اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

سلام
    داشتم دنبال یک پست برای مشاوره میگشتم ولی چیزی پیدا نکردم
    واسه همین گفتم توی این پست از دوستان مشاوره بگیرم .
    1 : خواستم بدونم حداکثر با چه رتبه هایی میشه توی کمکور ارشد روزانه قبول شد .
    2 : توی دانشگاههای تهران از قبیل شریف و امیر کبیر و بقیه ی دانشگاههای تهران با چه رتبه هایی میشه قبول شد ؟
    3 : چگونه باید بخونیم تا قبول بشیم
    4 : آیا باید دروس زبان و ریاضیات رو هم حتما بخوانیم ؟
    5 : از آنجا که خصلت من به این شکله که اکثرا بهره صبح ها میخونم و نمی تونم بعد از ظهر ها خوب بخونم حالا آیا با این خصلت اگر از همین الان واسه کمکور سال بعد بشینم روزی 2 الی 4 ساعت بخونم جای قبولی هست ؟
    6 : دوستانی که توی ارشد قبول شده اند چطوری خونده اند ؟
    7 : آیا کتابهای کمکور ارشد مدرسان شریف بهترین گزینه واسه ارشد هستند ؟
    8 : و راهنمایی های دیگه که خودتون میدونید انجام بدید دیگه ؟
    اگر فرصت ندارین یکی دوتاشو هم بگید کافیه
    سپاس از دوستان میدونم سوالاتم زیاد شده :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

چرا کسی راهنمایی نمی کنه :cry: به قول دوستمون چرا اینقدر کم فعالیت شده اید :surprised: هاااااااااااا یا نکنه پول مشاوره میخواهید :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

آخه سوالاتون خیلی زیاده و تا حد زیادی تکراری. 1- باید نتیجه امسال بیاد ببینیم چی میشه و چیز ثابتی نیست آخه هرسال داره زیاد میشه!! :angry:
      2-شریف که برای هر گرایش زیر 10(یعین 10 مردوده ها :mrgreen بعد تهران و بعد امیرکبیر و بعد علم و صنعت و خواجه نصیر و صنعتی اصفهان پر میشن البته در ارشد گرایش به گرایش فرق می کنه و کسانی که دنبال درس هستن واقعا به هیات علمی نگاه می کنن مثلا برای کنترل اول تهران و بعد خواجه نصیر و بعد شریفه ولی شریف به خاطر اسمش .... بازم جذبش زیاده
      3-از موسسات کنکور و خودتون بپرسید
      4- ارشدی که زبان و ریاضی بلد نباشه نخونه بهتره و نه مقاله به درد بخوری میتونه بده و نه درسهارو میفهمه بدون ریاضی.کلا در ارشد به گفته استادا دروس ریاضی میشن چون علم اینجوری جلو میره نه با تجربه و ساخت و ...
      5- برای کنکور شرط تعیین نمیکنن و این شمایید که باید برای بدست آوردن چیزی خودتون رو وفق بدین،با توجه به ترس شما از زبان و ریاضی اول فکری برای اینا بکنید و بعد هم باید بیش از اینا بخونید آخه واسه درسهای برق که برای حل یک مساله حتی بیش از یک ساعت زمان لازمه تایم 2 ساعته ارزش داره آخه؟!!!!!
      بقیه هم باشه بعدا. 6 رو من جواب نمیدم :icon_razz:
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترو&#160

سپاس احمد جان
        پس طبق گفته های شما باید ریاضی و زبانمو هم قوی کنم واسه زبان از کتاب 504 شروع کنم چطوره ؟ واسه ریاضی نمیدونم از چی شروع کنم فقط می دونم هنوز توی انتگرال گیری و مشتق گیری مشکل دارم به طوری که یکی از استادهامون یک سوال 2 نمره ای داده بود که من روش حلشو می دونستم و توی انتگرال اولیش موندم یعنی اکثر بچه ها موندند یعنی همه موندیم فقط یه نفر میشه گفت که یه دختر خانمی بود که اون هم فنی نبوده و ریاضی بوده
        و اینکه از همین امروز استارت خوندنمو شروع کرده ام انشالله سعی می کنم خودمو با خوندن وفق بدم و بیشتر بخونم :mrgreen:
        پس باید واسه دانشگاههای تهران یا یک رقمی باشی یا دو رقمی پس ما باید از همین الان بیخیال بشیم البته من به شریف می اندیشم تا لااقل اگر قبول نشیم شاید توی یک جای دیگه ای خارج از تهران قبول بشیم :mrgreen:

یه بنده ی خدایی می گفت اکثرا بچه های ریاضی واسه ارشد قبول میشند چون ریاضی و زبان و در کل توی تئوری به ما فنی ها سرند ولی یه امید هایی هم باید واسه ما فنی یا کاردانشی ها باشه به نظر من که هست حداقل 15 درصد امید که هست

دیدگاه

سلام سید جان
          504 نمیدونم چیه همه موسسات کنکور میگن :angry: کتاب ساده تر نبود آخه؟!!! هیچکدوم هیچی نمیفهمن چون خودشونم زبان بلد نیستن.زبان رو برید کلاس مکالمه عمومی و همونجا دایره واژگان شما خیلی خوب میشه و در ضمن یه چیزی یاد میگیرید نه فقط لغت!!! باید در حین کلاس زبان بعد از 3و4 ترم شروع به مثلا 504 هم بکنید البته لازم نیست ولی به درد کنکور می خوره.این حرف اولم بود و هست.
          ریاضی سالها زجر می خواد ولی باید ریاضی عمومی شما در حد معقولی باشه تا بتونید در ریاضی های تخصصی موفق باشید.هرکس بخواد میتونه ریاضیشو تا حد معقولی برسونه ولی برای شما خیلی سخته.اما نگران نباشید چون من خودم در ارشدهای امیرکبیر دوتا فنی دیدم.ولی همونا از ریاضی داشتن گریه می کردن طفلکیا ولی حل میشه و نمیمونن،توی اون دانشگاه ها رحمی نیست و باید برسونی خودتو و این انگیزه باعث میشه تلاش کنی.نگران نباش و تلاش کن.از علمی کاربردی ما پارسال علم و صنعت قبول شدن و از مکانیک یکی امیرکبیر!!!!!! همه جا استثنا پیدا میشه خلاصه.
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

مهم ترین نکته برای زبان کنکور سالهای اخیر سرعت داشتن در خوندن هست! برای سرعت داشتن دو چیز نیاز دارید یکی اینکه دایره لغت خوبی داشته باشید و دیگه اینکه عادت به خوندن داشته باشید یعنی قبلا تعدادی متن بخونید تا سرعتتون بیشتر بشه! برای تقویت لغت توصیه اکید می کنم 504 لغت رو یاد بگیرید البته نه فقط اینکه به کتابش بسنده کنید. می تونید از نرم افزار ماکزیمم شرکت نارسیس استفاده کنید. مطمئن باشید اسم این کتاب واقعی هست! یعنی 504 لغت کاملا ضروری زبان انگلیسی. اگر گرامر رو بلد باشید چند سوال مفت خواهید داشت که در درصدتون تاثیر مثبت داره پس گرامر رو فراموش نکنید!
            تماشای قیلم با زیرنویس فارسی یا انگلیسی هم فوق العاده جواب میده! بنابه توصیه آقای پاشایی شرکت در کلاسهای مکالمه هم مفید هست ولی به دلیل تفاوت سطح شاگردان در این کلاس ها شما نیاز به زمان زیادی برای تکمیل پروسه یادگیری دارید!
            It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام

در مورد ریاضی،شما اول باید ریاضی عمومیتون رو قوی کنید.اگه فرصت دارید که با توماس شروع کنید اگر نه چند جلسه کلاس شاید راهتون بندازه تو ریاضی عمومی..اما به طور تخصصی تر ریاضی مهندسی که بخش اعظمی از سوالات کنکور هستش رو شدیدا توصیه میکنم از جزوه معتقدی (پارسه) بخونید.البته نه این جزوه یا کتابی که الان موسسه پارسه بعد از ثبت نام میده! یه جزوه قدیمی هست که اگه بتونید اونو پیدا کنیدو چند دور بخونید مثالهاشو مسلط بشید واقعا فوق العاده نتیجه میده...امار هم بهترین راه تست های سالهای قبل هست..یعنی با حل اونها و بررسی روشهای حلشون به یه اطلاعات مناسب برای امار خواهید رسید.
              من این کارهارو خودم انجام دادم...شاید باور نکنید من ریاضی مهندسی دوره لیسانسم ضعیف بود و ریاضی واسم یه غول بود واقعاااا اما با این کار از ریاضی کنکور نتیجه ی خیلی خوبی گرفتم و ریاضی به یه درس فوق العاده قوی و قابل اتکا واسم تبدیل شد.
              فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

