اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

نوشته اصلی توسط Eiman146 نمایش پست ها
    infinity هست.
    این برندی که شما قرار دادید یک برند ایرانی است؟
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Eiman146 نمایش پست ها
      سلا م
      تجربه که در این کار حرف اول را میزند من در خدمت هستم برای کنک و مشاوره ، سایت هم چک کردمدیدم اوکی. هست

اولین نکته... برای یک راه روی کنار خانه به عرض یک متر و طول حدود 10 تا 15 متر شما چه نوع دوربین و با چه لنز و زاویه دیدی
      پیشنهاد میکنید ؟؟؟
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
        سلام و عرض ادب خدمت محمد عزیز.... محمد خان نظرتون در مورد
        دوربینهای وای فای شیائومی چیست؟ یک نگاهی به آنها میاندازید؟؟؟

https://www.mipersia.com/%D9%86%D9%8...3%d8%ae%d9%87/

سلام
        ارادت
        من قرار باشه سری کم بخرم قطعا به جاش شیایومی می خرم چون برند خوبی و شناخته شده ای هست احتمال خیلی زیاد در زمینه سرور و اپ هم بهتر از سری کم باشه برای اینکه سالها تجربه کار در زمینه موبایل داره
        فقط من مدل دو آنتن را ازش لینک پیدا نکردم احتمال زیاد نسخه گلوبال نیست و فقط برای چین ساخته شده
        در مورد اون تک آنتن هم نظرات و پرسش پاسخ دیجی کالا را بخوانید
        یک نفر نوشته در روز خیلی کیفیت خوبی داره اما شب نهایت روی 10متر باید روش حساب باز کرد

اینکه دوربین فول اچ دی هم هست خیلی عالیه.
        فقط من در سایتهای ایرانی دیدم مموری 32گیگ نهایت ساپورت می کنه که یه مقدار کم هست اما تقریبا کافیه
        فقط برام یه سوال پیش اومده سیم این دوربین چرا اینقدر ضایع طراحی شده هیچ جوری نمیشه به صورت ایمن بردش زیر داکت یا فلکسی .البته از یک دوربین غیر حرفه ای 40دلاری دیگه خیلی هم نمیشه انتظار بالایی داشت.
        با دلار 25هزار تومن هم حساب کنیم قیمت این دوربین نهایت یک میلیون تومن میشه حالا اینها چه طوری حساب می کنند 1500می فروشند من نمی دونم؟؟؟!!!
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
          سلام
          ارادت
          من قرار باشه سری کم بخرم قطعا به جاش شیایومی می خرم چون برند خوبی و شناخته شده ای هست احتمال خیلی زیاد در زمینه سرور و اپ هم بهتر از سری کم باشه برای اینکه سالها تجربه کار در زمینه موبایل داره
          فقط من مدل دو آنتن را ازش لینک پیدا نکردم احتمال زیاد نسخه گلوبال نیست و فقط برای چین ساخته شده
          در مورد اون تک آنتن هم نظرات و پرسش پاسخ دیجی کالا را بخوانید
          یک نفر نوشته در روز خیلی کیفیت خوبی داره اما شب نهایت روی 10متر باید روش حساب باز کرد

اینکه دوربین فول اچ دی هم هست خیلی عالیه.
          فقط من در سایتهای ایرانی دیدم مموری 32گیگ نهایت ساپورت می کنه که یه مقدار کم هست اما تقریبا کافیه
          فقط برام یه سوال پیش اومده سیم این دوربین چرا اینقدر ضایع طراحی شده هیچ جوری نمیشه به صورت ایمن بردش زیر داکت یا فلکسی .البته از یک دوربین غیر حرفه ای 40دلاری دیگه خیلی هم نمیشه انتظار بالایی داشت.
          با دلار 25هزار تومن هم حساب کنیم قیمت این دوربین نهایت یک میلیون تومن میشه حالا اینها چه طوری حساب می کنند 1500می فروشند من نمی دونم؟؟؟!!!
          سلام و تشکر فراوان از محمد خان گل ..... محمد جان سیم را باید برد داخل جعبه تقسیم 20 در 20 ضد
          آب سفید همراه آداپتور 12 ولت.. همه جا به این صورت نصب میکنند و فقط یک سیم کوتاه تا جعبه
          تقسیم میماند... اما خوب سیم در قسمت متحرک دوربین است و با تغییر سر دوربین سیم هم جابجا
          میشود که خود مشکل ساز است.... بیشتر شبیه توربین بادی هست تا دوربین
          بله دقیقا به خانه هوشمند شیاومی متصل شده و ست دزدگیر و پریز و دماسنج... هوشمند هم با
          اپ آن متصل میشود..... دیجی کالا انگار گران میدهد... حدود 600 فکر کنم قیمت داشته باشد...

