اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار 7.7 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

نوشته اصلی توسط تورج
    شماتیک این رله همون RLY-OMRON-C4 است ولی پایه ها 2 تا3 میلیمتر اختلاف داره که موقع اتصال قطعه روی برد مشکل خوردم
    برای تغییر شماتیک pcb یک قطعه اون قطعه رو صفحه بذارید کلیک راست کنید در قسمت decompose tagged object کلیک کنید بعد میتونید فاصله پایه ها رو تغییر بدید البته گام حرکت قطعه رو کم کنید تا فاصله رو درست بذارید برای درست قراردادن پایه ها از dimension mode استفاده کنید
    RLY-OMRON-C4 دقیقا این پکیج اندازه هاش با اون دیتاشیتی که از رله قرار دادن یکیه

پکیج های RLY-NTE-46 و RLY-TEXTELL-A هم هستن که فقط شکلشون یکیه و اندازه هاشون با 1 میلی متر خطا داره

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

با سلام
      دوستان من roteus v7.10 sp0 دارم
      وقتی میخام از آنالوگ استفاده کنم چرا شبیه سازی انجام نمیشه؟!
      مثلا مدارات منطقی کار نمیکنن ؟؟!!!!....

دیدگاه

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

-عمل پلیگان را انجام دهید.
        سلام
        پلگیان یعنی چی و در ARES چطور انجامش میدند .؟؟

عکس زیر رو ببیند .تمام صفحه برد ؛؛ PCB هست فقط قسمتی که خطوط هست از صفحه PCB جدا هست .(نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ؟؟) .حال سوالم اینکه در ARES چطور این کارو انجام میدند ؟؟(رو عکس کلیک کنید )

یا این نمونه کار

یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
          سلام
          پلگیان یعنی چی و در ARES چطور انجامش میدند .؟؟

عکس زیر رو ببیند .تمام صفحه برد ؛؛ PCB هست فقط قسمتی که خطوط هست از صفحه PCB جدا هست .(نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ؟؟) .حال سوالم اینکه در ARES چطور این کارو انجام میدند ؟؟(رو عکس کلیک کنید )

یا این نمونه کار

منوی tools بعد گزینه ی power plane generator
          نکته :
          قبل از اینکار باید با خطوطی در لایه ی board edge ابعاد بورد مشخص شده باشه ( یک محیط بسته باید بوجود بیارید)
          دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

یه چیزی یادم رفت بگم
            اگر می خواید بدید بیرون براتون بزنند اصلا این کار رو نکنید

برای اینکه تبدیل فایل پروتئوسی که توش از این پاور پلین ها داره سنگین و بد خواهد بود
            بهتره تو همون آلتیوم پاور پلین درست کیند ( اونجا البته اسمش ریجن یا پولیگان پور هست )
            دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
              منوی tools بعد گزینه ی power plane generator
              نکته :
              قبل از اینکار باید با خطوطی در لایه ی board edge ابعاد بورد مشخص شده باشه ( یک محیط بسته باید بوجود بیارید)
              سلام ممنونم
              یه تست کردم فقط دور تا دور برد پلان شد وسطش نشد .براتون یه pcb معمولی میذاریم خودتون یه تسط کنید و جزئیات بیشتر رو ممنون میشم بگید .

http://s3.picofile.com/file/7884635913/pcb.rar.html

دیدگاه

سلام
                دوستان اقای نوربخش یه شماتیک قرار دادن که دو بخش مجزا در یک فایل هستش. من نمونه رو قرار میدم و از دوستان می خوام لطفا نحوه کشیدن همچنین شماتیک هایی رو لطف بفرمایند.

http://eca.ir/sharing/uploads/13759669571.rar
                چرا ناراحتی پاتریک!
                + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                + نه
                پس چی ناراحتت کرده
                + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
                  سلام
                  دوستان اقای نوربخش یه شماتیک قرار دادن که دو بخش مجزا در یک فایل هستش. من نمونه رو قرار میدم و از دوستان می خوام لطفا نحوه کشیدن همچنین شماتیک هایی رو لطف بفرمایند.

http://eca.ir/sharing/uploads/13759669571.rar
                  سلام
                  ایشون بجای اینکه بیان سیم کشی کنند و صفحه رو شلوغ کنند از اپشن " DEFAULT" استفاده کرذند . شما برای استفاده از این روش ،، ماتریکس 8*8 رو انتخاب کنید بعد بجای اینکه پایه ها رو سیم کشی کنید از منوی سمت چپ گزینه "TERMINALS" و بعد "DEFAULT" رو انتخاب کنید و روی تمام پایه ها "DEFAULT" رو اعمال کنید .

به عنوان مثال :شما پایه 25 میکرو رو میخاید وصل کنید به یه مقاومت .یا دستی سیم کشی میکنید که شلوغ و وقت گیر هست یا از روش DEFAULT استفاده میکنید .بعد که DEFAULT رو اعمال کردید باید برای DEFAULT ها اسم گذاری کنید تا مثلا پایه 25 میکرو به پایه مقاومت وصل بشه.اگر نگاه کنید در شماتیکی که گذاشتید میبیند مثلا اسم یکی از پایه ها رو گذاسته S25 . و شما 2 تا S25 میبیند چون این 2تا بهم دیگه وصل میشه .

اگر متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم .

دیدگاه

سلام ممنونم
                    یه تست کردم فقط دور تا دور برد پلان شد وسطش نشد .براتون یه pcb معمولی میذاریم خودتون یه تسط کنید و جزئیات بیشتر رو ممنون میشم بگید .

http://s3.picofile.com/file/7884635913/pcb.rar.html
                    http://mhjmail.persiangig.com/temp/4.LYT
                    No Problem

دیدگاه

دیدگاه

نکته:
                        اولین گزینه رو همیشه GND بذارید
                        نکته:
                        قبل از اینکه اینکار رو بکنید روت هاتون رو باید کشیده باشید
                        نکته :
                        قبل از اینکه این کار رو بکنید قوانین یا همون رول ها رو در منوی ( اگر اشتباه نکنم ) تکنولوژی تغییر بدید تا فاصله پاور پلین از روت ها و پد ها و ... زیاد بشه.
                        اگر نکنید ممکنه شرکتی که داره براتون بورد رو میزنه نتونه این کار رو انجام بده ( مثلا 10 عددی هست که هر شرکتی اون رو نمی زنه لااقل بذاریدش 12 ) - اگر هم شخصا تولید پی سی بی می کنید که واقعا به مشکل بر می خورید
                        علاوه بر اون اگر اینکار رو انجام ندید و پی سی بی به خوبی تولید بشه بعدا هنگام لحیم کاری به مشکل می خورید( تصور کنید شما باید طوری قلع بریزید که حتی 10 تاو اون ور تر قلع نریزه !)
                        من خودم این عدد رو برای پاور پلین روی 30 می ذارم و در عکس روی 100 گذاشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                          نکته:
                          اولین گزینه رو همیشه GND بذارید
                          نکته:
                          قبل از اینکه اینکار رو بکنید روت هاتون رو باید کشیده باشید
                          نکته :
                          قبل از اینکه این کار رو بکنید قوانین یا همون رول ها رو در منوی ( اگر اشتباه نکنم ) تکنولوژی تغییر بدید تا فاصله پاور پلین از روت ها و پد ها و ... زیاد بشه.
                          اگر نکنید ممکنه شرکتی که داره براتون بورد رو میزنه نتونه این کار رو انجام بده ( مثلا 10 عددی هست که هر شرکتی اون رو نمی زنه لااقل بذاریدش 12 ) - اگر هم شخصا تولید پی سی بی می کنید که واقعا به مشکل بر می خورید
                          علاوه بر اون اگر اینکار رو انجام ندید و پی سی بی به خوبی تولید بشه بعدا هنگام لحیم کاری به مشکل می خورید( تصور کنید شما باید طوری قلع بریزید که حتی 10 تاو اون ور تر قلع نریزه !)
                          من خودم این عدد رو برای پاور پلین روی 30 می ذارم و در عکس روی 100 گذاشتم
                          از بابت اطلاعاتتون ممنونم .
                          بنظرتون استفاده از پلاگین خوبه یا نه ؟ البته من بردهای یک لایه استفاده میکنم و خودم میزنم ومیخام برای زیبایی این سری از پلاگین استفاده کنم

دیدگاه

این بردی رو که اپ کردم زیبا شده .و قطعات رو برعکس زده و از پشت لحیم میکنه .من اگر بخام از این روش استفاده کنم باید چیکار کنم ؟؟

http://www.8pic.ir/viewer.php?file=71462104240816053353.jpg

دیدگاه

با سلام لطفا اگر کرک سالمی از پروتئوس7.10 دارید برای دانلود قرار بدهید. :rolleyes:
                              [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
                              وبسایت ختم صلوات
                              http://www.salavaty.com/

دیدگاه

سلام
                                ایشون بجای اینکه بیان سیم کشی کنند و صفحه رو شلوغ کنند از اپشن " DEFAULT" استفاده کرذند . شما برای استفاده از این روش ،، ماتریکس 8*8 رو انتخاب کنید بعد بجای اینکه پایه ها رو سیم کشی کنید از منوی سمت چپ گزینه "TERMINALS" و بعد "DEFAULT" رو انتخاب کنید و روی تمام پایه ها "DEFAULT" رو اعمال کنید .

به عنوان مثال :شما پایه 25 میکرو رو میخاید وصل کنید به یه مقاومت .یا دستی سیم کشی میکنید که شلوغ و وقت گیر هست یا از روش DEFAULT استفاده میکنید .بعد که DEFAULT رو اعمال کردید باید برای DEFAULT ها اسم گذاری کنید تا مثلا پایه 25 میکرو به پایه مقاومت وصل بشه.اگر نگاه کنید در شماتیکی که گذاشتید میبیند مثلا اسم یکی از پایه ها رو گذاسته S25 . و شما 2 تا S25 میبیند چون این 2تا بهم دیگه وصل میشه .

اگر متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم .
                                سلام دکتر جان
                                ممنون که جواب دادی.
                                مشکل من با نت گذاری پایه ها نیست بلکه اگه play رو زده باشی می بینی که میکروکنترلر و درایورها در یک صفحه دیگه جدا از دات ماتریس ها هستن اما هردو شماتیک در یک فایل قرار داره.
                                من این رو می خواستم نه مورد بالا :cry2:
                                بازم ممنونم
                                چرا ناراحتی پاتریک!
                                + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                                + نه
                                پس چی ناراحتت کرده
                                + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                                تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                                محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X