اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
    سلام
    یک مطلبی یادم رفت بگویم .منم قبلا سرچ کردم دیدم در یوتوب طرف دانگل هواوی به dvrوصل کرده اما نمی دونستم به همه dvrها وصل میشه یا نه .در دیجی کالا هم سرچ کردم دانگل هواوی 615هزار تومنه مودم روتر ایرانسل با 4تا پورت لن 790تومن به نظر من اصلا دانگل ارزش خرید نداره .چرا؟چون 1- ممکنه در ستاپ کردنش به مشکل بخورید و dvrنشناسه و بازی در بیاره .2- قدرت گیرندگی مودم قطعا بیشتر از دانگل هست 3-پورت usbدستگاه dvrممکنه در اثر جریان کشی دائمی دانگل خراب بشه (مثل لپ تاپ هایی که یک نفر دائما از یک پورت usbجریان میکشه و بعد چند وقت اون پورت خراب میشه)4-مودم روتر چون پورت لن داره بعدا یک زمانی خواستید دوربین آی پی هم به dvrوصل کنید میشه .5-مودم اینترنت را داخل ویلا شیر می کنه و در واقع داخل ویلا اینترنت هم دارید و دیگه نیاز نیست همه با سیم کارت وصل بشوید (البته اگر زیاد مهمان دارید این مشخصه بدی هست و به کسی نگویید در ویلا اینترنت دارید)
    بله دقیقا حق با شماست .. من فکر کردم دانگل 150 تومان است و مودم روتر سیمکارتی 700 تا 800 تومان...
    دقیقا درست میفرمایید هم آنتن دهی پایینتر دارد و هم به پورت USB آسیب میرسد.... برای استفاده اینترنت
    هم در ویلا راحت میتوان آن را با وای فای شیر کرد... خیلی فکر خوبی بود...مک هم قرار میدهیم برای دوستان
    حالا محمد خان یک چیزی به فکرم رسید... دوربین تحت شبکه 3 تا بگیرم و متصل کنم به پورتهای لن مودم روتر سیمکارتی...
    دیگر نیازی به NVR است یا خیر؟ مستقیم نمیشود انتقال تصویر داد؟؟؟ چون در حقیقت کار دوربینهای IP فکر کنم همین باشد
    که مستقیم شبکه شوند.... یا دوربین WiFi یا همان وایرلس لن باشد و تکی وصل شود به روتر WiFi ... امکانپذیر است؟
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب محمد عزیز و تشکر فراوان از دوست عزیزم....
      انگار سیمهای شیلد نقره ای فویل داخل هم نقره ای است و متری 1200 قیمت دارد و شیلد
      مسی فویل هم مسی مانند است که متری 2200 قیمت دارد...
      پس DVR تا 5 مگا پیکسل ساپرت میکند و از آن بالاتر باید تحت شبکه و NVR خریداری کنیم...؟؟؟
      سلام
      ارادت
      سیم تمام مس بخرید( اون نقره ای رنگها فکر کنم آلومینیوم باشه) قیمتش گرونه اما عوضش کیفیت خوبی داره فکر کنم شما نهایت 100متر کابل نیاز دارید 100هزار تومن پایین و بالا عدد درشتی در چند میلیون تجهیزات نیست.
      در مورد مگاپیکسل دقیق نمی دونم اما قبلا فکر می کردم روی کابل bncنمیشه 8 مگا داشت اما الان سرچ کردم دیدم که 8 مگا روی کابل کواکسیال هم ظاهرا هست و داهوا داره

اما خیلی گرونه
      دوربین,دوربین مداربسته,دوربین مخفی,دوربین مداربسته در مشهد,قیمت دوربین مداربسته,خرید دوربین مدار بسته,خرید دوربین مداربسته در مشهد,دوربین داهوا,دوربین HFW2802,'V,گروه مهندسی کارا,دوربین دید در شب,دوربین حرارتی

