سلام خدمت تمامی دوستان علاقه مند
مدتی بود میخواستم یک سیستم کامل مبتنی بر کنترلر بسازم تا بشه با استفاده از امکانات و قدرت ارتباط با کاربر اون توس طرحهای صنعتی استفاده کرد.اما با توجه به امکانات موجود و قطعات داخل کشور این امر امکان نداشت اللخصوص که کار با پروسسور های موجود به سادگی میکرو ها نیست. اما حالا با توجه به موجود بودن کنترلر ARM این امر امکان پذیر شده .حالا میخوام با کمک هم این سیستم رو بسازیم.
البته با کمک هم
اول به تشریح کنترل میپردازیم و امکانات اونا رو چک میکنیم.بعد یک برد کامل با تمام امکانات مورد نیاز مثل
Graphic LCD
LAN
CAN
MMC
IRDA
UART
MP3 Decoder
Audio in/Out
و ...
براش تعبیه میکنیم
و در نهایت با نصب لینوکس روی کنترلرمون و برنامه نویسی اون یک رایانه صنعتی با امکانات بیشمار میسازیم.
باز هم تاکید میکنم باهم.
برای شروع میخوام چند نفر از علاقه مندان اعلام آمادگی بکنند تا کار رو شروع بکنیم.
به چند نفر نیاز داریم
1 نفر طراح که خودم این کارو رو انجام میدم
1 الی 2 نفر برنامه نویس
و یک نفر هم که در تهران باشه برای تهیه قطعات و ساخت برد
بسم الله رو بگیمو شروع کنیم.
لطفا کسانی که علاقه مندند و علاقه مند میمونند پست بزنند.
مدتی بود میخواستم یک سیستم کامل مبتنی بر کنترلر بسازم تا بشه با استفاده از امکانات و قدرت ارتباط با کاربر اون توس طرحهای صنعتی استفاده کرد.اما با توجه به امکانات موجود و قطعات داخل کشور این امر امکان نداشت اللخصوص که کار با پروسسور های موجود به سادگی میکرو ها نیست. اما حالا با توجه به موجود بودن کنترلر ARM این امر امکان پذیر شده .حالا میخوام با کمک هم این سیستم رو بسازیم.
البته با کمک هم
اول به تشریح کنترل میپردازیم و امکانات اونا رو چک میکنیم.بعد یک برد کامل با تمام امکانات مورد نیاز مثل
Graphic LCD
LAN
CAN
MMC
IRDA
UART
MP3 Decoder
Audio in/Out
و ...
براش تعبیه میکنیم
و در نهایت با نصب لینوکس روی کنترلرمون و برنامه نویسی اون یک رایانه صنعتی با امکانات بیشمار میسازیم.
باز هم تاکید میکنم باهم.
برای شروع میخوام چند نفر از علاقه مندان اعلام آمادگی بکنند تا کار رو شروع بکنیم.
به چند نفر نیاز داریم
1 نفر طراح که خودم این کارو رو انجام میدم
1 الی 2 نفر برنامه نویس
و یک نفر هم که در تهران باشه برای تهیه قطعات و ساخت برد
بسم الله رو بگیمو شروع کنیم.
لطفا کسانی که علاقه مندند و علاقه مند میمونند پست بزنند.
دیدگاه