اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت Embedded System با کمک ARM7

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت Embedded System با کمک ARM7

ما میخایم بعدا ازش تو یه پروژه پدر مادر دار استفاده کنیم باید سراغ انتخاب های درست رفت نه انتخاب های آسون که معلوم نیست به چه دردی میخوره ....
    اقا مهدی با حرفت موافق نیستم
    شاید این موضوع در مورد شما صدق کنه(چون داری فوق معماری کامپیوتر میخونین)والی دقت کنین که ما بیش از 95% الکترونیکی هستیم و پروژه ای که سرعت داشته باشه از نظر ما پدر مادر دار نیست :mrgreen:
    ما تهش یه کارخونه می خواد بهمون پیشنهاد پروژه بده که اونم نمیگه یه مانیتور بساز می خوام روش فیلم نگاه کنم
    باید یه چیزی بسازیم که پایدار باشه
    ترجیحا فرکانس بالا نباشه(چون هر چه فرکانس بالا تر نویز بیشتروهزینه بالاتروطراحی پیچیده تر ومشکل pcb ووو)
    ارزون در بیاد که وقتی به طرف قیمت دادیم هنگ نکنه و بگه همون دستگاه انالوگ امریکایی مال خودم که 45 ساله داره کار میکنه بهتره
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

دوست گرامی البته که فرق میکنه.ولی برای چه کاری.اگر فکر میکنید که این میکرو نمیتونه lcd یا حتی لینوکس رو ساپورت کنه پس یه وقت بگذارید و به این سایت سر بزنید.
      http://www.olimex.com/dev/lpc-2478stk.html
      ببینید هدف ما طراحی کامپبوتر نیست فقط میخوایم یک سیستم توسعه یافته واسه اهداف صنعتی بسازیم نه پخش Dvi. تو سیستمها توسعه یافته که نمیخوایم 3D نمایش بدیم میخوایم اطلاعات مربوط به محسط کارمون رو به صورت قابل درک و فهم وا کاربر پسند در اختیار کاربرمون قرار بدیم.
      سرعت 70MIPS سرعت کمی نیست..بجای طراحی یک سیستمی که بتونه 3D نشون بده شاید در بسیاری از پروژه ها به کار بیاد.ولی یک پروژه صنعتی بیشتر به امکاناتی مثل شبکه CANو این گونه امکانات نیاز داره .ولی باز هم تصمیم با جمع.
      ولی به شرط اینکه سریعتر شروع کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faryad_mfa
        دوست گرامی البته که فرق میکنه.ولی برای چه کاری.اگر فکر میکنید که این میکرو نمیتونه lcd یا حتی لینوکس رو ساپورت کنه پس یه وقت بگذارید و به این سایت سر بزنید.
        http://www.olimex.com/dev/lpc-2478stk.html
        ببینید هدف ما طراحی کامپبوتر نیست فقط میخوایم یک سیستم توسعه یافته واسه اهداف صنعتی بسازیم نه پخش Dvi. تو سیستمها توسعه یافته که نمیخوایم 3D نمایش بدیم میخوایم اطلاعات مربوط به محسط کارمون رو به صورت قابل درک و فهم وا کاربر پسند در اختیار کاربرمون قرار بدیم.
        سرعت 70MIPS سرعت کمی نیست..بجای طراحی یک سیستمی که بتونه 3D نشون بده شاید در بسیاری از پروژه ها به کار بیاد.ولی یک پروژه صنعتی بیشتر به امکاناتی مثل شبکه CANو این گونه امکانات نیاز داره .ولی باز هم تصمیم با جمع.
        ولی به شرط اینکه سریعتر شروع کنیم
        :applause: :applause: :applause:
        من با شما موافق هستم
        به نظر داره خیلی این مطالب کش و قوس پیدا می کنه و ما را داره از اصل مطلب دور می کنه و باید زود دست بکار بشیم
        هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

