اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    پس دید در شب رنگی اش با LED نور سفید روی دوربین که باید آن را هر دفعه روشن کرد..
    قابل استفاده است.... دید در شب معمولیش سیاه سفید است...
    فقط محمد جان یک نکته... مودم روتر سیمکاری هر چه سرچ میکنم زیر 1200 قیمت ندارد...
    مگر مدلهای باتری کوچک جیبی که آنها برای کار یکی دو ساعتی و موقت طراحی شده...
    نمیدونم شما از کجا قیمت 700 را پیدا کردید.. اگر هست بی زحمت لینکش را قرار دهید
    پ.ن: محمد عزیز نکند شما مدلهای TD-LTE را میفرمایید؟ آنها کلاس کاریشان کاملا
    متفاوت بوده و هر جایی مثل مدلهای LTE معمولی و H+ .... آنتن دهی ندارند... محدود
    هستند....
    بله من منظورم همون مودمهای ایرانسل tdبود نمی دانستم این محدودیت را دارند.

نمی دانم در فیلم یوتوب دید یا نه دوربین اسپید دام یدونه آنتن داشت
    حالا نظر یکی از افراد در دیجی کالا در مورد این دوربینهای دو انتنه در ایران را بخوانید

بدون کیفیت
    جای دو انتن داره ولی یکیش سیم کشی شده خیلی بده
    یدونه از آنتن ها دکوری هست
    تازه فروشنده دیجی کالا اومده یدونه برند atomروش چاپ کرده به جا 700تومن 1275می فروشه!!!!

اما کلا برای مورد شما فکر کنم چیز مناسبی باشه چون هر روش دیگه ای بخواهید انجام بدهید(به صورت بیسیم )حداقل 1500براتون هزینه بر می دارد.
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
      حالا نظر یکی از افراد در دیجی کالا در مورد این دوربینهای دو انتنه در ایران را بخوانید

یدونه از آنتن ها دکوری هست
      تازه فروشنده دیجی کالا اومده یدونه برند atomروش چاپ کرده به جا 700تومن 1275می فروشه!!!!

اما کلا برای مورد شما فکر کنم چیز مناسبی باشه چون هر روش دیگه ای بخواهید انجام بدهید(به صورت بیسیم )حداقل 1500براتون هزینه بر می دارد.
      سلام و عرض ادب.....
      اینها چه کلاه بردارهایی هستند..... دوربین 350 تومانی شده 1300....
      البته شرکت اچ دی تک هم تا دو روز دیگه فقط 800 میفروشه...
      بعد قیمت به 1100 افزایش پیدا میکنه....
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

جهت اطلاع دوستان: دوربینهای وایفای مموری کارت خور بدون نیاز به NVR......

دوربین بولت وایفای تحت شبکه EseeCloud3، دوربین بولت وایفای برای محیط های بیرونی طراحی شده، زاویه دید واید، خرید دوربین بولت تحت شبکه وایفای Icsee

مینی اسپید دام بی سیم دو آنتن CLOUD STORAGE CAMERA با قابلیت حالت ابری دوربین مینی اسپید دام بی سیم انتقال صدای دو طرفه، برنامه YCC365

دوربین بولت تحت شبکه وایرلس،دوربین وای فای مناسب محیط بیرون، دوربین مداربسته بیسیم دیواری , بدون نیاز به دی وی ار DVR, خرید دوربین مداربسته دیواری بی سیم