دیدگاه

سلام و تشکر فراوان از محمد خان گل ..... محمد جان سیم را باید برد داخل جعبه تقسیم 20 در 20 ضد
            آب سفید همراه آداپتور 12 ولت.. همه جا به این صورت نصب میکنند و فقط یک سیم کوتاه تا جعبه
            تقسیم میماند... اما خوب سیم در قسمت متحرک دوربین است و با تغییر سر دوربین سیم هم جابجا
            میشود که خود مشکل ساز است.... بیشتر شبیه توربین بادی هست تا دوربین
            بله دقیقا به خانه هوشمند شیاومی متصل شده و ست دزدگیر و پریز و دماسنج... هوشمند هم با
            اپ آن متصل میشود..... دیجی کالا انگار گران میدهد... حدود 600 فکر کنم قیمت داشته باشد...
            سلام

خوب مشکل سر همینه که سیم را چرا گذاشتند زیر دوربین!!!

شما دوربین داهوا را ببینید سیم از پشت دوربین خارج میشه یعنی شما سیم کشی تو کار داشته باشید اصلا هیچ سیمی در بیرون کار مشخص نیست و قابل بریدن هم نیست(البته کسی بخواهد خراب کاری کنه کل دوربین را میکنه
            جعبه تقسیم فقط برای وقتی استفاده میشه که شما بخواهید آداپتور برق را کنار دوربین نصب کنید اگر سیم کشی 12ولت داشته باشید هیچ نیازی به جعبه تقسیم نیست .
            این دوربین شیایومی هم 5ولته و خودش یدونه کلگی شارژ موبایل داره و وصل میشه به سیمش که سرش پورت usbداره
            فکر نکنم سینا جان 600تومن جایی پیدا بشه دیجی گرون میده اما با هزینه گمرک و واردات دلار را حداقل باید 20تومن در نظر گرفت که 20*40حداقل 800تومن قیمت می خوره که من بعید می دونم زیر یک میلیون پیدا بشه.
            ولتر

دیدگاه

سلام

خوب مشکل سر همینه که سیم را چرا گذاشتند زیر دوربین!!!

شما دوربین داهوا را ببینید سیم از پشت دوربین خارج میشه یعنی شما سیم کشی تو کار داشته باشید اصلا هیچ سیمی در بیرون کار مشخص نیست و قابل بریدن هم نیست(البته کسی بخواهد خراب کاری کنه کل دوربین را میکنه
              جعبه تقسیم فقط برای وقتی استفاده میشه که شما بخواهید آداپتور برق را کنار دوربین نصب کنید اگر سیم کشی 12ولت داشته باشید هیچ نیازی به جعبه تقسیم نیست .
              این دوربین شیایومی هم 5ولته و خودش یدونه کلگی شارژ موبایل داره و وصل میشه به سیمش که سرش پورت usbداره
              فکر نکنم سینا جان 600تومن جایی پیدا بشه دیجی گرون میده اما با هزینه گمرک و واردات دلار را حداقل باید 20تومن در نظر گرفت که 20*40حداقل 800تومن قیمت می خوره که من بعید می دونم زیر یک میلیون پیدا بشه.
              سلام و عرض ادب محمد خان....
              بله حتی مدلهای بی نام و نشان... مدلهای بولت فضای خارج ... سیمش را از پشت خارج کردند... خوب شد گفتید.. من دقت نکرده بودم.. این یک مشکل بزرگ است...
              برق DC ولتاژ پایین مثل 12 و 5 .... را محمد جان پیشنهاد نمیکنند در مسیرهای طولانی سیمکشی کنید و یا از منابع صنعتی مرکزی برای چند دوربین استفاده کنید...
              این پیشنهاد بیشتر نصابهای دوربین است.... البته به نظر من هم در شمال کشور بهتر است که ولتاژ 12 ولت را به فضای خارج از خانه ببریم..... این نکته خوبی بود .. ممنون
              در مورد قیمت شیائومی حق با شماست.... زیر 1300 در فروشگاه ها موجود نیست... مدلهای 600 تومانی گردانهای داخلی هستند....
              این لینک را دیدم و با خودم گفتم که کاش این مدل و مدلهای دیگر داهوا هم دوربین های مستقل IP داشت که کارت حافظه میخورد

