اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار اسنابر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار اسنابر

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    ولتاژ پایین درایور مزیت نیست. در این مورد عیب کاره. این قطعه مخصوص ماسفتهاییه که با ولتاژ پاییت تحریک میشن (مث ایت ا.. مطهری که خیلی زود با یه چیز کوچیکی تحریک میشه )) ) اون ماسفتها توی مین برد کامپیوتر و موارد مشابه استفاده میشن. سوییچهای شما باید با ولتاژ بالای 10 ولت سوییچ بشن که از کارکرد مناسبشون اطمینان داشته باشیم. پس میتونیم بگیم متاسفانه!!! این درایور رو جوان اورده براتون :|

جای VIN رو درت تشخیص دادی. ولی اون دیود زنر نیست. اون شماتیک دیود شاتکیه. بازم نظر من روی 2104 هستش. این درایور مناسب کار شما نیست. ولتاژ کاری این درایور 30 ولته که از ولتاژ کاری شما کمتره. شما برای 30 ولت حداقل باید یه قطعه 40 ولتی به کار ببرید که ضریب اطمینان قابل قبولی داشته باشید. یک 2104 به همراه دو عدد BC639 و دو عدد BC640 میتونن یه درایور عالی که جوابشو پس داده باشن.
    درسته حق با شماست..میشه یه لطفی کنی مدار درایور 2104 و اون دو ترانزیستور BC639 رو برام بکشی؟ خیلی ممنون میشم و اما راستش از شما پنهون نباشه یه درایورم گفتم واسم آورد البته 2 تا یکی MCP14628-E/SN و یکیم LM5101AM . در مورد LM27222 یک مطلب یادم رفت بگم و اون اینکه قبلا میخواستم یه بوست توان پایین طراحی کنم واسه همین اون درایورو سفارش دادم اما بعد که بررسی کردم دیدم هرچه قدر ولتاژ بره بالا و جریان پایین باشه راندمان بهتره بهتر میشه . اما شما اگه حال داری به این دوتا درایورم یه نگاه بنداز..(اما باز لطف کنی مدار درایو 2104 با اون دوتا ترانزیستورو به صورت HIGH و LOW بکشی یه دنیا ممنون میشم ، خلاصه نیاز به کمک شما داریم تا ایشاا. بتونیم پروژرو به سرانجام برسونیم.)
    بیاموز و بی آموز

دیدگاه

اهممم. میکروچیپه خیلی خوبه. فقط حواست باشه FCCM رو صفر بکنی. میگفتم یه ایرادی پیش میاد اگه سنکرون رو با این درایورای معمولی بسازی!!! FCCM رو اگه یک کنی اون مشکل پیش میاد. ولی این قطعه واقعا درایور سنکرونه. تنها ایرادش اینه که ولتاژاش کمه. 7 ولت خیال ادمو راحت نمیکنه... ببین میتونی از ماسفتایی که رو مین برد هست پیدا بکنی!!!! اونا فوقالعاده ن. چند وقت پیش تو یکی از فروشگاهها دیدما. یادم نمیاد کجا بود. از این کامپیوتریا بگرد یه مین خراب بخر. اونا با 5 ولت تا خرخره اشباع میشن. البته من الان دیتاشیت اینم دیدم. تو هفت ولت کاملا اشباع میشه واسه جریان کاری تو. پس همین درایور میکروچیپه خوبه. فقط دقت بکن ورودیت بیشتر از سی و یکی دو ولت بیشتر نشه. تغذیه اینم بیشتر از 6 نشه که از مرز حداکثرشم دور باشی. با وجود میکروچیپه من پیشنهاد 2104 رو پس میگیرم ) فقط یادت باشه FCCM صفر. برای درک بهتر موضوع به شکل موجا تو دیتاشیتش نگا کن. متوجه حرفم میشی. مقاومت گیتها رو هم میتونی خوب بیاری پایین. 3.3 اهم بزار. رو شیش ولت خیلی خوب میتونه جریان رو تامین بکنه. فقط حتی با وجود این قابلیت بازم نباید دیود شاتکی موازی رو فراموش بکنی.

