اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

سلام و عرض ادب .....
    محمد خان یک سوالی داشتم..... اگر به جای DVR از NVR چهار کاناله استفاده کنیم.... و از دوربینهای تحت
    شبکه مثلا 8 یا 5 مگا پیکسل دید در شب 80 متری استفاده کنیم..... برای شروع از یک دوربین و کم کم 4
    کانال را پر کنیم.... تفاوت قیمت تا چه اندازه میشود... آیا کیفیت تحت شبکه ها بالاتر نیست؟
    کمی میتوانید در مورد این سری دوربینها و NVR توضیح دهید؟؟؟ انگار رزولوشنهای بالا فقط
    به صورت تحت شبکه موجود است..... معایب تحت شبکه ها چیست؟؟؟ فاصله قیمتی زیاد است؟
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب .....
      محمد خان یک سوالی داشتم..... اگر به جای DVR از NVR چهار کاناله استفاده کنیم.... و از دوربینهای تحت
      شبکه مثلا 8 یا 5 مگا پیکسل دید در شب 80 متری استفاده کنیم..... برای شروع از یک دوربین و کم کم 4
      کانال را پر کنیم.... تفاوت قیمت تا چه اندازه میشود... آیا کیفیت تحت شبکه ها بالاتر نیست؟
      کمی میتوانید در مورد این سری دوربینها و NVR توضیح دهید؟؟؟ انگار رزولوشنهای بالا فقط
      به صورت تحت شبکه موجود است..... معایب تحت شبکه ها چیست؟؟؟ فاصله قیمتی زیاد است؟
      سلام
      ارادت
      در مورد کیفیت نمی دونم فرقی بین تحت شبکه با hdcviهست یا نه اما به نظرم بعیده تفاوت کیفیت داشته باشند
      تا 4kکه بشه 8مگا پیکسل hdcviهم هست حالا بالاتر از 4kرا نمی دونم به چه صورته البته بالاتر از 8 مگا کلا تعداد محدودی دوربین وجود داره با قیمت های خیلی بالا و مصارف خاص

فاصله قیمتی nvrو dvrخیلی ناچیزه حداقل در مورد 4کانال که من بررسی کردم هر دو تقریبا یک قیمته
      دستگاه ضبط تصویر داهوا NVR2104HS P 4KS2 ساخت شرکت داهوا می باشد.این دستگاه ضبط تصویر دارای 1 درگاه SATA برای اتصال هارد HDD تا حجم 6TB می باشد.

دستگاه داهوا XVR 5104 Hs 4KL X xvr- dahua دستگاه 8 کانال دستگاه داهوا XVR 5104 H 4KL X خروجی HDMI انتقال تصویر p2p - گارانتی دو ساله

اما قیمت های دوربین ipخیلی گرون تر از hdcviهست
      این دوربین در دسته دوربین های حرفه ای قرار دارد و برای مکان هایی که کیفیت بالایی از تصویر برداری میخواهند گزینه مناسبی است. قابلیت دیگر که  این دوربین ،برد 80 متری دید در شب مادون قرمز آن است که این دوربین داهوا را به گزینه ای مناسب و منطقی برای اماکن وسیع و بزرگ , سوله ها , فروشگاه های بزرگ , کارخانه ها , استادیوم های ورزشی , سالن های تولید , ایستگاه های مترو و قطار , ترمینال ها , فرودگاه ها و ... تبدیل کرده . در ادامه با ما همراه باشید تا با قابلیت های بیشتر این دوربین اشنا شوید...

