اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت Embedded System با کمک ARM7

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت Embedded System با کمک ARM7

سلام
    اگه منو توی گروهتون راه میدین منم حاضرم تو کار ترجمه کمک کنم؟
    (نظر منم LPC یه )

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

دوستان بهتره که یه میکرو ساده در نظر بگیریم و بعد بریم سراغ arm9 . به نظر من یا میکرو arm7 فیلیپس یا اتمل که فکر کنم فیلیپس بهتر باشه .

دیدگاه

درود
        دو سه سالی هست که کلاً از الکترونیک به لینوکس کوچ کردم ولی یه چند ماهیه دارم هر دو رو با هم ادامه میآ‌دم.الان قسمت لینوکسیآ‌م به قسمت الکترونیکیآ‌م میآ‌چربه.
        به هر حال خواستم بگم کارهای لینوکسی و نرمآ‌افزاری و نصب و کامپایل و ... رو حاضرم انجام بدم ( نه که تنهام بذاریدها!).
        به عنوان مثال چند روز پیش یه دبیان رو مخصوص همین کار خیلی خیلی سبکش کردم.(سبکآ‌تر از این هم میشه)
        در محیط متنی ۱۶ مگ رم مصرف میآ‌کرد و وقتی محیط گرافیکی سبک JWM رو نصب کردم شد حدود ۵۰ مگ.
        من به آرم ۹ با لینوکس کامل رأی دادم ولی ظاهراً رأی نمیآ‌یاریم.
        به هر حال در خدمتم.
        یوسفی

دیدگاه

سلام دوستان

منم با SAM7x کار کردم ، بورد زدم براش .با Timer , usart,spi,timer , pwm و ... هم کار کردم .

اما مشکلی که داره حافظه جانبی نمیخوره . البته نمیدونم 64 k کافیه یا نه . واسه LCD که کافی نبود .

به هرحال منم آماده همکاریم .

ممنون
          بازیه ز ندگی اون نیست که تاسه خوب بیاری , اینه که تاسه بد رو خوب بازی کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی یوسفی سبزوار
            درود
            دو سه سالی هست که کلاً از الکترونیک به لینوکس کوچ کردم ولی یه چند ماهیه دارم هر دو رو با هم ادامه میآ‌دم.الان قسمت لینوکسیآ‌م به قسمت الکترونیکیآ‌م میآ‌چربه.
            به هر حال خواستم بگم کارهای لینوکسی و نرمآ‌افزاری و نصب و کامپایل و ... رو حاضرم انجام بدم ( نه که تنهام بذاریدها!).
            به عنوان مثال چند روز پیش یه دبیان رو مخصوص همین کار خیلی خیلی سبکش کردم.(سبکآ‌تر از این هم میشه)
            در محیط متنی ۱۶ مگ رم مصرف میآ‌کرد و وقتی محیط گرافیکی سبک JWM رو نصب کردم شد حدود ۵۰ مگ.
            من به آرم ۹ با لینوکس کامل رأی دادم ولی ظاهراً رأی نمیآ‌یاریم.
            به هر حال در خدمتم.
            یوسفی
            خوشم آمد از آمدنت من بالاخره یکی با طرزفکر خودم یافتم

دوستان توجه داشته باشید بالا اوردن لینوکس واجب کفایی نیست که Protus هم این کارو کرده با 7 خدایی و پیغمبریش حساب کنید این همه وقت و هزینه رو صرف چی داریم میکنیم ...
            ما باید راهمون رو برای پیشرفت که همون WINCE هست باز بزاریم
            راستی با اقا عباس که حرف میزدم گفتن اینم بگم تو این تاپیک شاید دیده باشدید این لینک مسیر کار کردن با ARM9 رو یه مقداری آسون تر میکنه اسم این بردا داتر برده که مینیمم سیستم رو برای ایجاد یه پلتفرم مناسب ساخته هرکس به اندازه نیازش گسترش میده
            میشه دو قسمت بشیم یه قسمت کار مهندسی معکوس بردو برن تو کارش یه قسمت کار نرم افزار نویسی رو ادامه بدن نظرتون چیه؟
            http://www.armkits.com/product/mini2440-I.asp
            البته این چیزی که گذاشتم برای ATMEL هم هست برای LPC هم داره من خود اینو دارم که لینکش اینجاس حدودا 80 دستم رسید ولی رو تعداد خیلی پایین تر میاد ...
            خلاسه اگه این هم تو نظر سنچی بیارید ممنون میشم ... البته برای ATMEL رو ....
            راستی دوستان نکته ای رو فراموش کردن که بد نیست بگم اونم توجه زیاد به LCD Driver بود ما الان LCD 320*240 رو داریم تو لینوکس هم میشه برنامه نوشت که GPIO ها رو دست گرفت پس اطلاعات صفحه نمایش رو میشه رو LCD Chinia هم اورد در نتیجه میتونیم با AT91sam9260 هم کار کنیم که LCD Driver هم نداره ولی عوضش سرعت داره و لینوکسی هم که میاد بالا به درد بخوره ...
            خواهش میکنم بدون جانب داری قضاوت کنید من خودم از ریسک کردن برای چیزای جدید ضرر نکردم ...
            تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

