اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

امیدوارم قبول بشین
    گفتم کمی از تجربه خودم بگم راه رفته را دوباره نباید رفت

بچه ها هدف خیلی مهمه اینکه من میخوام برم لیسانس بگیرم یا فوق یا دکتری واقعا برای چی؟ بهتره قبل از تصمیم واسه درس هدف را مشخص کنید چون صحبت از عمر و جوانی هست که همین یکبار دارید و نباید اشتباه کنید هیچ راه برگشتی نیست ، پس هدف را معلوم کنید بعدش راه درست را انتخاب کنید ، مثلا چند هدف از ادامه تحصیل هست :
    1- پول در آوردن
    2- استاد دانشگاه شدن
    3- اپلی گرفتن برای داشنگاههای خارج
    4- مدرک واسه کار
    5- ازدواج

شما واقعا مشخص کنید هدفت کدوم هست بعدش هر کدوم یک راه داره و باید راه درست بری

مثلا برای پول در آوردن برو مغازه اجاره کن یک جای خوب ه شغلی بزنی سر 2 سال خونه و ماشینت را خریدی اصلا نیاز نداره درس بخونی چون به فرض استاد هم بشی آخرش ماهی 2 میلیون بگیری اما یک مغازه معمولی جای خوب حداقل اوایل ماهی 5 تومن درامد داره

یا برای استاد شدن باید دکتری داشته باشی باید ارشد جائی قبول بشی که خود اون دانشگاه دانشجوی دکتری بگیره یا آزاد فقط باید تهران مرکز یا علوم تحقیقات باشی و ... و

واسه اپلی بهتره دانشگهای معتبر باشی و ...

واسه کار که بهتره اول با لیسانس بری سر کار و بعدش که کار دشتی ادامه تحصیل بدی

واسه ازدواج هم که آسونتر داشنگاه را انتخاب کن مدرک بگیر

درس در ایران اگر بدونه هدف و راه درست باشه صرفا وقت تلف کردنه عمر و جونیت رفتنه بعدش هم ازدواج و بچه و کار و وام و پیری و ......
    پس هدفت را اتخاب کن عمرت را هدر نده چون واقعا آخرین انتخاب زندگیتونه

همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
    کانت

دیدگاه

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh
      امیدوارم قبول بشین
      گفتم کمی از تجربه خودم بگم راه رفته را دوباره نباید رفت

بچه ها هدف خیلی مهمه اینکه من میخوام برم لیسانس بگیرم یا فوق یا دکتری واقعا برای چی؟ بهتره قبل از تصمیم واسه درس هدف را مشخص کنید چون صحبت از عمر و جوانی هست که همین یکبار دارید و نباید اشتباه کنید هیچ راه برگشتی نیست ، پس هدف را معلوم کنید بعدش راه درست را انتخاب کنید ، مثلا چند هدف از ادامه تحصیل هست :
      1- پول در آوردن
      2- استاد دانشگاه شدن
      3- اپلی گرفتن برای داشنگاههای خارج
      4- مدرک واسه کار
      5- ازدواج

شما واقعا مشخص کنید هدفت کدوم هست بعدش هر کدوم یک راه داره و باید راه درست بری

مثلا برای پول در آوردن برو مغازه اجاره کن یک جای خوب ه شغلی بزنی سر 2 سال خونه و ماشینت را خریدی اصلا نیاز نداره درس بخونی چون به فرض استاد هم بشی آخرش ماهی 2 میلیون بگیری اما یک مغازه معمولی جای خوب حداقل اوایل ماهی 5 تومن درامد داره

یا برای استاد شدن باید دکتری داشته باشی باید ارشد جائی قبول بشی که خود اون دانشگاه دانشجوی دکتری بگیره یا آزاد فقط باید تهران مرکز یا علوم تحقیقات باشی و ... و

واسه اپلی بهتره دانشگهای معتبر باشی و ...