دوربین بولت وایفای مموری خور - دوربین وای فای فضای خارجی - دوربین مداربسته وایرلس - خرید دوربین مموری خور - خرید دوربین رم خور - فروش دوربین وایفای مموری خور

https://hdtec.ir/product/%d8%af%d9%8...%af%d9%84-p11/
        سلام مجدد محمد عزیز... میدونید مشکل این سری از دوربینها چیست؟ تکنولوژی قدیمی برندهای خوب را که منسوخ شده است را خریداری میکنند و با وسایل
        بیکیفیت بزک کرده و همانند مدلهای برندهای معروف طراحی و با قیمت پایین عرضه می کنند... که وقتی ظاهر را می بینیم و مثلا شبیه فلان برند است و ارزان..
        گول ظاهر را خورده و خریداری میکنیم... خوب برندهای مطرح دیگر آن تکنولوژی را کنار گذاشته اند و اگر بخواهند دباره تولید کنند ... تقریبا هم قیمت برندهای
        فیک در خواهد آمد (کمی گرانتر به دلیل کیفیت بهتر)..... اما نمیایند نام خود را با تولید دباره تکنولوژی قدیمی خراب کرده و آنها را به همین شرکتها ی بینام نشان
        میفروشند.... مثلا مدلهای ارزان داهوا و هایک تقریبا با این مدلهای فیک یک قیمت بوده و فقط فیکها مثلا چند قابلیت چرخش ... روی آن قرار داده که بازار پیدا کنند...
        اما به نظرم اگر قرار است یک اسپید دام تکنولوژی قدیمی با ظاهر جدید بخرم(اما بی کیفیت)... یک پکیج سه دوربین 250 تومان داهوا 1تا2 مگا پیکسل و یک
        دی وی آر 600 تومانی آن را خریداری میکنم و بدون هارد و یا یک هارد 350 گیگ 150 تومانی.... خیلی بهتر و تکنولوژی جدید تری از مدلهای بی نام نشان فیک
        خواهد بود... و دوام و کیفیت خیلی بالاتری نصبت به فیک خواهد داشت....
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام مجدد محمد عزیز... میدونید مشکل این سری از دوربینها چیست؟ تکنولوژی قدیمی برندهای خوب را که منسوخ شده است را خریداری میکنند و با وسایل
          بیکیفیت بزک کرده و همانند مدلهای برندهای معروف طراحی و با قیمت پایین عرضه می کنند... که وقتی ظاهر را می بینیم و مثلا شبیه فلان برند است و ارزان..
          گول ظاهر را خورده و خریداری میکنیم... خوب برندهای مطرح دیگر آن تکنولوژی را کنار گذاشته اند و اگر بخواهند دباره تولید کنند ... تقریبا هم قیمت برندهای
          فیک در خواهد آمد (کمی گرانتر به دلیل کیفیت بهتر)..... اما نمیایند نام خود را با تولید دباره تکنولوژی قدیمی خراب کرده و آنها را به همین شرکتها ی بینام نشان
          میفروشند.... مثلا مدلهای ارزان داهوا و هایک تقریبا با این مدلهای فیک یک قیمت بوده و فقط فیکها مثلا چند قابلیت چرخش ... روی آن قرار داده که بازار پیدا کنند...
          اما به نظرم اگر قرار است یک اسپید دام تکنولوژی قدیمی با ظاهر جدید بخرم(اما بی کیفیت)... یک پکیج سه دوربین 250 تومان داهوا 1تا2 مگا پیکسل و یک
          دی وی آر 600 تومانی آن را خریداری میکنم و بدون هارد و یا یک هارد 350 گیگ 150 تومانی.... خیلی بهتر و تکنولوژی جدید تری از مدلهای بی نام نشان فیک
          خواهد بود... و دوام و کیفیت خیلی بالاتری نصبت به فیک خواهد داشت....
          سلام
          شما مشکل سیم کشی داشتید اگر اون مشکل حل بشه که قطعا سمت این دوربینهای چینی بدون برند نروید .کاملا مشخصه اینها طول عمر کمی دارند کیفیت هم که همه جای دیجی کالا گفتند تصویرش چنگی به دل نمیزنه

نظر من اینه در بازار جست و جو کنید یا با تلفن از شرکتها آمار بگیرید خیلی بعیده یدونه دوربین بولت بی سیم هایک ویژن یا داهوا پیدا نشه.اگر پیدا کنید خیلی به صرفه تر از همون ست ارزان سیم دار میشه.
          ولتر