دیدگاه

سلام و عرض ادب محمد خان....
                بله حتی مدلهای بی نام و نشان... مدلهای بولت فضای خارج ... سیمش را از پشت خارج کردند... خوب شد گفتید.. من دقت نکرده بودم.. این یک مشکل بزرگ است...
                برق DC ولتاژ پایین مثل 12 و 5 .... را محمد جان پیشنهاد نمیکنند در مسیرهای طولانی سیمکشی کنید و یا از منابع صنعتی مرکزی برای چند دوربین استفاده کنید...
                این پیشنهاد بیشتر نصابهای دوربین است.... البته به نظر من هم در شمال کشور بهتر است که ولتاژ 12 ولت را به فضای خارج از خانه ببریم..... این نکته خوبی بود .. ممنون
                در مورد قیمت شیائومی حق با شماست.... زیر 1300 در فروشگاه ها موجود نیست... مدلهای 600 تومانی گردانهای داخلی هستند....
                این لینک را دیدم و با خودم گفتم که کاش این مدل و مدلهای دیگر داهوا هم دوربین های مستقل IP داشت که کارت حافظه میخورد

https://www.digikala.com/product/dkp...8%A7-hfw1400dp
                سلام ارادت
                خدمتتون عرض کردم کسی بره تا بالا سیم دوربین را قطع کنه کلا دوربین را از جا میکنهاما این کار شیایومی غیر حرفه ای بوده
                بله در مسیر طولانی 12ولت افت ولتاژ داریم بهتره استفاده نشه از طرفی منبع های صنعتی معمولی کیفیت خیلی پایینی داره و اکثرا هم کسی پول برند مین ول نمیده برای همین احتمال سوختن دوربین با توجه به کیفیت پایین منبع ها هست.
                داهوا دقیقا دوربین wifi مشابه همین شیایومی داره تو صفحات قبلی لینک و مشخصاتش را خاطرم هست گذاشتیم .اما اون زمان فروشنده آنلاینی براش پیدا نکردیم که موجود داشته باشه شاید در بازار پیدا بشه یا الان در فروشگاه های آنلاین موجود شده باشه خلاصه فرصت داشته باشید می تونید یه سرچی بزنید

گاهی اوقات از یک مسیری رد میشم که باغ هست رو دیوار یکی از باغ ها دوربین مدار بسته بود امروز دیدم کلا دوربین را کندند بردندخلاصه شما هم طبق نظر خودتون همان بالاترین جا دوربین را نصب کنید که دوربین را نبرند!!!!
                جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۲:۳۰ ۱۳۹۹/۰۳/۱۹.
                ولتر

