اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه های آماده Matlab

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه های آماده Matlab

نوشته اصلی توسط photros
    دوستان سلام مجدد
    دوست داشتم حد اقل اگه کسی جواب سوال منو بلد نیست بگه ما نمیدونیم، نه اینکه بی محلی کنید!!
    حالا یه سوال دیگه،
    دستور جدا کردن سطر ها وستونهای مستقل یک ماتریس چیه؟؟؟؟
    یه ماتریس دارم میخوام ستون های مستقلشو جدا کنم دستورشو بلد نیستم
    این یکی رو دیگه خدایی جواب بدید)
    ممنون
    با سلام .

به جز اون موردی که اساتید اشاره کردند این رو هم ببینید ...فکر کنم مفید باشه براتون ....منبع اش رو هم نوشتم اون ها رو هم ببینید اخه داخل منبع اش با مثال زیاد حل کرده ......

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7632#msg347632
    مصادیق اظهار محبت به همسر
    بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
    ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
    اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

سلااااااممم :biggrin:

از همه دوستانی که منو راهنمایی کردند ممنون :agree:
      بالاخره بعد از 1هفته دربه دری :read: امشب نتیجه گرفتم :nerd: :nice:
      نمیدونید چقدر خوشحالم :applause: :wow:
      از آقای skyzare ویژه تشکر میکنم، مطلب شما نجاتم داد :icon_razz:
      " کسی که دارای عزمی راسخ است ،جهان را مطابق میل خویش عوض می کند " .
      گوته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط photros

از آقای skyzare ویژه تشکر میکنم، مطلب شما نجاتم داد :icon_razz:
        خداروشکر که کارتون راه افتاد....skyzareخانم هست نه اقا :دی
        فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

سلام به همه بزرگان و اساتید محترم. من تازه واردم یک سوال داشتم من یه پروژه برنامه نویسی دارم که باید انجام بدم که یکم برام سخته اگه میشه کمکم کنید. سوال پروژه ما اینه که برنامه ای به زبان متلب بنویسید که دو تصویر با فرمت جی پی جی رو بخونه و یکی رو در متغیر a و دیگری رو در متغیر b قرار بده و دو تصویر رو در هم ضرب کنه و هم تصویر a و هم تصویر b و سپس تصویر حاصل a.b رو نشون بده. لطفا اگه کسی کدشو میدونه خواهشا کمکم کنه. ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط admiral007
            سلام به همه بزرگان و اساتید محترم. من تازه واردم یک سوال داشتم من یه پروژه برنامه نویسی دارم که باید انجام بدم که یکم برام سخته اگه میشه کمکم کنید.
            خوش آمدی.
            برای خواندن تصویر در متلب از دستور imread استفاده میشه.
            کد PHP:
            imread('image.jpg') 

برای این که دو ماتریس در هم ضرب بشن(درایه به درایه) باید هم اندازه باشن وگرنه با دستور imresize اندازه تصویر رو تغییر بدین.
            برای ضرب درایه به درایه ماتریس های a و b باید از عملگر *. استفاده کنید یعنی
            کد PHP:
             c .* b

البته احتمالاً نوع متغیرها uint8 هست بنابراین باید قبل از ضرب کردن تبدیل کنی، با دستور double
            کد PHP:
            doble(a); 

بعد از ضرب هم چون اندازه مقادیر ماتریس در محدوده uint8 نیست باید با دستور uint8 نوعش رو تغییر بدی تا بشه نمایش داد و ذخیره کرد.
            برای نمایش عکس از دستور imshow استفاده میشه و برای ذخیره هم از دستور imwrite.
            نحوه استفاده از دستورات ----> راهنمای نرم افزار متلب
            لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
            لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
            با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
            اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
            یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
              خداروشکر که کارتون راه افتاد....skyzareخانم هست نه اقا :دی

!!!
              :rolleyes:
              خب من که نمیدونستم ایشون خانم هستن!!!!!!

به هر حال ممنون
              گوته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eehadi
                خوش آمدی.
                برای خواندن تصویر در متلب از دستور imread استفاده میشه.
                کد PHP:
                imread('image.jpg') 

برای این که دو ماتریس در هم ضرب بشن(درایه به درایه) باید هم اندازه باشن وگرنه با دستور imresize اندازه تصویر رو تغییر بدین.
                برای ضرب درایه به درایه ماتریس های a و b باید از عملگر *. استفاده کنید یعنی
                کد PHP:
                 c .* b

البته احتمالاً نوع متغیرها uint8 هست بنابراین باید قبل از ضرب کردن تبدیل کنی، با دستور double
                کد PHP:
                doble(a); 

بعد از ضرب هم چون اندازه مقادیر ماتریس در محدوده uint8 نیست باید با دستور uint8 نوعش رو تغییر بدی تا بشه نمایش داد و ذخیره کرد.
                برای نمایش عکس از دستور imshow استفاده میشه و برای ذخیره هم از دستور imwrite.
                نحوه استفاده از دستورات ----> راهنمای نرم افزار متلب
                سلام ممنون از پاسختون ولی به این کد هم یه نگاهی بندازید میشه اگه مشکلی توش میبینید اصلاح کنید؟ لطفا
                چون من به این کد نیاز دارم و اینکه من خوندم کاربرد ضرب تصاویر برای افزایش شدت روشنایی تصویر و افزایش کنتراست تصویر بکار برده میشه ولی تصویر این کد و عکسهاش جور دیگه ایه. با عکسهای مختلف هم امتحان کردم ولی یا خاکستری میشه یا تقریبا نگاتیو میشه یا جور دیگه میشه و خبری از شدت روشنایی تصویر حاصل نیست.