واسه کار که بهتره اول با لیسانس بری سر کار و بعدش که کار دشتی ادامه تحصیل بدی

واسه ازدواج هم که آسونتر داشنگاه را انتخاب کن مدرک بگیر

درس در ایران اگر بدونه هدف و راه درست باشه صرفا وقت تلف کردنه عمر و جونیت رفتنه بعدش هم ازدواج و بچه و کار و وام و پیری و ......
      پس هدفت را اتخاب کن عمرت را هدر نده چون واقعا آخرین انتخاب زندگیتونه

اولی سرمایه میخواد شانس هم میخواد اقبال هم میخاد که واسه من فعلا مقدور نیست
      دومی هم فکر نکنم بشه
      سومی هم اصلا هدف محصوب نمیشه واسه من
      تقریبا شاید این چهارمی هدف من باشه که مقداری به اولی هم مربوط میشه حالا این کار ممکن کاری مثل استادی هم بشه
      پنجمی هم که اصلا ربطی به دانشگاهو این چیزها نداره هر کسی توی هر زمینه ای که باشه پولدار , کم پول , استاد , سیکل به نظر من به اون چیزی که لایقشه میرسه

اما خدمت دوستان بگم که امروز یک سری کتابهای دیگه ای دیدم
      کنترل ازیار رو دیدم چنگی به دلم نزد خیلی هم زیاد بود اصلا نمیرسه ادم بخونه اینا راحت هم پیدا میشه توی کتابخونه ها
      سیگنال راهیان ارشد رو هم دیدم دو جلده اینم خیلی زیاده اینم چنگی به دلم نزد
      در صورتی که این کتاب پارسه ی مدار 2 که گیر اوردم نه خیلی زیاد نه اندک قشنگ می تونم توی ترم با درسم بخونمش
      گرچه باز به نظر من تا یک کتابو نخونی نمیتونی بگی چطوریه
      یک کتاب سیستم های کنترل خطی دیدم به نظرم خوب اومد ولی نخریدم محمد حسن منصوری مولفش بود که مربوط به کتابهای ارشد سپاهان بود گفتم از شما بپرسم نظرتونو بدونم
      بقیه رو هم فعلا پیدا نکردم که ببینم چه شکلیه
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

برادر این کتابی که میگید اصلا توی آمار نیست و توصیه نمیشه. آریاز زیاده چیه؟مگه دانشجوی برق از این حرفها میزنه؟!! oo:ما درس کم هم داریم؟ oo: :eek: آریاز شاید غلط داشته باشه ولی من دیدمش خیلی خوشم اومد ولی البته من فقط کتابها رو میشناسم ولی نخوندم.
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
          الکترونیک 1 و مدار 1 و فیزیک الکتریسیته و مغناطیس 1 رو هم از قبلنا دارم که کتابهای شریف و کاردانی به کارشناسی .
          خواستم بدونم آیا باید کتابهای یک رو هم خوند چند درصد از این یک ها میاد توی ارشد ؟؟؟؟
          اگر بتونم یک برنامه ریزی درست حسابی کنم خیلی خوب میشه و همچنین عمل کنم .
          شما ها چطور برنامه ریزی پیشنهاد میدید
          اگر یک ها رو خوب بلد نباشی حتی یک تست ارشد رو نمیتونی بزنی حتی یکی :agree:12سوال میدن بابا،می خوای توی تحلیل یک تقویت کننده دو طبقه بمونی و بعد در ارشد(اونم ارشد ایران که ماراتن نوابغ هست) بتونی یک تقویت کننده فیدبک دو طبقه رو حل کنی اونم تو سیم ثانیه؟!!! در ضمن در درسی مثل مدار1 که تحلیل مدارهای RC,RL,RLC رو یاد میگیرید و می دونید چقدر ازش سوال میاد!!! اینطور که من فهمیدم در ارشد کاری به سرعت و مقدار خواندنت کار ندارم ولی مهم اینه که عمق درس رو حس کنی وگرنه یک سوال رو هم نمیشه زد و بهتره کمیت ر بیخیال بشید و به فکر کیفیت باشید وگرنه خدای نگرده سر جلسه خودتون رو می بازید.واقعا سوالاتش سخته .به این فکر کنید که با میانگین 20 تا 25درصد روزانه تهران قبولید پس اگر از هر درس میانگین 3و4 تست بزنید حله.پس به فکر این باشید که در سه فصل توپ باشید تا در همه فصول .... دور بدون عمق خونده باشید.
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

