اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

سلام
    جناب alixxzaellp تبریک میگم بسیار عالی و خوب شده. به خوبی ازش استفاده کنید :agree:
    موفق باشید

دیدگاه

با تشکر از مهدی آقا و جناب نوربخش و سایر دوستان
      من هم lcمتر رو ساختم ...ولی با یک سری تغییرات در برد به شرح زیر :
      1- برای به روز تر شدن قطعات مقاومت وخازن ودیود و... همگیsmd استفاده کردم
      2-با توجه به همه پروژه های صنعتی که حداالامکان بصورت بدون سیم و همه قطعات روی برد اصلی می باشد بنابراین کلیدها و مادگی های تست راهم به روی برد اصلی منتقل کردم :smile:
      3-رله بخاطر خاصیت سلفی هنگام قطع ووصل ایجاد نویز می کند و درنتیجه منجربه حتی ریست میکرو می شود...در مداراتی اینچنین کمتر به ولتاژ بعد رگولاتور وصل میکنندبنابراین مطابق طرح اصلی رله رابه قبل رگولاتور وصل کردم :agree:
      4-درمقاومت های مدار براساس طرح اصلی :فقط شش مقاومتی (10k-39k-3.3k-100-3.3m)که با علامت#مشخص شده اند باید 1% باشند بنابراین برای کاهش دردسر تهیه مقاومت های 1%سایر مقاومتها رو 5% گذاشتم :mrgreen:
      5نکته مهم در مورد پروگرام برنامه: حتما از پروگرامری استفاده باید کرد که بتوان فیوز بیت EESAVE را برنامه ریزی (صفر) کردمشکلی که برای من پیش آمد و پروگرام TNM2000 این فیوز بیت رو نشون نمیدادو با پروگرام هاتل مشکلم حل شد
      در پایان عکسای برد مونتاژ شده و نهایی رو میزارم

وبا توجه به مشکلات اکثر دوستان در پروگرام .....فلوچارت مرحله اول -دوم سوم و چهارم که خودم ساختم واستفاده کردم رو هم قرار میدم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره :job:

جدیدترین ویرایش توسط ebi2009; ۰۹:۲۲ ۱۳۹۵/۰۳/۳۰.
      جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
      دکتر محمود حسابی

دیدگاه

سلام

منم در حال ساختم.
        این جعبه ای که اکثر دوستان گرفتن رو از کجا بگیرم؟(شبیه ماله اقا مهدی).
        سایت فدک جعبه اش رو داره ولی اگر سایتی باشه که bs250 رو هم بخرم خیلی خوبه.
        اندازه ی جعبه 13*9*3.5 درسته؟
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima_zeus
          سلام

منم در حال ساختم.
          ممنون
          فعلا bs250 رو فقط ایران میکرو داره ....شما میتونین با هرفروشگاهی تو جمهوری هماهنگ کنین وهنگام خرید از ایران میکرو ...گزینه ارسال به خیابان جمهوری ...رو انتخاب کنین ..این روش کمترین هزینه رو داره :read:
          جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
          دکتر محمود حسابی

دیدگاه

سلام

منم در حال ساختم.
            ممنون
            چرا خودتون طراحی نمیکنین بدین برش لیزر بسازه بعد سر همش کنین ؟
            [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
            درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

سلام
              جناب EBI2009 واقعا عالی کار کردید تبریک میگم خیلی خوب شده :job: :applause:
              منم مایل بودم SMD کار کنم اما حوصله ی لحیم کردنشونو نداشتم )) و ساختش برای بقیه سخت میشد. فقط کاش روی فیبر فایبرگلاس میزدین که حرفه ای تر باشه اما بازم عالیه

و مرسی از فلوچارتی که برای پروگرام تهیه کردین. بسیار برای کسایی که انگلیسیشون یکم ضعیفه مفیده. با اجازتون عکس ساخته شده و فلوچارتتون رو میزارم صفحه اول