از فردا طراحی رو شروع میکنیم
          من یکی دو جا چند نمونه کاملا صنعتی رو بررسی کردم.نمونه هایی که در کارهای تجاری دارند استفاده میشند.یکی از این نمونه ها در لکوموتیو های فرانسوی در راه آهن مورد استفاده قرار میگیرند.البته تکنولوژی مال 7-8 سال پیش ولی میتونه کمک کنه.
          برای طراحی من نظرم اینه که 2 تا تیم تشکیل بدیم.یکی به طراحی بخش مربوط به پروسسور بپردازه و دیگری مین برد.
          برد پروسسرو میتونه شامل میکرو حافظه فلش اضافه برای کارهای آتی و رم خارجی باشده و مین مربوط بشه به ارتباطا و مدار های واسط
          یه نظر من این روش طراحی چنتا مزیت داره. اول قابلیت ارتقا در آینده افزایش پیدا میکنه و همچنین برد ما محدود به یک پردازنده نمیشه
          و از این بهتر تراکم رو روی برد اصلی کم میکنه و مشکل ساخت برد چند لایه حل میشه. سه نفر از دوستان علاقه مند به طراحی برد هر چه سریعت پست بزنند تا از فردا شروع کنیم. منم یه شماتیک ساده میکشم که ارتباط بین اجزا رو به صورت صاده بیان میکنه.پ
          س تا فردا

دیدگاه

برد پروسسرو میتونه شامل میکرو حافظه فلش اضافه برای کارهای آتی و رم خارجی باشد و مین مربوط بشه به ارتباطا و مدار های واسط
            یه نظر من این روش طراحی چنتا مزیت داره. اول قابلیت ارتقا در آینده افزایش پیدا میکنه و همچنین برد ما محدود به یک پردازنده نمیشه
            و از این بهتر تراکم رو روی برد اصلی کم میکنه و مشکل ساخت برد چند لایه حل میشه
            خیلی پیشنهاد خوبی
            این جوری دیگه ما یه مین برد برای کارهای ارتباطی که می خواهیم داریم و برد پروسسرو حتی با این اوصاف دیگه ما محدود به استفاده از یه پردازنده خاص نمیشیم و حتی به نظر مشکل ARM7 یا ARM9 بودن برای بقیه دوستان هم حل میشه
            هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

برای طراحی من نظرم اینه که 2 تا تیم تشکیل بدیم.یکی به طراحی بخش مربوط به پروسسور بپردازه و دیگری مین برد.
              برد پروسسرو میتونه شامل میکرو حافظه فلش اضافه برای کارهای آتی و رم خارجی باشده و مین مربوط بشه به ارتباطا و مدار های واسط
              و از این بهتر تراکم رو روی برد اصلی کم میکنه و مشکل ساخت برد چند لایه حل میشه.
              برد uCsimm هم که برای uClinux ساخته شده همچین طراحیآ‌ای داره.

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

من تسلیم SAM9XE مال این تاپیک نیست که اسمش ARM7 هست بهتره تو یه تاپیک مخصوص خودش بحث بشه
                اینجا هم من خودم هر کاری بتونم برای پیشرفتش میکنم

این لینک هم فقط برای اطلاع که این میکرو میتونه از فلش داخلیش Linux فول بالا بیاره
                http://www.linux4sam.org/twiki/bin/view/Linux4SAM/AT91Bootstrap
                در ضمن من تو دوتا پروژه ساخت PLC همکاری داشتم میدونم صنعتی بودن و ارزون در اومدن پروژه یعنی چطوره مینیمم سیستم LPC رو هم از نظر هزینه هم از نظر امکانات با SAM9XE مقایسه کنیم
                البته اینم بگم SAM9XE قابلیت این و داره که تو فرکانهای پایین هم کار کنه یوقت نویز خرابش نکنه ... :twisted:
                راستی به این فکر افتادم یه چنتا User دیگه تو این سایت درست کنم هم تو نظر سنجی ها به درد میخورن هم تو تشکر کردن از خودم
                یا علی
                تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

منم موافقم برد S3C2440 که چند روز پیش معرفی کردم هم همینطوره

تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شوری
                    من تسلیم SAM9XE مال این تاپیک نیست که اسمش ARM7 هست بهتره تو یه تاپیک مخصوص خودش بحث بشه
                    اینجا هم من خودم هر کاری بتونم برای پیشرفتش میکنم