دیدگاه

سلام آقای وزیری متاسفانه رفتم جوان میکرو چیپه هنوز نیومده بود تصمیم گرفتم با lm5101 راه بندازم، تونستم پالس high و low ازش بگیرم اما وقتی به مدار وصل میکنم پالس قفل میکنه یعنی دیوتی سایکلو با پتانسیومتر زیاد و کم میکنم تغییری تو پالس ایجاد نمیکنه. یه لطفی میکنی به دیتا شیت lm5101 نگاه کنی ببینی چطوریه خوبه؟، بعد یه درخواست دیگه داشتم و اونم اینه که اون مدار با ir2104 که بهم گفتیو میشه رسم کنی؟ و درخواست آخرم اینکه اگه تایم آزاد داری یه مدار مشابه مداری که گفتم ببندی خیلی خوب میشه در مورد قطعاتشم اگه هرچی میخوای بگو واست پست کنم از قبیل درایور هسته etd ، ماسفت ، دیود ، خازن و .. خیلییی ممنوون میشم هدفم اینه یه مقایسه ای داشته باشیم ببینم راندمان یا عملکرد مدار شما چی میشه باز شما 7و8 تا پیرهن از ما بیشتر پاره کردی ، آقای وزیری بازم میگم این پروژه خیلی مهمه خواهشا یه وقتی واسه ما خالی کن . با سپاس
        بیاموز و بی آموز

دیدگاه

سلام. یعنی چی دیوتی سایکل تغییری نمیکنه؟ خب این ایراد باید از میکرو باشه. دقت بکن ورودیای 5101 باید نات هم باشن. یعنی بالا رو روشن میکنی باید پایینو خاموش بکنی. و بالعکس. 2104 جریان خروجیش پایینه. ir2184 همون 2104 ولی جریان خروجیش 1.5 امپره که جوابگوی کار شما هست. 2184 بگیر تقویت ترانزیستوری لازم نداری دیگه. تا پارسال پیدا میشد. حتما پیدا میشه.
          در مورد تایم ازاد هم فعلا نه. ولی شاید بتونم تا دو سه هفته اینده ببندم جواب بگیرم. ولی در حال حاظر... متاسفم.

دیدگاه

سلام. یعنی چی دیوتی سایکل تغییری نمیکنه؟ خب این ایراد باید از میکرو باشه. دقت بکن ورودیای 5101 باید نات هم باشن. یعنی بالا رو روشن میکنی باید پایینو خاموش بکنی. و بالعکس. 2104 جریان خروجیش پایینه. ir2184 همون 2104 ولی جریان خروجیش 1.5 امپره که جوابگوی کار شما هست. 2184 بگیر تقویت ترانزیستوری لازم نداری دیگه. تا پارسال پیدا میشد. حتما پیدا میشه.
            در مورد تایم ازاد هم فعلا نه. ولی شاید بتونم تا دو سه هفته اینده ببندم جواب بگیرم. ولی در حال حاظر... متاسفم.
            سلام باز بابت همینم ممنون. طلبکار نیستیم که یه مرامی گذاشتی پیگیری میکنی دم شما گرم. اما من مدار high و low رو بستم جای اون دیود موازی با ماسفت تو high side یه شاتکی sr360 گذاشتم . ماسفتام irfp3206 و درایورمم lm5101 با فرکانس 50 کیلوهرتز (مقاومت گیتم 3.3 اهم گذاشتم) . اما مشکلی که هست ولتاژ درین سورس اسپایک زیادی داره؟ و مشکل دیگه هم اینکه سلفم صدا میده حالا نمیدونم مشکل به خاطر فرکانس بالامه یا اینکه sr360 به درد نمیخوره
            بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط booster
              سلام باز بابت همینم ممنون. طلبکار نیستیم که یه مرامی گذاشتی پیگیری میکنی دم شما گرم. اما من مدار high و low رو بستم جای اون دیود موازی با ماسفت تو high side یه شاتکی sr360 گذاشتم . ماسفتام irfp3206 و درایورمم lm5101 با فرکانس 50 کیلوهرتز (مقاومت گیتم 3.3 اهم گذاشتم) . اما مشکلی که هست ولتاژ درین سورس اسپایک زیادی داره؟ و مشکل دیگه هم اینکه سلفم صدا میده حالا نمیدونم مشکل به خاطر فرکانس بالامه یا اینکه sr360 به درد نمیخوره
              سلام.
              به فرکانس ربطی نداره. روش fccm مشکلات بیشتری ایجاد میکنه. یکیش همینه دیگه. صدای سلف اینطور مواقع معمولا برای برست شدن (اصطلاحا به قطع و وصل شدن پالس گیت گفته میشه). داری با میکرو پالس میدی یا انالوگ؟
              برای اینکه بفهمی مشکل وجود اسپایک از کدوم قطعه س از همون روش پیگیری که قبلا انجام دادی استفاده بکن. یکی یکی قطعات رو تست بکن ببین کدوم قطعه دیر عمل میکنه.

