اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
    سلام دکتر جان
    ممنون که جواب دادی.
    مشکل من با نت گذاری پایه ها نیست بلکه اگه play رو زده باشی می بینی که میکروکنترلر و درایورها در یک صفحه دیگه جدا از دات ماتریس ها هستن اما هردو شماتیک در یک فایل قرار داره.
    من این رو می خواستم نه مورد بالا :cry2:
    بازم ممنونم
    اهان .

من paly کردم ولی نه میکرو و نه برنامه ای وجود داشت تا ببینم چه اتفاقی میافته .بخاطر همین eeror داد
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( &#

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
      این بردی رو که اپ کردم زیبا شده .و قطعات رو برعکس زده و از پشت لحیم میکنه .من اگر بخام از این روش استفاده کنم باید چیکار کنم ؟؟

http://www.8pic.ir/viewer.php?file=71462104240816053353.jpg
      در مورد پی سی بی زدن :من اطلاع زیادی ندارم - یه مقدار تو هنرستان و دانشگاه با لتراست و ماژیک و اسید میزدم که هیچکدوم به درد بخور نمی شد ، بعد از اون هم که برای شرکت های مختلف کار می کردم همه اش می دادم بیرون.
      در مورد پلاگین : منظورتون از پلاگین چیه ؟ :question:
      در مورد عکس: مطمئنید که این دو رو نیست ؟ بعیده که دو رو نباشه . لحیم باید روی مس بشینه حتما و اون سمت بورد اگر مس نداشته باشه لحیم نمیشه . در ضمن زیاد عاقلانه نیست که در مورد بورد های یک لایه ، همون لایه ای که مس داره قطعات چسبونده بشن oo: oo: oo: oo:
      ----------------------------
      ویرایش :
      آها الان فهمیدم ، پولی گان رو میفرمایید . درسته ؟ plugin no - polygon pour yes
      پولی گان چه خاصیتی داره ؟ در مدارات مخصوصا در مدار های با فرکانس بالا و حساس استفاده می شه و باعث این میشه که نویز گرفته بشه.چطوری؟ خوب نویز اگر قرار باشه روی یک سیم ( منظور روی یک روت هست ) بیافته مسلما روی این پولیگان پور ( پاور پلین) که کنار اون هست هم میافته و هم زمان ولتاژ این پولی گان پور رو هم به صورت لحظه ای زیاد می کنه و در نتیجه اختلاف ولتاژ زمین و اون خطوط صفر میشه
      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( &#

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
        در مورد پی سی بی زدن :من اطلاع زیادی ندارم - یه مقدار تو هنرستان و دانشگاه با لتراست و ماژیک و اسید میزدم که هیچکدوم به درد بخور نمی شد ، بعد از اون هم که برای شرکت های مختلف کار می کردم همه اش می دادم بیرون.
        در مورد پلاگین : منظورتون از پلاگین چیه ؟ :question:
        در مورد عکس: مطمئنید که این دو رو نیست ؟ بعیده که دو رو نباشه . لحیم باید روی مس بشینه حتما و اون سمت بورد اگر مس نداشته باشه لحیم نمیشه . در ضمن زیاد عاقلانه نیست که در مورد بورد های یک لایه ، همون لایه ای که مس داره قطعات چسبونده بشن oo: oo: oo: oo:
        ----------------------------
        ویرایش :
        آها الان فهمیدم ، پولی گان رو میفرمایید . درسته ؟ plugin no - polygon pour yes
        پولی گان چه خاصیتی داره ؟ در مدارات مخصوصا در مدار های با فرکانس بالا و حساس استفاده می شه و باعث این میشه که نویز گرفته بشه.چطوری؟ خوب نویز اگر قرار باشه روی یک سیم ( منظور روی یک روت هست ) بیافته مسلما روی این پولیگان پور ( پاور پلین) که کنار اون هست هم میافته و هم زمان ولتاژ این پولی گان پور رو هم به صورت لحظه ای زیاد می کنه و در نتیجه اختلاف ولتاژ زمین و اون خطوط صفر میشه
        ممنونم .ولی پولی گان با پلاگین فرق میکنه .پلاگین همین بحثی هست که داریم در موردش میکنیم

