اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

به اون دوستمون گفتیم با باتری تست کن خبری نشد که جوابی گرفت یا نه -
    شما با اداپتور تغذیه میدی یا باتری؟
    والا من با آداپتور راه اندازیش کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alisardarzadeh
      والا من با آداپتور راه اندازیش کردم
      شما رو هم به باتری وصیت میکنم

دیدگاه

با سلام، مهندس من فقط یک خازن سنج خیلی دقیق میخوام، در حد پیکوفاراد که نوسان نداشته باشه، مدار خازن سنجتون رو بستم ولی متاسفانه فرکانسش بین 618 تا 624 کیلوهرتز متغیره، یک خروجی فرکانس ثابت برای اندازه گیری خازنهای خیلی کوچک میخوام، چند وقتی هم هست که بدجوری به بن بست خوردم ممنونتون میشم راهنماییم کنین

دیدگاه

سلام
          از دوستانی که نرو افزار Altium دارن خواهش میکنم این PCB تبدیل کنند و ایجا قرار بدن .
          اکثر شرکت تولید PCB پروتَوس قبول نمیکنند ، سیستم من هم ضعیف هستش و Altium روش نصب نمیشه اگر میشد خودم انجام میدادم و اینجا قرار میدادم .
          فایل آموزش تبدیل در صورت نیاز :
          http://www.4shared.com/get/x1q8_iTk/proteus2dxp.html?startDownload=true
          سپاس فراوان

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
            سلام دوباره
            نه مشکل از بسکام نیست مهندس گیان
            فهمیدم مشکل چیه
            داخل فایل زیپ یک فایل کانفیگ هست به اسم ELMCIE2_0.CFG که حتما باید کنار سورس یا همون برنامه Elmcie2_0.bas باشه وگرنه اون ارور رو میده
            خب من هم مدار رو تکمیل کردم
            براش هم جعبه خریدم (جعبه از مدل مهندس هادی هست)
            طرح دکمه ها هم براش طراحی کردم اگر کسی خواست حتما بگه بهش بدم
            کالیبره کردن مدار هم اصلا سخت نبود! راهنمای داخل ورد هرچند انگلیسی هستش اما خیلی خیلی ساده و بیان گفته!! انگار داری فارسی میخونی
            راستی من برای این خازن سنج یک آداپتور 12 ولت 1 آمپر که به نام سوئیچینگ هم از یک فروشگاه که نامش رو نمیبرم خریدم اما 250 میلی آمپر بیشتر نیست!!! واقعا نمیدونم چی بگم به این جور گردانندگان فروشگاه ها
            ولی قبلا دو تا 5 ولت 1 آمپر از فروشگاه eca خریدم باور کنید 2.3 آمپر خروجیش بود!
            با این آداپتور 12 ولت 1 آمپر که خروجیش 250 میلی آمپره برای رگولاتور هیتسینک نذاشتم اما رگولاتور هیچ داغ نمیکنه خنک هم هست (حالا نمیدونم بخاطر این هست که رگولاتور اورجینال گذاشتم یا بخاطر جریان کم آداپتور هست!).

اینم عکس از دستگاه خازن سنج من (اگر کیفیتشون پایینه شرمنده شبه اینجوری در اومد، فردا یادم بود دوباره عکس میگیرم در همین پست ویرایش و عکسهارو میزارم) :
            عکس اولی دستگاه خاموش هستش :

عکس دومی یک خازن الکترولیتی 470 میکرو فاراد بهش وصل کردم :

