اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

سلام کسی مشابه قرار داد.تست کرد؟
    کار میکنه؟
    من چی بزارم لنگ این ماسفتم.
    Someone who can change the world
    ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

:read:
      من زیاد گشتم دنبال معادلش،ماسفت های زیادی که تو بازار بود رو امتحان کردم ،نشد.بهترین راه و سریعترین راه از پاساژ امجد میگذره!!سعی کن از سالم بودن LM311 هم اطمینان داشته باشی،چون مال من معیوب بود عوضش کردم خیلی از چیزا راه افتاد

دیدگاه

با سلام . جناب آقای mahdi.7 ازخدمت جناب عالی یک خواهش داشتم واون اینه که اگه امکان داشته باشه یک فیلم آموزشی راجب پروگرم کردن وکالیبره کردن این پروه واقعاعالی داشته باشد . خیلی خیلی ممنون میشم . امیدوارم خواهش من بی پاسخ نباشه هم کارمن درست میشه وهم به دردکاربران سایت می خوره . مرسی ازلطف جناب عالی :job:

دیدگاه

سلام خدمت همه دوست عزیز Nourbakhsh Rad ممنون میشم اگه مدار و pcbاون که با ال سی دی نوکیا هست رو پ کنید :wow: :wow: :wow: :nice:
          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

سلام
            دوستان کسی مشابه ماسفت bs250 پیدا نکرده ؟ :(
            من قطعاتشو از اینترنت سفارش دادم که بعد یک پروژه دیگه بسازم، اگر مشابه گیر نیاد کلی ضرر مکنم :(

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
              سلام
              من قطعاتشو از اینترنت سفارش دادم که بعد یک پروژه دیگه بسازم، اگر مشابه گیر نیاد کلی ضرر مکنم :(
              http://alltransistors.com/mosfet/transistor.php?transistor=1346
              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                http://alltransistors.com/mosfet/transistor.php?transistor=1346
                سلام
                خب این tp0610l tp0610t vp0610l vp0610t ترانزیستورها هم که هیج جا نیست

دیدگاه

سلام
                  سلام
                  دوستان عزیز این ماسفت مشابه نداره من هم زیر و زبر همه ی این پروژه رو درآوردم و در نهایت به صورت اینترنتی از یه فروشگاه خریدم.تنها راه استفاده از همین ماسفته منتها یه نکته ی ریز داره و اون اینه که حتماً گیت رو با یه مقاومت pull up کنید تا نسوزهو مدار به درستی کار کنه.توی pcb دوستان این pull up وجود نداره ولی شما این کار رو انجام بدید.من این LC متر رو ساختم و خیلی هم عالی کار میکنه و دقت بسیار بالایی داره.پیشنهاد میکنم حتماً ادامه بدید و مایوس نشید.تمام این 19 صفحه رو هم با دقت بخونید.اگر مشکلی به جز پیدا کردن مشابه این ماسفت باشه در خدمت دوستان هستم :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alisardarzadeh
                    دوستان عزیز این ماسفت مشابه نداره من هم زیر و زبر همه ی این پروژه رو درآوردم و در نهایت به صورت اینترنتی از یه فروشگاه خریدم.تنها راه استفاده از همین ماسفته منتها یه نکته ی ریز داره و اون اینه که حتماً گیت رو با یه مقاومت pull up کنید تا نسوزهو مدار به درستی کار کنه.توی pcb دوستان این pull up وجود نداره ولی شما این کار رو انجام بدید.من این LC متر رو ساختم و خیلی هم عالی کار میکنه و دقت بسیار بالایی داره.پیشنهاد میکنم حتماً ادامه بدید و مایوس نشید.تمام این 19 صفحه رو هم با دقت بخونید.اگر مشکلی به جز پیدا کردن مشابه این ماسفت باشه در خدمت دوستان هستم :smile:
                    سلام
                    خب مشکل من همینه، تمام فروشگاه هارو گشتم این ماسفت نداشتند، میتونید آدرس اون فروشگاهی که ازش سفارش دادی بزارید؟
                    یکی از دوستان گفتند تو تهران هست ولی فعلا که دسترسی ندارم، هرچند این عزیز گفتند پست میکنم اما زحمته براشون و نخواستم زحمت بهشون بدم...
                    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                      سلام
                      http://www.payaelectronicscomplex.com/Products.aspx?KeyP=bs250&keyG=&keyD=&k eyP1=&keyP2=
                      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                        http://www.payaelectronicscomplex.com/Products.aspx?KeyP=bs250&keyG=&keyD=&k eyP1=&keyP2=
                        ممنون دوست عزیز اما گزینه ای برای خرید نداره
                        قبلا هم به این سایت رفتم، چند سایت دیگه هم رفته بودم که این قطعه تو سایتشون بود اما موجودی 0 بود!