دیدگاه

سلام.
                به فرکانس ربطی نداره. روش fccm مشکلات بیشتری ایجاد میکنه. یکیش همینه دیگه. صدای سلف اینطور مواقع معمولا برای برست شدن (اصطلاحا به قطع و وصل شدن پالس گیت گفته میشه). داری با میکرو پالس میدی یا انالوگ؟
                برای اینکه بفهمی مشکل وجود اسپایک از کدوم قطعه س از همون روش پیگیری که قبلا انجام دادی استفاده بکن. یکی یکی قطعات رو تست بکن ببین کدوم قطعه دیر عمل میکنه.
                با میکرو پالس میدم (atmega32) منظور از fccm همون عملکرد سنکرون یا جایگزینی ماسفت به جای دیوده؟
                صدای سلف تو حالت غیر سنکرون (ماسفت با دیود) در نیومد ، اونجا خوب کار میکنه.
                تو این مدار سنکرونه وقتی دیود موازی با ماسفت high رو برمیدارم تغییری رو اسپایک درین ایجاد نمیشه. فکر میکنم دیود عمل نمیکنه . اما همون دیود موازی با ماسفت ( sr360 ) تو حالت غیرسنکرون جواب داده oo:
                بیاموز و بی آموز

دیدگاه

fccm - FORCE CONTINIUS CURRENT MODE
                  اگه غلط املایی داره ببخشید دیگه. یعنی به زور مدار رو سنکرون کردن ))
                  تو سیستمای فلایبک دو نوع جریاندهی میتونیم داشته باشیم. DCM , CCM اگه اعمال جریان از فلایبک قطع نیشه میشه جریان پیوسته. CCM. اگه قطع بشه میشه DCM. ببین وقتی سوییچ پایینی روشنه سلف در حال شارژ شدنه. وقتی پایینی خاموش میشه و بالایی روشن میشه ولتاژ خروجی میشه ولتاژ ورودی بعلاوه ولتاژی که سلف در اثر شارژ شدنش داره میده. یعنی عملا سلف در حال دشارژ شدنه. این اصول فلایبک بود. حالا اگه سلف ما وسط کار خالی بشه و دیگه شارژ نداشته باشه و سوییچ هم خاموش نشه جریانی که تو خازن خروجی شارژ شده بود شروع میکنه توی سلف به صورت معکوس حالت دلخواه ما شارژ میشه. سلف قبلا فقط از بالا به پایین ازش جریان میگذشت. الان پایین به بالا داره میگذره تااا سوییچ بالایی خاموش بشه . وقتی خاموش شد دقت بکن که طبق همون اصول فلایبک میخواد این توانی که به صورت معکوس شارژ کرده رو دشارژ بکنه. پس قبل از روشن شدن سوییچ پایینی یه اسپایک منفی روی پایینی خواهیم داشت. پس دیگه دیود فقط واسه بالایی نباید باشه. باید هر دو ماسفت دیود داشته باشن.
                  مزیت اون میکروچیپه این بود که با نمونه گیری از جریان سوییچ سنکرون که جای دیود گزاشتیم وقتی جریان صفر میشه خاموشش میکنه و اجازه نمیده ولتاژی که تو خازن خروجی شارژ کردیم برگرده سلف رو شارژ کنه. مث وقتی که دیود تو حالت عادی خاموش میشه ماسفت رو هم خاموش میکنه.