حالا محمد خان یک چیزی به فکرم رسید... دوربین تحت شبکه 3 تا بگیرم و متصل کنم به پورتهای لن مودم روتر سیمکارتی...
      دیگر نیازی به NVR است یا خیر؟ مستقیم نمیشود انتقال تصویر داد؟؟؟ چون در حقیقت کار دوربینهای IP فکر کنم همین باشد
      که مستقیم شبکه شوند.... یا دوربین WiFi یا همان وایرلس لن باشد و تکی وصل شود به روتر WiFi ... امکانپذیر است؟
      راستش اصلا نمی دونم چنین کاری شدنی هست یا نه
      اما فرضا شدنی باشه داده خام دوربین ipمثلا 5 مگا پیکسل حجم خیلی زیادی داره فرضا هم بشه مستقیم انتقال داد چند برابر پول dvrباید هزینه اینترنت بدهید.بعدش داده ذخیره نشه چه فایده داره ؟؟؟؟مثلا خدایی نکرده دزد بیاد شما که نمی تونید 24ساعته جلوی مانیتور دوربینها را چک کنید باید ذخیره بشه که بعدا در صورت اتفاق ویدئو ها را ببینید.
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

سلام مجدد...
        محمد خان این سری دوربینهای وای فای که قابلیت اتصال مموری SD را دارا میباشند به چه صورتی است ...
        اطلاعی دارید؟ کارکردشان به چه صورتی است؟
        برندهای خوب و مدلهای قابل اعتماد در بازار موجود میباشد؟
        ازچه خانواده دوربینهایی هستن؟ آی پی؟....

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام مجدد...
          محمد خان این سری دوربینهای وای فای که قابلیت اتصال مموری SD را دارا میباشند به چه صورتی است ...
          اطلاعی دارید؟ کارکردشان به چه صورتی است؟
          برندهای خوب و مدلهای قابل اعتماد در بازار موجود میباشد؟
          ازچه خانواده دوربینهایی هستن؟ آی پی؟....

سلام
          قبلا در موردش تبادل اطلاعات کرده بودیم مثلا پست 56را نگاه کنید.
          قطعا از نوع ipهستند چون بالاخره به شبکه وصل میشوند
          هم داهوا داره هم هایک ویژن اما قبلا در همین تاپیک هرچی سرچ کردیم قیمت در ایران پیدا نکردیم اگر خواستید باید با شرکتها تماس بگیرید ببنید دارند یا نه
          این مدلهای هایک ویژن
          Hikvision Cable-Free Series Network Cameras: enable easy installation and transfer of stable, high-quality video with Wi-Fi. Explore Now!

و اینم یک مدل داهوا

سیستمشون مثل همون دوربینهای چینی ارزون اتاق کودک هست ونیازی به dvrندارند اما با کیفیت تر هستند

به نظر من شما که نیاز به 3تا دوربین دارید قرار باشه 3تا وای فای بخرید خیلی راحت تر هستید یک دستگاه بی سیم 4کاناله بخرید .تازه بر فرض اینکه اصلا این مدلهای وای فای در ایران پیدا کنید.
          ولتر

دیدگاه

سلام
            اما فرضا شدنی باشه داده خام دوربین ipمثلا 5 مگا پیکسل حجم خیلی زیادی داره فرضا هم بشه مستقیم انتقال داد چند برابر پول dvrباید هزینه اینترنت بدهید.بعدش داده ذخیره نشه چه فایده داره ؟؟؟؟مثلا خدایی نکرده دزد بیاد شما که نمی تونید 24ساعته جلوی مانیتور دوربینها را چک کنید باید ذخیره بشه که بعدا در صورت اتفاق ویدئو ها را ببینید.
            نه محمد خان ... یادم رفت توضیح دهم... در زمانی که داشتم با پدر صحبت میکردم... مادرم صحبتهای
            من و پدر را شنید و گفت نمیتونی یک دوربین برای دم درب خانه قرار بدی تا بتونم دم درب را توی تلویزیون
            کنترل کنم کی میره کی میاد(لایو) ....
            برای این موضوع هم یک دوربین پدر باید هزینه کنه... اما نمیخواهم سیمکشی کنم و اگر بیسیم به TV
            وصل شود که خیلی خوب خواهد شد.... اگر نشد که یک سیم شبکه و روی مودم و گوشیشون(IP)...
            مدلهای آنالوگ HD که فرمودید نمیشود مستقیم به TV وصل کرد و کیفیت خیلی پایین میاید....
            پ.ن: برای ویلا که قرار شد یک 5 مگا پیکسل 80 متری که فرمودید و دو 2 تا 4 مگا پیکسل که 30 متری
            برد داشته باشد و DVR هم همان 1900 فکر خوبی بود و باید مدل با کیفیت خریداری شود....
            اما خوب 8 هم که خیلی خیلی بالا میرود... پس همان پیشنهاد های شما بهترین است...