i=imread('d:/s.jpg'
                j=imread('d:/f.jpg'
                a=i;
                b=j;
                c=immultiply(a,b);
                imshow(c);
                imshow(a);

imshow(b);

دیدگاه

فکر نمیکنم کد شما اشکالی داشته باشه. اگه یک تصویر در خودش ضرب بشه جاهای تاریکش تاریک تر و جاهای روشنش روشن تر میشه ولی دو تا تصویر متفاوت که در هم ضرب بشن معلوم نیست نتیجه چی بشه.
                  با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"

دیدگاه

سلام
                    ببشخین من یک سوال آسون دیگه هم دارم
                    چگونه ماتریس زیر رو بدون استفاده از sort مرتب کنم به صورت نزولی
                    A=[5 4 2 1 3]
                    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                      سلام
                      ببشخین من یک سوال آسون دیگه هم دارم
                      چگونه ماتریس زیر رو بدون استفاده از sort مرتب کنم به صورت نزولی
                      A=[5 4 2 1 3]
                      یک راه اینه که از تابع max استفاده کنی:
                      کد PHP:
                      [valindx]=max(A); 

مقدار ماکزیمم در val قرار میگیره، این مقدار رو در ابتدای B قرار بده
                      کد PHP:
                      B=[B,val]; 

و مقدار پیدا شده رو از A حذف کن:
                      کد PHP:
                      A(indx)=[]; 

روال بالا رو تو یه حلقه قرار بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eehadi
                        یک راه اینه که از تابع max استفاده کنی:
                        کد PHP:
                        [valindx]=max(A); 

مقدار ماکزیمم در val قرار میگیره، این مقدار رو در ابتدای B قرار بده
                        کد PHP:
                        B=[B,val]; 

و مقدار پیدا شده رو از A حذف کن:
                        کد PHP:
                        A(indx)=[]; 

روال بالا رو تو یه حلقه قرار بده
                        سلام و سپاس
                        بعدش با حلقه ها نمیشه ؟؟؟؟
                        طبق گفته های شما این شکلی نوشتم و جواب گرفتم
                        خیلی ممنون ولی خط دومی شما رو متوجه نشدم
                        clear
                        clc
                        A=[5 4 1 2 3]
                        for i=1:5
                        [val, indx]=max(A);
                        A(indx)=[];
                        y(1,i)=val;
                        end
                        disp('y=&#039
                        disp(y)

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

کد PHP:
                          B=[];
                          B=[Bval]; 

اول ماتریس B را خالی تعریف می کنیم، بعد مقادیر val را به ماتریس B اضافه می کنیم (concatenation).
                          البته این کار برای مواقعی که اندازه ماتریس از اول معلوم نیست استفاده میشه وگرنه همون کاری که شما کردید بهتره (به شرطی که قبل از حلقه ماتریس رو تعریف کنید یعنی:
                          کد PHP:
                          zeros(size(A)); 

)

دیدگاه

سلام خدمت اساتید
                            من دوتا ماتریس A,B دارم و میخوام تابع انتقال سیستم رو بدست بیارم. از دستور ss2tf(a,b,c,d( هم استفاده میکنم ولی ماتریس های D,C رو ندارم. چیکار باید بکنم؟؟؟
                            گه بتونید راهنمایی بکنید ممنون میشم
                            گوته

دیدگاه

سلام من باید یه پروژه متلب بنویسم که بتونه یه مدار شامل عناصر مختلف (خطی و غیر خطی)رو تحلیل کنه و پارامتر هایی مثل ولتاژ نود ها جریان شاخه ها و تابع شبکه فرکانس های طبیعی و غیره(هرچی بیشتر نمره هم بیشتر :cry2 رو تحلیل کنه کسی تا حالا این کار رو انجام داده؟فایلی رو دارین ؟ ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط photros
                                سلام خدمت اساتید
                                من دوتا ماتریس A,B دارم و میخوام تابع انتقال سیستم رو بدست بیارم. از دستور ss2tf(a,b,c,d( هم استفاده میکنم ولی ماتریس های D,C رو ندارم. چیکار باید بکنم؟؟؟
                                گه بتونید راهنمایی بکنید ممنون میشم
                                منم مثل شم نمید ونم دوستان دیگر یاری برسونند
                                نوشته اصلی توسط z.esb
                                سلام من باید یه پروژه متلب بنویسم که بتونه یه مدار شامل عناصر مختلف (خطی و غیر خطی)رو تحلیل کنه و پارامتر هایی مثل ولتاژ نود ها جریان شاخه ها و تابع شبکه فرکانس های طبیعی و غیره(هرچی بیشتر نمره هم بیشتر :cry2 رو تحلیل کنه کسی تا حالا این کار رو انجام داده؟فایلی رو دارین ؟ ممنونم
                                یه چنین فایلی رو هم ندارم فایل های مطلب کم گیر میاد اصلا پروژهای مطلب خیلی کم توی اینترنت می تونی پیدا کنید
                                اگر پیدا نکردید خودتون استارت شروع و بزنید شاید بتونند دوستان یاری کنند ما هم فیض می بریم : bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X