البته این هم چیز بدی نبود نمیدونم چرا دوستان دونبال نکردن
              سازندش رو پیدا کردم یه شرکت ایرانی بود که آموزشش رو هم میداد میشه معکوس زد به نظرتون ؟؟

دیدگاه

دوستان اینجوری کارمون نمیشه و همه چی تو هم قفل میشه و میشیم تیم ملی فوتبال عربستان که وقت میکشه اخرشم میبازه

اگه بخوام رک بگم باید بگم که این نظر سنجی متاسفانه اون جوری که انتظار داشتم پیش رفت.همه فقط گفتن اخ جون linux full

فکر این رو نکرد که اقا من که به linux full دارم رای میدم چه قدر با Arm کار کرئم و چه قدر می تونم کمک کنم .

من نمی خوام به کسی جسارت کرده باشم ولی خیلی چیزا رو باید در نظر گرفت
                1.اگه به Arm9 رای بدیم باید pcb بزنیم و وقت زیادی رو میگیره
                2.هزینه فوقالعاده بالا چون باید ram فلش و arm و pcb و... بخریم که فکر نمیکنم زیر 1100 تومن بیفته
                3.نیاز به هماهنگیه بسیار شدید داره چون می خوایم همه بردمون یکی بشه و اگه Arm9 رو انتخاب کنیم خدا می دونه کی میتونه خرید کنه .کی میتونه قطعه جور کنه و از همه مهمتر واسه همه این کار رو بکنه
                4.حالا که بیش از 10 نفر بهش رای دادن تو این تقسیم کار کیا میخوان چی کارا کنن؟

ولی اگه یه کم منطقی باشیم میبینیم که میتونیم uclinux و Arm7 رو انتخاب کنیم.چرا؟؟
                1.اکثر بچه ها دارنش و اونایی که ندارن می تونن خیلی سریع بسازن چون هم pcb امادس هم قطعاتش به وفور پیدا میشه و هم ارزونه.تازه هر کس نتونست pm بده من یه فروشگاه تو یزد بهش معرفی میکنم که هم ارزون بخره هم واسش پست کنه تا دم در خونه بیاد
                2.اکثر بچه ها با این کار کردن
                3. واسه پروژه ساختن arm7 هست که به بیشتر به کار میاد با توجه به قیمت و سرعتش

خود دانین ولی اگه همینجوری پیش بریم جز زیاد کردن صفحات تاپیک کاری از پیش نمیبرید. و فقط زمان میکشید.خواهش میکنم نصبت به جیبتون و توان کاریتون نظر بدین اگه واقعا صحبت های من غیر منطقی هست بگین و اگر نه کسانی که رایشون عوض شده همین جا اعلام کنن تا نتیجه معلوم بشه
                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نظر شخصی منم اینه که اول روی یه ارم کوچیک در حد همون lpc23xx or lpc24xx کارمون رو شروع کنیم
                  منم توی کار ترجمه فعالیت میکنم

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

درود
                    اگر اساتید ما رو هم راه بدن میتونم یه کارایی انجام بدم :redface:
                    به هر حال رو هر چی که کار کنید ما هم پایه ایم ولی نظر خود من LPC24XX
                    به چند دلیل
                    1 - درصورت نیاز پشتیبانی از حافظه خارجی جهت بالا آوردن UCLinux
                    2 - دارا بودن USB Host که در صورت استفاده از سیستم عامل خیلی جالب میشه
                    3 - دارا بودن MCI Interface
                    4 - بالاتر بودن سرعت CPU نسبت به خانواده AT91SAM7xxx
                    5 - تایمرهای 32 بیتی هم یه مزیت نسبت به AT91SAM7xxx
                    دقیقا همونطور که امید خان فرمودن و دقیقا به دلایل ایشون در حال حاضر ARM9 زوده و بهتره فعلا گام اول رو با ARM7 برداریم :nice:
                    البته در هر حالتی من پایه ام

دیدگاه

اگه مشکل سر pcb و برده که :
                      حالا اینجا که تاپیک آرم۷ه ولی یه نقشه کامل برد آرم ۹ که توسط خود اتمل توسعه داده شده هست شاید کارساز باشه (اگه آی سیآ‌ها و چیپآ‌ست هاش تو ایران پیدا بشه).
                      به هر حال لینکش اینجاست :
                      http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/AT91SAM9260-EK%20Board.zip
                      فایلآ‌ pcb هم باید با نرمآ‌افزار cadstar باز بشه.

