اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار اسنابر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار اسنابر

سلام آقای وزیری با عرض معذرت که دیر شد ولی اینبار مدارو رو برد هزار سوراخ بستم و تا تونستم فیلتر ورودی و خروجی رو به ورودی و خروجی نزدیک گذاشتم . نتیجه کمی بهتر شد ولی اون اسپایک روی ولتاژ درین - سورس برطرف نشد که عکساشو تو لینک های زیر گذاشتم، ممنون میشم یه نگاه بندازین و راهنمایی کنید
    عکس 1 : مدار و بار خروجی که از یه المنت استفاده کردم:
    http://up.toca.ir/images/56oi9ty5toz4ups235o.jpg
    عکس 2: نمای کلی مدار:
    http://up.toca.ir/images/bbyj6zn3sqzw8y8nrg.jpg
    عکس 4: شکل موج ولتاژ درین -سورس:
    http://up.toca.ir/images/r6v1c8yv11rv13kqe1.jpg
    عکس5: شکل موج ولتاژ درین - سورس ( زوم شده):
    http://up.toca.ir/images/ggkni9gbmloyidvt2hg9.jpg
    عکس 5: شکل موج پالس روی گیت:
    http://up.toca.ir/images/ubydyg9qinxjm31lb3i.jpg

بیاموز و بی آموز

دیدگاه

1- این سیستم نیازی به مدار سینک نداره. خروجی 2110 توتم پل خیلی خوبی داره. اینطور مدارات اضافی مزایا و معایبی داره. مزیت این مدار اینه که با قدرت بیشتری گیت رو پایین میاره و عیبش اینه که کیفیت سیگنال گیت رو پایین میاره. شمافقط یه دیود زنر روی گیت بزار.دیود زنر رو بچسبون به ترانزیستور. بین درایور و ماسفت هم فقط یه مقاومت بزار. بهینه ترین مداری که میتونی داشته باشی همینه.
      دیودت خیلی بزرگه واسه این مدار!!!. یه قانونی تو همه دیودا هست اونم اینه که هر چی جریان فوروارد دیود بیشتر بشه سرعتش کم میشه و هر چی ولتاژ بیشتر باشه ولتاژ فوروارد هم بیشتر میشه. با یه دیود جمع و جورتر شاتکی تست کن.
      قبلش چند تا تست بگیر:
      ولتاژ دو سر درین سورس رو دقیقا از سر خازن و دیود بگیر. یعنی پراب رو بچسبون به پایه دیود و پایه خازن. اگه باز هم اون اسپایکها وجود داشتن یعنی مدار دیود و خازن مشکل داره. ولی اگه وجود نداشت یعنی هنوز هم اتصالاتت درست نیست و باید بهتر بشه. خب اگه وجوود داشت باید بفهمیم ایراد از دیوده یا خازن. ولتاژ دو سر خازن رو مستقیم از خود خازن بگیر. اگه اون اسپایک روی خازن وجود داره یعنی جنس خازن خوب نیست و تحریم زده شده بنده خدا. ولی اگه وجود نداشت یعنی این تاخیر بخاطر تاخیر دیوده و اونه که باعث میشه مدار دیر عمل بکنه و ولتاژ درین بالا بره. اگه خازن بود عوضش کن. یه خازن یکی دو میکرو پولیستر بگیری خوبه. و اگه از دیود بود سعی کن از دیودهای خفن دیگه استفاده نکنی. گفتم که دیودای جریان بالا تاخیر بیشتری نسبت به پایینادارن. سعی کن به اندازه نیازت دیود بزاری. بعضی وقتا محکم کاری زیاد هم کار رو خراب میکنه.
      و در اخر: جواب که دادی نیازی نیست پیغام خصوصی بفرستی. من هر روز پیاسخهای تاپیک ها رو چک میکنم.