دیدگاه

سلام
              قبلا در موردش تبادل اطلاعات کرده بودیم مثلا پست 56را نگاه کنید.
              قطعا از نوع ipهستند چون بالاخره به شبکه وصل میشوند
              هم داهوا داره هم هایک ویژن اما قبلا در همین تاپیک هرچی سرچ کردیم قیمت در ایران پیدا نکردیم اگر خواستید باید با شرکتها تماس بگیرید ببنید دارند یا نه
              این مدلهای هایک ویژن
              Hikvision Cable-Free Series Network Cameras: enable easy installation and transfer of stable, high-quality video with Wi-Fi. Explore Now!

و اینم یک مدل داهوا

سیستمشون مثل همون دوربینهای چینی ارزون اتاق کودک هست ونیازی به dvrندارند اما با کیفیت تر هستند

به نظر من شما که نیاز به 3تا دوربین دارید قرار باشه 3تا وای فای بخرید خیلی راحت تر هستید یک دستگاه بی سیم 4کاناله بخرید .تازه بر فرض اینکه اصلا این مدلهای وای فای در ایران پیدا کنید.
              محمد جان در بالا عرض کردم که برای پروژه مارپلی مادر هست....
              برای ایشون چه پیشنهادی دارید؟؟؟

دیدگاه

نه محمد خان ... یادم رفت توضیح دهم... در زمانی که داشتم با پدر صحبت میکردم... مادرم صحبتهای
                من و پدر را شنید و گفت نمیتونی یک دوربین برای دم درب خانه قرار بدی تا بتونم دم درب را توی تلویزیون
                کنترل کنم کی میره کی میاد(لایو) ....
                برای این موضوع هم یک دوربین پدر باید هزینه کنه... اما نمیخواهم سیمکشی کنم و اگر بیسیم به TV
                وصل شود که خیلی خوب خواهد شد.... اگر نشد که یک سیم شبکه و روی مودم و گوشیشون(IP)...
                مدلهای آنالوگ HD که فرمودید نمیشود مستقیم به TV وصل کرد و کیفیت خیلی پایین میاید....
                پ.ن: برای ویلا که قرار شد یک 5 مگا پیکسل 80 متری که فرمودید و دو 2 تا 4 مگا پیکسل که 30 متری
                برد داشته باشد و DVR هم همان 1900 فکر خوبی بود و باید مدل با کیفیت خریداری شود....
                اما خوب 8 هم که خیلی خیلی بالا میرود... پس همان پیشنهاد های شما بهترین است...
                به نظر من اگر قراره dvrچهار کانال بخرید یدونه دوربین مگا پیکسل پایین هم بخرید و برای نشان دادن بیرون ازش استفاده کنید .می دونم که هزینه و دردسر سیم کشی شما زیاد میشه اما اولا از نظر امنیت خیلی خوبه که تصاویر بیرون را ذخیره کنید دوما دوربین بیسیم حتی برندهای بی کیفیت با توجه به اینکه مموری sdهم نیاز داره فکر کنم از سیم کشی هزینه بیشتری خواهند داشت

دوربین های hdدر مود آنالوگ مشابه تصویر دوربین های کارگاه می دهند اگر اون کیفیت براتون قابل قبوله پس مشکلی نیست و میشه مستقیم به tvوصل کنید.

اگر یک موقع تصمیم به خرید دوربین وای فای گرفتید حتما چک کنید بدون اینترنت هم به گوشی وصل بشه یعنی در شبکه داخلی کار کنه .در نظرات دیجی کالا می خواندم بعضی دوربینهای وای فای ارزان چینی فقط با بستر اینترنت به گوشی وصل می شوند .
                ولتر

دیدگاه

به نظر من اگر قراره dvrچهار کانال بخرید یدونه دوربین مگا پیکسل پایین هم بخرید و برای نشان دادن بیرون ازش استفاده کنید .می دونم که هزینه و دردسر سیم کشی شما زیاد میشه اما اولا از نظر امنیت خیلی خوبه که تصاویر بیرون را ذخیره کنید دوما دوربین بیسیم حتی برندهای بی کیفیت با توجه به اینکه مموری sdهم نیاز داره فکر کنم از سیم کشی هزینه بیشتری خواهند داشت

دوربین های hdدر مود آنالوگ مشابه تصویر دوربین های کارگاه می دهند اگر اون کیفیت براتون قابل قبوله پس مشکلی نیست و میشه مستقیم به tvوصل کنید.

