اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

سلام مهندسین عزیز
    من یه برنامه نوشتم با ds1307 تو پروتییوس کار میکنه اما موقع پروگرام کردن ای سی کار نمیکنه .یه برنامه خاموش روشن کردن ال ای دی نوشتم بازم کار نکرد.برنامه رو با میکروسی نوشتم.موقع پروگرام کردن با PICKIT2 باید چه جوری فیوز بیتو رو HS قرار بدم .کریستالم 8 مگا هرتزه و ای سیم 16f872a.
    یه سوال دیگه در نرم افزار ccs یه دستور برای مشخص کردن کلاک میکرو هست اما میکرو سی همچین دستوری نداره .ایا تنظیم کلاک در میکروسی فقط با پروگرمره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط minefield
      سلام مهندسین عزیز
      من یه برنامه نوشتم با ds1307 تو پروتییوس کار میکنه اما موقع پروگرام کردن ای سی کار نمیکنه .یه برنامه خاموش روشن کردن ال ای دی نوشتم بازم کار نکرد.برنامه رو با میکروسی نوشتم.موقع پروگرام کردن با PICKIT2 باید چه جوری فیوز بیتو رو HS قرار بدم .کریستالم 8 مگا هرتزه و ای سیم 16f872a.
      یه سوال دیگه در نرم افزار ccs یه دستور برای مشخص کردن کلاک میکرو هست اما میکرو سی همچین دستوری نداره .ایا تنظیم کلاک در میکروسی فقط با پروگرمره؟
      سلام.
      دوست عزیز شما چندتا سوال مطرح فرمودین که هر کدومش به یه موضوع جداگانه مربوط میشه. اما به خاطر اصل قضیه که پروگرم کردن هست، تاپیکی که ایجاد کرده بودین رو به ادامه ی این تاپیک چسبوندم.
      کریستال میکرو تو برنامه مشخص میشه. تو میکروسی هم بخش Project Setting میتونین این تنظیمات رو مشاهده بفرمایین.
      اینکه فرمودین موقع پروگرم کردن کار نمیکنه، یعنی چی؟ خطا میده؟ چه خطایی؟ یا بدون خطا پروگرم میشه اما میکرو هیچ کاری انجام نمیده و برنامه رو اجرا نمیکنه؟

دیدگاه

سلام مهندس جان.بله برنامه بدون خطا پروگرم میشه اما کار نمیکنه.کریستال میکرو رو چند بار عوض کردم نکنه خراب باشه اما از اون نبود.پایه ریست هم با یه مقاومت یک کردم.اما کار نمیکنه.اگه بخام با فرکانس 8 مگ کار کنم باید فیوز بیتم رو حالت HS باشه درسته؟با pickit2 کجاش باید این فیوزبیتو تنظیم کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط minefield
          سلام مهندس جان.بله برنامه بدون خطا پروگرم میشه اما کار نمیکنه.کریستال میکرو رو چند بار عوض کردم نکنه خراب باشه اما از اون نبود.پایه ریست هم با یه مقاومت یک کردم.اما کار نمیکنه.اگه بخام با فرکانس 8 مگ کار کنم باید فیوز بیتم رو حالت HS باشه درسته؟با pickit2 کجاش باید این فیوزبیتو تنظیم کنم؟
          با میکروی دیگه تست کردین؟
          تنظیمات فیوزبیت از پروگرمر هم انجام میشه. اما بهتره از برنامه تنظیمات رو اعمال کنین.

دیدگاه

سلام من پرگرام ساختم وخوب کار می کنه ولی بعضی وقت ها نرم افزار پرگرامر را شناسایی نمی کند وهر کاری مثل باز و بستن نرم افزار یا جدا کردن کابل usb تاثیری نداره و فقط باید کامپیوتر را ریست کرد ایا شما به این مشکل برخورده اید ؟ مشکل از چی هست با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi12345
              سلام من پرگرام ساختم وخوب کار می کنه ولی بعضی وقت ها نرم افزار پرگرامر را شناسایی نمی کند وهر کاری مثل باز و بستن نرم افزار یا جدا کردن کابل usb تاثیری نداره و فقط باید کامپیوتر را ریست کرد ایا شما به این مشکل برخورده اید ؟ مشکل از چی هست با تشکر
              از کابل مرغوب استفاده کنین - بدنه کابل USB به زمین مدار وصل باشه - در مسیر تغذیه ورودی، یه خازن هست، حتما ظرفیتش بالا باشه.