دیدگاه

با عرض سلام خدمت آقای وزیری معذرت میخوام که تاخیر در پاسخ دادن پیش اومد، تقریبا مشکل اون اسپایک برطرف شد ولی حالا من می خوام از هسته های etd تو مدارم استفاده کنم و مدارمو تغییر بدم یعنی مشخصات جدید عبارتند از: vin=31v , vout=42.78 , Iout=3.5A,F=30KHZ که در این حالت با توجه به محاسباتی که تو سایت schmidt-walter انجام دادم مقدار سلف 146.4 میکرو هانری محاسبه شد و خود سایت هسته ETD39 رو پیشنهاد داد. حالا نمیدونم منظور این سایت چه نوع فریتی است چون رنج فرکانسی فریتها با هم فرق میکنه. من رفتم از سلف الکترونیک تهران این هسترو خریدم که میگفت مال شزکت TDK با فریت نوع PC40 است. حالا نمیدونم این هسته واسه فرکانس کاری من جواب میده یا واسه فرکانس بالای 100 کیلوهرتزه. چون یبار این هسترو گذاشتم تو مدار ورودی اتصال کوتاه شد...خیلی ممنون میشم کمکم کنی...از شما چه پنهون من پروژه دانشگام ساخت یه مبدل بوست با راندمان حداقل 95 درصده واسه همین انقدر بال بال می زنم..
        بیاموز و بی آموز

دیدگاه

سلام. خواهش میکنم
          بهتره بگید که مشکل دقیقا از کجا بود بلکه نکته ای توش بود که به درد ما هم بخوره. همچنین کس دیگه ای تاپیک رو خوند بحث بی نتیجه نبینه.
          فرکانسو چرا انقدر کم گرفتی؟ من معمولا برای مدارات فلایبک رو پنجاه شصت کیلو زراحی میکنم و هسته های بازار هم جواب میدن با راندمان بالا. از یه منبع غیر ایزونه به راحتی میشه راندمان بالای 95 گرفت. 95 که چیزی نیت. به شرطی که از قطعات مرغوب و بجا استفاده بکنی که نیازی به اسنابر و این چیزا که تلفات رو زیاد میکنه پیدا نکنی.
          هسته ها اغلب از سمت بالا توی فرکانس محدود میشن نه پایین. 30 کیلو به راحتی تو همه هسته های فریت جواب میده. این موضوع رو با پودر اهن اشتباه نگیرید. تو پودر اهن گاهی محدودیت فرکانس پایین هم داریم. ولی من ندیدم هسته فریتی مثلا تو فرکانس 150 کیلو خوب باشه و تو 30 کیلو مشکل پیدا بکنه. پس از نظر ساپورت هسته خسالت راحت که 30 کیلو رو جواب میده.
          در ضمن سلف الکترونیک شکر تناول کرده(با عرض معذرت) که هسته شرکت tdk. همه هسته هاش تقریبا از دم تقلبی و چینی هستن. مال tdk بود که ما غمی نداشتیم. ولی تو فرکانس کاری شما نگرانی از بابت مارک نیست. هسته های دقز اباد هم تو 30 کیلو کار میکنن
          تو پیچیدن هسته دقت کن. ستون Ident مربوط به فاصله هوایی هسته میشه. برای شما 1 میلی متر رو محاسبه کرده که باید نیم میلی متر فاصله ایجاد بکنید. که نیم میل وسط و نیم میل ستون های کناری هسته مجموعا میشه 1 میل. تو فلایبم ها فاصله هوایی خیلی مهمه. از نون شب واجب تر
          تنها مشکل شما فکر کنم سلف باشه. سیم بندی ها رو کت و کلفت انجام بدی و ترانزیستورت هم خوب سوییچ کنی(اگه سلف رو مرتب و با سطح مقطع و محیط بالاتر از پیشنهاد وب سایت اشمیت والتر بپیچی) راندمانت میره بالی 98 درصد. فقط دیودت حتما شاتکی باشه و مرغوب و همینطور خازن خوب که کارت به اسنابر نیفته.

