اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

داداش مراقب باش الکی به دردسر نیوفتی خب! BS250 ها خیلی نازک نارنجی هستن من از 10 تا دونه ای که گرفتم چند تاشون که اول خراب بودن چند تا هم طی تست های مختلف مدار توی چشم به هم زدنی سوزوندم!

دیدگاه

شرمنده بازم منم.
      ماسفت سوخته عوض شد
      دو ماسفت بالای رله تست شد.هردو سالم بودن
      برد رو بدون ای سیlm311 روشن کردم فرقی نکرد.حتی یک lm311 دیگه هم گذاشتم.فرقی نکرد.
      مشکل دیگه ازکجا میتونه باشه؟

راستی موقعی که ElmLo 0.000 روی ال سی دی میاد خیلی سریع خاموش روشن میشه انگار عبارت داره چشمک میزنه.باید همینطوری باشه؟
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام ah rad جان
        خوبی داداش؟
        ببین در مورد این ماسفت ها من با آقا مهدی موافقم.این 250 ها به یه فوت بندن.اشکال از ماسفت هاته.همه رو عوض کن.یه چنتا بیشتر هم بخر.من 10 تا خریده بودم 3 تاش سوخته بود.
        نشد یه عکسم بزار واضح تا شاید ظاهری بشه عیب رو پیدا کرد.

دیدگاه

90 درصد مشکل از ماسفته (خیلی رو nerve این ماسفت :angry: دنبال یه جایگزین میگردم خودم براش خودمم ماسفتای مدار خودمو باز کردم رو LC متر یه دوستان گذاشتم LC متر خودم خازن سنج نداره فعلا!) احتمال بعدیش روغن لحیم باقی مونده رو فیبر یا اشکال از اون خازن کوپلاژه 10 میکرو هست...

دیدگاه

از این ماسفت هم میتونید استفاده کنید
            2SJ196
            قیمت 300 تومن

دیدگاه

ممنون جناب voyager2020 ; قبلا از bss92 استفاده کردم ولی جواب نداد این رو هم امتحان میکنم...

دیدگاه

سلامی به روشنایی افتاب بازم منم :redface:

با تشکر از دوستان بله یدونه از اون ماسفت ها سوخته ود و بعد تعویض مرحله نالینگ گذر کردیم وتا انتها رفتم
                اما احساس میکنم جاهاییش اشتباه شد.این اعداد رو توی مراحل 2و3 بدست اوردم که مطمنا اشتباس

elm_null:1400 دفعه دوم 807
                ELM_LOW_range:9.5013
                ELM_HI_range:0.0251
                ELMLO:207.9

مرحله سوم
                F_null:620564
                Pre Flight _L_ elcie _null:0 :eek:
                Pre flight_C_ elcie_null:31177
                LCcap:11.29nf

خب فک کنم اون صفره مشکل سازه.چند بار تست گرفتم باز همون شد!

الانم فقط خازنهای الکترولیت ظرفیت بالا رو خوب نشون میده.سلف وخازن در حد نانو وچند صد نانو رو جواب نمیده.
                پیشاپیش ممنون :rolleyes:
                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

مرحله دوم که مربوط به کالیبره خازن سنج تو RC mode هست رو درست انجام دادی و اعداد درسته
                  اما مرحله سوم که برای اسیلاتور مدار هست درست نیست. مطمئنی مقدار خازنی که باش کالیبره میکنی تو مرحله سوم رو توی برنامه قبل از کامپایل درست وارد میکنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    مرحله دوم که مربوط به کالیبره خازن سنج تو RC mode هست رو درست انجام دادی و اعداد درسته
                    اما مرحله سوم که برای اسیلاتور مدار هست درست نیست. مطمئنی مقدار خازنی که باش کالیبره میکنی تو مرحله سوم رو توی برنامه قبل از کامپایل درست وارد میکنی؟
                    نه مطمن نیستم والان که شما فرمودی،مطمن شدم 100درصد اشتباه زدم.
                    برا اینکه جلو خطامو بگیرم
                    اگه مقدار خازن واقعی 1نانو برابر993.56 پیکو فاراد باشه.
                    تو خط هفتم برنامه با احتساب 0.1پیکو فاراد چه عددی رو وارد کنم؟ :nerd:

دیدگاه

توی فایل پری فلایت 3 در اولین خط این عدد رو وارد کن
                      9935.6

دیدگاه

سلام
                        من این پروژه رو ساختم اما چون bs250 گیر نیوردم از bss92 استفاده کردم، اما مدارم اصلا روشن نمیشه؟
                        حتی ولتاژ به رگولاتور هم نمیرسه! چی کار کنم؟
                        الان که دیتاشیت این دوتا رو نگاه کردم دیدم ترتیب پایه هاشون فرق میکنه! فکر کنم فت ها سوخته باشن.
                        باید برم سراغ بی اس 250
                        شما جایگزینی نمیشناسید که ترتیب پایه هاش یکی باشه؟
                        اسیر ظلمتم ای ماه ، کجا مانده ای ؟

من به اعتبار تو فانوس نیاورده ام ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MZN84
                          توی فایل پری فلایت 3 در اولین خط این عدد رو وارد کن
                          9935.6
                          ممنون داداشی.منم همینو دیروز زدم.واعداد بصورت زیر تغییر کرد وتو برنامه اخر این طوری ست کردم

Const C_cal1 = 100250

'Enter here the value of YOUR Elcie's cal cap : but in 0.1 pF's !!!
                          Const C_cal2 = 9935.6
                          'so my Elcie cal cap is 1996.8 pF