دیدگاه

سلام
            شما مشکل سیم کشی داشتید اگر اون مشکل حل بشه که قطعا سمت این دوربینهای چینی بدون برند نروید .کاملا مشخصه اینها طول عمر کمی دارند کیفیت هم که همه جای دیجی کالا گفتند تصویرش چنگی به دل نمیزنه

نظر من اینه در بازار جست و جو کنید یا با تلفن از شرکتها آمار بگیرید خیلی بعیده یدونه دوربین بولت بی سیم هایک ویژن یا داهوا پیدا نشه.اگر پیدا کنید خیلی به صرفه تر از همون ست ارزان سیم دار میشه.
            سلام و صبحتون به خیر محمد خان.... خیر هر چه سرچ کردم مدلهای سیمکارتی و رم خور (مموری SD) در برندهای
            نامدار موجود نیست که مستقل عمل کنند... برندها ی نامدار نیاز به DVR و NVR دارند و سیمکشی... مدلهای
            وایرلس برندها هم خیلی خیلی گران هستند.... مدلهای سیمکارتی و رم خور و کلا این قابلیتها برای برندهای
            فیک بوده تا بتوانند بازار به دست آورند... پ.ن: بله مشکل سیم هست... آن زمان که تایپ میکردم ... فراموش
            کرده بودم .... خودم هم بعد به همین فکر کردم.... مگر DVR را هم کنار درب خانه قرار دهم و یک مودم جدای
            سیمکارتی.... که باز قیمت بالا میرود... بهتره بهشون بگم که بی خیال شوند....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگر هم باشد محمد خان خیلی گران است... مثلا این مدل داهوا که تحت شبکه است و رم خور و جزو ساده ترین مدلها و داخل خانه ای .... که مدل داخل خانه
            ای و کوچک دوربین که برای اتاق بچه است... ارزان ترین مدلها میباشد و مدلهای خارج از خانه با زوم و دید در شب و ضد آب... قیمت را بالا میبرد...حتی برد
            بالای WiFi..... خوب این مدل ساده در مدلهای فیک روی 200 قیمت دارد... بعد مدلهای گردان ضد آب... 1200.... خوب داهوا مدلهای ضد آب و... با این
            قیمتهای چیزی حدود 10 تا 20 میلیونی قیمت خواهد داشت که هزینه برای یک دوربین در این رنج قیمت بی معنی خواهد بود....
            پ.ن: قیمت این دوربین کوچک داهوا 2300 است.....

دیدگاه

سلام و صبحتون به خیر محمد خان.... خیر هر چه سرچ کردم مدلهای سیمکارتی و رم خور (مموری SD) در برندهای
              نامدار موجود نیست که مستقل عمل کنند... برندها ی نامدار نیاز به DVR و NVR دارند و سیمکشی... مدلهای
              وایرلس برندها هم خیلی خیلی گران هستند.... مدلهای سیمکارتی و رم خور و کلا این قابلیتها برای برندهای
              فیک بوده تا بتوانند بازار به دست آورند... پ.ن: بله مشکل سیم هست... آن زمان که تایپ میکردم ... فراموش
              کرده بودم .... خودم هم بعد به همین فکر کردم.... مگر DVR را هم کنار درب خانه قرار دهم و یک مودم جدای
              سیمکارتی.... که باز قیمت بالا میرود... بهتره بهشون بگم که بی خیال شوند....

اگر هم باشد محمد خان خیلی گران است... مثلا این مدل داهوا که تحت شبکه است و رم خور و جزو ساده ترین مدلها و داخل خانه ای .... که مدل داخل خانه
              ای و کوچک دوربین که برای اتاق بچه است... ارزان ترین مدلها میباشد و مدلهای خارج از خانه با زوم و دید در شب و ضد آب... قیمت را بالا میبرد...حتی برد
              بالای WiFi..... خوب این مدل ساده در مدلهای فیک روی 200 قیمت دارد... بعد مدلهای گردان ضد آب... 1200.... خوب داهوا مدلهای ضد آب و... با این
              قیمتهای چیزی حدود 10 تا 20 میلیونی قیمت خواهد داشت که هزینه برای یک دوربین در این رنج قیمت بی معنی خواهد بود....
              پ.ن: قیمت این دوربین کوچک داهوا 2300 است.....