دیدگاه

آقای وزیری خیلی گلی واقعا امید میدی به آدم ، نکته اون مدار همونطور که گفتی 1 - به خاطر دیودش بود که من دیودشو عوض کردم و کوچیک گذاشتم که به مشخصات مدار من بخوره 2 - به خاطر خازناش بود که خازن خروجیو عوض کردم . البته این اسپایک کاملا برطرف نشد و طبیعیه که مقدار کمی اسپایک تو هر مدار وجود داشته باشه، ولی دیود تاثیر زیادی گذاشت. آقای وزیری حالا من میخوام مدار اصلیمو با راندمان بالای 95 درصد طراحی کنم اگه تو این مسیر کمکم کنید خیلی ممنون میشم اگه دوست دارید و وقتشو دارید یه قراری بزاریم و مدارو نشون بدم که خیلی خوشحال میشم یا حداقل تلفنتون داشته باشم که تلفنی یه صحبتی داشته باشم که از بزرگواریتونه.
            اما مشخصات اصلی مدار من به صورت زیر:
            vin =31v , vout=42.78 , Iout=3.5A , f=30khz
            که برای این مشخصات توان خروجی Pout = 149.73w است.
            طبق محاسبات سایت schmidt-walter برای این مدار میزان سلف 151 میکروهانری و هسته مورد نظر هسته ETD39 با 1 میلی متر گپ و 28 دور سیم با سطح مقطع 1.69 در میاد که ما سیم 1.70 میگیریم. اما نکته ای که هست برای این هسته مقدار ماکزیمم چگالی مغناطیسی 260 میلی تسلا محاسبه شده که به قول شما برای هسته هایی که سلف الکترونیک داره این مقدار زیاده و باید زیر 200 میلی تسلا بیاد. پس باید هستمونو بزرگتر انتخاب کنیم؟؟
            برای قسمت های دیگه مدار شماتیکشو گذاشتم که از چه المانهایی استفاده می کنم که تو لینک زیر هست:
            http://up.toca.ir/images/38fsv3mxw20mgwxfxvx.pdf
            تو این مدار از دیود MBR20100 استفاده می کنم چون هم شاتکیه و هم 0.8 ولت افت ولتاژ داره.
            2 تا مسافتم با هم موازی کردم تا مقاومت RDS کمتر بشه و هم جریان کمتری رو ماسفت بیفته.
            در مورد اینکه چرا از میکرو استفاده کردم هم اینو بگم که چون میخوام اطلاعات زیادیرو رو میکرو بخونم مثلا میخوام جریان و ولتاژ خروجی و ورودی رو از طریق میکرو بخونم و روی ال سی دی نمایش بدم و روی پالس تصمیم بگیرم. البته یک مقاومت 5 میلی اهم هم به عنوان سنسور جریان می خوام رو مسیر خروجی مدار بزارم تا جریانو بخونم.
            حالا به نظر شما این مدار میتونه راندمان 95 به بالارو بده؟(بتونم 98 بگیرم که فوق العادست)یا باید تغییراتی رو مدار ایجاد کنم؟ ( مثلا مدار اسنابر استفاده کنم) یا فرکانسو افزایش بدم یا دیود و ماسفتمو عوض کنم . لطفا نظرتونو بدید.....ببخشید سرتونو درد آوردم!
            بیاموز و بی آموز