دوربین شبکه داهوا HFW 4431 DP S - دوربین بالت 4 مگاپیکسلی دید در شب قدرتمند و کیفیت تصویر با دقت بالا 24 ماه گارانتی در Diyakala.com دیاکالا نمایندگی داهوا

حتی از دو برابر قیمت هم ipگرون تره!!!!!تازه مدل ipچهار مگا پیکسل هست hdcvi5 مگا پیکسل
      شما فرض کنید یک ورزشگاه دارید قراره تصویر 30تا دوربین بره به اتاق کنترل که فاصله اش تا خود ورزشگاه مثلا100متره در hdcviشما باید 30تا کابل ببرید تا اتاق کنترل و 30تا100متر هزینه سیم کشی و داکت و....بدهید.اما با دوربین ipشما 30تا دوربین را به یک سویچ شبکه وصل می کنید و یدونه کابل شبکه سرعت بالا تا اتاق کنترل می کشید و وصل می کنید به nvrیا حتی به صورت شبکه بی سیم انتقال دیتا می کنید(البته در این مورد میشه dvrنصب کنند و تصاویر را روی شبکه انتقال بدهند اما کنترل dvrبا موس و به صورت مستقیم خیلی بهتر از اینه که بخواهید روی شبکه کنترلش کنید)

یا مثلا همین مرکز کنترل پلیس نمیشه که دوربینها را یکی یکی تا مرکز کنترل سیم کشی کنند میاند از دوربین ipاستفاده می کنند و با شبکه بی سیم تصاویر را انتقال می دهند .
      اگر سویچ شبکه و دوربین ipقابلیت poeداشته باشه دیگه نیازی به منبع تغذیه جداگانه برای دوربین نیست و از پورت شبکه تغذیه میشوند
      و احتمالا کلی مزیت دیگه که من ازش بی اطلاع هستم .قطعا وقتی اینقدر دوربین های ipگرونه حتما مزایای خاص خودش هم داره.
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

خیلی ببخشید اشتباه شد برای تاپیک همسایه بود.
        جدیدترین ویرایش توسط A.I.E; ۱۲:۰۵ ۱۳۹۸/۱۱/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
          خیلی ببخشید اشتباه شد برای تاپیک همسایه بود.
          پس شما بودید زنگ خونه ما را می زدید فرار می کردید؟؟؟؟!!!
          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
            سلام
            ارادت
            در مورد کیفیت نمی دونم فرقی بین تحت شبکه با hdcviهست یا نه اما به نظرم بعیده تفاوت کیفیت داشته باشند
            تا 4kکه بشه 8مگا پیکسل hdcviهم هست حالا بالاتر از 4kرا نمی دونم به چه صورته البته بالاتر از 8 مگا کلا تعداد محدودی دوربین وجود داره با قیمت های خیلی بالا و مصارف خاص

فاصله قیمتی nvrو dvrخیلی ناچیزه حداقل در مورد 4کانال که من بررسی کردم هر دو تقریبا یک قیمته
            دستگاه ضبط تصویر داهوا NVR2104HS P 4KS2 ساخت شرکت داهوا می باشد.این دستگاه ضبط تصویر دارای 1 درگاه SATA برای اتصال هارد HDD تا حجم 6TB می باشد.

دستگاه داهوا XVR 5104 Hs 4KL X xvr- dahua دستگاه 8 کانال دستگاه داهوا XVR 5104 H 4KL X خروجی HDMI انتقال تصویر p2p - گارانتی دو ساله

اما قیمت های دوربین ipخیلی گرون تر از hdcviهست
            این دوربین در دسته دوربین های حرفه ای قرار دارد و برای مکان هایی که کیفیت بالایی از تصویر برداری میخواهند گزینه مناسبی است. قابلیت دیگر که  این دوربین ،برد 80 متری دید در شب مادون قرمز آن است که این دوربین داهوا را به گزینه ای مناسب و منطقی برای اماکن وسیع و بزرگ , سوله ها , فروشگاه های بزرگ , کارخانه ها , استادیوم های ورزشی , سالن های تولید , ایستگاه های مترو و قطار , ترمینال ها , فرودگاه ها و ... تبدیل کرده . در ادامه با ما همراه باشید تا با قابلیت های بیشتر این دوربین اشنا شوید...