در آخر هم از تمام دوستانی که برای این تاپیک و این پروژه زحمت کشیدن تشکر میکنم، بخصوص آقا مهدی گل که واقعا دستشون درد نکنه به خاطر همچین پروژه خوب و عالی، و آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیش دارم
            :nice: :bye
            سلام
            این لیبل یا همون برچسب رو دستگا رو میشه گین با چه نرم افزاری طراحی کردین؟
            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط Detector68
              سلام
              این لیبل یا همون برچسب رو دستگا رو میشه گین با چه نرم افزاری طراحی کردین؟
              سلام
              فکر کنم با فوتوشاپ بود، بعد با چاپگر لیزری روی کاغذ گلاسه روغنی سفید چاپ کردم و بردم بیرون برام پرس کردن
              اگر طرحش رو خواستید بگید بزارم (البته فکر کنم فقط عکسش مونده چون طرح تو دسکتاپ بود و ویندوز عوض کردم اما عکسش تو فلش مموری دارم)

دیدگاه

سلام دوستان
                من با باتری تست کردم و اون مشکل بالا رفتن مقدار خازن های عدسی در رنج نانو حل میشه باهاش اما با آداپتور این مشکل پابرجاست!
                با باطری 9 ولت تست کردم
                دوستان به نظرتون مشکل از این نیست که آداپتور باید 9 ولت باشه؟ چون آداپتور من 12 ولته!
                خیلی عجیبه!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                  سلام دوستان
                  من با باتری تست کردم و اون مشکل بالا رفتن مقدار خازن های عدسی در رنج نانو حل میشه باهاش اما با آداپتور این مشکل پابرجاست!
                  با باطری 9 ولت تست کردم
                  دوستان به نظرتون مشکل از این نیست که آداپتور باید 9 ولت باشه؟ چون آداپتور من 12 ولته!
                  خیلی عجیبه!!
                  عجیب نیست پی سی بی مدار همینطوری کشیده شده و اصولی نیست و مورد بعدی اینکه اگر از رگولاتور low noise استفاده کنید بجای رگولاتور معمولی با اداپتور هم میتونید استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                    عجیب نیست پی سی بی مدار همینطوری کشیده شده و اصولی نیست و مورد بعدی اینکه اگر از رگولاتور low noise استفاده کنید بجای رگولاتور معمولی با اداپتور هم میتونید استفاده کنید
                    خیلی ممنون
                    این رگولاتور low noise چه نوعیه؟ مدلشو اگر بگید ممنون میشم
                    تو گوگل که جستجو کردم بیشتر مداراتی میاورد که با یه آی سی بسته شده بودند که تو هیچ فروشگاهی نبودند
                    البته یک رگولاتوری هم پیدا کردم که شبیه این ررگولاتور ژاپنی فروشگاه بود :
                    http://eshop.eca.ir/%D8%B1%DA%AF%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1%D 9%87%D8%A7/3435-%D8%B1%DA%AF%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-5v-1a-%DA%98%D8%A7%D9%BE%D9%86%DB%8C-si-3050n-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-sanken.html

دیدگاه

یک کار دیگه این هست که پی سی بی برد رو اصولی بکشید و دوباره طراحی کنید و قسمت اسیلاتور و دیجیتال رو از قسمت انالوگ جدا کنید و خازن های بایپس و در رنج نانو در نزدیکی رگولاتور و پایه های تغذیه ی انالوگ مدار قرار دهید و... یا اینکه از رگولاتور های خطی با نویز پایین مثل رگولاتور های LT استفاده کنید -شماره ی خاصی در نظرم نیست - رگولاتور های لو نویز معمولا خیلی گرانتر هستند
                      این رگولاتور سایت هم دیتاشیتش چیزی از نویز نداشت ولی میتونید بگیرید تست کنید