سلام
              ارادت
              سیم کارت خور را که فاکتور بگیرید چون حتی مدلهای فیک هم تعداد کمی سیم کارت می خورند
              اما وای فای داهوا و هایک ویژن که SDبخوره چند مدل هست مثلا این مدل که قبلا لینک دادم 100دلاره اگر در ایران پیدا بشه قاعدتا حدود 2میلیون باید بشه .

این شرکت هم نوشته موجودی انبار داره اما قیمت چنده باید تماس بگیرید .حتی اگر تماس گرفتید و موجود نداشتند بپرسید بالت وای فای چی دارند و قیمت چقدره شاید مدل بالا یا پایین تر داشته باشند
              > 1/3” 3Megapixel progressive CMOS > H.264& MJPEG dual-stream encoding > 20fps@3M(2304x1296)25/30fps@2M(1920×1080) > DWDR, Day/Night(ICR), 3DNR, AWB, AGC, BLC > Multiple network monitoring: Web viewer, CMS(DSS/PSS) & DMSS > Wi-Fi support > 2.8 mm fixed lens (3.6mm optional) > Max IR LEDs Length 30m > IP67

اطمینان ندارم اما فکر کنم داهوا تصاویر را روی شبکه هم شیر می کنه(بدون نیاز به اینترنت) پس اگر DVRرا در حیاط بگذارید نیازی به مودم سیم کارتی نیست یدونه مودم ADSLبا آنتن قوی بخرید فکر کنم کفایت کنه و مستقل از اینترنت تصاویر را در گوشی ببنید.

البته از همه راحت تر همونه که توصیه به انصراف از این پروژه را داشته باشید
              ولتر

دیدگاه

وقت پیدا کردید به عنوان تفریح این ویدئو را ببینید
                ولتر

دیدگاه

سلام
                  ارادت
                  سیم کارت خور را که فاکتور بگیرید چون حتی مدلهای فیک هم تعداد کمی سیم کارت می خورند
                  اما وای فای داهوا و هایک ویژن که SDبخوره چند مدل هست مثلا این مدل که قبلا لینک دادم 100دلاره اگر در ایران پیدا بشه قاعدتا حدود 2میلیون باید بشه .

این شرکت هم نوشته موجودی انبار داره اما قیمت چنده باید تماس بگیرید .حتی اگر تماس گرفتید و موجود نداشتند بپرسید بالت وای فای چی دارند و قیمت چقدره شاید مدل بالا یا پایین تر داشته باشند
                  > 1/3” 3Megapixel progressive CMOS > H.264& MJPEG dual-stream encoding > 20fps@3M(2304x1296)25/30fps@2M(1920×1080) > DWDR, Day/Night(ICR), 3DNR, AWB, AGC, BLC > Multiple network monitoring: Web viewer, CMS(DSS/PSS) & DMSS > Wi-Fi support > 2.8 mm fixed lens (3.6mm optional) > Max IR LEDs Length 30m > IP67

اطمینان ندارم اما فکر کنم داهوا تصاویر را روی شبکه هم شیر می کنه(بدون نیاز به اینترنت) پس اگر DVRرا در حیاط بگذارید نیازی به مودم سیم کارتی نیست یدونه مودم ADSLبا آنتن قوی بخرید فکر کنم کفایت کنه و مستقل از اینترنت تصاویر را در گوشی ببنید.