دوربین شبکه داهوا HFW 4431 DP S - دوربین بالت 4 مگاپیکسلی دید در شب قدرتمند و کیفیت تصویر با دقت بالا 24 ماه گارانتی در Diyakala.com دیاکالا نمایندگی داهوا

حتی از دو برابر قیمت هم ipگرون تره!!!!!تازه مدل ipچهار مگا پیکسل هست hdcvi5 مگا پیکسل
            شما فرض کنید یک ورزشگاه دارید قراره تصویر 30تا دوربین بره به اتاق کنترل که فاصله اش تا خود ورزشگاه مثلا100متره در hdcviشما باید 30تا کابل ببرید تا اتاق کنترل و 30تا100متر هزینه سیم کشی و داکت و....بدهید.اما با دوربین ipشما 30تا دوربین را به یک سویچ شبکه وصل می کنید و یدونه کابل شبکه سرعت بالا تا اتاق کنترل می کشید و وصل می کنید به nvrیا حتی به صورت شبکه بی سیم انتقال دیتا می کنید(البته در این مورد میشه dvrنصب کنند و تصاویر را روی شبکه انتقال بدهند اما کنترل dvrبا موس و به صورت مستقیم خیلی بهتر از اینه که بخواهید روی شبکه کنترلش کنید)