در مورد صدا هم خب طبیعیه دیگه. داری سلف رو به بیرحمانه ترین شکل به هر دو جهت شارژ و دشارژ میکنی. البته اگه سیماها خیلی خوب و سفت باشن و یه دور تو شارلاک غلط خورده باشن و هسته هم با چسب سفت شده باشه صدا میفته. تو این حالت تلفات هم بیشتر از DCM هستش. میکروچیپه کی میرسه؟ اگه خیلی طول نمیکشه واسه تست نهایی منتظرش بمون. اگه دیر میرسه که باید فکری کرد. مد CCM تلفات رو زیاد میکنه و دیود بزاری در حد همون تلفاتش میشه.

دیدگاه

fccm - FORCE CONTINIUS CURRENT MODE
                    اگه غلط املایی داره ببخشید دیگه. یعنی به زور مدار رو سنکرون کردن ))
                    تو سیستمای فلایبک دو نوع جریاندهی میتونیم داشته باشیم. DCM , CCM اگه اعمال جریان از فلایبک قطع نیشه میشه جریان پیوسته. CCM. اگه قطع بشه میشه DCM. ببین وقتی سوییچ پایینی روشنه سلف در حال شارژ شدنه. وقتی پایینی خاموش میشه و بالایی روشن میشه ولتاژ خروجی میشه ولتاژ ورودی بعلاوه ولتاژی که سلف در اثر شارژ شدنش داره میده. یعنی عملا سلف در حال دشارژ شدنه. این اصول فلایبک بود. حالا اگه سلف ما وسط کار خالی بشه و دیگه شارژ نداشته باشه و سوییچ هم خاموش نشه جریانی که تو خازن خروجی شارژ شده بود شروع میکنه توی سلف به صورت معکوس حالت دلخواه ما شارژ میشه. سلف قبلا فقط از بالا به پایین ازش جریان میگذشت. الان پایین به بالا داره میگذره تااا سوییچ بالایی خاموش بشه . وقتی خاموش شد دقت بکن که طبق همون اصول فلایبک میخواد این توانی که به صورت معکوس شارژ کرده رو دشارژ بکنه. پس قبل از روشن شدن سوییچ پایینی یه اسپایک منفی روی پایینی خواهیم داشت. پس دیگه دیود فقط واسه بالایی نباید باشه. باید هر دو ماسفت دیود داشته باشن.
                    مزیت اون میکروچیپه این بود که با نمونه گیری از جریان سوییچ سنکرون که جای دیود گزاشتیم وقتی جریان صفر میشه خاموشش میکنه و اجازه نمیده ولتاژی که تو خازن خروجی شارژ کردیم برگرده سلف رو شارژ کنه. مث وقتی که دیود تو حالت عادی خاموش میشه ماسفت رو هم خاموش میکنه.

در مورد صدا هم خب طبیعیه دیگه. داری سلف رو به بیرحمانه ترین شکل به هر دو جهت شارژ و دشارژ میکنی. البته اگه سیماها خیلی خوب و سفت باشن و یه دور تو شارلاک غلط خورده باشن و هسته هم با چسب سفت شده باشه صدا میفته. تو این حالت تلفات هم بیشتر از DCM هستش. میکروچیپه کی میرسه؟ اگه خیلی طول نمیکشه واسه تست نهایی منتظرش بمون. اگه دیر میرسه که باید فکری کرد. مد CCM تلفات رو زیاد میکنه و دیود بزاری در حد همون تلفاتش میشه.
                    اینطور که من برداشت کردم ، تو حالت قبل یعنی غیر سنکرون که بالا همون دیود بود و پایین ماسفت ما در مد ccm بودیم یعنی اعمال جریان قطع نمیشد فقط موقع شارژ سلف جریان زیاد میشد و موقع دشارژ کم می شد درسته؟ حالا که جای دیود ماسفت گذاشتیم و بردیم تو حالت سنکرون وارد مد dcm میشه ؟ تعریفم از این دوتا درست بود؟ و برداشت دیگه منم اینه که مد ccm بهتر باید باشه
                    فردا یه خبری میگیرم ببینم کی میاد . فعلا دارم با lm27222 واسه ولتاژ پایین تست میگیرم ، این یکی دیگه fdcm نداره درسته؟
                    الان من یه فایل pdf میزارم که یه مبدل بوست به صورت سنکرون با همون lm5101 بسته و راندمان خوبیم گرفته ولی فقط یه دیود به صورت موازی برای ماسفت بالایی گذاشته :
                    http://uploadtak.com/images/u1715_mohem.pdf
                    فقط اگه به مدار دقت کنی این مدار برای فرکانس بالا بسته شده و مقدار سلفش کوچیکه. منم مدارمو مثل همین بستم موندم این چجوری راه انداخته .
                    بیاموز و بی آموز