دیدگاه

خواهش میکنم.
              ) از من باشه میگم اون یه ذره هم طبیعی نیست.) چون مدارای بوستی که چند جا بستم هیچ کدوم ذره ای اسپایک نداشتن. به هر حال این اسپایک ها تا حدی که خطر ساز نشن مهم نیستن.
              در مورد قرار فکر نکنم مقدور باشه. من طهران نیستم. در مورد تلفن هم ..... من روزی دو سه بار اینجا میام. همینجا بحث رو ادامه بدیم بهتره. اگه کمکی از دستم بر بیاد همینجا در خدمتتون هستیم.
              یه سوال خارج از بحث پیش اومده واسم. قضیه اون 0.78 ولت چیه؟
              d ≥ 1.44 mm
              A ≥ 1.64 mm2
              به شما این سیم رو پیشنهاد داده. یه محیط داده یه قطر. خیلی به قطر توجه نکن. محیط رو بچسب. تو فرکانس بالا جریان از سطح عبور میکنه. پس بهتره چند رشته سیم بپیچی نه یک رشته ضخیم. به این نکته هم توجه بکن که سیم لاکس برخلاف سیم روکش دار با شماره سطح مقطع فروش نمیره. معمولا قطر سیم لاکی شماره سیم میشه. تو سیم روکشدار پلاستیکی سطح مقطع میشه شماره سیم. پس به یه سیم نیاز داری که حدود سطح مقطع رو تامین بکنه و محیطش حداقل اونقد باشه. شما پنج یا شیش رشته موازی سیم نمره 0.5 بپیچ. که هم پیچیدنت راحت تر بشه هم تو پنجره هسته جا بشه. 26 دور سیم 1.7 رو نمیتونی تو اون هسته جا بدی. ولی این سیم جا میشه. دقت بکن که سیم ها مرتب و کنار هم پیچیده بشه و بعد از هر لایه سیم که پیچیدی یه لایه چسب فیلم کربن بزنی. اگه دم دست نداری چسب کاغذی بزن. تو دماهای پایین کار فیلم کربن رو میکنه. اگه هم خواستی بخری طبقه بالای عباسیان یه مغازه هست هسته و این چیزا میفروشنه. اون داره. سلف رو نمیگما. طبقه بالاس این مغازه هه.
              در مورد چگالی هسته هم مشکل خاصی نیست. 2.6 رو جواب میده. 0.2 رو محض احتیاط پایین میگیریم. اگه هسته قرار باشه دماش تو کار بالا بره جانب احتیاط رو رعایت میکنیم . 0.2 میگیریم. برای پروژه 2.6 هم بگیری جواب قطعی میگیری ازش.
              در موردقطعات:
              دیود رو MBR20100خیلی گندس. MBR5100 بگیر. جوان فک کنم داشته باشه. جوان هم نداشت جاهای دیگه دارن. من تا حالا چند بار خریدم. پیک جریانت شیش امپر هم نمیشه. میانگین 3.5 امپر یه دونه از اون دیودا جواب میده. واسه ترانزیستور یه دونه IRF540 بزاری جواب میده. توان زیادی هم روش تلف نمیشه. مجموعا رو ترانزیستورت 0.3 وات هم تلفات استاتیک و نهایتش تو این فرکانس پایین 0.3 هم دینامیک داشته باشی. مدار رو پیچیده نکن. واسه درایو کردن گیت هم IC نزار. دو تا ترانزیستور جواب کار رو میدن. BC640 و BC639. اولی مثبت و دومی منفیه. بیا به هم و امیترا به هم وصل میشن. کلکتور ترانزیستور مثبت به تغذیه منفی و کلکتور ترانزیستور منفی به مثبت. واسه گیت هم 10 اهم خوبه.
              با همه اینها باز هم پیشنهاد من مدار انالوگه. خب همه چی رو با مدار انالوگ کنترل کن. بعد با یه میکرو مقادیر رو بخون و نمایش بده. میکرو هم قابلیت اطمینانش در حد صفره و یه لحظه هنگ ماسفت رو میسوزونه هم اینکه چون از منطق گسسته استفاده میکنه دقت پایینی تو رگولاسیون خروجی داره. شما با کریستال 16 اگه بخوای 30 کیلو بگیری دقتت میشه 9 بیت. این یعنی از صفر تا صد درصد PWM میشه 512 پله. خیلی بده. سرعت عمل پایینی هم داره میکرو. به نظر من برو رو مدار انالوگ. فرکانس رو ببر رو پنجاه. هسته کوچیک تر میشه. قطعات رو هم گفتم. قطعات انتخابی شما برای این مدار خیلی زیاده. همینایی که گفتم خیلی خوب جواب کار رو میده.