یا مثلا همین مرکز کنترل پلیس نمیشه که دوربینها را یکی یکی تا مرکز کنترل سیم کشی کنند میاند از دوربین ipاستفاده می کنند و با شبکه بی سیم تصاویر را انتقال می دهند .
            اگر سویچ شبکه و دوربین ipقابلیت poeداشته باشه دیگه نیازی به منبع تغذیه جداگانه برای دوربین نیست و از پورت شبکه تغذیه میشوند
            و احتمالا کلی مزیت دیگه که من ازش بی اطلاع هستم .قطعا وقتی اینقدر دوربین های ipگرونه حتما مزایای خاص خودش هم داره.
            سلام و عرض ادب .... بینهایت ممنون و متشکر محمد خان.... باز هم کامل و دقیق آموزش دادید....
            آموزش نوشتاری بعضی ها را هر چه میخوانید هیچی نمیفهمید ولی برای افرادی مثل شما کاملا فرد
            شیر فهم شده ..... نمیدانم راز نوشتاری امثال شما چیست.که زود فهم است.....
            پ.ن: پس مشکل در اینجا فاصله قیمت بین دوربین IP با آانالوگ است... بیشتر برای نصب دوربینهای
            تعداد بالا مورد استفاده قرار میگیرد...... فکر کنم محمد خان دوربینهای آنالوگ دیگر در پایان کار
            خود باشند..... دوربینهای شبکه دیر یا زود جای آنها را خواهند گرفت... اما برای کانالهای کم هنوز
            آنالوگها به صرفه تر هستند و به همین دلیل تا امروز پا برجا مانده اند..... بله خیلی جالب است
            بر ق پاور دوربین از شبکه تامین شود.... البته سیمهای جدید کواکسیال ... کابل برق در کنار سیم
            قرار گرفته که نیاز به سیمکشی دباره برای برق نیست.... بهترین کار برای مناطق مرطوب استفاده از
            منبع سوئیچینگ صنعتی مرکزی 12 ولت است و برق 12 را به سیم کناری کواکسیال متصل نماییم...
            تا برق 220 ولت.... و کنار دوربین آداپتور بین راهی 12 دو آمپری قرار دهیم.... نظر شما چیست؟
            برق DVR و تمام دوربینها را با همان منبع صنعتی 12 ولت حدود 8 آمپر تامین کرد....؟؟؟؟
            قرار بود (به دلیل اعتراض دوستتون) دیگر از ویلا حرف نزینیم ولی انگار چاره ای نیست
            من هفته پیش رفتم (با اجازه شما...) شمال.... و بررسی های آخر را کردم... در کمال تعجب
            دیدم کنتر آب را دزدیدن و با دو تا شیر آب ساده.... خلاصه 300 تومان یک کنتر مجبور شدم
            بخرم (از اداره آب نصب کردند و حدود 300 فیش پرداخت کردم...) فقط این را نوشتم تا دستتان
            بیاد که در چه تگزاسی پدر ما ویلا دارد.... خوب چالشی دیگر سر راه من قرار گرفت.... خود
            دوربین را ندزدند!.... شما پیشنهای برای قفل و زنجیر کردن خود دوربین ندارید....؟؟؟
            به نظر شما به چه صورت دوربین را استتار کنیم...؟؟؟؟ با تشکر
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و عرض ادب .... بینهایت ممنون و متشکر محمد خان.... باز هم کامل و دقیق آموزش دادید....
              آموزش نوشتاری بعضی ها را هر چه میخوانید هیچی نمیفهمید ولی برای افرادی مثل شما کاملا فرد
              شیر فهم شده ..... نمیدانم راز نوشتاری امثال شما چیست.که زود فهم است.....
              پ.ن: پس مشکل در اینجا فاصله قیمت بین دوربین IP با آانالوگ است... بیشتر برای نصب دوربینهای
              تعداد بالا مورد استفاده قرار میگیرد...... فکر کنم محمد خان دوربینهای آنالوگ دیگر در پایان کار
              خود باشند..... دوربینهای شبکه دیر یا زود جای آنها را خواهند گرفت... اما برای کانالهای کم هنوز
              آنالوگها به صرفه تر هستند و به همین دلیل تا امروز پا برجا مانده اند..... بله خیلی جالب است
              بر ق پاور دوربین از شبکه تامین شود.... البته سیمهای جدید کواکسیال ... کابل برق در کنار سیم
              قرار گرفته که نیاز به سیمکشی دباره برای برق نیست.... بهترین کار برای مناطق مرطوب استفاده از
              منبع سوئیچینگ صنعتی مرکزی 12 ولت است و برق 12 را به سیم کناری کواکسیال متصل نماییم...
              تا برق 220 ولت.... و کنار دوربین آداپتور بین راهی 12 دو آمپری قرار دهیم.... نظر شما چیست؟
              برق DVR و تمام دوربینها را با همان منبع صنعتی 12 ولت حدود 8 آمپر تامین کرد....؟؟؟؟
              قرار بود (به دلیل اعتراض دوستتون) دیگر از ویلا حرف نزینیم ولی انگار چاره ای نیست
              من هفته پیش رفتم (با اجازه شما...) شمال.... و بررسی های آخر را کردم... در کمال تعجب
              دیدم کنتر آب را دزدیدن و با دو تا شیر آب ساده.... خلاصه 300 تومان یک کنتر مجبور شدم
              بخرم (از اداره آب نصب کردند و حدود 300 فیش پرداخت کردم...) فقط این را نوشتم تا دستتان
              بیاد که در چه تگزاسی پدر ما ویلا دارد.... خوب چالشی دیگر سر راه من قرار گرفت.... خود
              دوربین را ندزدند!.... شما پیشنهای برای قفل و زنجیر کردن خود دوربین ندارید....؟؟؟
              به نظر شما به چه صورت دوربین را استتار کنیم...؟؟؟؟ با تشکر
              سلام
              شما لطف دارید ممنون

شما چون مسیر سیم کشی کوتاهی دارید پس همان استفاده از سیمهای ترکیبی (کنار سیم برق دار)و منبع سویچینگ صنعتی راه خوبی هست .البته تا اونجا که یادمه خود dvrدر بسته بندیش آداپتور مجزا داره پس نیازی نیست منبع را زیاد آمپر بالا بخرید و در عوض خرید منبع آمپر بالا می تونید برند خوب مثل مین ول بخرید.

وقتی برای هر دوربین یک آداپتور نصب می کنند که برق 220تا نزدیک دوربین اومده باشه مثلا شما اگر دم در ویلا ،در کوچه قرار بود دوربین نصب کنید احتمالا برق برای چراغ درب ورودی داشتید پس دیگه کار درستی نبود که برق 12را چند ده متر انتقال بدهید.و طبیعتا از سویچینگ 2آمپری برای دوربین استفاده می کردید.