دیدگاه

خب تمام برداشتی که داشتی رو برعکس کن )
                      با دیود در حالت dcm بودیم. d حرف اول دیسکریته یعنی گسسته. منظور از جریان پیوسته و گسسته جریان دیوده. نه ماسفت پایینی. دیود یا ماسفت بالایی در مد dcm بعد از تخلیه سلف خاموش میشه. ولی در مدccm خاموش نمیشه و شروع به تخلیه خازن خروجی در سلف میکنه. اون داره با مدار انالوگ کنترل میکنه. البته ارتباطی به موضوع نداره .
                      دقت بکن 5 تا خازن سرامیکی تو خروجی موازی کرده. این چند روزه درگیر یه کاریم اعصابمو به هم ریخته. سی تا mt8880 از جوان خریدم همش تقلبی و ریمارک از اب دراومده باید فردا هم پروژه رو تحویل بدم. از شر این خلاص بشم یه جوری ماس مالیش کنم رو این یه مانوری میدم. حالا ببین با 2104 چه جوابی ازش بگیرم ) سوزنم بگیره گرفته دیگه. فقط باید گیرش بدم )

دیدگاه

خب تمام برداشتی که داشتی رو برعکس کن )
                        با دیود در حالت dcm بودیم. d حرف اول دیسکریته یعنی گسسته. منظور از جریان پیوسته و گسسته جریان دیوده. نه ماسفت پایینی. دیود یا ماسفت بالایی در مد dcm بعد از تخلیه سلف خاموش میشه. ولی در مدccm خاموش نمیشه و شروع به تخلیه خازن خروجی در سلف میکنه. اون داره با مدار انالوگ کنترل میکنه. البته ارتباطی به موضوع نداره .
                        دقت بکن 5 تا خازن سرامیکی تو خروجی موازی کرده. این چند روزه درگیر یه کاریم اعصابمو به هم ریخته. سی تا mt8880 از جوان خریدم همش تقلبی و ریمارک از اب دراومده باید فردا هم پروژه رو تحویل بدم. از شر این خلاص بشم یه جوری ماس مالیش کنم رو این یه مانوری میدم. حالا ببین با 2104 چه جوابی ازش بگیرم ) سوزنم بگیره گرفته دیگه. فقط باید گیرش بدم )
                        متاسفانه اکثر اجناسی که تو بازار هستن renew یا تاریخ گذشتن ، جوانم همه جنساشو از برادرای چینی میگیره یعنی جنس شما تولید آمریکا باشه باز از چین پل میزنه ، شرمنده دیگه تو این شلوغی مزاحمت میشیم ایشاا. موفق باشی کمکی از دست ما برمیاد بگو
                        ، آره مدار خوبیه با همین مدار راندمانی نزدیک 98 درصد گرفته ما هم بتونیم راه بندازیم عالی میشه
                        بیاموز و بی آموز