من تاحالا کمکور ندادم!!! :eek: :sad:

دیدگاه

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترو&#160

سلام

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
              اگر یک ها رو خوب بلد نباشی حتی یک تست ارشد رو نمیتونی بزنی حتی یکی :agree:12سوال میدن بابا،می خوای توی تحلیل یک تقویت کننده دو طبقه بمونی و بعد در ارشد(اونم ارشد ایران که ماراتن نوابغ هست) بتونی یک تقویت کننده فیدبک دو طبقه رو حل کنی اونم تو سیم ثانیه؟!!! در ضمن در درسی مثل مدار1 که تحلیل مدارهای RC,RL,RLC رو یاد میگیرید و می دونید چقدر ازش سوال میاد!!! اینطور که من فهمیدم در ارشد کاری به سرعت و مقدار خواندنت کار ندارم ولی مهم اینه که عمق درس رو حس کنی وگرنه یک سوال رو هم نمیشه زد و بهتره کمیت ر بیخیال بشید و به فکر کیفیت باشید وگرنه خدای نگرده سر جلسه خودتون رو می بازید.واقعا سوالاتش سخته .به این فکر کنید که با میانگین 20 تا 25درصد روزانه تهران قبولید پس اگر از هر درس میانگین 3و4 تست بزنید حله.پس به فکر این باشید که در سه فصل توپ باشید تا در همه فصول .... دور بدون عمق خونده باشید.
              اوکی
              برادر این کتابی که میگید اصلا توی آمار نیست و توصیه نمیشه. آریاز زیاده چیه؟مگه دانشجوی برق از این حرفها میزنه؟!! oo:ما درس کم هم داریم؟ oo: :eek: آریاز شاید غلط داشته باشه ولی من دیدمش خیلی خوشم اومد ولی البته من فقط کتابها رو میشناسم ولی نخوندم.
              به نظر شما میشه با یک دید گفت کتاب خوبیه ؟ البته به نظر من همه ی کتابها خوبه به قول یه نفری می گفت یه کتابی رو بگیر و بخون بعد اگر دیدی هنوز در حد لازم نیستی برو یک کتاب دیگه بخر :applause:
              احمد جان
              من کتاب سیگنال پیشنهادیه شما رو دیدم کتاب خیلی خوبی بود که متعلق به راهیان ارشد بود ولی دلیل اصلی که نخریدمش شاید این بود که با خودم گفتم برم مریخ بیات پیشنهاد فرشته خانم رو هم گیر بیارم بببیم بعد تصمیم به خرید بکنم . چون میدونستم هر موقع بخوام این کتاب و می تونم از کتابخونه بخرم .
              البته واسه این ترم فقط قصد دارم روی کنترل و مدار و انتگرال و اگر رسیدم معادلات کار کنم فکر کنم واسه این ترم که شاید همین درسهارو داشته باشم کافی باشه البته اگر بد نیارم و به دلایلی توی حذف و اضافه مجبور نشم درسامو حذف کنم ولی باز هم واسه این ترم سعیم روی همین کتابهاست اگر فرصت کنم روی کتابهای دیگه هم وقت میزارم
              اما حالا که شما میگیید باید مفهومی و با کیفیت یاد بگیرم در این صورت فکر نکنم بیشتر از این بتونم توی این ترم بخونم
              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام.آفرین مصطفی جان این درسته. برای این ترم همینا کافیه و ایشالا در نمایشگاه بین المللی بقیه رو هم با تخفیفهای مناسب می خرید.من امروز غروب تو دانشگاه خواجه نصیر بودم رفتم دفتر نصیر کتابهای اونارو دیدم که مدار جبه دار نظرمو جلب کرد+الک2 اشرفیان.خیلی تمیز بودن ولی مدار جبه دار توضیحات کمی داشت و خیلی خیلی نکته ای بود ولی خیلی خوی بود،مدار1و2 دکتر کارو زرگر هم که جای خود داره.جزوه سیگنال و سیستم مهندس تقدسی رو هم کامل دیدم و عاشقش شدم 13000تومان و خیلی کم حجم بود و باید برای تکمیلش تستهای سالهای پیش رو بزنید.اگر تهرانی هستین میتونید سر بزنید.
                جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