من فکر کنم حداقل تا 10سال آینده دوربین های روی بستر کواکسیال توسط برندهای مطرح تولید شوند(برند فیک هم حداقل تا 15سال دیگه تولید می کنند همان طور که دوربین آنالوگ cvbsهنوز تولید میشه) .چون وقتی میشه 8مگاپیکسل تصویر را روی این سیمها انتقال داد و با قیمت ارزان پس نشان میده هنوز تکنولوژی به روزی هست .البته هر روز داره استانداردها عوض میشه .اما سیم کواکسیال سر جای خودش هست.

اون دوست من مشکلی با ویلا نداشت حرفش این بود که چرا بقیه در بحث شرکت نمی کنند و مثل چت روم مکالمه فقط بین من و شما است .(البته بهش گفتم راست میگی خودت بیا انجمن تو بحث شرکت کن )کلا مختصر و مفید هرچی گفته برا خودش گفته به قول خودتون .من و شما را عشقهبقیه را بی خیال کسی دوست داره بیاد تو بحث شرکت کنه کسی هم دوست نداره سکوت اختیار کنه

بشر دزد ،ما هر کاری بکنیم بازم اون کار خودشو می کنه.ما یه باغ کوچیک داشتیم کلا دو متر مربع ساخت داشت اونم گلاب به روتون توالت بود یه روز اومدیم دیدیم جناب دزد در آهنی زنگ زده توالت را از تو آجر ها کلا بیرون کشیده و دزدیده (میله لولا را جوش داده بودیم که از لولا بازش نکننداما طرف اومده بود کلا از جا کنده بود) خلاصه ما هم یدونه پرده وصل کردیم
              اما در اون ارتفاعی که شما در عکس به من نشان دادید خیلی بعیده دزد بیاد .
              یدونه از این فتوسلها که تو شب چراغها را روشن می کنه هم نصب کنید بد نیست البته دیگه دزدها می دونند داستان چیه اما به عنوان مترسک گاهی اوقات جواب میده.

یکی دوتا کاور صندوقی دوربین هم در نقاط تو چشم و مشخص نصب کنید خوبه. به عنوان مترسک ممکنه دزدها را دور کنه (قبلا عرض کردم یک نفر فروشنده به اون دوست من سه سال پیش گفته بود فروشش از خود دوربین بیشتره میخرند به عنوان مترسک)

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

الان دیدم کاور صندوقی خوب خودش 200هزار تومنه .پس بی خیال .دزدهای منطقه شما باشند همین کاور صندوقی هم می دزدند
              قبل سرچ کردن فکر می کردم نهایت 50هزار تومن قیمت داره
              جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۰:۵۱ ۱۳۹۸/۱۱/۲۴.
              ولتر

دیدگاه

سلام مجدد محمد خان.... و ممنون برای پاسخ کامل... مثل همیشه...
                پس من در مورد دوستتون اشتباه برداشت کردم... پوزش میخوام...
                نه آقا اینها وروجک هستند و از دیوار راست هم بالا میروند....
                فکر کردم که دوربین را زیر چوب لمبه نصب کنم و فقط یک مربع برای خروجی دهانه دوربین قرار دهم... این کار شدنی است
                و یا در کیفیت تصویر مشکل ساز خواهد شد و دید در شب را هم خراب میکند.... خلاصه دوربین زیر چوب لمبه و سوراخی روی
                لبه های شیروانی برای خارج کردن سر دوربین به اندازه یک سانتیمتر....... البته در چرخش و تنظیم کردن دوربین به مشکل خواهم خورد
                پ.ن: امروز برای کاری رفتم جمهوری و دیدم به ویترین دوربین فروشی ها هم افتاد.... کیفیت بدنه داهوا و هایک میژن و حتی لنز...
                قابل مقایسه با برند های بی نام نشان نیست... به نظر من داهوا از هایک ویژن هم کیفیت بهتری داشت.... بدنه فلزی یا پلاستیکی این
                دو برند قابل مقایسه با برند های فیک نیستند..... حتی محل متصل شدن دو تکه به هم و واشرهای آب بندی..... اینها کجا و آنها کجا...

