اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط spgpayam
    ... تا اینجاش رو انجام بده اگه مشکلی نبود باقیشو میگم عزیزم

ممنون دوست عزیز ، اما مشکل من اونجاست که به جای عدد 500 تا 2500 یه عدد 7 رقمی نشون داده میشه (6395470) !!! :angry:
    اصلا قسمت اسیلاتور هیچ نوسانی نداره !!! سلف 100 میکرو هانری رو هم با 68 میکرو عوض کردم ؛ تغییری نکرد :sad:
    ---
    اینم از فیلم های مراحل اول :
    http://ir02x6.persiangig.com/elmcie_...1.mkv/download
    مراحل دوم :
    http://ir02x6.persiangig.com/elmcie_...2.mkv/download
    مراحل سوم :
    http://ir02x6.persiangig.com/elmcie_...3.mkv/download

oo:
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

لطفا اگر دوستان که مطلع هستن راهنمایی کنید lcr متر های حرفه ای از چه روشی برای اندازه گیری استفاده میکنن؟

دیدگاه

این مقدار 500 تا 2000 کیفیت لحیمکاری و اتصالات قطعات و pcb رو نشون میده..اگه به قول شما 6 رقمی نشون میده اشتباهه..شما کلید null رو میزنی..بعدش قطعه رو از روی پایه ها بر میداری و مجدد کلید null رو میزنی؟چون توی مرحله بعده که باید 6 رقمی نشون بده که فرکانس هسستش ، نه توی این مرحله...حتما یه جای کارت ایراد داره داداش
        گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود.......آدمی باشیم،مذهب هرچه بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spgpayam
          این مقدار 500 تا 2000 کیفیت لحیمکاری و اتصالات قطعات و pcb رو نشون میده..اگه به قول شما 6 رقمی نشون میده اشتباهه..شما کلید null رو میزنی..بعدش قطعه رو از روی پایه ها بر میداری و مجدد کلید null رو میزنی؟چون توی مرحله بعده که باید 6 رقمی نشون بده که فرکانس هسستش ، نه توی این مرحله...حتما یه جای کارت ایراد داره داداش
          لطفا یه نگاهی به این فیلم ها بندازید :

فیلم های مراحل اول :
          Pre-flight1.mkv
          مراحل دوم :
          Pre-flight2.mkv
          مراحل سوم :
          Pre-flight3.mkv

oo:

دیدگاه

عزیزم فیلم رو دیدم...کل مرحله nulling باید 2-3 ثانیه طول بکشه..مدار خیلی کنده...حتما یا کریستال رو اشتباه وصل کردی یا موقع پروگرام ck رو اشتباه انتخاب کردی..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spgpayam
              عزیزم فیلم رو دیدم...کل مرحله nulling باید 2-3 ثانیه طول بکشه..مدار خیلی کنده...حتما یا کریستال رو اشتباه وصل کردی یا موقع پروگرام ck رو اشتباه انتخاب کردی..
              فکر کنم اگر ایراد از کریستال یا کلاک بود تو مرحله اول با خطا روبرو میشد ... :sad:

دیدگاه

جالبه که توی مرحله 1 که کریستال رو چک میکنه میگه 16mhz هستش...ولی ببین عزیز،به هر دلیلی هست توی مرحله دومه برد شما سرعت خیلی پایینتر از حد هست...شاید موقع پروگرام کردن فیوز بیت ها اشتباه تنظیم شدن..یه نگاه بنداز یا یبار دیگه پروگرام کن

اضافه شده در تاریخ :
                فکر کنم توی مرحله 3 هم اشتباه قطعه رو میزاری...اگه میتونی یبار با اون 2 تا پایه دیگه ی دستگاه خازن ها رو وصل کن ..اول 1n و بعد100n
                ببین عددش چنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spgpayam
                  فکر کنم توی مرحله 3 هم اشتباه قطعه رو میزاری...اگه میتونی یبار با اون 2 تا پایه دیگه ی دستگاه خازن ها رو وصل کن ..اول 1n و بعد100n
                  ببین عددش چنده
                  تو اون حالت هم تست کردم ؛ تغییری نکرد :sad:
                  در مورد فیوز بیت هم مثل گفته خودش :
                  In Fusebits High, set fuse G to "Preserve EEPROM when chip erase"
                  'Startup time 16 CK + 64 ms
                  'Preserve EEPROM when chip is erased
                  'Set BOD-level to 4 Volt, and enable it
                  'Set Reset-vector to $0000
                  انجام میدم و فیوز بیته های دیگرو تغییر نمیدم ... :sad:
                  مدار شما به درستی کار میکنه ؟ در صورت امکان میتونید فیلم بگیرید ؟

[s]کلا تصمیم دارم بیخیال این پروژه بشم ، اعصابم رو خوردکرده[/s] :angry: [s]با کمی هزینه بیشتر میتونستم یه LC متر خوب بخرم [/s]...