البته از همه راحت تر همونه که توصیه به انصراف از این پروژه را داشته باشید
                  سلام و عرض ادب.... محمد خان عزیز.... با زحمتای ما....
                  ببخشید چند روز خارج از تهران بودم و دسترسی به سایت فقط
                  با گوشی بود که آن هم قابلیتهای کمی دارد و نمیتوانستم پست دهم....
                  اگر به این صورت که میفرمایید DVR داهوا قابلیت وایفای شیر داشته
                  باشد که خیلی خیلی خوب خواهد بود... و به مودم متصل شده...
                  شما دقیقا کدام مدل از DVR داهوا را میفرمایید....؟؟؟؟

سلام مجدد... محمد خان لینکی که زحمت کشیدید و از دوربین
                  WiFI داهوا قرار دادید برای شرکت فراگستر است....
                  فراگستر و داهوا ایران هردو نمایندگی رسمی داهوا در ایران
                  هستند و آن را گارانتی میکنند.....
                  فکر نکنم خرده فروشی داشته باشند....
                  https://faragostar-co.com/product/ipc-hfw1320s-w/

دیدگاه

سلام و عرض ادب.... محمد خان عزیز.... با زحمتای ما....
                    ببخشید چند روز خارج از تهران بودم و دسترسی به سایت فقط
                    با گوشی بود که آن هم قابلیتهای کمی دارد و نمیتوانستم پست دهم....
                    اگر به این صورت که میفرمایید DVR داهوا قابلیت وایفای شیر داشته
                    باشد که خیلی خیلی خوب خواهد بود... و به مودم متصل شده...
                    شما دقیقا کدام مدل از DVR داهوا را میفرمایید....؟؟؟؟

سلام مجدد... محمد خان لینکی که زحمت کشیدید و از دوربین
                    WiFI داهوا قرار دادید برای شرکت فراگستر است....
                    فراگستر و داهوا ایران هردو نمایندگی رسمی داهوا در ایران
                    هستند و آن را گارانتی میکنند.....
                    فکر نکنم خرده فروشی داشته باشند....
                    https://faragostar-co.com/product/ipc-hfw1320s-w/
                    سلام
                    ارادت
                    اختیار دارید

سینا جان چیزی که من از 3سال پیش خاطرم هست اینه که dvrهای داهوا روی وای فای شیر می کردند .اما شما حتما از فروشنده هم بپرسید.
                    نوع خاصی از dvrداهوا منظورم نیست فکر کنم حتی ارزون ترین مدلهای جدید هم با اتصال یک مودم تصویر را در برد وای فای شیر می کنند (بدون اینترنت)

بالاخره وقتی عمده وارد کنند به نمایندگی های فروش می فروشند شما آدرس و تلفن نمایندگی را ازشون بپرسید .اما اول ببنید اصلا جدیدا وارد کردند؟؟؟چه مدلهایی از وای فای وارد کردند؟؟؟

اما کلا به نظر من برای خانه پدر یه تحقیق انجام بدهید ببنید dvrهای داهوا (همون مدلهای 650تومنی )روی وای فای شیر می کنند یا خیر .که به احتمال زیاد شیر می کنند بعد یدونه جعبه تابلو برق فلزی ضد آب در حیاط نصب کنید dvrو مودم و منبع تغذیه را بگذارید داخلش آنتن مودم هم بگذارید بیرون جعبه و دورش را با چسبی چیزی آب بند کنید هم اینکه هزینه نهایی در حد همون دوربین وای فای میشه از طرفی 3کانال دیگه هم دارید مثلا می تونید یدونه دوربین دیگه هم نصب کنید که هر دو سر کوچه را بتونید ببنید یا حتی یک کانال هم بگذارید برای داخل حیاط که خدایی نکرده دزدی چیزی اومد.
                    ولتر

