اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع اموزشی برای ریاضی مهندسی

نوشته اصلی توسط skyzare
    با سلام .
    من دنبال یه منبع اموزشی برای ریاضی مهندسی هستم . کتاب تست و کنکوری نمیخوام . یه کتاب اموزشی باشه که مطالب رو روان گفته باشه . کسی کتاب ریاضی مهندسی پیام نور رو خونده ؟؟؟ میخوام بدونم خوب هست یا نه ؟
    ریاضیات مهندسی فقط راهیان ارشد.فقط معرکه است.راهیان ارشد امیرعلی مومن زاده.معتقدی استاده عالیه اما کتابش چنگی به دل نمیزنه

دیدگاه

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

نوشته اصلی توسط Muhammad1986
      سلام

منم درست مثل شما هستم

کتابای مختلف رو دیدم ولی بنظرم از روی هیچ کدوم یاد نمیگیری

البته آریاز برای شروع خوبه یه گشتی توی نت بزن و ببین سی دی آموزشی پیدا میکنی؟

البته هست از اونا استفاده کن

دیدگاه

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترو&#160

سلام
        چه کتاب هایی واسه ماشین های الکتریکی و مدار منطقی و ریزپردازنده معرفی می کنید ؟
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

و من که 2 سال دیگر کنکور دارم حال متوجه میگردم که چقدر زمانم اندک است... :angry: :cry: :cry2:
          آری خودمان را باید خفه نمایــــــــــــــــــــــــــــــــــــم. :cry2:
          جمیعا" صلوات بلند ختم نماییـــــــــــــــــــــــــــد :eek:

اول از همه یه تشکر از مصطفی که این تاپیکو راه انداخته.بعدم یه تشکر از همه دوستایی که وقت گذاشتن و راهنمایی کردن.
          با اینکه تجربی بودم اما ریاضیم عالیه و تنها مشکلی که دارم تو سری فوریه هست که علتش صرف نظر کردن استادای گرامی از درس دادنش هست.و همینطور بد درس دادن مشتقا و انتگرالاس که یه سری جزوه آبکی تحویل ما دادن و ما مدار و سیگنال و همه رو الکی 20 گرفتیم رفت ولی هیچی از اصلش درک نکردیم. :angry:
          شما دوستای خوب که انقدر خوب راهنمایی میکنید میشه به منم بگید از الان همراه خوندن درسای این ترم و ترمای قبلم شروع به تست کنم یا بذارم وقتی درکم از درسا بهتر شد یعنی بعد از عید تست بزنم؟

راستی آقا مصطفی فکر کنم این سایت به دردت بخوره هرچند مال سال 87 هست. اما خوب بود برام.
          http://alipower.blogfa.com/post-34.aspx

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X