دیدگاه

بازم ممنون در مورد شماره یا قرار هرجور راحتین. خلاصه خواستم یه همکاری با هم داشته باشیم ، ایشاا.. بعد اتمام پروژه یه مقاله ای بیرون داد که اسم شمارو هم بیارم.
                این پروژه پایان ناممه که قراره 4 تا استاد روش نظر بدن و یسری ضوابط هم روش اومده که اصلی ترینش راندمان 95 درصد به بالاست و یکی هم محدودیت دمایی که توی دمای 60 درجه تست میشه حالا به نظرتون بازم هسته تو این دما مشکلی تو کارش نمیاد و همون چگالی 0.26 باز جواب میده؟ در مورد اون 0.78 فقط خواستم تاکید کنم کنم که محاسبات دقیقه که میشه به 43 ولت هم گردش کرد. اما یسری نکات:
                - ترانزیستور IR2807 مقاومتش 13 میلی اهمه که نسبت به IRF540 مقاومت کمتری داره ( برای IRF540 این مقاومت 44 میلی اهمه) بهتر نیس از IR2807 استفاده کنم؟
                - در مورد مدارات آنالوگ متاسفانه من کار نکردم و هدفم این بود که سرعت کار مدار بره بالا و مشکلاتی که شما گفتین پیش نیاد از میکرو ARM استفاده کنم که سرعت پردازشش بیشتر از AVR هست و هم اینکه امتیاز بیشتری به پروژه میده.
                - گفتین درایور استفاده نکنم و دوتا ترانزیستور بزارم یعنی مدارش به شکل زیر در میاد که واستون گذاشتم؟ و پالسمو (با دامنه 5 ولت) بدم به بیس ترانزیستورا؟ و ولتاژ مثبت و منفی هم 5 ولت؟
                http://up.toca.ir/images/9aymurgg48jgjhvmtum.jpg
                - اگه فرکانسو ببرم بالا یعنی همون 50 کیلو هرتز اونوقت باید از هسته ETD29 استفاده کنم که ایندفه به جای حالت VERY GOOD میره تو حالت GOOD و این دو حالت یعنی GOOD و VERY GOOD چه فرقی باهم دارن؟
                با این مدار و قطعات به نظرتون راندمان چند میتونم بگیرم؟
                و مطلب بعد اینکه آدم با مرامی مثل شما خیلی کم پیدا میشه و امیدوارم همیشه تو زندگی موفق باشی آقای وزیری...مرسی که حوصله به خرج میدی
                بیاموز و بی آموز

دیدگاه

از مبدل بوست مقاله در بیاد؟ فکر نکنم مراجع معتبر همچین چیزی رو به عنوان مقاله بپذیرن.
                  4 تا استاد؟؟؟؟ راستش اگه من جای هر کدوم از اونا بودم(کو تا استادی ما )) ) به محض دیدن پروسسور برای کنترولر پروژه رو رد میکردم. ارم که هیچی. مستقیم پنتیوم بزاری برای کنترل PWM بازم اشتباهه. بالاترین سرعت و دقت رو میتونی از مدار انالوگ بگیری. دلیلشم پیوسته بودنشه. تو سیستمای خیلی دقیق که سیگنال باید پردازش بشه و بره خروجی بازم متقیم با پروسسور فرمان نمیدن. با پروسسور به یه مدار انالوگ فرمان میدن و اخرین فرمان طبقه کنترل رو انالوگ میده. اینو شخصا تو یه اینورتر خیلی دقیقی به مارک زیمنس دیدم. مال نساجی بود. با اینکه کل محاسبات رو توسط FPGA انجام میداد بازم فرمان میرفت تو مدار انالوگ و مدار انالوگ PWM رو درست میکرد. دلیلشم دقت و سرعت بالای انالوگه.
                  خب اگه قراره تو دمای بالا کار بکنه و میتونی فرکانس رو تغییر بدی برو رو 50 کیلو و جریان رو بزار رو 5.5 امپر. اینطوری با همون هسته ETD39 که گرفتی سلفت رو میپیچی. نیازی به هسته دیگه ای پیدا نمیکنی. جریان رو که بالاتر در نظر بگیری مثلا همین 5.5 امپر هسته رو داغ بکنی بازم به راحتی میتونی ازش 3.5 امپر رو بگیری. سر این سایتم باید اینطوری شیره مالید دیگه. ) در ضمن با میکرو فکر نکنم هیچوقت بتونی به دقت 0.78 ولت برسی.
                  واسه اینکه به راندمانت خوب حال بدی هشت رشته سیم نیم رو هجده دور بپیچی با فرکاس 50 کیلو تلفات سیمی خیییلی کم میشه.
                  عمده تلفات روی ترانزیستور دینامیکه. ولی خب مسلما اگه RDS کم بشه تلفات استاتیک هم کم میشه. البته اگه دیود و خازن خروجی خوب باشن تلفات دینامیک هم کم میشه. راجع به نحوه خاموش و روشن کردن ترانزیستور هم بهتره مطالعه ای بکنی. عمده تلفات دینامیک زمان خاموش کردن ترانزیستور هست. با هی دیود و مقاومت اضافی روی گیت میتونی خاموشی ترانزیستور رو سریع تر از روشن شدنش انجام بدی. اینطوری تلفات دینامیک کمتر هم میشه. من برای تمام مدارام میزارم اینو ون واقعا میشه رمای کمتر ترانزیستور رو حس کرد.
                  مدار انالوگی که یه سری یادمه تو یه تاپیکی بهت نشون دادم جواب داده و خیلی خوبه. پیچیده هم نیست. اگه از اون استفاده بکنی با ترانزیستور کارت راه میفته. البته اون مفنی 5 رو که وصل کردی به کلکتور ترانزیستور مثبت رو باید بکنی زمین. ولی اگه بخوای از میکرو استفاده بکنی باید درایور بزاری. به هر حال پیشنهاد ترانزیستوری من برای مدار انالوگ بود.
                  تو حالت GOOD نسبت به VERY GOOD بهتره بری به BMAX ها دقت بکنی. تو GOOD میدان هسته رو بالا در نظر گرفته.
                  در مورد راندمان نمیشه اینجوری تخمین زد. ولی الان از مدارای ایزوله بالای 95 میگیرن. این که ......
                  در مورد اخری هم هندونه زیر بغلمون نده بابا.

