اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت Embedded System با کمک ARM7

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت Embedded System با کمک ARM7

حرکتتون در حد تیم ملی و ایتم های جهانیه :applause: :applause: :applause: :applause: :wow: :wow: :wow:
    ولی دوستان عزیز جسارتا منم میخوام یه چیزی بگم .من با نظر امید جان موافقم چون با اینکاری که داریم میکنیم داریم این شاخه به اون شاخه میکنیم. درسته منم دوست دارم یه کار بزرگ انجام بدیم ولی به شخصه باید در نظر بگیرم چقدر توانایی دارم . البته خودمو دارم میگم درست نیست مثلا جدول ضرب یاد نگرفته انتگرال مختلط یاد بگیریم پس به نظرم از ARM 7 شروع بشه که لااقل خیلیامون ساختیم و خیلی ها هم توش صاحب نظرن.
    این بخاطر اینه که حیفه این بحث برای بار دوم ناتمام بمونه. به امید موفقیت.
    راستی دوستم به خاطر هزینه ها نتونست برد ARM9 رو عملی بکنه!
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

با سلام
      دیگه خوب نیست بخواهیم منتظر بومونیم طبق نظرسنجی باید پیش بریم با توجه به حداکثر اری برای LPC و uCLinux بهتر کار را شروع کنیم

ان شا الله بعداز نتیجه گیری سراغ ARM9 میریم
      هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

دوستان چرا تاپیک خابید این دوستانی که به LPC رای دادن میان شرو کنیم دیگه ....
        تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

من یککم در رابطه با uclinux تو اینترنت گشتم
          کرنالش کمتر از 512 کیلو بایته و کم کم 900 کیلو بایت رم میخواد
          (اگه اشتباه میگم تصحیح کنید)
          با توجه به این مطالب روی این آرما به غیر از LPC2478 انتخاب دیگه ایی نداریم البته توی سری هفت
          بعد چون رم ما از نوع دینامیک هست برای کرنل مشکلی ایجاد نمیکنه؟
          فکر کنم اگه یه نفر از اساتید در رابطه با این موضوع و مشکلات و پیچیدگیهاش توضیحی بده بد نباشه
          اگر پرو÷هایی توی اینترنت پیدا کردید پس خیلی جلوییم اگه نه آیا اطلاعات کافی برای این پرو÷ه داریم؟ :question:
          تا قبل از کار سخت افزاری خیالمون از نرم افزار راحت باشه :question:

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

از دوستانی که لینوکس کار کردند اعلام آمادگی کنند برای این بخش
            هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

در مورد uClinux نظر دوستان رو به این تاپیک جلب میآ‌کنم.
              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان
                من 3 روز رفته بودم مسافرت.واقعا متعجب شدم این همه علاقه مند مثل من مجود داره که میخواند دست به همچین کار مهمی و نو آورانه ای بزننند.
                ولی فکر میکنم یک مقدار داریم تند میریم.یه کمکی هم از این سو به آن سو میکنیم.
                ببینید هدف از طراحی این برد میتونه برای هر کسی تفاوت باشه.برای من طراحی این برد 2 تا علت داره.اول یاد گیری و کشف یک علم و دستاورد جدید. و دوم کاربردی بودن این برد تا بشه تو طراحی ها و پروژه های آینده ازش استفاده کنم. ولی پله پله.
                دو سه تا مطلب نباید فراموش بشه
                اول اینکه برد رو با یک کار تیمی طراحی بکنیم.چرا ؟ چون اولا کار زودتر پیش میره بعدم همه به یک اندازه در کار نهایی شریک خواهند بود.
                به نظر من کار نظر سنجی خوب بود ولی سه چهار تا چیز درش منظور نشده.
                یکی توانایی های تیمی نه شخصی
                دوم امکانات موجود و آخرم هزینه که از همه مهمتره
                هیچ ایرادی نداره که ما ARM9 استفاده کنیم.ولی به شرط اینکه تو مراحل اولی موقیت کسب کنیمFull linux از ulinux خیلی بهتره ولی طراحی موقیت آمیز ulinux کلید موقیت آمیز ما میتون باشه.
                پس بگزارید پله پله شروع کنیم.

دیدگاه

خوب بحث رو که دنبال کردم بیشتر رو انتخاب میکرو و سیستم عامل بود.مباحثی که مطرح میشد بیشتر رو امکانات و قیمت بود.و البته موجود بودن در بازار به عنوان یک اصل هست
                  در بین میکروهای Arm7 دو تا از میکروها دارای توانایی قابل توجهی هستند :lpc2487 , at91sam7l256
                  توانایی atmel کمتره ولی قیمت مناسبتری داره
                  یک نکته ای که باید اشاره کرد سیستم های عامل بر روی میکروهایی قابل نصب خواهد بود که دارای واحد کنترل حافظه باشه )MMU(. از میان ARM7 ها میکروهایی که بر اساس معماری ARM720T* میباشند توانایی اجزا لینوکس رو دارند.اما میکروهایی که ما معرفی کردیم فاقد واحد کنترل واحفظه هستند و نمیتونند به صورت کامل لینوکس رو ساپورت کنند.راه حل نصب uLinux هست که از توانایی های فوق العاده ای برخورداره فقط ساده تر از لینوکس کامل هست و میتونه انتظارات مارو براورده کنه
                  یکی از دوستانی که میتونه یک نظر سنجی رو آماده کنه بیاد و این مطلب رو به نظر سنجی بگذاره که دوستان به قیمت رای میدهند یا توانایی.من فکر میکنم اینجوری این مشکل حل میشه
                  در مورد موجود بودن قطعات فلش و NAND هم مشکل خاصی نیست.چند روز قبل که به حافظ مراجعه کرم لیست قطعات موجود رو درآوردم و میتونیم برای شروع آماده بشیم.
                  حالا میمونه تشکیل تیم
                  1. تیم طراحی مدار
                  2.برنامه نویس لینوکس یکی دو نقر نیازه
                  3. طراح PCB
                  4. و یک تیم پیگیری و ساخت برد
                  لطفا اگر کسی آماده هست اعلام کنه تا شروع کنیم

