اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی

فرشته خانم اگر زحمتی نیست نمیشه بگین درسهارو چند درصد زده اید و توی ارشد مخابرات کجا قبول شده اید ؟
    راستش درصد ها که به طور دقیق تو ذهنم نیست! اما یادمه ریاضی حدود 44-45 زده بودم،مدار حدود 23،سیگنال که فکر میکردم خیلی خوب میتونم بزنم رو حسابی خراب کردم و فرم سوالا خیلی عوض شده بود!! حدودا 20 زدم!بقیه اش خیلی یادم نیست اما یه مورد که به ضرر من تموم شد رو اصلا فراموش نکنیییییییییییید من الکترونیک رو ضعیف بودم و فقط یه سوال زدم همون شد منفی 2% و خیلی رتبه امو جابجا کرد!! :angry:
    هر -2% حدودا بین 600 تا 800 تا رتبه رو جابجا میکنه
    در هر صورت با این اتفاق روزانه ارومیه قبول شدم اما رفتم ازاد تحقیقات!
    فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترو 

خوب والا نمیدونم چی بگم ولی خوب شاید شما ریاضی عمومیتون خوب بوده من خودم ریاضی عمومی یکمو 11 شدم ریاضی عمومی دومو 10 شدم دیفرانسیلمو 17 هر سه تاشو هم همین ترم پاسشون کردم : خوب مسلما فکر می کنید چرا دیفرانسیل 17 شده ام

به نظرم باید بشینم انتگرال و مشتق رو در سطح عالی یاد بگیرم [/color] بعد ریاضیات عمومی رو شوت می کنم دور :applause:
      شک نکنید با این وضعیت ریاضی عمومی باید کتاب ریاضی عمومی 1 و 2 رو بخونید اونم بصورت دقیق! یا یه جزوه که مشتق و انتگرال رو خیلی خوب توضیح داده باشه و همه ی حالتهای حل رو گفته باشه.

فکر میکنم شما فنی بودید؟درسته؟؟

از همین الان شروع کنید به یادگیری انتگرال که اگه بلد نباشید ریاضی مهندسی فوریه اش همش با این موارد سروکله خواهید زد!
      فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترو 

نوشته اصلی توسط (فرشته)
        شک نکنید با این وضعیت ریاضی عمومی باید کتاب ریاضی عمومی 1 و 2 رو بخونید اونم بصورت دقیق! یا یه جزوه که مشتق و انتگرال رو خیلی خوب توضیح داده باشه و همه ی حالتهای حل رو گفته باشه.

فکر میکنم شما فنی بودید؟درسته؟؟

از همین الان شروع کنید به یادگیری انتگرال که اگه بلد نباشید ریاضی مهندسی فوریه اش همش با این موارد سروکله خواهید زد!
        بله من فنی بوده ام تازه یادمه توی فنی هم که می خواستم برم ناز می کردند :mrgreen:

راستی دوستان نظرتون راجع به کتابهایی که دوستمون توی لینک زیر پیشنهاد دادند با ستاره (*) چیه :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45622.0
        یا که برم کتابهای کمکوری بگیرم مثل کتابهای شریف ؟
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

بله من فنی بوده ام تازه یادمه توی فنی هم که می خواستم برم ناز می کردند :mrgreen:

راستی دوستان نظرتون راجع به کتابهایی که دوستمون توی لینک زیر پیشنهاد دادند با ستاره (*) چیه :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45622.0
          یا که برم کتابهای کمکوری بگیرم مثل کتابهای شریف ؟
          منظورتون اینه که برای کنکور اینارو بخونید؟
          اینارو که در طول دوران تحصیل به عنوان رفرنس استفاده میکنید ولی اگر بخواین واسه کنکور اینارو بخونید که بعیده وقتتون همچین اجازه ای بده و به کنکور برسید! پس اینها رو فقط بذارید برای ترم دانشگاهتون نه کنکور.
          ضمنا چرا اینقد مصر هستید رو کتابهای شریف؟؟ سورس های خیلی بهتری واسه کنکور هست!