دیدگاه

سلام

اما کلا به نظر من برای خانه پدر یه تحقیق انجام بدهید ببنید dvrهای داهوا (همون مدلهای 650تومنی )روی وای فای شیر می کنند یا خیر .که به احتمال زیاد شیر می کنند بعد یدونه جعبه تابلو برق فلزی ضد آب در حیاط نصب کنید dvrو مودم و منبع تغذیه را بگذارید داخلش آنتن مودم هم بگذارید بیرون جعبه و دورش را با چسبی چیزی آب بند کنید هم اینکه هزینه نهایی در حد همون دوربین وای فای میشه از طرفی 3کانال دیگه هم دارید مثلا می تونید یدونه دوربین دیگه هم نصب کنید که هر دو سر کوچه را بتونید ببنید یا حتی یک کانال هم بگذارید برای داخل حیاط که خدایی نکرده دزدی چیزی اومد.
                      سلام مجدد و تشکر فراوان....
                      دقیقا در همین فکر بودم.... جایی هم برای نصب DVR دارم... دو دوربین شرق
                      و غرب کوچه راپوشش دهد .... و یکی در حیاط و دیگری هم دم درب را.....
                      خیلی ارزانتر از بقیه روشها در خواهد آمد....

وقت پیدا کردید به عنوان تفریح این ویدئو را ببینید
                      https://www.youtube.com/watch?v=UOi2sRhf5bs
                      این بنده خدا کلی هزینه اسپری و.... داد .... خوب مگر یک دوربین آنالوگ چند است؟

دیدگاه

این بنده خدا کلی هزینه اسپری و.... داد .... خوب مگر یک دوربین آنالوگ چند است؟
                        دوربین ارزش خاصی نداره وقتی که من و شما برای دیدن این فیلم می گذاریم برای صاحب کانال پول ایجاد می کنه برای هر ویو خوردن این فیلم و دیدن اون تبلیغات وسط فیلم طرف از یوتوب پول می گیره با همین فیلمها 260هزار نفر عضو کانال داره
                        نمی دونم شنیدید یه بچه هست میاد جلو دوربین در مورد اسباب بازی نقد و بررسی می کنه (در همون دنیای کودکانه خودش)فکر کنم حدود 20میلیون دلار با همین کار ثروت پیدا کرده!!!!
                        ولتر

دیدگاه

دوربین ارزش خاصی نداره وقتی که من و شما برای دیدن این فیلم می گذاریم برای صاحب کانال پول ایجاد می کنه برای هر ویو خوردن این فیلم و دیدن اون تبلیغات وسط فیلم طرف از یوتوب پول می گیره با همین فیلمها 260هزار نفر عضو کانال داره
                          نمی دونم شنیدید یه بچه هست میاد جلو دوربین در مورد اسباب بازی نقد و بررسی می کنه (در همون دنیای کودکانه خودش)فکر کنم حدود 20میلیون دلار با همین کار ثروت پیدا کرده!!!!
                          بله میدونم... داستان بچه مورد نظر هم شنیدم... البته برای ما ایرانی ها این درآمد امکانپذیر نیست.....

محمد جان این دوربین اسپید دام بود..... یادتون هست.....
                          3 روز تخفیف زده بود واز 1200 به 800 کاهش داده بود...
                          حالا دباره تخفیف زده 700.... بد جوری دنبال فروشش هستند...
                          پ.ن: جالبیش اینه که هر جا میرم و دوربین های مدار بسته را در
                          خیابان نگاه میکنم... همه بی نام و نشان هستند... هیچ خانه و یا
                          مجتمع یا مغازه ای... دوربین برند نبسته... فکر کنم چون نصابها
                          میخواهند هم قیمت تمام شده رقابتی باشد و هم سود خوب کنند...
                          مثلا داهوا 8 کانال کامل 6000 در میاید... خوب نصاب برای رقابتی کردن
                          قیمت را روی 6000 تا 7000 میبندد... خوب باید دوربینی فیک را نصب کند که
                          حدود 2000 تا 3000 در آید و سود خوب کند... انصافا کاری هم سخت است...
                          اگر هم قیمت 12000 بدهد که رقابت را باخته... نظرتان چیست؟؟؟

دیدگاه

بله میدونم... داستان بچه مورد نظر هم شنیدم... البته برای ما ایرانی ها این درآمد امکانپذیر نیست.....

