندازه گیری کنید! ببینید شاید اشتباه به کانکتور ها وصل میکنید
        آخه دوستان دیگه هم از اداپتور استفاده کردن و این مشکل ندارند
        اشتباه وصل نمیکنم چون همون طور که خازن عدسی در رنج نانو وصل میکنم و این مشکل هستش با خازن عدسی در رنج پیکو تست میکنم و این مشکل رو نداره!

دیدگاه

یادمه وقتی با منبع تغذیه تست میکردیم همچین چیزی یا مشابهش رو دیدیم ولی وقتی با باتری مقدار رو خیلی پایدار نشون میداد!

دیدگاه

یادمه وقتی با منبع تغذیه تست میکردیم همچین چیزی یا مشابهش رو دیدیم ولی وقتی با باتری مقدار رو خیلی پایدار نشون میداد!
            فعلا که باطری مناسبش دم دستم نیست، ولی تست میکنم

راستی سلف بشکه ای داخل مدار که 100 میکرو هانری هستش وقتی در مرحله سوم مدار خودش اندازه اش رو گرفت 89 میکرو هانری بود
            آقا مهدی یک جا گفتند که سلف بشکه ای حدود 68 میکرو باید باشه، میتونه مشکل از همین باشه؟

دیدگاه

ما هم سلف 100 میکرو گذاشتیم ولی قبلا 75 میکرو بود که عوض کردیم و 100 گذاشتیم یادم نیست چرا!
              شما هم با باتری تست کنید اگر جواب نداد میتونی این سلف رو هم عوض کنید ولی یادمه برای ما هم سلف رو تو همون رنج 88 میکرو نشون میداد! ولی یادم نیست که اون 75 میکرویی بود یا 100 میکرو!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alixxzaellp
                :byeباسلام به همه دوستان یک سوال ازخدمت کاربران داشتم :question: . تواینترنت یک سلف سنج باpic16f628 ویا باpic16f84 هستش روی بردبورد چندین بارازسایتهای مختلف پروژه رادانلودکردم اما هیچ کدام کارنمی کردند :cry2: خواستم بپرسم آیا کسی هست باpicسلف سنج درست کرده وکارهم می کنه . اگه این طوره لطفا توانجمن قراربده تا ماهم استفاده بکنیم مرسی از توجه دوستان عزیز بی صبرانه منتظر جواب ازسوی دوستان هستم :redface:
                سلام.
                دوست گرامی متاسفانه بنده در مورد سلف سنج تجربه ی ساخت ندارم. :redface: اما پیشنهاد میکنم درخواستتون رو در انجمن PIC مطرح کنین. اگر هم سورسی ازش دارین، قرار بدین تا دوستان کمکتون کنند.

دیدگاه

سلام
                  حمید جان احتمال بسیار کمی داره که از تغذیت باشه. چون مدار رگولاتور داره و به خوبی فیلتر شده قبل و بعدش
                  قضیه اون سلف هم اشکالی نداره از 60 تا 100 میکرو حدودی جواب میده چون الگوریتم برنامه طوریه که داخل مراحل pre flight اندازه واقعی سلف اندازه گیری میشه و محاسبات بر مبنای اون انجام میشه. این سلف همین که فرکانس 500 تا 600 کیلو هرتز رو برای ما بسازه (فرکانس مبنا) برای ما کافیه.

من شکم روی کیفیت قطعات و اثر حرارت روی اونهاست...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    سلام
                    حمید جان احتمال بسیار کمی داره که از تغذیت باشه. چون مدار رگولاتور داره و به خوبی فیلتر شده قبل و بعدش
                    قضیه اون سلف هم اشکالی نداره از 60 تا 100 میکرو حدودی جواب میده چون الگوریتم برنامه طوریه که داخل مراحل pre flight اندازه واقعی سلف اندازه گیری میشه و محاسبات بر مبنای اون انجام میشه. این سلف همین که فرکانس 500 تا 600 کیلو هرتز رو برای ما بسازه (فرکانس مبنا) برای ما کافیه.

