اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )
Collapse
X
-
پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار 7.7 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )
نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائیاولین سوال رو من مطرح میآکنم
وقتی که PCB رو آماده کردیم . یه متن هم تو یه قسمتی از PCB نوشتیم ،اگه بخوایم پلیگانش کنیم ، اون متن هم پوشیده میشه و از بین میره.
دوستان راه حلی دارن؟
سپس پلیگانش کنیدهنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
- تشکرها 1
دیدگاه
-
پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار 7.7 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و
نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائیمتاسفانه جواب نداد
این روش را دنبال کنید :
0-روی نوشته راست کلیک کنید.
1-گذینه change layer را باز کنید .
2-گذینه bottom copper را انتخاب کنید.
3- 'گذینه Trak mod را باز کنید.
4- ترک مثلا T8 را انتخاب کنید.
5-سپس دور نوشته موجود بر روی فیبر را یک مستتیل بسته ایجاد کنید.
6-عمل پلیگان را انجام دهید.هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
- تشکرها 1
دیدگاه
-
لینک دانلود نرم افزار 7.7 Proteus و ARES
سلام به دوستان عزیز و علاقه مند به نرم افزار پرقدرت Proteus و ARES
عزیزان میتوانند برا ی دانلود PROTEUS 7.7 (سرویس پک 2 ) بر روی گذینه دانلود 7.7 Proteus
و برای دریافت آدرس آن بر روی فایل پیوست زیر کلیک فرمایید.
Size: 68.76 MB
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
- تشکرها 1
دیدگاه
-
پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار 7.7 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )
نوشته اصلی توسط nta_xyzلطفا اگر کتابخانه کاملی برای این ورژن دارید قرار دهید ممنون..مثلا atmega128rfa1 و rfm12b و.......
قبلا به شما جواب داده شده:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=42365.msg242432#msg242432
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام دوستان
این تایپیک بالعکس تصور خودم که فکر میکردم کاملا مفید و کاریردی باشد نشد! :-??
وچند ماهی است که کاملا از یاد رفته و پرسش و پاسخی در آن صورت نمیگیرد!!oo:
شاید و احتمالا همه با این نرم افزار آشنایی کامل دارند و دلیلی برای سوال کردن نمیبینند !!! :nerd:
اما در هر صورت میتوانید بر روی من و دیگر عزیزان برای پاسخ و حل مشکلات کار با ابن نرم افزار حساب کنید.هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط maysam5631سلام دوستان میخواستم بدونم اگه در طراحی pcb به وسیله پروتئوس یک قطعه ای حالا به فرض آی سی،نداشته باشیم ونتونیم اون قطعه و کتابخونشو گیر بیاریم باید چه کار کنیم؟ :rolleyes:
پلود سنتر این سایت موقتأ قطع میباشد به همین دلیل عکس ها رو در یک جای دیگه پلود کردم و بزرگ هستند.
اگر هم مشکل یا سوالی بود مطرح کن . :rolleyes:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دیدگاه
-
سلام
من نیاز داشتم برخی از مشخصات پیش فرض ترانزیستور رو عوض کنم . اگه میشه یه نفر تمام پارامترهای ASIMMDLS رو بگه که چیه !
چیزایی که من نیاز دارم یکی جریان نقطه کاره و دیگری امپدانس خروجیه که شامل یه مقاومت و یه خازن موازی با اونه .
برای تحلیل یه مدار ساده مخابراتی بهش احتیاج دارم و بدجوری گیر کردم . لطفا یکم سریعتر کمکم کنید :cry:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائیفکر نمیآکنم همچین امکانی در پروتئوس باشه.
میآتونید از نرم افزارهای دیگه مثل Pspice استفاده کنید.
برای نمونه مثلا ترانزیستور رو از کتابخونه ASIMMDLS انتخاب کنید ، می تونید کلی از پارامتراش رو تغییر بدید مثل بتا و ....
حالا مشکل من اینه که نمی دونم هر کدوم از اون پارامترها ماله چیه !
دیدگاه
دیدگاه