محمد جان این دوربین اسپید دام بود..... یادتون هست.....
                            3 روز تخفیف زده بود واز 1200 به 800 کاهش داده بود...
                            حالا دباره تخفیف زده 700.... بد جوری دنبال فروشش هستند...
                            پ.ن: جالبیش اینه که هر جا میرم و دوربین های مدار بسته را در
                            خیابان نگاه میکنم... همه بی نام و نشان هستند... هیچ خانه و یا
                            مجتمع یا مغازه ای... دوربین برند نبسته... فکر کنم چون نصابها
                            میخواهند هم قیمت تمام شده رقابتی باشد و هم سود خوب کنند...
                            مثلا داهوا 8 کانال کامل 6000 در میاید... خوب نصاب برای رقابتی کردن
                            قیمت را روی 6000 تا 7000 میبندد... خوب باید دوربینی فیک را نصب کند که
                            حدود 2000 تا 3000 در آید و سود خوب کند... انصافا کاری هم سخت است...
                            اگر هم قیمت 12000 بدهد که رقابت را باخته... نظرتان چیست؟؟؟
                            سینا جان تخفیف در ایران در اکثر مواقع خودتون بهتر از می دونید کلا الکی هست نمونه اش همون جمعه سیاه فروشگاه های ایران!!!!

دقیقا همین طوره که شما می فرمایید اکثر مردم عادی نه برند میشناسند نه مگا پیکسل و نه .........طرف میگه یه چیز ارزون برام نصب کن رو موبایل محل کارم را ببینم .حالا نصاب بیاد قیمت بالا بده کار را از دست میده .

البته چند روز پیش رفتم داروخانه تو مساحت خیلی کم در حد 30متر مربع 7تا دوربین دام داهوا نصب کرده بودند فکر کنم طرف صاحب داروخانه تو خونه میشینه جلو تلویزیون از راه دور همه چیز را کنترل میکرد
                            ولتر

دیدگاه

سینا جان تخفیف در ایران در اکثر مواقع خودتون بهتر از می دونید کلا الکی هست نمونه اش همون جمعه سیاه فروشگاه های ایران!!!!

دقیقا همین طوره که شما می فرمایید اکثر مردم عادی نه برند میشناسند نه مگا پیکسل و نه .........طرف میگه یه چیز ارزون برام نصب کن رو موبایل محل کارم را ببینم .حالا نصاب بیاد قیمت بالا بده کار را از دست میده .

البته چند روز پیش رفتم داروخانه تو مساحت خیلی کم در حد 30متر مربع 7تا دوربین دام داهوا نصب کرده بودند فکر کنم طرف صاحب داروخانه تو خونه میشینه جلو تلویزیون از راه دور همه چیز را کنترل میکرد
                              سلام و دورد مجدد به محمد خان عزیز و دوستان بی بخار فروم که کلا یک پست هم نزدند....
                              نه اقا پولش زیادی کرده.... ... بعد کلا اصفهانی های عزیز ما ... انسانهای خوش فکری هستند...
                              مثل بریتانیایی ها میمانند... در فامیل داماد اصفهانی زیاد داریم... همه خوش فکر .. کاری... خوش صحبت...
                              چیزی نمیخرند که بی کیفت باشه و پولشان رابه راحتی دور نمیریزند......

دیدگاه

سلام مجدد.....محمد عزیز بی زحمت یک سوال داشتم....
                                در لینک زیر یک دوربین تحت شبکه LAN وجود دارد با قیمتی حدود 260 تومان... آیا این سری از دوربینها...
                                با این که رم به آنها متصل نمیشود.... آیا میتوان این گروه از دوربینها را را بدون نیاز به NVR به پورت LAN
                                مودم متصل کرد و به صورت P2P با گوشی به صورت لایو (Live) به آنها متصل شد؟؟؟ کلا دوربینهای
                                سری IP این قابلیت را دارند؟؟؟؟ یا فقط گروهی از آنها که رم خور هستند میتوانند مستقل عمل کنند...

اگر به این صورت باشد مشکل دوربین برای مادر حل خواهد شد.....
                                https://www.digikala.com/product/dkp...a-ir#/tab-desc

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X