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=36851.0

دیدگاه

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

این بردی رو که اپ کردم زیبا شده .و قطعات رو برعکس زده و از پشت لحیم میکنه .من اگر بخام از این روش استفاده کنم باید چیکار کنم ؟؟

http://www.8pic.ir/viewer.php?file=71462104240816053353.jpg
          بله زیباست
          ولی قطعات در این حالت سست تر میباشند
          دوم اینکه مونتاژ کاریشون سخت نر میشه
          سوم اینکه تعمیراتش سخت تر میشه
          چهارم اینکه ic هاتون مثل همون 14پایه رو مجبورید از روی بورد لحیم کنید
          درکل خودم بعضی وقت ها این کارو میکنم
          ولی فقط مواقعی که مدارم تو چشم باشه و قطعات قابل تعویشی هم نداشته باشه
          اینم یک مدل که واسه پروژه پایان ترمم بود از رو تمام قطعات رو مونتاژ کردم:
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ممنونم .ولی پولی گان با پلاگین فرق میکنه .پلاگین همین بحثی هست که داریم در موردش میکنیم

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=36851.0
            والله یه کم گیج شدم ، آخه من تا الان پلاگین plugin رو متصل شونده هایی می دونستم که به نرم افزار های مختلف مصل فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر و ... نصب می شن. بهر حال ... اصل خود جنسه ! و مناقشه در لفظ جایز نیست .

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
            بله زیباست
            ولی قطعات در این حالت سست تر میباشند
            دوم اینکه مونتاژ کاریشون سخت نر میشه
            سوم اینکه تعمیراتش سخت تر میشه
            چهارم اینکه ic هاتون مثل همون 14پایه رو مجبورید از روی بورد لحیم کنید
            درکل خودم بعضی وقت ها این کارو میکنم
            ولی فقط مواقعی که مدارم تو چشم باشه و قطعات قابل تعویشی هم نداشته باشه
            جناب چمنی بعد از سلام:
            1- اگر آی سی اس ام دی نداشته باشیم این جوری کار کردن اشتباهه . درسته ؟
            2- اون کریستال رو چجوری چسبوندی؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: oo: oo: oo:هویه چطور زیر این کریستاله رفت؟

عید فطر مبارک
            دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

سلام
              ممنونم .برد رو رنگ کردید قرمز شده ؟؟ میشه در این زمینه یه خورده توضیح بدید ؟

ضمنا اقای چمنی صندوق PMتون هم پر شده

دیدگاه

اهان .

من paly کردم ولی نه میکرو و نه برنامه ای وجود داشت تا ببینم چه اتفاقی میافته .بخاطر همین eeror داد
                توی همون صفحه خطا اسم ای سی رو اورده و زرد شده. روش کلیک کن تا ببره صفحه ای که میگم.
                دستت درد نکنه که پیگیر هستی
                چرا ناراحتی پاتریک!
                + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                + نه
                پس چی ناراحتت کرده
                + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                محصولات

دیدگاه

پروتئوس این قابلیت رو داره که قسمت های مختلف مدار در شیتآ‌های جدا رسم بشه ولی اتصالات اونآ‌ها طوری باشه که انگار همه در یک شیت هستن.
                  برای استفاده از این قابلیت ابتدا قسمت اول مدار رو در صفحهآ‌ی فعلی رسم کنید و بعد از طریق منو Design روی New Sheet کلیک کنید. و بقیه مدار رو رسم کنید.
                  اتصالات بین دو شیت هم از طریق Terminals هست.(نوع Default)
                  برای دیدن کلیه شیتآ‌های ایجاد شده و انتخابشون از منو Design، گزینهآ‌ی Goto sheet رو بزنید. حتی میآ‌تونید از طریق Alt + X لیست قطعات هر شیت رو هم مشاهده کنید.