من شکم روی کیفیت قطعات و اثر حرارت روی اونهاست...
                    یک چیزی الان یادم اومد
                    بعد اینکه مونتاژ قطعات کردم دیدم جعبه بسته نمیشه و چون رگولاتور فقط قسمت باریک پایه هاش داخل pcb رفته و اون قسمت زخیمش داخل نیست به خاطر همین جعبه بسته نمیشد و من هم در آوردمش ولی خیلی داغ شد بخاطر اینکه هی هویه میزدم بهش و میکشیدمش، میتونه از این باشه و رگولاتور مشکل پیدا کرده باشه؟ هرچند الان رگولاتور داغ نمیشه فقط بعد یه مدت روشن بود کمی گرمای ناچیز داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                      یک چیزی الان یادم اومد
                      بعد اینکه مونتاژ قطعات کردم دیدم جعبه بسته نمیشه و چون رگولاتور فقط قسمت باریک پایه هاش داخل pcb رفته و اون قسمت زخیمش داخل نیست به خاطر همین جعبه بسته نمیشد و من هم در آوردمش ولی خیلی داغ شد بخاطر اینکه هی هویه میزدم بهش و میکشیدمش، میتونه از این باشه و رگولاتور مشکل پیدا کرده باشه؟ هرچند الان رگولاتور داغ نمیشه فقط بعد یه مدت روشن بود کمی گرمای ناچیز داره
                      دوست عزیز یه باتری کتابی ارزون بگیر تست کن خودتو خلاص کن! قیمتی نداره که- اگر رگولاتور هم مشکل پیدا کرده باشه با باتری معلوم میشه

دیدگاه

دوست عزیز یه باتری کتابی ارزون بگیر تست کن خودتو خلاص کن! قیمتی نداره که- اگر رگولاتور هم مشکل پیدا کرده باشه با باتری معلوم میشه
                        خیلی ممنون
                        مشکل من قیمت باطری نیست، نبودشه، کتابی اینجا گیر نمیاد زیاد، باید از قلمی استفاده کنم.
                        فردا تست میکنم حتما

دیدگاه

حمید جان بله باید برای بسته شدن کامل جعبه باید جای پایه های رگولاتور رو مقداری با مته باز تر کنی تا کامل رگولاتور به PCB بچسبه. حالا شما فعلا با باطری امتحان کن

دیدگاه

دوستان یک چیز عجیب، نمیدونم برای شما هم همچین مشکلی هست یا نه!!!
                            من الان مدلهای مختلف خازن رو که تست کردم دیدم در اندازه گیری خازن های عدسی در رنج نانو مثلا یک خازن 100 نانو عدسی که اندازه گیری میکنم عدد نمایش داده شده از حدود 94 نانو شروع به افزایش میکنه و میره بالا و پایین هم نمیاد!! مثل این میمونه داری یک باطری شارژ میکنی و با ولت متر اندازه میگیری باطری رو و ولتاژ میره بالا!!!
                            سریع هم نمیره یواش یواش میره، اولا یک نانو یک نانو میره بالا بعدش 0.5 نانو و در آخر 0.1 نانو هی میره بالا!! من حدود 1 دقیقه صبر کردم تا 115 نانو رفت!
                            این مشکل فقط برای خازنهای عدسی اونم در رنج نانو هست و برای رنج پیکو نیست
                            خازنهای دیگه مثل پلی استیر، MKT، مولتی لایر و الکترولیتی اینجوری نیستند!!
                            کسی این مشکل داره؟ آیا عادیه؟
                            آره مال من هم همینطور دقیقاً

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alisardarzadeh
                              آره مال من هم همینطور دقیقاً
                              به اون دوستمون گفتیم با باتری تست کن خبری نشد که جوابی گرفت یا نه -
                              شما با اداپتور تغذیه میدی یا باتری؟

دیدگاه

به اون دوستمون گفتیم با باتری تست کن خبری نشد که جوابی گرفت یا نه -
                                شما با اداپتور تغذیه میدی یا باتری؟
                                سلام
                                هنوز وقت نکردم تست کنم چند سفارش و پروژه دستمه که حسابی وقتم رو گرفته، ولی حتما تست میکنم و خبرشو تو تاپیک میگم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X