دیدگاه

سلام ارادت
                  خدمتتون عرض کردم کسی بره تا بالا سیم دوربین را قطع کنه کلا دوربین را از جا میکنهاما این کار شیایومی غیر حرفه ای بوده
                  بله در مسیر طولانی 12ولت افت ولتاژ داریم بهتره استفاده نشه از طرفی منبع های صنعتی معمولی کیفیت خیلی پایینی داره و اکثرا هم کسی پول برند مین ول نمیده برای همین احتمال سوختن دوربین با توجه به کیفیت پایین منبع ها هست.
                  داهوا دقیقا دوربین wifi مشابه همین شیایومی داره تو صفحات قبلی لینک و مشخصاتش را خاطرم هست گذاشتیم .اما اون زمان فروشنده آنلاینی براش پیدا نکردیم که موجود داشته باشه شاید در بازار پیدا بشه یا الان در فروشگاه های آنلاین موجود شده باشه خلاصه فرصت داشته باشید می تونید یه سرچی بزنید
                  گاهی اوقات از یک مسیری رد میشم که باغ هست رو دیوار یکی از باغ ها دوربین مدار بسته بود امروز دیدم کلا دوربین را کندند بردندخلاصه شما هم طبق نظر خودتون همان بالاترین جا دوربین را نصب کنید که دوربین را نبرند!!!!
                  سلام و عرض ادب خدمت محمد خان و دوستان گرامی....
                  محمد خان بله دستشان به دوربین برسد خود دوربین را میکنند ..... نه من بیرون بودن سیم
                  را برای قطع کردن دوربین به وسیله دزد عرض نکردم.... کلا سیم نباید در قسمت متحرک دوربین باشد....
                  بله یادم هست عکسهای هم دوربین پاناروما و هم کارت حافظه دار داهوا و هایک ویژن را قرار داده بودید
                  نه من عرض کردم که کاش بود (در مارکت ایران) و میخریدیم... خیر در بازار موجود نیست... حتی دیروز
                  در لیست کارتهای مغازه چشمم به کارت نمایندگی هایک ویژن در امجد افتاد و با آن تماس گرفتم چند
                  دقیقه ای صحبت کردیم و گفت فقط یک مدل کوچک داریم... پرسیدم برای چی مدلهای اسلات کارت
                  حافظه دار را وارد نمیکنید..... گفت چون ما وارد کننده سیستمهای امنیتی هستیم و پکیج های دوربین
                  در شاخه کاری ماست .... و مدلهای رم خور در رشته دیگری قراردارد... فقط مدل اتاق کودک هایک ویژن را داریم
                  که دیگر ادامه ندادم و تشکر کردم و تلفن را قطع کردم...... یادم است داهوا هم فقط نمونه اتاق کودش موجود بود
                  دلیلش را نمیدانم ولی در ایران نمایندگی برندها ترجیه میدهند که فقط پکهای سنتی را وارد کنند و فقط مدلهای بی نام
                  نشان چینی مدلهای مستقلش وارد میشوند.... البته که طرح های اولیه مدلهای WiFi کارت حافظه دار اول به وسیله برندهای
                  نامدار و طراحان آنها ساخته شده و مدلهای چینی بی نام نشان از آنها کپی کرده اند و یا کارگاه هایشان برای شرکتهای بزرگ
                  تولید میکردند و سفارش میزدند و بعد مدلهای قدیمی را با مواد کیفیت بد تر و بی نام نشان وارد بازار میکنند....

تنها برندی که در ایران تونستم پیدا کنم که یک برند نو پا است ... همان Sricam بود و
                  البته YI یا همان شیاومی سابق هم است که تنوع آنچنانی هم این دو برند ندارند

پ.ن: در مورد باغ هم حق باشماست.... چه مدل اسلات کارت حافظه دار و چه
                  مدل DVR دار ... همه در خطر ربوده شدن خود دوربین وجود خواهد داشت.....
                  هر چه بالاتر رود بهتر است و امنیت دوربین بیشتر حفظ میشود ولی.......
                  خوب یک مشکل وجود دارد .... اگر بالا نصب شود دیگر یک دوربین نظارتی خواهد بود
                  تا یک دوربین امنیتی.... دوربینهای امنیتی را دقت کرده باشید از ارتفاع 3 متر بالاتر
                  نصب نمیکنند... اما دوربینهای نظارتی در ارتفاع بالا نصب میشود.... چون دوربین امنیتی
                  باید صورت افراد را دقیق و با کیفیت نشان دهد و دوربینهای نظارتی مثلا در یک خط تولید
                  است و شما فرد را میشناسید و فقط میخواهد بر روی کارکرد فرد نظارت داشته باشید

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۱:۱۰ ۱۳۹۹/۰۳/۲۱.