دیدگاه

برای بیشترین بازدهی تو سوییچ از irf3205 مقاومت داخلی 8 میلی اهم یا irfp3206 مقاومت داخلی 3 میلی اهم میتونی استفاده کنی. ولتاژ درین سورس اولی 55 دومی 60 هست

دیدگاه

مدار آنالوگ منظورت همون مداری بود که با TL494 طراحی کرده بودین؟ و تو مسیرش دیود و مقاومت گذاشته بودی تا خاموشیش زودتر اتفاق بیفته؟ من یه مداری دیدم که تو مسیر میکرو به درایور ماسفت از دو تا آی سی به نام های SN54HC08 و 74HC02 استفاده کرده بود فکر کنم اینا نقش مدار آنالوگو بازی می کنن درسته؟ با این تفاسیر فکر کنم باید مدار آنالوگرو حتما بیارم تو مدار یعنی پالسو از میکرو بدم به مدار آنالوگ بعد بدم به ماسفت درسته؟
                      چاکریم هندونه گذاشتن نیس عزیز حرف دل بود...در مورد مقالم آره میشه ولی نه مستقیما مدار بوست تئوری کنترل پالس و واکنش المان ها..
                      آقای SHOKR در مورد IRFP3206 متاسفانه ولتاژ درینش پایینه جریانش خیلی زیاد... باز اگه پیشنهاد بهتری داری ممنون میشم بگید
                      آقای وزیری نکته ای که یادم رفت اگه جریانو بزارم 5.5 آمپر میزان سلفم درمیاد 57.67 هانری یعنی این میزان برای 3.5 هم جواب میده؟ اگه همون ETD34 بزارم فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه
                      بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط booster
                        مدار آنالوگ منظورت همون مداری بود که با TL494 طراحی کرده بودین؟
                        سلام
                        مدار آنالوگ TL494 کجا هست منم نیاز دارم.یعنی میخوام نحوه طراحی کنترلرو با TL494 یاد بگیرم.منبعی کتابی چیزی هم اگه معرفی کنین ممنون.