دیدگاه

سلام مجدد محمد خان.... و ممنون برای پاسخ کامل... مثل همیشه...
                  پس من در مورد دوستتون اشتباه برداشت کردم... پوزش میخوام...
                  نه آقا اینها وروجک هستند و از دیوار راست هم بالا میروند....
                  فکر کردم که دوربین را زیر چوب لمبه نصب کنم و فقط یک مربع برای خروجی دهانه دوربین قرار دهم... این کار شدنی است
                  و یا در کیفیت تصویر مشکل ساز خواهد شد و دید در شب را هم خراب میکند.... خلاصه دوربین زیر چوب لمبه و سوراخی روی
                  لبه های شیروانی برای خارج کردن سر دوربین به اندازه یک سانتیمتر....... البته در چرخش و تنظیم کردن دوربین به مشکل خواهم خورد
                  پ.ن: امروز برای کاری رفتم جمهوری و دیدم به ویترین دوربین فروشی ها هم افتاد.... کیفیت بدنه داهوا و هایک میژن و حتی لنز...
                  قابل مقایسه با برند های بی نام نشان نیست... به نظر من داهوا از هایک ویژن هم کیفیت بهتری داشت.... بدنه فلزی یا پلاستیکی این
                  دو برند قابل مقایسه با برند های فیک نیستند..... حتی محل متصل شدن دو تکه به هم و واشرهای آب بندی..... اینها کجا و آنها کجا...
                  ارادت.کلا شما این دوست منو جدی نگیرید یه حرفی زد .اشتباه از من بود که بازگو کردم .باید از اون گوشم خارج می کردم.
                  اگر جلوی دوربین مانعی نباشه من بعید می دونم در تصویر مشکلی داشته باشیم همین کاور صندوقی ها تقریبا تمام دوربین به غیر از جلو را می پوشاند .اما خود مشکل همان هست که عنوان کردید برای تنظیم زاویه به مشکل می خورید .

بالاخره این تفاوت قیمتها بی دلیل نیست .راستشو بخواهید منم از داهوا بیشتر از هایک ویژن خوشم میاد احسام میگه داهوا حرفه ای تر هست .حتی با سایت داهوا خیلی راحتر از هایک ویژن هستم .
                  ولتر

دیدگاه

ارادت.کلا شما این دوست منو جدی نگیرید یه حرفی زد .اشتباه از من بود که بازگو کردم .باید از اون گوشم خارج می کردم.
                    اگر جلوی دوربین مانعی نباشه من بعید می دونم در تصویر مشکلی داشته باشیم همین کاور صندوقی ها تقریبا تمام دوربین به غیر از جلو را می پوشاند .اما خود مشکل همان هست که عنوان کردید برای تنظیم زاویه به مشکل می خورید .
                    سلام مجدد....
                    نه محمد جان ... نظر دوستان خیلی هم مهم است ... دوستان دیگر هم ممنون میشم
                    در بحث وارد بشوند و از نظرات دوستان و دوست عزیز شما استفاده کنیم....
                    بله مشکل چرخش دوربین خیلی مهم است.....

بالاخره این تفاوت قیمتها بی دلیل نیست .راستشو بخواهید منم از داهوا بیشتر از هایک ویژن
                    خوشم میاد احسام میگه داهوا حرفه ای تر هست .حتی با سایت داهوا خیلی راحتر از هایک ویژن هستم .
                    بله دقیقا من هم. هم نظر شما هستم.....
                    داهوا چیزی دیگر است.....
                    پ.ن: محمد خان یک سوال.....
                    چرا هارد وسترن بنفش رنگ؟؟؟؟؟....
                    این هارد چه مشخصاتی دارد که بقیه
                    برندها و مدلهای همین وسترن ندارد.....