دیدگاه

من توی نصب برنامه پروتئوس مشکل دارم.اولین بار ک برنامه رو از یه سایت دانلود کردم license اشتباه بود از اون موقع تا حالا 100 بار نصب کردم چندین ورژن رو نصب میکنم ولی ارور میده ک license اشتباهه. تو مراحل نصب هم اونجا ک باید license رو انتخاب نصب کنی،از قبل انتخاب شده هست و نوشته که اشتباهه ولی نمیشه تغیرش داد.
                    خواهشا کمکم کنید.این برنامه رو لازم دارم
                    مرسی

دیدگاه

شما میآ‌تونید از طریق Licence Manager لایسنس قبلی رو پاک کنین و فایل جدید رو اضافه کنید.
                      از طریق پوشه bin در محل نصب پروتئوس یا داخل منو استارت و پوشه پروتئوس بهش دسترسی داشته باشید.

دیدگاه

سلام دوستان ؛
                        من قصد درست کردن یک PCB با استفاده از پروتئوس 7.10 دارم. سوالاتی برام پیش اومده که از عزیزانی که دستی بر آتش دارن خواهش میکنم بنده رو راهنمایی بفرماین!
                        1- مدار رو از جایی گیر آوردم و یکی از قطعاتش یک رله دوبل 5 ولت DC هست و از داخل پروتئوس به رله های زیادی برخوردم و بالاخره یکی رو انتخاب کردم با این عنوان : G2R-1E-DC5 ! ولی وقتی میخوام پایه هاشو به ماسفتی که در مدار هست متصل کنم چنین اجازه ای رو به من نمیده! و یا پایه های 10 و 31 میکروکنترلر ATMEGA32 رو نمیذاره به خازن متصل کنم! oo:
                        2- من LCD 16*2 رو انتخاب کردم ولی 14 پایه داره! oo:
                        3- در مدار آی سی 8870 هست که هر چی گشتم در پروتئوس پیداش نکردم و شنیدم اصلا وجود نداره! راهش چیه؟
                        4- برای برخی از قطعات مثل موتور DC و دیود LED پکیج PCB نیست! چیکار کنم؟
                        5- وقتی سیم کشی رو انجام میدم بعضی از خطها رنگشون آبی چشمک زن میشه و بعضیا قرمز! دلیلش چیه؟
                        6- نحوه خروجی گرفتن از طراحیمون برای فیبر با همون پرینت گرفتن معمولیه یا نه روش خاصی داره؟!

ببخشین اگه سوالام ابتدایی بود! آخه من زیاد با این نرم افزار سر و کله نداشتم!

سپاس فراوان. @};-

دیدگاه

جواب اکثر سوالاتتون (راحت ترینش) اینه که از پین هدر استفاده کنید!
                          مثلاً برای LCD از یه Conn-Sil (پین هدر) 16تایی استفاده کنید، برای ترمینال و ال ای دی و اینطور چیزاهم به همین طریق عمل کنین.
                          آی سی 8870، ببینید چندپایه داره، بعد از تو کتابخونه پکیج مناسب رو انتخاب کنید. (Conn Dil)

اینکه چشمک زن میشه و یا دورش دایره میکشه واسه اینه که به پین های کناری ممکنه اتصال داشته باشه. مراعات کنید

برای چاپ هم، به صورت معمولی چاپ میکنین ولی یه سری قسمت هایی که نمیخواید چاپ بشه رو باس حذف کرد، مثلاً اگه از Bottom Copper استفاده کردی، برای چاپ فقط تیک اون رو بذار یا فقط Top Copper (در صورتی که بورد رو یه لایه میزنید)