دیدگاه

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترو&#160

نوشته اصلی توسط (فرشته)
            منظورتون اینه که برای کنکور اینارو بخونید؟
            اینارو که در طول دوران تحصیل به عنوان رفرنس استفاده میکنید ولی اگر بخواین واسه کنکور اینارو بخونید که بعیده وقتتون همچین اجازه ای بده و به کنکور برسید! پس اینها رو فقط بذارید برای ترم دانشگاهتون نه کنکور.
            ضمنا چرا اینقد مصر هستید رو کتابهای شریف؟؟ سورس های خیلی بهتری واسه کنکور هست!
            \
            سلام
            پس اینا واسه کمکور خوب نیستند ها :surprised:اینارو بهتر است واسه دروس دانشگاهی خوند ها :surprised: البته منم به همین نتیجه رسیدم خیلی وقت گیرند خوندن این کتابها
            این که میگم اشریف کتابهاش خوبه واسه این میگم که خیلی تعریف می کنند در کل خوب کتابهایی دارند حتی بعضی از استادامون زمانی که کاردانی میخوندیم این کتاب هارو تایید می کردند و بعضی از بچه ها همون ها رو میخوندند واسه حتی درسهاشون .
            حالا خوب اگر شما سورس های بهتری رو میشناسید خوب خیلی عالیه پیشنهاد بدید تا استفاده ببریم
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

\
              حالا خوب اگر شما سورس های بهتری رو میشناسید خوب خیلی عالیه پیشنهاد بدید تا استفاده ببریم
              ریاضی مهندسی : پارسه معتقدی ( کتاب قدیمیش نه اینی که الان پارسه تو این 2،3 سال اخیر چاپ کرده)
              معادلات : نیکوکار
              مدار : پارسه و پوران پژوهش (یه کتاب بود فکر میکنم اسمش کتاب سنجش بود...اسمش تو ذهنم نمونده یادم امد میگم بهتون کتاب خوبیه)
              سیگنال : مریخ بیات
              کنترل : اریاز خوبه اما کافی نیست.یه کتاب هست فامیلی مولفش الفی هست فکر کنم نشر علوی باشه اونم کتاب خیلی خوبیه.
              مغناطیس : پارسه
              الکترونیک : کتاب خوب نداریم!! مدرسان شریف بد نیست

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
                ریاضی مهندسی : پارسه معتقدی ( کتاب قدیمیش نه اینی که الان پارسه تو این 2،3 سال اخیر چاپ کرده)
                مدار : پارسه و پوران پژوهش (یه کتاب بود فکر میکنم اسمش کتاب سنجش بود...اسمش تو ذهنم نمونده یادم امد میگم بهتون کتاب خوبیه)
                کنترل : اریاز خوبه اما کافی نیست.یه کتاب هست فامیلی مولفش الفی هست فکر کنم نشر علوی باشه اونم کتاب خیلی خوبیه.

موفق باشید
                سلام
                دلیل اینکه شما این کتابهارو پیشنهاد دادید و شما هم روی پارسه زیاد تاکید کرده اید
                بقیه اش توی ذهنتون نیومد :mrgreen:
                امروز میرم دنبالشون انشالله پیدا کنم .

دیدگاه

سلام
                  دلیل اینکه شما این کتابهارو پیشنهاد دادید و شما هم روی پارسه زیاد تاکید کرده اید
                  بقیه اش توی ذهنتون نیومد :mrgreen:
                  امروز میرم دنبالشون انشالله پیدا کنم .
                  پارسه ها رو باید از کسایی بگیرید که قبلا ازموناشو شرکت کرده بودن چون میدونید که توی کتاب فروشی ها گیر نمیاد!

ریاضیش هم یه کم سخته پیدا کردنش...اما فوق العادست.