دیدگاه

آره عزیزم..مال من کار میکنه..سلف مترش رو هم یکمی داخل برنامه تغییرات دادم راه انداختم...مشکلی نداره اگه میخوای فیلم میگیرم..ولی پروگرامر من مثل شما نیست..TNM هستش...من مطمءنم که هرچی هست مربوط به تنظیم سرعت کریستال توی پروگرامر هست..چون خود من یکی ودو بار کا اشتباها سرعت کریستال رو بد تنظیم کردم مثله ماله شما شد.بعدشم،شما میدونی من چند وقته درگیره این مدارم..به این زودی خسته شدی میخوای بیخیال بشی؟نهایتا اگه خسته شدی بفرستش خودم برات راهش بندازم...جدی میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spgpayam
                      به این زودی خسته شدی میخوای بیخیال بشی؟نهایتا اگه خسته شدی بفرستش خودم برات راهش بندازم...جدی میگم
                      خیلی ممنون شما لطف داری :redface:
                      چون در حین خدمتم ، اصلا نمیرسم روش کار کنم ...
                      جالب تر اینه که خود آقای mahdi.7 و بنده از یک نوع پروگرامر استفاده کردیم ؛ من چند بار از آقای mahdi.7 خواستم که تنظیمات کریستال و فیوزبیت رو که خودشون اعمال کردن رو بگن ، ولی ایشون اعتقاد دارن که این جور راهنمایی ها یه جور لقمه آمادس ... :sad:

اضافه شده در تاریخ :
                      تنظیمات فیوزبیت میکرو بنده :

دیدگاه

عزیزم یه زحمت بکش فیوز CKOPT قخ 0 کن.فیوز BODEN و BODLEVEL رم هم 0 یا disable کن

اضافه شده در تاریخ :
                        البته شما باید فقط ck رو 0 کنی

دیدگاه

سلام
                          دوستان شرمنده اینترنتم قطع شده بود نشد بیام اینجا
                          خب خب خب...
                          وحید جان فیلم هایی که اپلود کردی رو غیر از مرحله سوم دیدم. (دلیل داره چرا سومیشو ندیدم که حالا میگم)

اولا:
                          ایشون اعتقاد دارن که این جور راهنمایی ها یه جور لقمه آمادس ... :sad:
                          اقا من حرفمو پس میگیرم! دوستان برداشت بد کردن ; اقا هرکسی از زیر 0 هم بخواد این مدار رو بسازه تا اخــــــرش کمکش میکنم! هرمشکلی هم داشته باشه بگه به روی چشم. وحید جان و پیام جان شما راهو رفتین و دیگه حفظ شدین منظورم به شما ها نبود که کمکتون نمیکنم! این از این...