دیدگاه

سلام
                          خب مشکل من همینه، تمام فروشگاه هارو گشتم این ماسفت نداشتند، میتونید آدرس اون فروشگاهی که ازش سفارش دادی بزارید؟
                          یکی از دوستان گفتند تو تهران هست ولی فعلا که دسترسی ندارم، هرچند این عزیز گفتند پست میکنم اما زحمته براشون و نخواستم زحمت بهشون بدم...
                          با تشکر
                          میگن جوینده یابنده ست :read: از http://sprshop.ir/Market/QMCUyNCUyNGJzMjUwJTI0.aspx بخر

دیدگاه

میگن جوینده یابنده ست :read: از http://sprshop.ir/Market/QMCUyNCUyNGJzMjUwJTI0.aspx بخر
                            ممنون دوست عزیز
                            قبلا این سایت هم رفته بودم اما به دلیل اینکه نماد اعتماد و عکس ترانزیستور نداشت و رتبه alexa خوبی نداشت اطمینان نکردم
                            حالا که شما ازش خرید کردید من هم خرید میکنم، ممنون
                            یک سوال اون خازنهای MKT چند ولت باید باشند؟ من چند ولت مختلفشو گرفتم، 100 ولت، 275 ولت، 400 ولت، کدوم استفاده کنم؟
                            خازن 220 نانو فاراد دیدم از مولتی لایر استفاده کردید، این خازن تو فروشگاهی که سفارش دادم نداشت و یک مدل عدسی و یک مدل MTK گرفتم کدوم استفاده کنم؟
                            با تشکر

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
                              قبلا این سایت هم رفته بودم اما به دلیل اینکه نماد اعتماد و عکس ترانزیستور نداشت و رتبه alexa خوبی نداشت اطمینان نکردم
                              حالا که شما ازش خرید کردید من هم خرید میکنم، ممنون
                              یک سوال اون خازنهای MKT چند ولت باید باشند؟ من چند ولت مختلفشو گرفتم، 100 ولت، 275 ولت، 400 ولت، کدوم استفاده کنم؟
                              خازن 220 نانو فاراد دیدم از مولتی لایر استفاده کردید، این خازن تو فروشگاهی که سفارش دادم نداشت و یک مدل عدسی و یک مدل MTK گرفتم کدوم استفاده کنم؟
                              با تشکر
                              والا من ازش خریدم اتفاقاً بنده خدا تو کوتاهترین زمان ممکن برام پستش کرد.اگر آشنا توی تهران داری پاساژ لبافی دور توپخونه طبقه ی دوم اسپیار.در رابطه با خازن هم مگه ولتاژ مدارت 5 ولت نیست؟؟100 ولت دیگه چیه.به عکسای دوستان که ساختن نگاه کن.خازن های MKT برای این استفاده شده چون دقتش بیشتره وگرنه خازن بدون پلاریته ی معمولی هم جواب میده.در نهایت این کالیبره کردنه که تعیین کننده کارکرد دستگاهه

دیدگاه

والا من ازش خریدم اتفاقاً بنده خدا تو کوتاهترین زمان ممکن برام پستش کرد.اگر آشنا توی تهران داری پاساژ لبافی دور توپخونه طبقه ی دوم اسپیار.در رابطه با خازن هم مگه ولتاژ مدارت 5 ولت نیست؟؟100 ولت دیگه چیه.به عکسای دوستان که ساختن نگاه کن.خازن های MKT برای این استفاده شده چون دقتش بیشتره وگرنه خازن بدون پلاریته ی معمولی هم جواب میده.در نهایت این کالیبره کردنه که تعیین کننده کارکرد دستگاهه
                                خیلی ممنون
                                بله بعدا که شما لینک گذاشتید، دیدم سایت قابل اعتمادی هم هست و پروگرامر یونیورسال تولید کرده و ...
                                آخه من خازنهای MKT نوع کمتر از 65 ولتش رو ندیدم تو فروشگاه ها
                                نوع 100 نانو و 1 نانو این مدار که 63 ولتش هم نیست و 100 ولت به بالا داره!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X