اگر یک موقع تصمیم به خرید دوربین وای فای گرفتید حتما چک کنید بدون اینترنت هم به گوشی وصل بشه یعنی در شبکه داخلی کار کنه .در نظرات دیجی کالا می خواندم بعضی دوربینهای وای فای ارزان چینی فقط با بستر اینترنت به گوشی وصل می شوند .
                  سلام مجدد محمد خان... فرمایشات شما صحیح است محمد عزیز ولی دوربین را برای کنار درب خانه تهران مادر نیاز دارد...
                  عرض کردم پروژه دیگری است(گرفتار شیدیم به خدا)... اگر ویلا بود که فقط با چند ده متر سیم مشکل حل میشد
                  و دقیقا فرمایشات شما صحیح است...
                  پ.ن: کیفیت آنالوگ اصلا خوب نیست و مشکل مسیر سیمکشی است که مادر اجازه سیمکشی داخلی نمیدهد و باید حدود
                  100 متری سیمکشی کرد تا پشت بام و به جلوی خانه که حتما کیفیت پایین میاید.. اگر آنالوگ مد نظر باشد که دوربینهای
                  آنالوگ 700 TVL در بازار موجود است .... اگر دیجیتال باشد و بیسیم بهتر است....یا روی گوشی یا تلویزیون پخش شود...

چه جالب .. نمیدونستم.... این لینک را بی زحمت مطالعه کنید.....
                  https://hdtec.ir/product/%d8%af%d9%8...%a8%d9%87-dvr/

دیدگاه

جهت اطلاع دوستان: دوربینهای وایفای مموری کارت خور بدون نیاز به NVR......

دوربین بولت وایفای تحت شبکه EseeCloud3، دوربین بولت وایفای برای محیط های بیرونی طراحی شده، زاویه دید واید، خرید دوربین بولت تحت شبکه وایفای Icsee

مینی اسپید دام بی سیم دو آنتن CLOUD STORAGE CAMERA با قابلیت حالت ابری دوربین مینی اسپید دام بی سیم انتقال صدای دو طرفه، برنامه YCC365

دوربین بولت تحت شبکه وایرلس،دوربین وای فای مناسب محیط بیرون، دوربین مداربسته بیسیم دیواری , بدون نیاز به دی وی ار DVR, خرید دوربین مداربسته دیواری بی سیم

دوربین بولت وایفای مموری خور - دوربین وای فای فضای خارجی - دوربین مداربسته وایرلس - خرید دوربین مموری خور - خرید دوربین رم خور - فروش دوربین وایفای مموری خور

دوربین مداربسته تحت شبکه اتم مدل V-2220 - دوربین مداربسته اسپید دام بی سیم دارای دید در شب ۵۰ متر کیفیت ۲ مگاپیکسل دوربین مداربسته اتم
                    جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۲:۱۳ ۱۳۹۸/۱۱/۰۷.

دیدگاه

سلام مجدد محمد خان... فرمایشات شما صحیح است محمد عزیز ولی دوربین را برای کنار درب خانه تهران مادر نیاز دارد...
                      عرض کردم پروژه دیگری است(گرفتار شیدیم به خدا)... اگر ویلا بود که فقط با چند ده متر سیم مشکل حل میشد
                      و دقیقا فرمایشات شما صحیح است...
                      پ.ن: کیفیت آنالوگ اصلا خوب نیست و مشکل مسیر سیمکشی است که مادر اجازه سیمکشی داخلی نمیدهد و باید حدود
                      100 متری سیمکشی کرد تا پشت بام و به جلوی خانه که حتما کیفیت پایین میاید.. اگر آنالوگ مد نظر باشد که دوربینهای
                      آنالوگ 700 TVL در بازار موجود است .... اگر دیجیتال باشد و بیسیم بهتر است....یا روی گوشی یا تلویزیون پخش شود...