این لینک هم فقط برای اطلاع که این میکرو میتونه از فلش داخلیش Linux فول بالا بیاره
                    http://www.linux4sam.org/twiki/bin/view/Linux4SAM/AT91Bootstrap
                    در ضمن من تو دوتا پروژه ساخت PLC همکاری داشتم میدونم صنعتی بودن و ارزون در اومدن پروژه یعنی چطوره مینیمم سیستم LPC رو هم از نظر هزینه هم از نظر امکانات با SAM9XE مقایسه کنیم
                    البته اینم بگم SAM9XE قابلیت این و داره که تو فرکانهای پایین هم کار کنه یوقت نویز خرابش نکنه ... :twisted:
                    راستی به این فکر افتادم یه چنتا User دیگه تو این سایت درست کنم هم تو نظر سنجی ها به درد میخورن هم تو تشکر کردن از خودم
                    یا علی
                    خوب اگه اونطور که faryad_mfa میگن میشه رو دوتا سیستم کار کنیم
                    Motherboard که توسط یگ گروه ساخته میشه
                    دو گروه دیگه هم میتونن یک Board برای SAM7 و SAM9XE بزنن
                    در آخر کلش رو در اختیار اعضای فعال قرار میدیم.

دیدگاه

از فردا طراحی رو شروع میکنیم
                      من یکی دو جا چند نمونه کاملا صنعتی رو بررسی کردم.نمونه هایی که در کارهای تجاری دارند استفاده میشند.یکی از این نمونه ها در لکوموتیو های فرانسوی در راه آهن مورد استفاده قرار میگیرند.البته تکنولوژی مال 7-8 سال پیش ولی میتونه کمک کنه.
                      و از این بهتر تراکم رو روی برد اصلی کم میکنه و مشکل ساخت برد چند لایه حل میشه. سه نفر از دوستان علاقه مند به طراحی برد هر چه سریعت پست بزنند تا از فردا شروع کنیم. منم یه شماتیک ساده میکشم که ارتباط بین اجزا رو به صورت صاده بیان میکنه.پ
                      س تا فردا
                      کاملا موافقم. :nerd:
                      این طوری اگه خواستیم بعد از SAM7 با نوع دیگه ای هم کار کنیموقت کمتری صرف اون خواهد شد.
                      هر کس هم جایی از Board رو که لازمش نبود مثلا LCD نمیخره و تو Board خودش منظور نمیکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شوری
                        یا علی
                        1.اگه بخوام فرکانس بیارم پایین دلم درد میکنه قطعه به این گزونی بزارم :mrgreen: بیارم پایین سرعت کم میشه هااا

2. والا من خودم هم توش موندم فقط من و یه نفر دیگه به مهم بودن هزینه رای دادیم بقیه همه بچه پول دارن :mrgreen:

دیدگاه

سلام.....

دوستان فکر کنم به قدر کافی صحبت کردیم پیراون این قضیه و رفرنس و نوع برد و شروع کار

با اجازه همگی از امروزتاپیک رو قفل میکنم چون هر چی بحث طولانی تر بشه بازدهی کار پایین میاد

از امروز به مدت 2 روز هر کی میخوات عضو تیم بشه پیغام خصوصی بده و بگه که چه توانایی رو داره

بعد از 2 روز تاپیک رو ریست میکنم و به یاری خدا شروع میکنیم

بعد کارها دسته بندی میشه و پله پله پیش میریم
                          1.یه شماتیک مورد تایید طراح و گروه با توجه به موجود بودن قطعات در ایران و خرید
                          2.طراحی pcb
                          3.تولید pcb و همزمان خرید قطعات
                          4.نرم افزار

کسانی که گروه لازم داره
                          طراح (هر چند نفر که با لینوکس کار کردن و تجربه داشتن.محدودیت تعداد ندارد)
                          ساخت pcb دو یا سه نفر
                          خرید و اجراییاتیک یا دو نفر
                          مترجم 2 یا 3 نفر
                          در صورت نیاز نفرات اضافه خواهد شد یا به موارد اضافه میشود
                          مورد دیگه ای مونده بگین تا اضافه کنم
                          تا این لحظه دوستان زیر اعلام امادگی کردند
                          1.طراحی و نرم افزار اقای faryad_mfa
                          2.طراحی pcb اقای بهنام اسکندریون و NASA_DE و nsm
                          3.اجراییات و خرید اقای M.M.-T
                          4.ترجمه اقای abbasmh
                          5.اطلاعات نرم افزاری لینوکس اقای علی یوسفی سبزوار

تیم نکمیل شد و کار خود را شروع کرد

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32734.new#new
                          باشد که جواب های خوبی بگیریم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X