دیدگاه

با سلام .جناب آقایEBI2009خیلی جالب شده :applause: من هم ساخته بودم امایکی ازدوستام چون حوصله ساختنشو نداشت باپرداخت پول قطعاتش ازمن گرفت من هم برای خودم می خوام یکی دیگه بسازم اماکمی تغییردرپی سی بیش دادم عکسشو می زارم تاببینین اما کسی ازروش نسازه چون یک باردیک باید پی سی بی روچک کنم تااگه ایرادی داشت برطرف کنم بعدادراختیاردوستان قرارمی دم درضمن می خوام بالمینت چاپ کنم . واماسوال ازآقایEBI2009می تونیدچندتاعکس ازتست سلف بااین مداربزارین حتما حتماازسلفهای مقاومتی شکل باشه می خوام ببینم باتوجه به مقداروتولرانس سلف پروژه چه مقداری رونشون می ده .باتشکروسپاس .منتظرم

نکته: مقاومت 1Kبالای mega8ولتاژ+LCDروتامین می کنه درPCBآقای مهدی جامپرگذاشتن این کارباعث میشه LCDجریان بیشتری روبکشه درنتیجه باعث گرم شدن آسی رگولاتوربشه ویاکسی که می خوادباباطری کارکنه باعث زودتمام شدن باطری میشه.اگرکسانی دوست داره نوره ال سی دی بیشترباشه می تونه ازمقاومت470 اهمی استفاده کنه

بیزر دونوع است خازنی وسلفی (درون بیزرسلفی سیم پیچ وآهنربا هست)امادرموردبیزرمن ازبیزرسلفی استفاده خواهم کرد هم صداش بلنده پس بنابراین خازن الکترولیتی 100میکروفارادنیازه وخازن 10نانوباعث حذف نویزبیزرشده وصداصاف تری میده . این نکته هاراامتحان کردم گفتم دراختیاردوستان هم قراربدم

ودرآخرآقایEBI2009منتظرعکسهای گرفته شده ازتست سلفهای مقاومتی شکل شما هستم حتما مقدارسلفها رادرپست بنویسید.مرسی ازلطف جناب عالی

دیدگاه

سلام

منم در حال ساختم.
                  ممنون
                  سلام
                  ایران میکرو قیمت bs250 بالا زده
                  از sprshop بخر، خواستی پ.خ بده لینک خرید بفرستم برات (من خودم از اینجا تعداد بالا گرفتم یک دونه هم سوختگی نداشت).
                  قیمتش هم 300 تومنه تو sprshop !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
                    وبا توجه به مشکلات اکثر دوستان در پروگرام .....فلوچارت مرحله اول -دوم سوم و چهارم که خودم ساختم واستفاده کردم رو هم قرار میدم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره :job:
                    تبریک دوست عزیز ، خیلی خوب شده :applause:
                    بابت فلوچارت هم ممنون :agree:
                    در صورت امکان لطفا pcb ادیت شده رو هم قرار بدید ...
                    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                    ارتباط با من : ir02x6
                    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7

و مرسی از فلوچارتی که برای پروگرام تهیه کردین. بسیار برای کسایی که انگلیسیشون یکم ضعیفه مفیده. با اجازتون عکس ساخته شده و فلوچارتتون رو میزارم صفحه اول
                      تشکر از شما که با ساخت وتست این پروژه ..انگیزه ساخت رو بوجود آوردین چون در پروژه های سایت های خارجی کسی جوابگو نیس کمترکسی سمتشون میره...و همچنین تشکر ویژه که سر میزنین وپست ها رو ویرایش میکنین لطف میکنین حتما فلوچارت رو تو صفحه اول بزارین تا مشکلات دوستان کمتر بشه

نوشته اصلی توسط alixxzaellp
                      واماسوال ازآقایEBI2009می تونیدچندتاعکس ازتست سلف بااین مداربزارین حتما حتماازسلفهای مقاومتی شکل باشه می خوام ببینم باتوجه به مقداروتولرانس سلف پروژه چه مقداری رونشون می ده .باتشکروسپاس .منتظرم