دیدگاه

حتی دیروز
                    در لیست کارتهای مغازه چشمم به کارت نمایندگی هایک ویژن در امجد افتاد و با آن تماس گرفتم چند
                    دقیقه ای صحبت کردیم و گفت فقط یک مدل کوچک داریم... پرسیدم برای چی مدلهای اسلات کارت
                    حافظه دار را وارد نمیکنید..... گفت چون ما وارد کننده سیستمهای امنیتی هستیم و پکیج های دوربین
                    در شاخه کاری ماست .... و مدلهای رم خور در رشته دیگری قراردارد... فقط مدل اتاق کودک هایک ویژن را داریم
                    که دیگر ادامه ندادم و تشکر کردم و تلفن را قطع کردم......
                    سلام
                    سینا جان دفعه بعد تماس گرفتید بهشون بگید دوربین اتاق کودک هم جز اسباب بازی سیسمونی محسوب میشه اونم دیگه وارد نکنند

بله دقیقا درست می فرمایید ارتفاع دوربین زیاد بالا بره کیفیت تصویر به خاطر نیاز به زوم کردن افت می کنه

من بخواهم دوربین بخرم بین سری کم و yiمن انتخابم yiهست هر چند سیمش خیلی غیر حرفه ای طراحی شده اما به کیفیت برند شیایومی اعتماد بیشتری دارم .
                    ولتر

دیدگاه

سلام
                      سینا جان دفعه بعد تماس گرفتید بهشون بگید دوربین اتاق کودک هم جز اسباب بازی سیسمونی محسوب میشه اونم دیگه وارد نکنند

بله دقیقا درست می فرمایید ارتفاع دوربین زیاد بالا بره کیفیت تصویر به خاطر نیاز به زوم کردن افت می کنه

من بخواهم دوربین بخرم بین سری کم و yiمن انتخابم yiهست هر چند سیمش خیلی غیر حرفه ای طراحی شده اما به کیفیت برند شیایومی اعتماد بیشتری دارم .
                      سلام...
                      دلیلش این است که ما ایرانی ها را از بچگی ریسک ناپذیر و ترسو بار میاورند و خلاقیت و جسارت را
                      در بچه های خود میکشند و این حسنها را عیب میدانند و بچه مطیع و حرف گوش کن را بچه خوب و موادب
                      میدانند.....اما در کشورهای اروپایی و آمریکا برعکس ایران است... خوب همان بچه در بزرگی تبدیل به
                      کاسب - تاجر - استاد دانشگاه-مقام دار - کارمند.... میشود و ریسک کردن برایش سخت میشود....
                      خوب دوربین کارت حافظه دار هم جدید است و ریسک جنس جدید سخت است حتی ریسک خرید جنس
                      جدید به وسیله ما خریدارها....در کار خودمان هم به همین صورت است و وقتی کالایی جدید وارد میشود
                      به سختی فروش میرود و ما تمایل به فروش آن نداریم تا در بازار جا بیفتد.....
                      پ.ن: بله من هم نظرم به همان شیاومی یا YI است.... بعد میتوان سیستم هوشمند خانگی و دزدگیر آن را هم
                      به دوربین اضافه کنیم....همچنین برندی حرفه ای تر و کمپانی بزرگتری نصبت به سری کم است....

دیدگاه

محمد عزیز من دنبال این سری از دوربینهای مدار بسته پانارومیک 360 درجه (همان چشم ماهی خودمان)
                        میگردم که برای فضای بیرون و ضد آب یا همان IP66 طراحی شده باشد....... جایی و در فروشگاهی اینترنتی
                        ندیدید؟پویا بین این مدل را دارد ولی خوب سایتش رسمی نیست و نمیتوان اعتماد کرد.... و خود دوربین هم
                        برندی ندارد....

دیدگاه

کسی اطلاع دقیق داره حداقل و حداکثر ولتاژ کاری دوربینهای مدار بسته چنده ؟میخام ببینم ایا میشه باتری 12 ولت سرب اسید با شارژ 13.5 و تخلیه 11 ولت داخل سیستم نصب کرد؟
                          لطفا پیشنها ips ups اینور تر ندین در ساده ترین حالت اما ایمن میخام انجام بشه.
                          سوال دوم افزاینده و کاهنده ای میشناسید که بتونه فیکس 12 تا 20 امپر تامین کنه که باتری بهش وصل کنم و تو خروجی صاف 12 بگیرم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X