اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار 7.7 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

نوشته اصلی توسط javad1354
    سلام برهمه .
    مشکل من با پروتئوس ورژن 7.6 سرویس پک 4 اینه که برنامه رو که باز می کنم بعضی وقتها ،بعد از چند دقیقه خود بخود بسته میشه و نمی دونم اشکالش از چیه . فکر کردم با بعضی از برنامه های کامپیوتر که باز هستند مشکل داشته باشه و همه رو بستم ولی بازم مشکل حل نشد . لطفا اگه به مورد مشابه برخورد کردین بفرمائید .
    باتشکر
    سلام
    من قبلا این مشگل رو داشتم و مجبور بودم هر چند دقیقه save کنم تا اگه پروتیوس وسط کار گیر کرد و خارج شد زحماتم به باد نره -O<
    خوب مشگی اصلی هم فقط خود پروتیوسی که داری هست . اشکال در نصب یا فایل هاش باشه این مشگل رو پیش میاره .
    باید یک ورژن جدید بگیری نصب کنی .ربطی هم به دیگر برنامه های کامپیوترت نداره
    موفق باشی........
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار 7.7 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
      سلام
      من قبلا این مشگل رو داشتم و مجبور بودم هر چند دقیقه save کنم تا اگه پروتیوس وسط کار گیر کرد و خارج شد زحماتم به باد نره -O<
      خوب مشگی اصلی هم فقط خود پروتیوسی که داری هست . اشکال در نصب یا فایل هاش باشه این مشگل رو پیش میاره .
      باید یک ورژن جدید بگیری نصب کنی .ربطی هم به دیگر برنامه های کامپیوترت نداره
      موفق باشی........
      منم این مشکل رو داشتم، نمی دونم چی شد، فکر کنم پدیت شد چی شد ولی الان دیگه درست شده! من از چندجا دانلود و نصب کردم فرفی نکرد، چند کرک متفاوت استفاده کردم ولی دست نشد!

- - - = یه مشکل دیگه!!! = - - -
      آموزش های موجود روی سایت همه واسه پروتئوس 6 هستش، با اونا سعی کردم گلیمم رو از آب بکشم و خیلی ور رفتم ولی نشد! من می خوام PCBام رو به صورت تک لایه چاپ کنم ولی هرچی با تنظیماتش ور رفتم نشد که نشد!
      کسی می تونه کمکم کنه؟
      ممنون

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

- - - = یه مشکل دیگه!!! = - - -
        آموزش های موجود روی سایت همه واسه پروتئوس 6 هستش، با اونا سعی کردم گلیمم رو از آب بکشم و خیلی ور رفتم ولی نشد! من می خوام PCBام رو به صورت تک لایه چاپ کنم ولی هرچی با تنظیماتش ور رفتم نشد که نشد!
        کسی می تونه کمکم کنه؟
        ممنون
        دوباره سلام،
        خب مشکلم رو تونستم حل کنم، یه بی دقتی کوچیک کرده بودم، ولی برای دوستان تازه کار مث خودم:
        برای طراحی و چاپ PCB به صورت تک لایه (در پروتئوس 7.x) باید به این صورت عمل کرد:
        بعد از اینکه قطعات رو داخل Board Edge جیدیم (چه به صورت دستی چه به صورت Auto Placer) حالا وارد Technology --> Design Rules میشیم و بعد از اون وارد زبانه Net Classes میشیم، حالا:
        1- در لیست Net Classes گزینه POWER رو انتخاب کرده و از کادر Layer Assignment for Autorouting هر دو گزینه Pair1 رو Top Copper انتخاب می کنیم (منظورم هم Hoz. و هم Vert. هستش)
        2- حالا توی لیست Net Classes گزینه SIGNAL رو انتخاب می کنیم و بقیه کارها رو مشابه مرحله قبل انجام میدیم!

خب حالا میشه به راحتی از Autorouting استفاده کرد و حالش رو برد!

با تشکر

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

با تشکر از دوست عزیز جناب بی مخ!
          جالبی آقای بی مخ! اینه که هم خودش سوال های اساسی میکنه و هم خودش پاسخ اساسیش رو میده !
          بله دقیقا همین روش برای انجام طراحی اتوماتیک برد یک طرفه درست است .
          ولی یکم پیچیده توضیج داده شده شده است .اگر از دوستان کسی باز هم مشکلی در این زمینه ها داشت مطرح کنه تا تا حد امکان رفع مشگل کنیم
          موفق باشیــــــد......
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز به خصوص آقا مهران.
            من تازه کارم و مشکلم اینه که تو پروتئوس نمی تونم دوتا گراند جدا داشته باشم ، بعنی مثلا گراند 220 ولت رو با گراند Vcc مجبورم یکی بذارم ، آیا میشه تو پروتئوس دو تا گراند داشت ؟ اگر نمی شه باید چیکار کرد؟
            این مشکل برای مشاهده سیگنال هم هست ، مثلا من اگر بخواهم سیگنال برق شهر رو ببینم ( و منبع رو Vsin گذاشته باشم ) انگار خوب نشون نمی ده ( حالا یا با اسکوپ یا با گراف انالوگ ) چون طبیعتا بایت سر دیگه اسکوپ رو تنها گراند موجود در نقشه انتخاب کنه که این با سیم نول برق شهر فرق می کنه . شما ها چطور ولتاژ دوسر یک المان رو می بینید؟؟!!
            دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