وحید جان مرحله اول رو درست پیش رفتی و اشکالی نداره. اما مرحله دوم اشکال داره و ایراد از اسیلاتور مدار هست. این مقداری که نشون میده یعنی اسیلاتور درست کار نمیکنه و همینجا باید بری دنبالش مشکلشو پیدا کنی و ادامه دادن و پروگرام کردن مراحل بعدی اشتباهه (برای همین فیلم مرحله 3 رو ندیدم)
                          اول تغذیه ای سی 311 رو چک کن. بعد مقدار تک تک قطعات مربوط به مدار اسیلاتور رو چک کن. بعد ببین پایه های قطعات رو اشتباه نزده باشی (مثلا پلاریته خازن های الکترولیتی رو) بعد پایه های تک تک قطعات رو چک کن درست لحیم شده باشه (حتما با اسپری بعد از لحیم کاری روغن لحیم های باقی مونده روی فیبر رو پاک کن)
                          (تا وقتی اشکال مدار اسیلاتور رو پیدا نکردی کار دیگه ای نمیخواد بکنی)
                          بعد دوباره مرحله دوم رو چک کن ببین مقدار رو درست میده یا نه (بین 500 تا 2500)
                          بنده خازن 100 نانو رو رو پایه های 2 و 3 قرار دادم ؛ مقادیر زیر نمایان شد :
                          Elm_low_range = 4729.6890
                          Elm_hi_range = 639.6311
                          بعد با فشردن کلید سوم ، مقادیر مختلف روی نمایشگر نمایان شد ...
                          خازن 100 نانو رو درست وصل کردی اما بخاطر این که مقدار Elm_nul درست نبوده طبیعتا این مقادیر هم درست نیست. به برنامه اخر (Elmcie2_0.bas) نگاه کن. اون قسمتی که مقادیر بدست اومده طی مراحل قبلی رو باید وارد کنی ; مقادیر Elm_low_range و Elm_hi_range به ترتیب در حدود 27 و 0.02 هست. پس این اعدادی که بدست اوردی اشتباهه و بخاطر همون قسمت Elm_nul هست.
                          دیگه از این به بعدش که هیچی...
                          چون سه پایه ورودی داریم و مشخص نیست که چه وقت باید سلف و چه وقت باید خازن 10 نانو رو قرار بدیم ، همچنین آیا در این مرحله نیاز به وارد کردن مقدار دقیق سلف نیست !!! اصلا چه وقت هایی باید خازن و سلف رو به مدار وصل کنیم و به کدام پایه ها
                          ببین داداش:
                          مرحله اول (Pre-flight1) که هیچی نمیخواد وصل کنی
                          مرحله دوم (Pre-flight2) فقط با خازن 100 نانو که توی برنامه بهش Cal_Elm میگه کار میکنی و کاری به خازن 1 نانو نداری (10 نانو نه 1 نانو)
                          مرحله سوم (Pre-flight3) فقط با خازن 1 نانو که توی برنامه بهش Cal_Elcie میگه کار میکنی و کاری به خازن 100 نانوی مرحله قبل نداری
                          نکته: طی مراحل کالیبراسیون اصلا نیازی به سلف نیست! تمام مراحل کالیبراسیون با خازن های 100 نانو و 1 نانو انجام میشه
                          مرحله اخر (Elmcie2_0) هم که دیگه نیازی به وصل کردن خازن کالیبراسیون نداری و برنامه تکمیل شده و اندازه گیری میکنه

خدا امواتت رو بیامرزه آقا وحید...منم همش تو تاپیک میگفتم که word ناقصه ولی داداشمون آقا مهدی میگه نه...مثلا به عنوان مثال داخل word گفته خازن کالیبره رو وصل کنید...اما کدون خازن؟low یا high....?من خودم با هزار بدبختی و کلی مزاحمت واسه دوستانی مثل وحید جان و شما ویکی دیگه از دوستان و کلی تغییر توی روش کالیبره قسمت خازن رو راه انداختم..اما بدردم نمیخوره ،چون فقط بخاطر Lمتر این پروژه رو ساختم :sad: تازه کلی خرجه جعبه وpcb کردم :cry2:
                          اضافه شده در تاریخ : دیروز ساعت 02:00:42
                          البته خداییش خازن سنجش عالیه..تازه واسه راه اندازی همینشم آقا مهدی بنده خدا رو کلی اذیت کردم
                          اضافه شده در تاریخ : دیروز ساعت 02:00:21
                          البته وحید جان منظورش از

Elm_null_cnts = the number that it shows

اینه که مقداری که بین 500 تا 2000 هستش و روی lcd نشون داده رو داخله برنامه اصلی که چهارمین بار پروگرام میشه یادداشت کنی..کلا" روش کالیبرش بهاین شکله که مقادیری که توی پروگرامه اول تا سوم بدست میاری داخله برنامه ی اصلی که اخر پروگرام میشه وارد کنی..البته داخل برنامه شماره 1 و 2 و 3 هم یه چیزایی رو باید تغییر بدی..
                          البته آقا مهدی ببخشید جسارت کردم
                          خواهش میکنم پیام جان تاپیک ماله خودتونه اشکالی نداره شما هم چیزی بلد باشی بگی
                          ببین داداش من که نویسنده فایل ورد و طراح این مدار نبودم! منم از روی همین فایل ورد پیش رفتم و ساختمش! والا من که نقصی توی فایل ورد ندیدم!
                          ببین وقتی میگه خازن رو وصل کنید اسمشو هم اورده مثلا گفته Conn. Cal_Elm یعنی خازن ELM رو وصل کنید حالا منظورش کدوم خازنه؟ اول فایل ورد رو ببین:
                          What you need:
                          - the calibration capacitor C_cal2 for the Elcie-part: 800 to 2500 pF
                          - the calibration capacitor C_cal1 for the Elm-part: 100 nF to 1 uF
                          که برای خازن elm که فقط توی مرحله دوم استفاده میشه ما خازن 100 نانو استفاده میکنیم (اول برنامه باید مقدارشو به پیکو فاراد بنویسیم) و برای خازن elcie خازن 1 نانو استفاده میکنیم که مثل خازن قبلی مقدارشو به دهم پیکو فاراد توی برنامه "Pre-flight3.bas" مینویسیم