ودرآخرآقایEBI2009منتظرعکسهای گرفته شده ازتست سلفهای مقاومتی شکل شما هستم حتما مقدارسلفها رادرپست بنویسید.مرسی ازلطف جناب عالی
                      تست سلف 100 میکرو هانری با lcrمتر های ویکتور و اسکورت

تست سلف 15 میلی هانری با با lcrمتر های ویکتور و اسکورت

نوشته اصلی توسط افشین بخشی
                      سلام
                      در مورد این روش برای ساخت LC متر نکاتی وجود داره که دونستنش بد نیست..........
                      اول اینکه خطای اندازه گیری سلف با افزایش اندوکتانس سلف مجهول افزایش پیدا میکنه........
                      علتش هم اینه که با افزایش تعداد دور سلف ظرفیت خازنیش هم افزایش پیدا میکنه.........
                      مسئله بعدی اینکه جنس هسته میتونه برای این سلف متر خطای فاحش ایجاد کنه........
                      فرض کنید محدوده عملکرد یک بوبین برای 200 کیلوهرتز تعریف شده و با اندوکتانس 4.7 میکرو هانری
                      در این این مدار فرکانس از مرز 200 کیلو هرتز رد میشه ...........
                      و مورد دیگه ای که ممکن اتفاق بیافته ......... در ترانسهایی با چند خروجی مشترک یا با ورودی های مشترک مثل
                      پوش پول امکان اندازه گیری هر قسمت بصورت مجزا وجود نداره................
                      همونطور که دوستمون در پست بالاتوضیح دادن خطای اندازه گیری در این روش با افزایش اندوکتانس سلف افزایش پیدا میکنه که تو مقایسه هم میبنین که تو سلف 15 میلی هانری این خطا خیلی بیشتر شده...ولی بطور کلی با توجه به قیمت lcr مترمثلا اسکورت(بالای یک میلیون)...و نیز بی کیفیتی محصولات ارزان قیمت نظیر ویکتور که عمر کوتاهی دارند...ساخت این lcr متر که قیمت چندانی نداره و هرقسمت احیانا هم صدمه ببینه قابل تعمیره .. یک پروژه مفید و قابل استفاده اس :read:

نوشته اصلی توسط ir02x6
                      تبریک دوست عزیز ، خیلی خوب شده :applause:
                      بابت فلوچارت هم ممنون :agree:
                      در صورت امکان لطفا pcb ادیت شده رو هم قرار بدید ...
                      pcb وبرد من تستی بوده ...ایرادات رو بگیرم به زودی قرار میدم

دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                        سلام
                        ایران میکرو قیمت bs250 بالا زده
                        از sprshop بخر، خواستی پ.خ بده لینک خرید بفرستم برات (من خودم از اینجا تعداد بالا گرفتم یک دونه هم سوختگی نداشت).
                        قیمتش هم 300 تومنه تو sprshop !
                        سلام

ممنون. از ایران میکرو سفارش دادم.(کلا ایران میکرو خیلی بی انصافه).
                        مدار هم در نیمه ی راهه.قاب رو هم باید سفارش بدم از فدک دیگه تمومه.
                        این همون قاب دوستانه؟
                        http://www.fadakpcb.com/pages/view/pageid/270/lang/fa
                        این عکس هم مدار نیمه:
                        http://upload7.ir/u/preview/s1/bHTxKRz4.JPG