کسی می دونه این چیزایی که این برنامه بدرد نخور میگه یعنی چی ؟ ( هلپش هم که خرابه)

یه بار دیود 4148 گذاشتم کار نکرد بار دیگه دیود diode گذاشتم بازم کار نکرد - یه برنامه شبیه ساز درست حسابی ندیدیم ما - اه :angry: :cry:
              دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                من یک رله توی مدارم استفاده کردم ولی اندازه های pcb رله ذاخل مدارم با رله واقعی که میخوام استفاده کنم فرق داره
                نمیدونم چه جوری باید فاصله پایه ها رو تغییر بدم
                ممنموم میشم اگه کمک کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تورج
                  سلام به همه دوستان
                  من یک رله توی مدارم استفاده کردم ولی اندازه های pcb رله ذاخل مدارم با رله واقعی که میخوام استفاده کنم فرق داره
                  نمیدونم چه جوری باید فاصله پایه ها رو تغییر بدم
                  ممنموم میشم اگه کمک کنید
                  اسم اون رله ای که استفاده کردین چیه و رله ای که خریدین کدوم مدلیه اگه عکسی دیتا شیتی داری بذار تا کمک کنیم

دیدگاه

http://rodfile.ir/images/yw6pjm42170lls1m5oc.pdf
                    این دیتاشیت رله منه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تورج
                      http://rodfile.ir/images/yw6pjm42170lls1m5oc.pdf
                      این دیتاشیت رله منه
                      این رله ای که داری از کدوم نوع توی دیتا شیته jqc-3f-c ------jqc-3f-a--------jqc-3f-b کدوم یکیشه
                      jqc-3f-c بنظرم بهتره بدرد همه جا میخوره

دیدگاه

اسم پکیج اون رله تو pcb هست RLY-OMRON-C4
                        مطابق اندازه های رله شما هست
                        مثل رله میلون میمونه ولی تو پایه های 2 تا 3 میلی متر به هم نزدیک تر هست
                        دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
                          اسم پکیج اون رله تو pcb هست RLY-OMRON-C4
                          مطابق اندازه های رله شما هست
                          مثل رله میلون میمونه ولی تو پایه های 2 تا 3 میلی متر به هم نزدیک تر هست
                          اقای mkb درست میفرمایند
                          اندازه فوت پرینتش با مال شما یکیه اما سایز پکیجش کمی فرق میکنه که خیلی مهم نیست
                          پس به همون RLY-OMRON-C4 میتونی استناد کنی

دیدگاه

چرا لفمه رو دور سرتون میچرخونید آخه !
                            ساده ترین و بهترین روشی که خودم ازش استفاده میکنم اینه که بیای و چند مدل از رله های موجود در کتابخانه ares رو برداری و در یک جا با نام هاشون قرار بدی
                            مثلا ده مدل بزار
                            سپس یه پرینت با اندازه واقعی بگیر
                            اون پرینت برات مثل شابلون میشه.... واسه همیشه نگهش دار :read:
                            هروقت رله جدید گرفتی اون رله رو بزار روی اون پرینت و ببین اندازه و جای پایه هاش به کدام یکی از مدل ها میخوره
                            سپس همون رله رو از کتابخونه ares برای طراحی pcb فراخوانی کن
                            به همین سادگی....به همین خوشمزگی.
                            موفق باشید

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                              چرا لفمه رو دور سرتون میچرخونید آخه !
                              ساده ترین و بهترین روشی که خودم ازش استفاده میکنم اینه که بیای و چند مدل از رله های موجود در کتابخانه ares رو برداری و در یک جا با نام هاشون قرار بدی
                              مثلا ده مدل بزار
                              سپس یه پرینت با اندازه واقعی بگیر
                              اون پرینت برات مثل شابلون میشه.... واسه همیشه نگهش دار :read:
                              هروقت رله جدید گرفتی اون رله رو بزار روی اون پرینت و ببین اندازه و جای پایه هاش به کدام یکی از مدل ها میخوره
                              سپس همون رله رو از کتابخونه ares برای طراحی pcb فراخوانی کن
                              به همین سادگی....به همین خوشمزگی.
                              موفق باشید
                              ما کجا دور خودمون لقمرو چرخوندیم ؟ oo:
                              ولی روش خوبه من یه چنتا برگه از قطعات پرینت گرفتم هر وقت که قطعه ای میگیرم که فرق میکنه میزارم روی اونا تا بینم به کدومشون میخوره.

من یه سوال دارم؟
                              چجوری میشه کتابخونه هایی که خودمون ساختیم رو کپی کنیم تا هر وقت خواستیم نرم افزار رو عوض کنیم دو باره روی نرم افزار جدیدمون قرار بدیم :question:
                              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

شماتیک این رله همون RLY-OMRON-C4 است ولی پایه ها 2 تا3 میلیمتر اختلاف داره که موقع اتصال قطعه روی برد مشکل خوردم
                                برای تغییر شماتیک pcb یک قطعه اون قطعه رو صفحه بذارید کلیک راست کنید در قسمت decompose tagged object کلیک کنید بعد میتونید فاصله پایه ها رو تغییر بدید البته گام حرکت قطعه رو کم کنید تا فاصله رو درست بذارید برای درست قراردادن پایه ها از dimension mode استفاده کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X