دیدگاه

خوب من خودم به شخصه دوست دارم این کار انجام بشه و بتونم یه چیز به صرفه توش در بیارم که بعدا بتونم تو کارام ازش استفاده کنم .پس قسمت خیلی واسم مهمه ازش سرعت نمیخوام(حد اقل فعلا) همین که بتونم باهاش یه سری فایل رو پردازش کنم واسم کفایت می کنه
                    بعد ها می تونیم ارتقاع بدیم.ولی الان دوست دارم بتونم با حد اقل قیمت کار رو تمام کنم و ایشالله بتونیم روش نصب کنیم
                    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

این واقعا عالیه من میتونم هم تو طراحی و هم PCB کمک کنم. :nerd:

دیدگاه

شرمنده که من چند روز نبودم
                        دوستان پس کی میخوایم شروع کنیم.

حالا میمونه تشکیل تیم
                        1. تیم طراحی مدار
                        2.برنامه نویس لینوکس یکی دو نقر نیازه
                        3. طراح PCB
                        4. و یک تیم پیگیری و ساخت برد
                        لطفا اگر کسی آماده هست اعلام کنه تا شروع کنیم
                        با پیشنهاد شما کاملا موافقم.

تا فردا عصر برای نظر سنجی خوبه؟
                        بعدش میریم دنبال تشکیل تیم های تخصصی.
                        :nerd:

دیدگاه

دوستان من ADSL ام وصل شد از الان در خدمتم

کسی از دوستان در مورد اون میکرو که معرفی کردم نظری نداره من دادم ایران الکترونیک قیمت رو در بیاره که وارد کنم اگه کسی پایه باشه و دوستان صلاح بدونید هم آرم 9 هست هم در دسر PCB و قیمت رو نداره
                          و سرعت بالا
                          و از همه مهم تر پشتیبانی خود ATMEL رو داره که لینوکس و غیره تو سایتش هست ....
                          http://www.atmel.com/dyn/products/product_card.asp?part_id=4263

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شوری
                            دوستان من ADSL ام وصل شد از الان در خدمتم

کسی از دوستان در مورد اون میکرو که معرفی کردم نظری نداره من دادم ایران الکترونیک قیمت رو در بیاره که وارد کنم اگه کسی پایه باشه و دوستان صلاح بدونید هم آرم 9 هست هم در دسر PCB و قیمت رو نداره
                            و سرعت بالا
                            و از همه مهم تر پشتیبانی خود ATMEL رو داره که لینوکس و غیره تو سایتش هست ....
                            http://www.atmel.com/dyn/products/product_card.asp?part_id=4263
                            میشه بیشتر توضیح بدی؟
                            یعنی خود atmel راهنمایی کرده که چه طوری روش لینوکس بریزی :eek:
                            اینکه sram ش خیلی کمه(32 کیلو) یعنی باید ram هم بزاریم دیگه

خوب چه قدری در میاد؟
                            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی

میشه بیشتر توضیح بدی؟
                              یعنی خود atmel راهنمایی کرده که چه طوری روش لینوکس بریزی :eek:
                              اینکه sram ش خیلی کمه(32 کیلو) یعنی باید ram هم بزاریم دیگه

خوب چه قدری در میاد؟
                              ببینید استفاده از این میکرو یا اساسه هر نوع میکرو دیگه ای هیچ فرقی نمی کنه.مساله ای که مهم هست اون قسمت از هدف طراحی این برد هست که ما مد نظرمونه
                              اول بعد آموزشی و بعدش این که بطونیم بردی با نیازهای خودمون طراحی کنیم و به قول بعضی از دوستان این تکنولوژی رو بومی سازی کنیم. حالا باز نظر دوستان مهمه. چون میخوایم واسه یه بار هم شده یک کار تیمیم انجام بدیم

دیدگاه

ببینید استفاده از این میکرو یا اساسه هر نوع میکرو دیگه ای هیچ فرقی نمی کنه.مساله ای که مهم هست اون قسمت از هدف طراحی این برد هست که ما مد نظرمونه
                                اول بعد آموزشی و بعدش این که بطونیم بردی با نیازهای خودمون طراحی کنیم و به قول بعضی از دوستان این تکنولوژی رو بومی سازی کنیم. حالا باز نظر دوستان مهمه. چون میخوایم واسه یه بار هم شده یک کار تیمیم انجام بدیم
                                [/quote]

دوستان خاهش میکنم توجه کنید اینکه دوستمون میگن فرقی نمیکنه و مهم نیست برای من خیلی فرق میکنه 200 MIPS با 75 MIPS آرم 7 LCD رنگیرو نمیتونه همینطوری درست رفرش کنه چه برسه به اینکه یه RTOS مثل LINUX هم بیاد روش ....

ما میخایم بعدا ازش تو یه پروژه پدر مادر دار استفاده کنیم باید سراغ انتخاب های درست رفت نه انتخاب های آسون که معلوم نیست به چه دردی میخوره ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X