سلام
                دوستان حالا نمیشه کلاس نرم خودم توی خونه تلاش کنم :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                  سلام
                  دوستان حالا نمیشه کلاس نرم خودم توی خونه تلاش کنم
                  قطعا میشه! اما اراده قوی و تلاش چندین برابر میخواد.
                  فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                    سلام
                    دوستان حالا نمیشه کلاس نرم خودم توی خونه تلاش کنم :mrgreen:
                    در حالت ایده آل همه چی ممکنه ولی اگر مشکل پایه دارین رک میگم نمیشه چون کسانی که از پایه مشکل دارن میمونن و زده میشن مثل کسی نیستن که ریاضی رو تا جاییکه خونده بلده و نمره بالای 18 داشته ولی مباحث جدیدی باید بلد باشن ولی در دانشگاه گفته نشده و یاد نگرفتن و یا وقت نکردن کتاب مرجع بخونن و کار نکردن تا بتونن اکثریت تستها رو بزنن.برای دسته دوم شدنیه ولی برای دسته اول نه.بعدش مگه قرار تا کی آروم آروم پیش برید؟!! تو این سن باید در یکی دو سال جمعش کنید دیگه و چاره اش آموزشه و صبر و صبر،چون ریاضی سخته و ساختن پایه هم زمان بسیار زیادی می خواد.
                    جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                      در حالت ایده آل همه چی ممکنه ولی اگر مشکل پایه دارین رک میگم نمیشه چون کسانی که از پایه مشکل دارن میمونن و زده میشن مثل کسی نیستن که ریاضی رو تا جاییکه خونده بلده و نمره بالای 18 داشته ولی مباحث جدیدی باید بلد باشن ولی در دانشگاه گفته نشده و یاد نگرفتن و یا وقت نکردن کتاب مرجع بخونن و کار نکردن تا بتونن اکثریت تستها رو بزنن.برای دسته دوم شدنیه ولی برای دسته اول نه.بعدش مگه قرار تا کی آروم آروم پیش برید؟!! تو این سن باید در یکی دو سال جمعش کنید دیگه و چاره اش آموزشه و صبر و صبر،چون ریاضی سخته و ساختن پایه هم زمان بسیار زیادی می خواد.
                      خوب حالا اگر کسی مثل من بودچه ی کلاس ها رو نداشته باشه و پول لازمو واسه خرید کتابهاش تغریبا داشته باشه بهتر نیست سعی کنه کتاب مناسبی بخره تا اینکه بره سر فقط یک کلاس بشینه بهتر نیست . آخه فکر کنم یک کلاس ارشد به اندازه تمام کتابهاایی که میخوای بخری هزینه برداره یشتر برنداره کمتر بر نمیداره

دیدگاه

کلاس ارشد چیه؟!! نه من کلاس درسی دانشگاه که مفته رو می گم.برید با انگیزه بشینید سر کلاس اساتید خوب و با وجدان حتی شده در دانشگاه های دیگه. وقتی به سطح خوبی رسیدین بهتره برید کلاس ارشد و ندارین خوب برید کتابهای همون موسسات رو بخرید و چون در مفاهیم قوی شدین میتونید خودتون بخونید.من تا حالا کلاس خصوصی نرفتم و تستم حتی یکی نزدم ولی درسمو خوب خوندم و در ارشد فقط و فقط با اطلاعات کلاسی اونم در پایان ترم 2 کارشناسی ناپیوسته تونستم متوسط جواب بدم در حد انتظارم نبود ولی اینجوریم که اینهمه بچه ها در همه سایتها می نالن نبود برام و حدود 30تا جواب دادم و می دونم بالای 80% درستن. البته بیشترش زبان بود که خیلی هم سخت بود!!
                        جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
                          سلام