چه جالب .. نمیدونستم.... این لینک را بی زحمت مطالعه کنید.....
                      https://hdtec.ir/product/%d8%af%d9%8...%a8%d9%87-dvr/
                      سلام سینا جان من موضوع را نگرفته بودم که کلا پروژه دیگه است .فکر کنم این بحث ویلا را کش بدهید کم کم باید برای همسایه و خانه خودتون و......هم یدونه دوربین نصب کنیدخلاصه مشتریتون زیاد میشه

این دوربین های وایرلس بدون برند همه در یک حدود هستند و اگر دقت کنید اکثرا در پارت نامبرشون v380دارند من فکر کنم همه برد و سنسور یکسان دارند فقط قاب و لنز متفاوته منم نمی دونم کدام بهتره فکر کنم فقط حضوری از فروشنده تضمین بگیرید تنها راه حل انتخاب هست.
                      یک راه سخت هم دارید که یک نفر نصاب بیارید سیم دوربین را اگر خرطومی آیفونتون جا داشته باشه از خرطومی آیفون رد کنه بعدم باید دوباره dvrبخرید و.........

یک راه گرون تر هم دارید که دوربین آی پی را وایرلس کنید
                      دستگاه اکسس پوینت DLINK مدل 1160 را به برق متصل و روشن نمائید. مراحل را طبق شکل های زیر انجام دهید.

البته بهترین راه حل به نظر من اینه که از شرکتها آمار بگیرید و یدونه دوربین وایرلس با برند خوب پیدا کنید .مثل همون داهوا و هایک ویژن
                      ولتر

دیدگاه

سلام سینا جان من موضوع را نگرفته بودم که کلا پروژه دیگه است .فکر کنم این بحث ویلا را کش بدهید کم کم باید برای همسایه و خانه خودتون و......هم یدونه دوربین نصب کنیدخلاصه مشتریتون زیاد میشه

این دوربین های وایرلس بدون برند همه در یک حدود هستند و اگر دقت کنید اکثرا در پارت نامبرشون v380دارند من فکر کنم همه برد و سنسور یکسان دارند فقط قاب و لنز متفاوته منم نمی دونم کدام بهتره فکر کنم فقط حضوری از فروشنده تضمین بگیرید تنها راه حل انتخاب هست.
                        یک راه سخت هم دارید که یک نفر نصاب بیارید سیم دوربین را اگر خرطومی آیفونتون جا داشته باشه از خرطومی آیفون رد کنه بعدم باید دوباره dvrبخرید و.........

یک راه گرون تر هم دارید که دوربین آی پی را وایرلس کنید
                        دستگاه اکسس پوینت DLINK مدل 1160 را به برق متصل و روشن نمائید. مراحل را طبق شکل های زیر انجام دهید.

البته بهترین راه حل به نظر من اینه که از شرکتها آمار بگیرید و یدونه دوربین وایرلس با برند خوب پیدا کنید .مثل همون داهوا و هایک ویژن
                        سلام مجدد به دوست عزیزم محمد خان (به قول دوستمون امید دانا ... درود علیکوم)
                        محمد خان شانس اوردم که خونه خودم دوربین دارد نه آقا من خسته شدم
                        دیگه بد جوری بریدم..... شما را هم خسته کردم ... به خدا شرمنده....
                        پ.ن: محمد خان این دوربینی که معرفی کردید مستقل از NVR است؟ چند مدل
                        هم من پیدا کردم... بی زحمت نظر دهید... مدل شما را هم به مجموعه پست
                        قبل اضافه کردم... با هم این مدلها چه تفاوتی دارند؟ یک نگاهی میاندازید؟
                        فقط به یک مودم روتر نیاز دارند؟ با تشکر...

دیدگاه

سلام مجدد به دوست عزیزم محمد خان (به قول دوستمون امید دانا ... درود علیکوم)
                          محمد خان شانس اوردم که خونه خودم دوربین دارد نه آقا من خسته شدم
                          دیگه بد جوری بریدم..... شما را هم خسته کردم ... به خدا شرمنده....
                          پ.ن: محمد خان این دوربینی که معرفی کردید مستقل از NVR است؟ چند مدل
                          هم من پیدا کردم... بی زحمت نظر دهید... مدل شما را هم به مجموعه پست
                          قبل اضافه کردم... با هم این مدلها چه تفاوتی دارند؟ یک نگاهی میاندازید؟
                          فقط به یک مودم روتر نیاز دارند؟ با تشکر...
                          دشمنتون شرمنده منم دارم یاد می گیرم