دیدگاه

بهتریم منبع خود دیتا شیت آی سی میتونه باشه ولی کتاب منابع تغذیه سوئیچینگ دکتر ادیب ابریشمی فر هم توضیحاتی در موردش داده که مفید میتونه باشه . این آی سی یک آی سی قدیمیه و خیلیا روش کار کردن یکیشون همین دوست خوبمون آقای وزیریه
                          بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shork
                            برای بیشترین بازدهی تو سوییچ از irf3205 مقاومت داخلی 8 میلی اهم یا irfp3206 مقاومت داخلی 3 میلی اهم میتونی استفاده کنی. ولتاژ درین سورس اولی 55 دومی 60 هست
                            بابا شلوغش نکنید. خر رو ول کردید رفتید دنبال پالانش. ) غالب تلفات تو سوییچینگ تلفات دینامیکه که هیچ ارتباطی با مقاومت درین سورس نداره. تلفات استاتیک رو تو این مدار با 100 میلی اهم حساب به یک وات نمیرسه. با همون ترانزیستوری که خود بوستر انتخاب کرده استاتیک به 0.2 وات هم نمیرسه. دینامیک رو دریابین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط booster
                              مدار آنالوگ منظورت همون مداری بود که با TL494 طراحی کرده بودین؟ و تو مسیرش دیود و مقاومت گذاشته بودی تا خاموشیش زودتر اتفاق بیفته؟ من یه مداری دیدم که تو مسیر میکرو به درایور ماسفت از دو تا آی سی به نام های SN54HC08 و 74HC02 استفاده کرده بود فکر کنم اینا نقش مدار آنالوگو بازی می کنن درسته؟ با این تفاسیر فکر کنم باید مدار آنالوگرو حتما بیارم تو مدار یعنی پالسو از میکرو بدم به مدار آنالوگ بعد بدم به ماسفت درسته؟
                              چاکریم هندونه گذاشتن نیس عزیز حرف دل بود...در مورد مقالم آره میشه ولی نه مستقیما مدار بوست تئوری کنترل پالس و واکنش المان ها..
                              آقای SHOKR در مورد IRFP3206 متاسفانه ولتاژ درینش پایینه جریانش خیلی زیاد... باز اگه پیشنهاد بهتری داری ممنون میشم بگید
                              آقای وزیری نکته ای که یادم رفت اگه جریانو بزارم 5.5 آمپر میزان سلفم درمیاد 57.67 هانری یعنی این میزان برای 3.5 هم جواب میده؟ اگه همون ETD34 بزارم فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه
                              بله همون. 494 چون خروجیش توتم پل نیست از یه ترانزیستور خارجی استفاده کردم برای خاموش کردن. خوب نگاش بکنی میبینی که با 20 اهم شارژ و با 10 اهم دشارژ میکنه. یعنی خاموش کردن سریعتره.
                              این دو تا ای سی دیجیتال هستن و نمیتونن کار کنترل کننده pWM رو انجام بدن.
                              اگه میخوای ولتاژ خروجی توسط میکرو قابل تنظیم باشه بگو یه راه حل پیدا بکنیم. کلا تنظیم دیوتی سایکل توسط میکرو اشتباهه. میکرو توانایی تصمیم گیری سریع نداره و اولین و غیر قابل حل ترین مشکلی که پیش میاد اینه که با تغییر بار ولتاژ خیلی نوسان میکنه. اگه میکرو فقط کارش اندازه گیریه که اصن نیازی نیست فرمان بده. اگه قراره فرمان بده بهتره به مدار فیدبک فرمان بده. کنترل دیوتی سایکل رو هیچ چی مث کنترولر خودش نمیتونه انجام بده.
                              در مورد مقاله هم یادمون بده چطوری از این چیزا مقاله در بیاریم بریم هفته ای یه مقاله بنویسیم. بلکه با مقاله دانشگا رامون دادن. کنکور که قبول نمیشیم.
                              و در مورد میزان سلف. جواب میده بله. وقتی 5.5 امپر رو جواب بده 3.5 رو هم جواب میده دیگه. فقط دیوتی سایکل نسبت به قبل کمتر میشه. در اصل زمان شارژ کم میشه و زمان دشارژ زیاد. یه ذررره تلفات سوییچ رو زیاد میکنه ولی قابلیت اطمینان رو زیاد میکنه. خب دمای کاری شما بالاس و هسته ها تقلبی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edris.noei
                                سلام
                                مدار آنالوگ TL494 کجا هست منم نیاز دارم.یعنی میخوام نحوه طراحی کنترلرو با TL494 یاد بگیرم.منبعی کتابی چیزی هم اگه معرفی کنین ممنون.
                                تو دیتاشیت و اپلیکیشن نوت همه چی خییلی کامل توضیح داده شده. شما شروع کن. مشکلی بود تو تالار بپرس. تقریبا بیشتر بچه های اینجا با این قطعه کار کردن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X