سلام.آفرین مصطفی جان این درسته. برای این ترم همینا کافیه و ایشالا در نمایشگاه بین المللی بقیه رو هم با تخفیفهای مناسب می خرید.من امروز غروب تو دانشگاه خواجه نصیر بودم رفتم دفتر نصیر کتابهای اونارو دیدم که مدار جبه دار نظرمو جلب کرد+الک2 اشرفیان.خیلی تمیز بودن ولی مدار جبه دار توضیحات کمی داشت و خیلی خیلی نکته ای بود ولی خیلی خوی بود،مدار1و2 دکتر کارو زرگر هم که جای خود داره.جزوه سیگنال و سیستم مهندس تقدسی رو هم کامل دیدم و عاشقش شدم 13000تومان و خیلی کم حجم بود و باید برای تکمیلش تستهای سالهای پیش رو بزنید.اگر تهرانی هستین میتونید سر بزنید.
                  احمد جان من بچه تهران نیستم بچه ی سبزوارم
                  قیمت کتاب زیاد واسه من مهم نیست گرچه بی اهمیت هم نیست کتابهایی رو خریده ام و بعد پشیمون شده ام میترسم باز یه کتابی بخرم باز پشیمون بشم این برام مهمه . مدار جبه دار رو توی کتابخونه داریم کتاب خوبیه ولی به نظر من واسه کمکور مناسب نیست چون سوال ها و مثال های کمی داره . مدار 2 جزوه ی یکی از استاد هامون رو هم دارم که دکترا دارند و ایشون هم کتاب جبه دار رو پیشنهاد دادند فکر کنم جزوشون هم شبیه به کتاب جبه دار باشه چون جبه دار رو به بچه ها پیشنهاد داده اند ولی حل و المسائل جبه دار رو پیشنهاد ندادند گفتند اشتباه داره . واسه این ترم زیاد مشکلی با مدار ندارم . چون مدار یک شریف و مدار 2 پارسه و کتابخونه دانشگاه هم 2 کتاب از جبه دار رو داره که خودتون می دونید کسی این کتابهای سنگین رو نمی بره بخونه پس هر موقع لازم باشه میتونم استفاده کنم .
                  کنترل آزیار چنگی به دلم نزد وگرنه میخریدمش شاید هم نتونستم خوب نگاه کنم , الفی رو هم پیدا نکردم شاید برم واسه کنترل کتاب راهیان ارشد دکتر تقوی رو بخرم چون فکر میکنم بسه دیگه چقدر دنبال کتاب بگردم . خسته شدم :mrgreen:
                  اکترونیک 2 اشرافیان شبیه به کتابهای کمکوریه یا شبیه به کتابهای جبه داره توضیحیه ؟
                  اگر توضیحی باشه بدرد من نمیخوره چون کتاب صدرا رو دارم این صدرا رو که قبلا استادمون پیشنهاد داد و توی زمان کاردانی خریدم ولی بعد پشیمون شدم :mrgreen: ولی واسه الان شاید بدرد بخوره :mrgreen:
                  ولی توی شهر ما شریف حرف اولو میزنه کتابهاشون هم خوبه , در صورتی که توی اینترنت گویا راهیان ارشد و پارسه حرف اولو میزنند ولی به نظر من هر سه تای اینا کتابهاشون خوبه چون هر سه تاشون کتابهاشون کمکوریه این کتاب ها هر کدوم مزایای خودشونو داره ولی شاید من واسه کنترل برم و کتاب راهیان ارشد و بخرم .