دیدگاه

سلام

ممنون. از ایران میکرو سفارش دادم.(کلا ایران میکرو خیلی بی انصافه).
                          مدار هم در نیمه ی راهه.قاب رو هم باید سفارش بدم از فدک دیگه تمومه.
                          این همون قاب دوستانه؟
                          http://www.fadakpcb.com/pages/view/pageid/270/lang/fa
                          این عکس هم مدار نیمه:
                          http://upload7.ir/u/preview/s1/bHTxKRz4.JPG
                          درسته، ایران میکرو وقتی این قطعه رو اضافه کرد که داشتم این مدار میساختم، جایی پیدا نکردم هرجا زنگ زدم نداشتن تا به ایران مکرو زنگ زدم و گفتن نداریم میخواید از همکار بگیریم براتون که گفتم اره بعد که قیمت دادن پشیمون شدم و تو همین تاپیک یکی ازدوستان سایت sprshop معرفی کرد و دونه ای 300 خریداری کردم بعد ایران میکرو تو فروشگاه اضافش کرد
                          ولی از جهت دیگه نمیشه گفت بی انصافه چون این قطعه فکر نکم مستقیم وارد کرده باشند و از همکار شاید تهیه کردن (اون موقع هم بهم گفتن اگر جای دیگه سراغ داری ادرس بده به سفارشتون اضافه کنیم ک بدلیل وقت گیری مستقیم خریدم bs250 رو)
                          من موقع ساخت این مدار چند مقاومت1 درصد رو هیچ کجا پیدا نکردم، ایران میکرو بخاطر من یک کارتن از بازار تهیه کردن فقط برای اینکه من لازم داشتم و بقیشو تو فروشگاهشون گذاشتن
                          بله دوست عزیز همین جعبه هستش
                          قیمت خم خوب زده...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                            درسته، ایران میکرو وقتی این قطعه رو اضافه کرد که داشتم این مدار میساختم، جایی پیدا نکردم هرجا زنگ زدم نداشتن تا به ایران مکرو زنگ زدم و گفتن نداریم میخواید از همکار بگیریم براتون که گفتم اره بعد که قیمت دادن پشیمون شدم و تو همین تاپیک یکی ازدوستان سایت sprshop معرفی کرد و دونه ای 300 خریداری کردم بعد ایران میکرو تو فروشگاه اضافش کرد
                            ولی از جهت دیگه نمیشه گفت بی انصافه چون این قطعه فکر نکم مستقیم وارد کرده باشند و از همکار شاید تهیه کردن (اون موقع هم بهم گفتن اگر جای دیگه سراغ داری ادرس بده به سفارشتون اضافه کنیم ک بدلیل وقت گیری مستقیم خریدم bs250 رو)
                            من موقع ساخت این مدار چند مقاومت1 درصد رو هیچ کجا پیدا نکردم، ایران میکرو بخاطر من یک کارتن از بازار تهیه کردن فقط برای اینکه من لازم داشتم و بقیشو تو فروشگاهشون گذاشتن
                            بله دوست عزیز همین جعبه هستش
                            قیمت خم خوب زده...
                            ممنون برای جواب
                            من بیشتر منظورم از انصاف قیمت ها بود نسبت به فروشگاه های اصفهان مثله roboeq .همه ی قیمت های قطعاتش بیشتره ولی بعضی مواقع قطعات کمیاب رو می تونی توش پیدا کنی.برای مواقع مجبوری خیلی خوبه.

دیدگاه

سلام دوستان
                              من یک مشکل با طراحی یک مدار دارم که به موضوع این تاپیک مربوط میشه . یک سیمپیچ با هسته هوا داخل زمین داریم که زمانی که یک لیفتراک یا خاور روی اون عبور میکنه یک مدار اشکار ساز این و سنس میکنه و در باز میشه حالا من میخوام ایم مدار اشکار ساز رو طراحی کنم . سیم پیچ سه دور با هساه هوا با شعاع حدود یک متر با قطر سیم یک و نیم هستش . اگه امکانش هست راهنمایی کنین
                              با تشکر
                              انجمن LABVIEW
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                              اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

سلام دوستان :wow:

مدار منم از قسمت pre flight 1 سر بلند بیرون امد.(البته بار اول که بهش ولتاژ دادم ماسفته خراب بود اصلا روشن نشد با تعویض اون راه افتاد).

حالا مونده مقادیری که باید وارد کنم.مقدار خازن 100Nf و 1Nf رو چقدر باید وارد کنم؟(اخه lcr متر Hioki دم دست ندارم )

حتما باید خودم یک خازن رو با دستگاه اندازه بگیرم یا همین اعداد بقیه رو بزنم درسته؟

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X