سینا جان من دوربین معرفی نکردم!!!من فقط روش وایرلس کردن دوربین را لینکشو گذاشتم
                          به نظر من همه این دوربینها که لینک دادید در یک سطح هستند فقط لنز و قاب متفاوت دارند .از هیچ کدام هم انتظار کیفیت خیلی بالا نداشته باشید.
                          در مورد اینکه اینترنت نیاز دارند یا روی شبکه خانه تصویر را ارسال می کنند فقط باید از فروشنده بپرسید چون در توضیحات نوشته نمیشه یا حداقل من ندیدم نوشته باشه
                          اینکه مدل با قاب اسپید دام بخرید یا نوع بولت بستگی به محل نصب شما داره ببنید کدام یکی برای محل شما بهتره .حتی اگر سقف دارید می تونید از همون مدلهای چشم ماهی استفاده کنید .نوع دوربین بستگی به محل نصب داره
                          به نظر من از مدلهایی که لینک دادید اگر قرار به خرید بولت باشه این مدل در ظاهر بهتره(فقط حدس میزنم این دوربینهای بی نام و نشان را باید شیر و خط کرد)
                          دوربین بولت وایفای مموری خور - دوربین وای فای فضای خارجی - دوربین مداربسته وایرلس - خرید دوربین مموری خور - خرید دوربین رم خور - فروش دوربین وایفای مموری خور

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگر tvخانه بروزر وب داره و قراره حتما تصویر را روی tvهم ببنید حتما با فروشنده چک کنید که روی بروزر هم تصویر قابل دیدن باشه .اگر نه فقط روی موبایل می تونید تصاویر را ببنید
                          جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۲:۵۴ ۱۳۹۸/۱۱/۰۷.
                          ولتر

دیدگاه

سلام
                            اگر جای نصب اسپید دام دارید طبق چیزی که من در یوتوب دیدم وسیله سرگرمی خوبی هستمثلا همین مدل که خودتون هم لینک دادید
                            دوربین مداربسته تحت شبکه اتم مدل V-2220 - دوربین مداربسته اسپید دام بی سیم دارای دید در شب ۵۰ متر کیفیت ۲ مگاپیکسل دوربین مداربسته اتم

چون دوربین بولت فقط یک طرف کوچه را نشون میده اما این اسپید دام ها قابل چرخش هست
                            فقط آخر این ویدئو را ببنید کاملا مشخص میشه این دوربینهای ارزان چه دید در شب بدی دارند .حتی از فاصله نزدیک تقریبا چیزی از چهره طرف مشخص نیست

اما در مجموع چیز جالبی هست و شاید برای مورد استفاده شما خوب باشه
                            ولتر

دیدگاه

سلام
                              اگر جای نصب اسپید دام دارید طبق چیزی که من در یوتوب دیدم وسیله سرگرمی خوبی هستمثلا همین مدل که خودتون هم لینک دادید

چون دوربین بولت فقط یک طرف کوچه را نشون میده اما این اسپید دام ها قابل چرخش هست
                              فقط آخر این ویدئو را ببنید کاملا مشخص میشه این دوربینهای ارزان چه دید در شب بدی دارند .حتی از فاصله نزدیک تقریبا چیزی از چهره طرف مشخص نیست

اما در مجموع چیز جالبی هست و شاید برای مورد استفاده شما خوب باشه
                              سلام و عرض ادب... بله محمد جان خیلی جالبه.... اسباب بازی خوبیه
                              محمد خان مادر من ساعت 8 میخوابه... دید در شب میخواد چی کار
                              تازه کوچشون سر تا سر چراغ خیابانی است و روبروی خانه پدرم یکی
                              از آنها قرار دارد.... فکر کنم کفایت کند....
                              قیمتش هم فکر کنم 37 دلار هست...

دیدگاه

پس دید در شب رنگی اش با LED نور سفید روی دوربین که باید آن را هر دفعه روشن کرد..
                                قابل استفاده است.... دید در شب معمولیش سیاه سفید است...
                                فقط محمد جان یک نکته... مودم روتر سیمکاری هر چه سرچ میکنم زیر 1200 قیمت ندارد...
                                مگر مدلهای باتری کوچک جیبی که آنها برای کار یکی دو ساعتی و موقت طراحی شده...
                                نمیدونم شما از کجا قیمت 700 را پیدا کردید.. اگر هست بی زحمت لینکش را قرار دهید
                                پ.ن: محمد عزیز نکند شما مدلهای TD-LTE را میفرمایید؟ آنها کلاس کاریشان کاملا
                                متفاوت بوده و هر جایی مثل مدلهای LTE معمولی و H+ .... آنتن دهی ندارند... محدود
                                هستند....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X