دیدگاه

رفتم به این کتاب فروشی های دسته دوم البته به بقیه ی جاها نرفتم .
                    و فقط یکی از کتابهاتون بود
                    مدار2 پارسه 89 رو داشت 10 تومان قیمت روی جلدش بود یه نگاهی که انداختم 250 صفحه است و سوالات تستی زیاد نداره روش نوشته قابل استفاده ی دانشجویان کارشناسی و داوطلبین آزمون ارشد بعدش دیدم هم میتونم برای پایان ترم بخونم هم برای آزمون ارشد بعد گفتم قیمت روی جلد میفروشی گفت نه کمتر بعد گفت 7 تومان منم دیدم خیلی مفته خریدمش :mrgreen:
                    و مولف هاش هم نوشین واثقی و علی عبدالعالی یند از خوبی های این کتاب به نطرم اینه که نه خیلی زیاده نه خیلی کم و میرسی همه رو بخونی

دیدگاه

رفتم به این کتاب فروشی های دسته دوم البته به بقیه ی جاها نرفتم .
                      و فقط یکی از کتابهاتون بود
                      مدار2 پارسه 89 رو داشت 10 تومان قیمت روی جلدش بود یه نگاهی که انداختم 250 صفحه است و سوالات تستی زیاد نداره روش نوشته قابل استفاده ی دانشجویان کارشناسی و داوطلبین آزمون ارشد بعدش دیدم هم میتونم برای پایان ترم بخونم هم برای آزمون ارشد بعد گفتم قیمت روی جلد میفروشی گفت نه کمتر بعد گفت 7 تومان منم دیدم خیلی مفته خریدمش :mrgreen:
                      و مولف هاش هم نوشین واثقی و علی عبدالعالی یند از خوبی های این کتاب به نطرم اینه که نه خیلی زیاده نه خیلی کم و میرسی همه رو بخونی
                      اره مولفهاش همینها هستن و اگر جلد یک رو هم گیر بیارید تو همین کتابفروشی های این مدلی خیلی عالیه..و قطعا رو نتیجه پایان ترمتون تاثیر داره.

من وقتی اونو خوندم همش حسرت اینو میخوردم که چرا زمانی که درس مدار داشتم این کتاب رو نمیشناختم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)

موفق باشید
                        علیرضا الفی
                        برای الکترونیک که کتاب خوبی نداریم ولی الک 1 میگن پوران پژوهش و الک2 مدرسان شریف.
                        زبان تخصصی راهیان ارشد نوشته خداکرمی فکر کنم،من دیدمش و توپه واقعا متن هاش. تجزیه و تحلیل راهیان ارشدم خیلی خوبه.
                        جانم به فدای ائمه اطهار
                        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                          برای الکترونیک که کتاب خوبی نداریم ولی الک 1 میگن پوران پژوهش و الک2 مدرسان شریف.
                          زبان تخصصی راهیان ارشد نوشته خداکرمی فکر کنم،من دیدمش و توپه واقعا متن هاش. تجزیه و تحلیل راهیان ارشدم خیلی خوبه.
                          مهندس جان فکر کنم منظورت مهندس تقوی بوده، چون خداکرمی تا اونجایی که من میدونم کتابای معادلات و مهندسی رو داره
                          HELLO WORLD

دیدگاه

علیرضا الفی
                            تجزیه و تحلیل راهیان ارشدم خیلی خوبه.
                            اره علیرضا الفی

سیگنال راهیان ارشد خوبه اما به پای مریخ بیات نمیرسه!
                            ویژگی مهم مریخ بیات تست های خیلی زیاد با حل های کاملا اموزشی و عالی هست.

دیدگاه

علیرضا الفی
                              الکترونیک 1 و مدار 1 و فیزیک الکتریسیته و مغناطیس 1 رو هم از قبلنا دارم که کتابهای شریف و کاردانی به کارشناسی .
                              خواستم بدونم آیا باید کتابهای یک رو هم خوند چند درصد از این یک ها میاد توی ارشد ؟؟؟؟
                              اگر بتونم یک برنامه ریزی درست حسابی کنم خیلی خوب میشه و همچنین عمل کنم .
                              شما ها چطور برنامه ریزی پیشنهاد میدید

دیدگاه

علیرضا الفی
                                الکترونیک 1 و مدار 1 و فیزیک الکتریسیته و مغناطیس 1 رو هم از قبلنا دارم که کتابهای شریف و کاردانی به کارشناسی .
                                خواستم بدونم آیا باید کتابهای یک رو هم خوند چند درصد از این یک ها میاد توی ارشد ؟؟؟؟
                                اگر بتونم یک برنامه ریزی درست حسابی کنم خیلی خوب میشه و همچنین عمل کنم .
                                شما ها چطور برنامه ریزی پیشنهاد میدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X