دیدگاه

سلامی دوباره ،
                          آقا من فعلا یه مبدل با ixdd404 درست کردم که دوتا ماسفت irfp3206 باهم موازی کردم و دیودم mru860(فعلا شاتکی دستم نبود)
                          تو خروجی هم 6-7 تا خازن 100 میکرو موازی کردم با یه خازن mkt با مقدار 6.8 میکروفاراد . تو ورودیم یه خازن 100 میکرو با 20 میکرو گذاشتم ،
                          سلفم etd درست کردم با 24 دور و 1 میل گپ که میزانش درومد 149 میکرو هانری الان تست میگریم خروجیم ولتاژش ثابت نیست یه ریپلی داره نمیدونم به خاطر خازناس یا چیز دیگه ، ( البته هدف اصلی ساخت مبدل سنکرونه ولی گفتم این سوالم بپرسم تا وقتت آزاد شه بعد بریم تو فاز سنکرون)
                          بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط booster
                            سلامی دوباره ،
                            آقا من فعلا یه مبدل با ixdd404 درست کردم که دوتا ماسفت irfp3206 باهم موازی کردم و دیودم mru860(فعلا شاتکی دستم نبود)
                            تو خروجی هم 6-7 تا خازن 100 میکرو موازی کردم با یه خازن mkt با مقدار 6.8 میکروفاراد . تو ورودیم یه خازن 100 میکرو با 20 میکرو گذاشتم ،
                            سلفم etd درست کردم با 24 دور و 1 میل گپ که میزانش درومد 149 میکرو هانری الان تست میگریم خروجیم ولتاژش ثابت نیست یه ریپلی داره نمیدونم به خاطر خازناس یا چیز دیگه ، ( البته هدف اصلی ساخت مبدل سنکرونه ولی گفتم این سوالم بپرسم تا وقتت آزاد شه بعد بریم تو فاز سنکرون)
                            فرکانس ریپل همون فرکانس سوییچینگه یا پایین تر یا بالاتره؟؟؟
                            اگه همون فرکانس سوییچه که خازنای خروجی مناسب نیستن(البته شکی نیست که مناسب نیستن حالا میگم چرا!!!)
                            اگه فرکانس پایینتره مشکل کنترلی داری. (بهش میگن برست شردن. burst)
                            اگه بالاتره مشکل به نوسان دراومدن شبکه lc رو داری. که بعید میدونم چون مقدار خازنها بزرگه.

خازن mkt مناسب نیست. از خازنهای ساختار پولیستری باید استفاده بکنید. مثل mkp. ولی خب این خازنها گرونن. بهتره از خازنهای پولیستر معروف به شکلاتی استفاده بکنید. البته شکی نیست که mkp تلفات کمتری داره. ولی تو این جریان پایین محسوس نیست و تفاوت رو حس نمیکنی. پس خازن باید پولیستر باشه. بهتر بود از شکل موج خروجی یه عکسی میزاشتی. اگه ریپل به شکل سوزنیه مشکل همون خازن پولیستره. اگه زمان ریپل به اندازه زمان خاموش و روشن بودن سوییچه کل خازنهای خروجی باید بیشتر بشه. دقت بکن که سیستمای فلایبک برای صاف شدن خروجیشون به خازن بیشتری نسبت به سیستمای فوروارد نیاز دارن.

دیدگاه

فرکانس ریپل همون فرکانس سوییچینگه یا پایین تر یا بالاتره؟؟؟
                              اگه همون فرکانس سوییچه که خازنای خروجی مناسب نیستن(البته شکی نیست که مناسب نیستن حالا میگم چرا!!!)
                              اگه فرکانس پایینتره مشکل کنترلی داری. (بهش میگن برست شردن. burst)
                              اگه بالاتره مشکل به نوسان دراومدن شبکه lc رو داری. که بعید میدونم چون مقدار خازنها بزرگه.