دیگه منظورت از خازن low , high چیه؟! :eek: اگه منطورت اندازه گیری low range و high range توی برنامه pre-flight2.bas هست که اون اصلا منظورش عوض کردن خازن ها نیست و همش با همون خازن 100 نانو انجام میشه
                          برای راه اندازی L متر و روش دوم خازن سنج (elcie) باید برنامه مرحله سوم (pre-fligh3.bas) رو انجام بدی که با اون خازن 1 نانو کالیبراسیون انجام میشه و بعد این مرحله وقتی همه مقدار هارو توی برنامه نهایی نوشتی و پروگرام کردی همه دستگاه را افتاده و LC متر کاملا کار میکنه
                          مرحله دوم اول از همه باید 2 تا خازن آماده کنی واسه کالیبره..مثلا" من یه 100 نانو و یه 1 نانو انتخاب کردم. فقط اول با یه مولتی متر دقیق مقدارشون رو اندازه گیری کن که واسه کالیبره لازم میشه...خب،حالا مقدار خازن بزرگ ( 100n ) v ) رو به پیکو فاراد توی خط هفتم برنامه شماره 2 تغییر بده یعنی 100000pf
                          Const C_cal1 = 100000
                          و بعد برنامه رو کامپایل کن و پروگرام کن..وقتی دستگاه رو روشن کردی کلید شماره 3 یا null رو بزن و اگه قطعه ای روی پایه های اندازه گیری هست بردار...
                          مجدد کلید 3 رو بزن...یه سری نوشته روی lcd میاد که یه عدد بین 500 تا 2000 داخلش هست..این عدد رو به عنوان عدد شماره 1 یادداشت کن..بعدش کلید 3 رو بزن..خب ، حالا کلید 2 رو نگهدار و همزمان کلید 3 رو بزن..خازن کوچک (1n ) رو وصل کن و کلید 3 رو بزن..عددی که روی lcd میاد به عنوان عدد شماره 2 یادداشت کن (فقط حواست باشه کلیدی رو نزنی)..بعد خازن رو بردار و خازن بزرگ (100n) رو وصل کن و حالا کلید 3 رو بزن..عدد رو به عنوان عدد شماره 4 یادداشت کن..
                          خب ، مرحله 2 تموم شد..تا اینجاش رو انجام بده اگه مشکلی نبود باقیشو میگم عزیزم
                          ببین اشتباهت همینجاست! همونطور که گفتم اصلا توی مرحله دوم از خازن 1 نانو استفاده نمیشه که! تمام اندازه گیری ها با همون خازن 100 نانو هست. بقیه توضیحات رو بالا دادم...
                          در مورد فیوز بیت هم مثل گفته خودش :
                          In Fusebits High, set fuse G to "Preserve EEPROM when chip erase"
                          'Startup time 16 CK + 64 ms
                          'Preserve EEPROM when chip is erased
                          'Set BOD-level to 4 Volt, and enable it
                          'Set Reset-vector to $0000
                          انجام میدم و فیوز بیته های دیگرو تغییر نمیدم ... :sad:
                          مدار شما به درستی کار میکنه ؟ در صورت امکان میتونید فیلم بگیرید ؟
                          من چند بار از آقای mahdi.7 خواستم که تنظیمات کریستال و فیوزبیت رو که خودشون اعمال کردن رو بگن ، ولی ایشون اعتقاد دارن که این جور راهنمایی ها یه جور لقمه آمادس ...
                          وحید جان من که قبلش گفتم چه فیوز بیتی رو باید تغییر بدی که :eek: لقمه اماده چیه دیگه؟؟
                          ببین از prog isp عکس گرفتم برو اینجوری تغییر بده:

توی فیلم مرحله دوم خیلی کنده اندازه گیری به احتمال زیاد اشتباه فیوز بیت هارو تغییر دادی با همین prog isp پروگرام کن و فیوز بیت هارو اینجوری بزار