دیدگاه

من هم موافقم اینکه از یه میکرو ساده ( ولی نه خیلی ساده هم ) شروع کنیم . در ضمن امکانات خوبی داشته باشه و صنعتی باشه و حتی الامکان فرکانس کاریش بالا باشه .
                        فکر کنم بهترین مورد همون lpc در درجه ی اول و در درجه ی دوم atmel هست .
                        من که خیلی حال کردم وقتی lpc رو دیدم .
                        امکاناتش رو که دوست خوبمون گفتن . usb host ش که عالیه :applause:

دیدگاه

مشخصات پردازنده LPC2478

پردازنده ARM7TDMI-Sتا 72 مگاهرتز کارایی
                          دارای 512KB حافظه فلش برنامه با ISP و امکانات IAP
                          98KB حافظه SRAM
                          کنترلر LCD با پشتیبانی نمایش TFT و STN
                          EMC پشتیبانی یرای ابزارها حافظه Static از قبیل RAM - ROM - Flash و حافظه Dynamic از قبیل SDRAM
                          ارتباط SD/MMC
                          160 پایه ورودی / خروجی عمومی همراه با مقاومت pull-up/down
                          مبدل آنالوک به دیجیتال 10 بیتی
                          مبدل دیجیتال به آنالوگ 10 بیتی
                          4 تایمر / کانتر عمومی با 8 capture ورودی و 10 مقایسه کننده خروجی
                          2 مبدل PWM و پشتیبانی کنترل موتور 3 فاز
                          RTC مجزا
                          تایمر WatchDog
                          تغذیه 3.3 ولت
                          اسیلاتور داخلی 4MHz
                          دارای سه مد حالتی توان
                          3 خط ارتباطی I2C
                          I2S برای ورودی / خروجی صوتی دیجیتال
                          2 کنترلر SSP
                          کنترلر SPI
                          2 کانال کنترل CAN
                          4 ارتباط UART
                          1 ارتباط IrDA
                          USB 2.0 پر سرعت device/host/OTG
                          Ethernet MAC
                          کنترل وقفه برداری VIC
                          2 باس AHB برای متقارن کردن Ethernet DMA, USB DMA
                          4 وقفه خارجی حساس به سطح و لبه
                          On-chip power-on reset
                          نوسان ساز کریستالی On-chip با دامنه عملیاتی رنج 1 MHz تا 25 MHz

و ...
                          هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

lpc این مشکلا رو داره:
                            خودش گرونه (قیمت ic اندازه بورد مونتاژ شده sam7x )
                            برد آماده براش نیست => زمان میبره
                            تجربه کمتری در رابطه با کار باهاش هست(البته زیاد مهم نیست)
                            البته این موارد برای کسایی که بوردlpc رو دارن یا تازه میخوان شروع کنن ، مهم نیست . ولی من یکی که همین الان 4 تا میکرو (با برد ساده) دارم ، و قصد ندارم بکنمش 5 تا !

دیدگاه

راستی ، فکر ساخت بورد برای arm9 رو از سرتون بیرون کنید ! تنها راه کار با آرم 9 خرید بورد آماده هست که حداقل 70 تومن هزینشه. بنابراین بهتره بین sam7x , lpc3xxx , lpc4xxx یکی رو انتخاب کنید.
                              به هر حال اگه sam7x انتخاب شد منم هستم ،

دیدگاه

توجه دوستان رو به یه جیگر هولو تر از جان جلب میکنم

همه میگین ARM9 به خاطر PCB چند لایه گرونه درسته ولی تاحالا حتما گفتید که چرا نیاز به برد چند لایه هست و به این پاسخ رسیدید که این میکرو ها FLASH داخلی ندارن و باید کنارشون یه FLASH و حالا SRAM (اختیاری ) بسته بشه که انقدر سیم کشی داره که این بلا سرمون میاد ...
                                ولی ATMEL یسری MCU آرم هم زده که فلش داخلی داره چرا هیچ کس اونارو پیشنهاد نمیکنه مثلا AT91SAM9XE512 که الهی من فداش بشم که انقدر این میکرو ماه نیازی هم به FLASH SDRAM خارجی هم نداره چون MCU هست نه MPU .....

حالا اگه میخواید این کوچولو رو جواب بگیریم نمیخاید میریم سراغ این میکروی ماچ کردنی .
                                AT91SAM9XE512

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X