دیدگاه

سلام به همه دوستان . دوستان گرامی من یک سلف سنج درست کردم بامیکروکنترلAT89C52که دقتش ازسلف سنجهای چینی به مراتب خیلی خیلی بالاهستش امایک خواهش ازدوستان دارم واون این که دوستانی که پروژه آقای مهدی راساختنندچندتاعکس ازتست سلفهای مقاومتی شکل بزارند تاببینیم تولرانس مدارازمقدارواقعه ای چقدره چون چندتاعکسی که هستش روش نوشته نشده که چندمیکروهانری هست تاتولرانس دستگاه به دست بیاد . من چندتاعکس ازتست پروژه خودم گذاشتم تاببینیدوقضاوت کنید .می خوام عکسا این چنینی باشه مقدارسلف روبنویسید ببینیم سلف سنج چه عددی رونشان می دهد. این جانب بعدازگرفتن جواب تمام فایلهای این پروژه رادراختیاردوستان گرامی می گذارم .خواهشن فکربدنکنید چون که دوست دارم این پروژه به خاطرخازن سنجش بسازم گفتم ازاین طرق به جوابم برسم چندنکته ویامزایای این مدارواقعاعالی.

1- این مدارفقط سلف سنجه یعنی خازن سنج نیسیت
                        2-دقتش بسیاربسیارعالی که عکسها گویای این مسله است
                        3-پروگرم کردن این میکروخیلی راحت بدون اینکه فیوزبتها تنظیم شودویامیکروقفل کند
                        4- کالیبره کردن این سلف سنج تنها باسه شستی به کاررفته درمدارمی باشدنمی خواهدبرای کالیبره کردن سوس برنامه دست کاری بشود.
                        5-تمام قطعات دربازابه فراوانی پیدامیشود
                        منتظر عکسهای دوستان دراین رابطه هستم مرسی ازتوجه دوستان گرامی

اضافه شده در تاریخ :
                        ببخشیددوستان یادم رفت این نکته مهم روبگم رنج اندازه گیری این سلف سنج از1 میکروهانری تا100میلی هانری است

دیدگاه

دوستان کدوم بهترهو دقیق تر
                          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

با سلام . آقایون وداداشام ماهم ساختیم :wow: :wow: :wow:
                            تست خازن10نانو

تست سلف 10میکروهانری

تست خازن الکترولیتی1000میکروفاراد

ودرآخرتشکروسپاس فراوان ازآقای مهدی7که این مدارباارزش رابه اشتراک گذاشته.مرسی مرسی مرسی...

اضافه شده در تاریخ :
                            واما کمی توضیح درباره قطعات استفاده شده درمدار.اگردقت کنید می بینیدچندمقاومت معمولی استفاده شده این به این علت است که مقاومت یک درصدنه تونستم پیداکنم وبه جای اون به طورمثال ازمیان 30 عددمقاومت39K با اهم مترتست کردم مقاومتی که تولرانس خیلی خیلی کمی داشت ودرحدیک درصدبود استفاده کردم . وبه جای دوخازن الکترولیتی10میکروفارادمعمولی ازدوخازن 10میکروفارادتانتانیوم استفاده کردم . چون دراینترنت دریجایی خونده بودم اگرخازن تانتانیو دراین قسمت استفاده بشه باعث افزایش دقت مدارمی شود. ودرموردخازن یک نانوکه درکنار رله هست باخازن سنج چند خازنMKT یک نانوراتست کردم دیدم تعدادی 0.91 نانو وتعدادی 0.95 نانوبود امایک پولیستریک نانویی تست کردم دیدم 0.99نانوبودوبه همین خاطرازنوع پولیستر استفاده کردم . وردموردسلف این مداچون سلف 65میکروهانری پیدانمی شدیک سلف بشقه ای 100میکروهانری خریدم وبایک سلف سنج چنددرورکم کردم وروی65میکروهانری تنظیم کردم درضمن این مداررابااطوچاپ کردم بسیارتمیزهم دراومده :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alixxzaellp
                              با سلام . آقایون وداداشام ماهم ساختیم :wow: :wow: :wow:
                              سلام ، تبریک میگم :applause: :applause: :applause: :applause:
                              حالا یه قاب خوب تهیه کن و مدارتو داخل قاب قرار بده ...
                              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                              ارتباط با من : ir02x6
                              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

سلام . حتما حتما یک قاب برای مدارم تهیه می کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X