خازن mkt مناسب نیست. از خازنهای ساختار پولیستری باید استفاده بکنید. مثل mkp. ولی خب این خازنها گرونن. بهتره از خازنهای پولیستر معروف به شکلاتی استفاده بکنید. البته شکی نیست که mkp تلفات کمتری داره. ولی تو این جریان پایین محسوس نیست و تفاوت رو حس نمیکنی. پس خازن باید پولیستر باشه. بهتر بود از شکل موج خروجی یه عکسی میزاشتی. اگه ریپل به شکل سوزنیه مشکل همون خازن پولیستره. اگه زمان ریپل به اندازه زمان خاموش و روشن بودن سوییچه کل خازنهای خروجی باید بیشتر بشه. دقت بکن که سیستمای فلایبک برای صاف شدن خروجیشون به خازن بیشتری نسبت به سیستمای فوروارد نیاز دارن.
                              من رفتم از شکل موج های مدار عکس گرفتم که بشه بهتر تحلیل کرد :
                              1-( شکل موج ولتاژ خروجی :
                              تو عکس زیر اومدم رو شکل موج زوم کردم ، تو این عکس 3 تا ولتاژ داده ولتاژ ماکزیمم ، ولتاژ مینیمم ، ولتاژ متوسط که وقتی با ولتمتر ولتاژ خروجی رو اندازه گیری میکنم همین ولتاژ متوسط یا avrage رو بهم نشون میده ، ریپل ولتاژ خروجی مشخصه ، فرکانسشو نتونستم اندازه بگیرم چون ریپل دائما در حال تغییره :
                              http://uploadax.com/images/50989391469280095192.jpg
                              تو عکس زیر زومو کم کردم تا پریود ریپل معلوم بشه :
                              http://uploadax.com/images/09270163794535999520.jpg
                              تو عکس زیرم باز زومو کمتر کردم که نشون میده ریپل کلی چجوریه ، که گاهی انگار منفیم شده :
                              http://uploadax.com/images/34015542793728269628.jpg
                              2 - عکس زیر ولتاژ درین سورسه که دامنه و پریودش اندازه گیری شده که تو عکس معلومه :
                              http://uploadax.com/images/94575383365127143719.jpg
                              3- عکس زیر عکس پالسیه که روی گیت ماسفتاست که انگار پالس زیاد تمیزی نیست درسته؟
                              http://uploadax.com/images/80806613001760860598.jpg
                              4- عکس زیرم پالسیه که روی خروجی میکرو قرار داره یعنی قبل از درایور :
                              http://upload7.ir/images/27846782958942848159.jpg
                              5- عکس زیر هم نمایی از مداره که جای المانها مشخصه :
                              http://upload7.ir/images/28576649934678347229.jpg

مشخصات مدار هم عبارتند از :
                              ولتاژ ورودی : 31 ولت
                              جریان ورودی : 2.5 آمپر
                              فرکانس : 31.25 کیلوهرتز ( این فرکانسو با میکرو ساختم ) اگه میخواستم 50 بسازم چون کریستال 16 نداشتم دقتش میومد پایین .
                              سلفمم همونه که گفتم
                              حالا این ریپل به خاطر چیه ؟ میزان متوسطش همونه که محاسبه شده اما مشخصه که 41 ولت گاهی تا 50 ولتم پیک میخوره یعنی شکل موج صافی نداده . البته در مورد دیودم بگم دیود الان تو این مدار شاتکی نیست: mru860
                              آخرش این پیک روی درینم کامل برطرف نشد
                              بیاموز و بی آموز

دیدگاه

خب این ریپل خروجی به خاطر اینه که خازن پولیستر نداری. خازنهای الکترولیت و mkt توانایی شارژ و دشارژ سریع رو ندارن به همین دلیله که دمپ اون پالس رو نمیتونن انجام بدن. البته تلفات رو هم زیاد میکنه و همچنین عمر خازن هم کم میشه. خازن رو پولیستر بزاری کلی از مشکلاتت برطرف میشن. چند روز پیش چند تا دیود 20100 گرفتم. سرعت خوبی دارن. از اون استفاده بکن اگه داری ! ! !

فرکانس پایین شدت تخلیه سلف رو زیاد میکنه و باعث تشدید اسپایک روی درین و خروجی میشه. این شکل گیت اثر درین به گیته. درایور زورش نمیرسه گیت رو خوب تکون بده. مقاومت گیت چند اهمه؟ در ضمن نیازی به دو تا ماسفت موازی نداری. 3206 مقاومت کمی داره. با موازی کردن چون نمیشه خوب درایو کرد گیت بدشکل تر میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X