دیدگاه

سلام من می خوام یک پروگرامر برای PIC16F25K80 درست کنم لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahiddastitash
                  سلام من می خوام یک پروگرامر برای PIC18F25K80 درست کنم لطفا راهنمایی کنید.
                  این میکرو تو لیست پشتیبانی PICKIT2 نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                    این میکرو تو لیست پشتیبانی PICKIT2 نیست؟
                    تو لیست هست ولی من مبتدی هستم از ابتدای تاپیک رو خوندم ولی یک راهنمایی کامل می خواستم تا بتونم برد رو درست کنم تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahiddastitash
                      تو لیست هست ولی من مبتدی هستم از ابتدای تاپیک رو خوندم ولی یک راهنمایی کامل می خواستم تا بتونم برد رو درست کنم تشکر
                      تو صفحه ی اول تاپیک، تمامی اطلاعات لازم برای ساخت پروگرمر قرار داده شده. (فایل PCB و شماتیک با نرم افزار پروتئوس) من هم اولین کاری که کردم، این بود که دقیقا همون فایل PCB رو بردم دادم واسه چاپ

دیدگاه

آیا نرم افزار MPLAB XC8 برد فوق رو میشناسه و امکان دیباگ برنامه رو میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SA3ID
                          سلام دوست عزیز
                          در مورد PCB باید بگم که بهتر از اونی که روش پورت USB داره استفاده کنید. چون هم پورت USB براش تعبیه شده هم به جایه 3تا سلف از یه سلف استفاده میکنید.
                          در مورد نوشته ها باید بگم که اون نوشته ها فقط واسه خوشگلی هستن و میتونید تو قسمت پرینت اونا رو حذف کنید. البته نوشته هایی که با آبی آسمانی نوشته شده نه با آبی پررنگ! درضمن نیازی به MIRROR نیست و همون جوری باید پرینت بگیرید. راستی مگه شما تا حال با اتو PCB چاپ نکردید؟؟؟

موفق باشید

سلام
                          اقا این PCB دومی که گذاشتینو من دانلود کردم اما هیچی اطلاعات روش نیست!
                          اطلاعات منظورم مقادیر خازن مقاومتا و نوع ترانزیستور ها و این چیزاست. :angry:
                          راستی میشه شماتیکشو جداگانه بذارین من خودم با التیوم بکشم؟من خیلی به پروتیوس اشنا نیستم!

عکس های پست های اولی ههم بالا نمیان!میشه اون قسمت جامپر و ولتاژ ها و این چیزا رو یه بار دیگه عکس بذارین و توضیح بدین؟
                          من با 4550 کار میکنم اصلا به این قسمت احتیاجی دارم؟
                          یا علی(ع) @};-

اضافه شده در تاریخ :
                          سلام
                          دوستان لطفا جواب منو بدین شماتیک و مقادیر خازن مقاومتا و نوع دیود ترانزیستورا رو میخوام! من شنبه لازم دارم اینو!!!

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=38944.0;attach=514 4
                            یه خورده دقت کردن ضرری نداره!
                            لینک دانلود همون صفحه ی اول وجود داره.
                            ضمنا داخل فایل پروتئوس تمام جزئیات ذکر شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=38944.0;attach=514 4
                              یه خورده دقت کردن ضرری نداره!
                              لینک دانلود همون صفحه ی اول وجود داره.
                              ضمنا داخل فایل پروتئوس تمام جزئیات ذکر شده.
                              این رو خودم دیده بودم و دانلود کرده بودم من مدار دوم رو میخوام که سلف 100 میلی داره و پورت usb داخل فایل زیپ هم فقط پی سی بی مدار هست نه شماتیک که روی اون هم هیچ مقداری ذکر نشده یا حداقل من نمیبینم!!! :eek:
                              این پی سی بی دوم شما چیزی روش میبینین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad MAhdi22
                                این رو خودم دیده بودم و دانلود کرده بودم من مدار دوم رو میخوام که سلف 100 میلی داره و پورت usb داخل فایل زیپ هم فقط پی سی بی مدار هست نه شماتیک که روی اون هم هیچ مقداری ذکر نشده یا حداقل من نمیبینم!!! :eek:
                                این پی سی بی دوم شما چیزی روش میبینین؟
                                شما فایل لینک بالایی رو دانلود بکن، داخل شماتیک مقادیر ذکر شده. تنها تفاوت این دوتا مدار تغییر 3 تا سلف به یک سلف هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X