دیدگاه

سلام.
                      WD Blue HDDs are mainly used for general purpose storage, they are great all-rounders, and an average user can’t go wrong with Blue.
                      WD Green is basically same as Blue, but it lacks a bit of performance. However, it is the most eco-friendly HDD, and it’s quite cheap.
                      WD Blacks are for pure performance including gaming, media, and content creation. Also one of the most expensive HDDs.
                      WD Red is a NAS drive. It’s optimized for NAS systems.
                      WD Purple is for surveillance. Advised for 24/7 operation.
                      WD Gold, probably the most premium of all. Made for a multitude of Datacenter-specific applications.
                      همانطور که بالا مشاهده میکنی سینا جان هارد های وسترن دیجیتال با رنگ آبی برای کاربری عمومی،هارد های با رنگ سبز با کاربری عمومی ولی نسبتا با عملکرد بهتر،هارد های رنگ سیاه دارای عملکرد بالا،هارد های قرمز با کاربرد ذخیره سازی در بستر اینترنت(NAS)،هارد های بارنگ بنفش برای ذخیره سازی 24 ساعته هستند که برای دوربین های مدار بسته کاربرد دارند ،هارد های با رنگ طلایی هم که عمر طولانی دارند و برای دیتا سنتر ها و اطاق های سرور طراحی شده اند.
                      جدیدترین ویرایش توسط A.I.E; ۲۲:۳۳ ۱۳۹۸/۱۱/۲۴.

دیدگاه

سلام.
                        WD Blue HDDs are mainly used for general purpose storage, they are great all-rounders, and an average user can’t go wrong with Blue.
                        WD Green is basically same as Blue, but it lacks a bit of performance. However, it is the most eco-friendly HDD, and it’s quite cheap.
                        WD Blacks are for pure performance including gaming, media, and content creation. Also one of the most expensive HDDs.
                        WD Gold, probably the most premium of all. Made for a multitude of Datacenter-specific applications.
                        همانطور که بالا مشاهده میکنی سینا جان هارد های وسترن دیجیتال با رنگ آبی برای کاربری عمومی،هارد های با رنگ سبز با کاربری عمومی ولی نسبتا با عملکرد بهتر،هارد های رنگ سیاه دارای عملکرد بالا،هارد های قرمز با کاربرد ذخیره سازی در بستر اینترنت(NAS)،هارد های بارنگ بنفش برای ذخیره سازی 24 ساعته هستند که برای دوربین های مدار بسته کاربرد دارند ،هارد های با رنگ طلایی هم که عمر طولانی دارند و برای دیتا سنتر ها و اطاق های سرور طراحی شده اند.
                        بینهایت ممنون دوست عزیز... پس ماجرا این است.........
                        هر رنگی برای کاری مشخص و حرفه ای طراحی شده است......
                        این برند وسترن تولید کدام کشور است؟؟؟کمپانی معروفیست؟
                        و آیا برندهای دیگر هم , رنگهای مختلف داشته و برای کارهای
                        اختصاصی طراحی دارند و یا فقط وسترن به این صورت است......؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ارادت.
                        پ.ن: محمد جان هر چه فکر کردم دلیل این که چرا در فکر مدل IP دوربینها افتادم ..... دیشب به یادم نیامد....
                        امروز یک دفعه یادم آمد که چرا آنالوگ از فکرم خارج شد..... به دلیل حرفهایی که چند وقت پیش زده بودید و
                        گفته بودید که در رژولوشنهای بالا آنالوگ تعداد فریم در ثانیه آن به زیر 7 عدد خواهد رسید.... خوب میدانید
                        که زیر 16 فریم در ثانیه دیگر اسلوموشن خواهد شد... این یک مشکل بزرگ است.... امروزه زیر 30 فریم معنی
                        ندارد ... حال همان 25 تا 20 هم قابل قبول است.... محمد جان .. در بستر سیم کواکسیال و سیستم آنالوگ HD...
                        تا چه رزولوشنی DVR ها میتوانند فیلمی طبیعی و با فریم بالا ارائه کنند....حتی مدل 700 تومانی....
                        پ.ن: پس ویلای شما هم , این مشکل را دارد.... زمین در کجا هست محمد جان ...؟ شمال یا مناطق ویلایی نزدیک اصفهان

دیدگاه

سلام.
                          با تشکر از شما دوست عزیز...
                          به صورت عکس در آوردم که
                          برای دوستان راحت تر قابل
                          استفاده باشد....