کلا تصمیم دارم بیخیال این پروژه بشم ، اعصابم رو خوردکرده :angry: با کمی هزینه بیشتر میتونستم یه LC متر خوب بخرم ...
                          :eek: به همین زودی جا زدی؟! این که چیزی نیست من با جناب نوربخش حدود 1 ماه روش کار میکردم هر کاری که بگی کردم تا بالاخره عیبش رو پیدا کردم و ساختمش. به این زودی جا بزنی که فایده نداره! وقتی راه افتاد اونوقت میبینی چه لذتی داره و از 100 تا LC متر اماده برات بیشتر ارزش داره چون روش کار کردی و زحمت کشیدی :agree:

الان کاری که باید بکنی اینه که اول ایراد مدار اسیلاتور رو رفع کنی بعد یه بار دیگه با این فیوز بیت ها از مرحله 1 میکرو رو پروگرام کنی و بری جلو...
                          ببینم چیکار میکنی (فوق فوقش اگه نتونستی که خیلی بعیده مدار رو بفرست برات درستش میکنم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            ببین از prog isp عکس گرفتم برو اینجوری تغییر بده:

توی فیلم مرحله دوم خیلی کنده اندازه گیری به احتمال زیاد اشتباه فیوز بیت هارو تغییر دادی با همین prog isp پروگرام کن و فیوز بیت هارو اینجوری بزار...
                            الان کاری که باید بکنی اینه که اول ایراد مدار اسیلاتور رو رفع کنی بعد یه بار دیگه با این فیوز بیت ها از مرحله 1 میکرو رو پروگرام کنی و بری جلو...
                            سلام ، خیلی ممنون که پاسخ میدید :redface:

بنده از تنظیمات فیوز بیت در برنامه ProgISP عکس گرفتم :

http://www.4shared.com/photo/ILaHSwUOce/fusebits2.html

متاسفانه قسمت Extend Fuse Bits غیر فعال یا من نمیتونم فعالش کنم :sad:
                            در صورت امکان لطفا از تنظیمات قسمت Navigation نیز عکس بگیرید ،
                            در مورد قسمت اسیلاتور هم لحیم کاری رو چک کردم همه چیز oK بود فقط از اسپری استفاده نکردم :icon_razz: چون فعلا موجود نبود ...
                            در مورد قطعات نیز ؛ کلا 9 خازن پلاریته دار وجود داره که طبق شماتیک درست نصب شدن ؛ مقاومت ها هم موقع نصب با مولتی متر اندازه گیری و نصب شدن ...

دیدگاه

سلام بچه ها
                              راستش من همیشه این تاپیک رو پیگیری میکنم.قطعات اصلیشو گرفتم.امادیدم کسی جواب ایده ال رو نمیگره البته به جز اقا مهدی. :applause:
                              اومدم بگم که ال سی متر اماده چنده؟
                              اما خوب اقا مهدی اومدن و مایه دلگرمی شدن.
                              حالا من چندتا سوال دارم. :redface:
                              این 3تاکلید که گذاشتید.باید چی بگم برای خریدش؟(یعنی پوش باتوم هستش که بعد از کلید رو زدن بر میگرده؟یا نه بعد از زدن کلید میره داخله ومیمونه ودوباره باید کلید رو زد تا به حالت اولش برگرده؟(یعنی فنر داخلشه؟)

برای قسمت ورودی تغذیه.یه چیز دایره ای مشکی هستش که روی قاب هستش.این اسمش چیه.اگه لینکی یا عکسی ازش تو نت هست ممنون میشم کمک کنید :nerd:
                              بعد تو قسمت پی سی بی.
                              یه ترک دور پایه میکرو چرخیده ودور زده.اینو بیرون میسازن؟ یا بهتر نیست یه جامپر دیگه استفاده کرد؟
                              ممنون
                              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

وحید جان کاشکی یبار هر دوتا ایسی (atmeag8 و lm311 ) رو عوض کنی..خوده من چند بار بخاطر اینکه یکی از پورتهای میکرو سوخته بود رفتم سر کار...از سوکت واسه 311 استفاده کردی دیگه؟
                                آقا مهدی دسته شمام درد نکنه..خوب عزیزم از اول همینجوری توضیح میدادی که ما هم اینقدر به مشکل نخوریم..البته من الان سر کار هستم،عصر میرم خونه تست میکنم...خدا امواتت رو بیامرزه داداش :agree: :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X