در مورد ریاضی،شما اول باید ریاضی عمومیتون رو قوی کنید.اگه فرصت دارید که با توماس شروع کنید اگر نه چند جلسه کلاس شاید راهتون بندازه تو ریاضی عمومی..اما به طور تخصصی تر ریاضی مهندسی که بخش اعظمی از سوالات کنکور هستش رو شدیدا توصیه میکنم از جزوه معتقدی (پارسه) بخونید.البته نه این جزوه یا کتابی که الان موسسه پارسه بعد از ثبت نام میده! یه جزوه قدیمی هست که اگه بتونید اونو پیدا کنیدو چند دور بخونید مثالهاشو مسلط بشید واقعا فوق العاده نتیجه میده...امار هم بهترین راه تست های سالهای قبل هست..یعنی با حل اونها و بررسی روشهای حلشون به یه اطلاعات مناسب برای امار خواهید رسید.
                          من این کارهارو خودم انجام دادم...شاید باور نکنید من ریاضی مهندسی دوره لیسانسم ضعیف بود و ریاضی واسم یه غول بود واقعاااا اما با این کار از ریاضی کنکور نتیجه ی خیلی خوبی گرفتم و ریاضی به یه درس فوق العاده قوی و قابل اتکا واسم تبدیل شد.
                          salam
                          ina hamash harfe
                          man bedoone khondane riyazi omomi riyazi roo 65% zadam
                          میتونی واسه تشکر اون دکمه جیزه رو فشار بدی!
                          D:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                            کلاس ارشد چیه؟!! نه من کلاس درسی دانشگاه که مفته رو می گم.برید با انگیزه بشینید سر کلاس اساتید خوب و با وجدان حتی شده در دانشگاه های دیگه. وقتی به سطح خوبی رسیدین بهتره برید کلاس ارشد و ندارین خوب برید کتابهای همون موسسات رو بخرید و چون در مفاهیم قوی شدین میتونید خودتون بخونید.من تا حالا کلاس خصوصی نرفتم و تستم حتی یکی نزدم ولی درسمو خوب خوندم و در ارشد فقط و فقط با اطلاعات کلاسی اونم در پایان ترم 2 کارشناسی ناپیوسته تونستم متوسط جواب بدم در حد انتظارم نبود ولی اینجوریم که اینهمه بچه ها در همه سایتها می نالن نبود برام و حدود 30تا جواب دادم و می دونم بالای 80% درستن. البته بیشترش زبان بود که خیلی هم سخت بود!!
                            سلام . خوب اگر قضیه اینه که خوب من خودم الان دارم کارشناسی می خونم و هنوز تازه ترم یکمو تموم کرده ام و قصد م اینه که به همراه درسام واسه کمکور هم بخونم این طوری اگر به سوالاتی بر بخورم که نفهممم میتونم از استادهامم بپرسم :nice:
                            نوشته اصلی توسط cpup4000
                            salam
                            ina hamash harfe
                            man bedoone khondane riyazi omomi riyazi roo 65% zadam
                            سلام
                            خوب والا نمیدونم چی بگم ولی خوب شاید شما ریاضی عمومیتون خوب بوده من خودم ریاضی عمومی یکمو 11 شدم ریاضی عمومی دومو 10 شدم دیفرانسیلمو 17 هر سه تاشو هم همین ترم پاسشون کردم : خوب مسلما فکر می کنید چرا دیفرانسیل 17 شده ام
                            مسلمه چون استادمون فقط براش مهم این بود که شما روش حل و بدونید و درنتیجه انتگرال ها رو ساده گرفته بود حالاشما فرض کن اگر همون استادمون انتگرال ها رو مقداری می پیچوند مسلما من شاید می یوفتادم
                            چه برسه به اونهایی که 10 یا زیر ده شده بودند .
                            بله شما هم حرفتون صحیحه ولی من هر چی فکر می کنم می بینم اگر انتگرال و مشتق گیریم در سطح بالایی بود نه تنها توی ریاضیات بللکه توی مدار و مابقی درسها شاید از اینی که هستم بهتر می بودم و مسلما انتگرال و مشتق چزو ریاضیات عمومی هستند
                            که اگر خنده دار نباشه به نظرم باید بشینم انتگرال و مشتق رو در سطح عالی یاد بگیرم بعد ریاضیات عمومی رو شوت می کنم دور :applause:
                            شما عزیز گفتید ریاضی رو 65 درصد زده اید اگر زحمتی نیست نمیشه بگین زیاضیات چه چیزها و کتابهایی خونده اید ؟؟؟

راستی احمد جان احتمال قبولی به خودت می تونی بدی امسال یا نه ؟
                            فرشته خانم اگر زحمتی نیست نمیشه بگین درسهارو چند درصد زده اید و توی ارشد مخابرات کجا قبول شده اید ؟

دیدگاه

من که آزمایشی شرکت کردم قبولی کجا بود!!! برای المپیاد بود البته برای خنده(از دست بچه های شریف و تهران) ولی سال دیگه اگر بخوام احتمالش زیاده بتونم تهارن قبول بشم هرچی باشه من امسال اصلا نخوندم که! من دنبال پذیرش گرفتم هستم و این هدف اصلی منه نه کنکور ... ارشد
                              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X