دیدگاه

پ.ن: محمد جان هر چه فکر کردم دلیل این که چرا در فکر مدل IP دوربینها افتادم ..... دیشب به یادم نیامد....
                            امروز یک دفعه یادم آمد که چرا آنالوگ از فکرم خارج شد..... به دلیل حرفهایی که چند وقت پیش زده بودید و
                            گفته بودید که در رژولوشنهای بالا آنالوگ تعداد فریم در ثانیه آن به زیر 7 عدد خواهد رسید.... خوب میدانید
                            که زیر 16 فریم در ثانیه دیگر اسلوموشن خواهد شد... این یک مشکل بزرگ است.... امروزه زیر 30 فریم معنی
                            ندارد ... حال همان 25 تا 20 هم قابل قبول است.... محمد جان .. در بستر سیم کواکسیال و سیستم آنالوگ HD...
                            تا چه رزولوشنی DVR ها میتوانند فیلمی طبیعی و با فریم بالا ارائه کنند....حتی مدل 700 تومانی....
                            پ.ن: پس ویلای شما هم , این مشکل را دارد.... زمین در کجا هست محمد جان ...؟ شمال یا مناطق ویلایی نزدیک اصفهان
                            اینکه تا چه رزولوشنی dvrمی تواند نشان دهد و ضبط کند باید در مشخصات recording دید
                            اون dvrمدل 4kکه در ایران موجوده فول اچ دی یا همان 1080pرا با فریم 25ضبط می کند اما در 4k میشود 7فریم
                            دوربین داهوا با رزولوشن 4kو فریم 15 هست پس احتمالا dvrبا این قابلیت هم وجود داره اما چه مدلی هست را باید سرچ کرد .

دوربینهای hdcviداهوا 8 مگاپیکسل یا همان 4k

nvrها هم محدودیتهای خودشون را دارند و همه اونها نمی تونند با رزولوشن 4kو فریم 25ضبط کنند چون محدودیت پهنای باند دارند .اما در مجموع حرف شما درسته کسی اگر دنبال رزولوشنهای بالا هست باید سویچ کنه روی ipها و nvr

ویلا که چه عرض کنم یه چهار دیواری بود با یدونه توالت که اونم بدون درب شدچندتا درخت هم بود که در بحران آب چندسال پیش اکثرشون خشک شد .هیچ امکاناتی هم نداشت نه آب نه گاز نه برق(نزدیک شهر نجف آباد اصفهان بود)
                            ولتر

دیدگاه

یک سوال دیگر.... آیا رنگ کارتهای مموری SD برند وستر همانند هارد های آن میباشد....
                              مثلا همین کارت مموری بنفش هم برای ذخیره 24 ساعتی اطلاعات است؟؟؟

دیدگاه

یک سوال دیگر.... آیا رنگ کارتهای مموری SD برند وستر همانند هارد های آن میباشد....
                                مثلا همین کارت مموری بنفش هم برای ذخیره 24 ساعتی اطلاعات است؟؟؟

سلام.
                                رنگ بندی ندارند ولی رنگ بنفش آن برای دوربین ها طراحی شده چون ظرفیت بالایی دارند ک در کل دارای کیفیت بهتر و طبعا قیمت بالا تر هستند(همین بنفش ۲۵۶ حدودا ۶۰ دلار قیمت خورده در آمازون).احتمالا در دوربین های ip هم کاربرد داشته باشند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X