یه آموزش خوب برای اینکار توی انجمن هست، اگر سرچ کنید مطالب جالبی پیدا می کنین

موفق باشید

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
                            جواب اکثر سوالاتتون (راحت ترینش) اینه که از پین هدر استفاده کنید!
                            مثلاً برای LCD از یه Conn-Sil (پین هدر) 16تایی استفاده کنید، برای ترمینال و ال ای دی و اینطور چیزاهم به همین طریق عمل کنین.
                            آی سی 8870، ببینید چندپایه داره، بعد از تو کتابخونه پکیج مناسب رو انتخاب کنید. (Conn Dil)

اینکه چشمک زن میشه و یا دورش دایره میکشه واسه اینه که به پین های کناری ممکنه اتصال داشته باشه. مراعات کنید

برای چاپ هم، به صورت معمولی چاپ میکنین ولی یه سری قسمت هایی که نمیخواید چاپ بشه رو باس حذف کرد، مثلاً اگه از Bottom Copper استفاده کردی، برای چاپ فقط تیک اون رو بذار یا فقط Top Copper (در صورتی که بورد رو یه لایه میزنید)

یه آموزش خوب برای اینکار توی انجمن هست، اگر سرچ کنید مطالب جالبی پیدا می کنین

موفق باشید
                            خیلی ازتون متشکرم ، این پین هدر رو تو لایبرری بنویسم میاره یا نه جای دیگه ای هست؟ ضمنا احیانا در مورد سوال اول اطلاعی ندارین؟ آخه اصلا نمیذاره اتصالو انجام بدم!
                            بازم متشکر.

دیدگاه

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( &#

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                              .
                              جناب چمنی بعد از سلام:
                              1- اگر آی سی اس ام دی نداشته باشیم این جوری کار کردن اشتباهه . درسته ؟
                              2- اون کریستال رو چجوری چسبوندی؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: oo: oo: oo:هویه چطور زیر این کریستاله رفت؟
                              سلام و صد سلام خدمت محمدحسن گل گلاب
                              1-اگه smd که باشه خوبه و مشگلی نیست...مثل تصویر فوق که گذاشتم
                              اما اگه DIP باشه مجبورید که از روی فیبر لحیم کنید
                              2-یک ذره در حد یک میلی متر فاصله دادم
                              پایش رو لحیم کردم...زیاد سخت نبود چون خود فیبر هم از قبل با یک لایه قلع پوشیده شده بود و موقع مونتاژ راحت لحیم به خودش میگیره.

سلام
                              ممنونم .برد رو رنگ کردید قرمز شده ؟؟ میشه در این زمینه یه خورده توضیح بدید ؟

ضمنا اقای چمنی صندوق PMتون هم پر شده
                              سلام و درود بر جناب دکتر عزیز
                              برد رو رنــــــــــگ.....که نمیشه گفت
                              این همون چاپ سبز هست....
                              اما داستانش مثل تخته سیاه میمونه....در اصل رنگش سبزه ....
                              در مورد چاپ سبز هم حتما میدونید که فقط رنگ سبز نداره !
                              زرد - آبی - قهوه ای - قرمز - مشگی - سفید و....
                              من بجای سبز ، رنگ قرمز رو انتخاب کرده بودم.

چشم... .دلگیر نشید ....باور کنید هربار وارد سایت میشم چندین پیام از صندوق خالی میکنم
                              اما خوب..به خاطر ارادتی که دوستان به بنده دارند بازهم جوابگوی پیامهای جدید همه دوستان نیست

موفق و پیروز باشید
                              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : تاپک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتک تا PCB و پرنت )

شرمنده نمدونستم ان سوال مربوط به کدوم قسمت است تا مطرح کنم
                                رشته من کاردان سخت افزاره بوسله نرم افزار پروتوس به ما گفتن توسط ک دکدر 3به8 اعداد اول 0 تا 15 رو مشخص کنم تنها با استفاده از ک دکدر 3 به 8

خل ضرور تا روز سشنبه لازم دارم خواهشمندم کمکم کند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X