'Enter here the 6 values you wrote down during Pre-flight1, 2 and 3
                          'The upper- and lower-limits

Const Pre_flight_elm_null_cnts = 807 'counts
                          Const Pre_flight_elm_low_range_cal = 9.5013 'counts per pF
                          Const Pre_flight_elm_high_range_cal = 0.0251 'counts per pF
                          Const Pre_flight_elcie_f_null = 619646 'Elcie's base-frequency determined by C1 and L1
                          'Next two values are rounded by Pre_flight3
                          'There was not enough flash free to use singles
                          'This rounding does NOT influence the accuracy of Elmcie : it's used for setting limits only
                          Const Pre_flight_l_elcie_null = 63 'Inductor L1 = appr. 84 uH
                          Const Pre_flight_c_elcie_null = 1038 'Capacitor C1 = appr. 1016 pF

قسمت سلفش راه افتاد اما خازن های با ظرفیت کم رو نشون نمیده!
                          توحالتRCزیر 10 میکرو رو درست نشون نمیده وخازن بزرگ رو هم نشون نمیده.مثلا 2200 میکرو درسته اما 4700رو دیگه نشون نمیده.
                          توحالتی که با کلید سلف یکیه.هیچ خازنی رو درست نشون نمیده
                          یعنی در مجموع خازنهای زیر در10میکرو جواب نمیده!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msadeghy.1371
                            سلام
                            من این پروژه رو ساختم اما چون bs250 گیر نیوردم از bss92 استفاده کردم، اما مدارم اصلا روشن نمیشه؟
                            حتی ولتاژ به رگولاتور هم نمیرسه! چی کار کنم؟
                            الان که دیتاشیت این دوتا رو نگاه کردم دیدم ترتیب پایه هاشون فرق میکنه! فکر کنم فت ها سوخته باشن.
                            باید برم سراغ بی اس 250
                            شما جایگزینی نمیشناسید که ترتیب پایه هاش یکی باشه؟
                            سلام
                            برای اینکه بفهمی مدارت سالمه یا نه.اون ماسفتی که نزدیک دیود شاتکیه ،درین سورسش رو بهم اتصال بده وکلید 3 روبزن مدارت باید حداقل روشن شه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                              ممنون داداشی.منم همینو دیروز زدم.واعداد بصورت زیر تغییر کرد وتو برنامه اخر این طوری ست کردم

Const C_cal1 = 100250

'Enter here the value of YOUR Elcie's cal cap : but in 0.1 pF's !!!
                              Const C_cal2 = 9935.6
                              'so my Elcie cal cap is 1996.8 pF

'Enter here the 6 values you wrote down during Pre-flight1, 2 and 3
                              'The upper- and lower-limits

Const Pre_flight_elm_null_cnts = 807 'counts
                              Const Pre_flight_elm_low_range_cal = 9.5013 'counts per pF
                              Const Pre_flight_elm_high_range_cal = 0.0251 'counts per pF
                              Const Pre_flight_elcie_f_null = 619646 'Elcie's base-frequency determined by C1 and L1
                              'Next two values are rounded by Pre_flight3
                              'There was not enough flash free to use singles
                              'This rounding does NOT influence the accuracy of Elmcie : it's used for setting limits only
                              Const Pre_flight_l_elcie_null = 63 'Inductor L1 = appr. 84 uH
                              Const Pre_flight_c_elcie_null = 1038 'Capacitor C1 = appr. 1016 pF

قسمت سلفش راه افتاد اما خازن های با ظرفیت کم رو نشون نمیده!
                              توحالتRCزیر 10 میکرو رو درست نشون نمیده وخازن بزرگ رو هم نشون نمیده.مثلا 2200 میکرو درسته اما 4700رو دیگه نشون نمیده.
                              توحالتی که با کلید سلف یکیه.هیچ خازنی رو درست نشون نمیده
                              یعنی در مجموع خازنهای زیر در10میکرو جواب نمیده!
                              فرکانس شما از 600 بیشتر شده در صورتی که باید بین 500 تا 600 باشه با سلف 63 میکرو!!
                              من عدد های خودم رو به ترتیب مینویسم مقایسه کن.
                              1213
                              25.8462
                              0.0246
                              542822
                              84
                              1022
                              شاید مشکل از پروگرام شدن باشه.EEprom نباید پروگرام بشه.
                              خازن تا ظرفیت 2200 باشن رو نشون میده و برای خازن های بیشتر بازر یه بوق میزنه و اندازه گیری نمیکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MZN84
                                فرکانس شما از 600 بیشتر شده در صورتی که باید بین 500 تا 600 باشه با سلف 63 میکرو!!
                                من عدد های خودم رو به ترتیب مینویسم مقایسه کن.
                                1213
                                25.8462
                                0.0246
                                542822
                                84
                                1022
                                شاید مشکل از پروگرام شدن باشه.EEprom نباید پروگرام بشه.
                                خازن تا ظرفیت 2200 باشن رو نشون میده و برای خازن های بیشتر بازر یه بوق میزنه و اندازه گیری نمیکنه.
                                من پروگرامرم دلتا تراشه هستش. وخودش از تو برنامه بسکام مستقیم پروگرام میکنه.پس نیاز به تغییر در فیوز بیتا نیست چون خودش تو برنامه تنظیم کرده، درسته؟
                                سلف هم اقا مهدی نوشته بودن 100میکرو جواب نداده و 68 میکرو گذاشته بودن.منم 68 گذاشتم.شما 63 میکرو گذاشتید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X