دیدگاه

تجربیات من از کنکور ارشد برق 91
                    زبان: باید لغات ضروری تافل،504،ایلتس (به ترتیب الویت ) را با کاربرد آنها در جمله یاد بگیرین
                    اگه به سوالات کنکور سالهای قبل نگاهی بیاندازید خیلی از تستها عینا از مثالهای دیکشنری کمبریدج و لانگمن اقتباس شده اند یا خیلی شبیه به مثالهای این دو دیکشنری هستند.
                    بدین منظور می تونید دیکشنری رایگان
                    lingoes
                    دانلود کنید از سایت lingoes.net
                    و سپس فایلهای مربوط به کمبریدج و لانگمن رو نصب کنید.
                    برای دریافت گلاسوری لانگمن و کمبریدج مخصوص این دیکشنری می تونید به لینک زیر مراجعه کنید
                    http://www.behnasr.persiangig.com/
                    دیکشنری رو طوری تنظیم کنید که در نمایش نتایجش فقط همین دو تا بانک به اضافه ی بانک فارسی
                    hFarsi - Advanced Version را نشان دهد.
                    در ضمن فایلهای صوتیش هم با تلفظ واقعی هم می تونید دانلود کرده و در پوشه
                    speech
                    کپی کنید.
                    این دیکشنری از معنی لغت خروجی
                    html
                    می دهد حال بسته به امکاناتتون می تونید لغات تافل و ایلتس و هر لغتی که می دونید مهمه رو بهش بدین و از معنی اش خروجی بگیرید و از آن پرینت بگیرید یا اگه گوشیتون امکانش رو داره توی گوشی بریزید و مرور کنید.
                    قبول دارم مهیا کردن این فایلها شاید ساعتها وقتتون رو بگیره اما واقعا ارزشش رو داره چون با این کار کاربرد لغت در جمله رو یاد می گیرین و اثر این کار برای زبان ارشد از خواندن هر کتابی بیشتره.

اگه دنبال کتاب هستین من کتاب زبان عمومی پارسه چاپ جدید رو پیشنهاد می کنم چون مثالهایش رو از دیکشنری کمبریدج گرفته.

راجع به خودم بگم که زبانم ضعیفه ! هیچ کلاس زبانی هم نرفتم و گرامرم هم صفره اما ببینید با این کار به چه سطحی رسیدم که بیشتر تسهای لغت و متنها رو درست می زنم.
                    توی آزمون آزمایشی سازمان سنجش درصدهای زبانم بین 60 تا 82 متغیر بود
                    زبان کنکور امسال به مراتب از سالهای قبل سختتر بود مخصوصا متنهاش با این حال 48.88 درصد زدم.
                    من توی ماه رمضان که درس خوندن مشکله چندین روز رو به تهیه فایلهای
                    html
                    با توجه به لغات آزمون های سال قبل و 504 و تافل و ایلتس پرداختم و اونها رو به ترتیب الفبا توی گوشیم ریختم . از اوایل مهر که درس خوندنم جدی تر شد شبها چندتا از این فایلهای رو مرور می کردم.
                    ماه آخر هم 10 تست لغت زبان عمومی همه ی آزمونهای گذشته از سال 86 که (هر سال 6 تا آزمون داره که صبح و بعد از ظهر طی 3 روز انجام شده) حدودا 24 صفحه می شه رو از سایت پردازش گرفتم و حل کردم..

گرامر- اگر گرامرتان خوب نیست اصلا برای گرامر وقت نگذارید من هم همین کار رو کردم!!

دیدگاه

متن تخصصی
                      از 15 سوالی که از این بخش می آید شما به راحتی با کمی تمرین با حل حداقل 10 تا سوال،یعنی 30 درصد از زبان رو کسب کنید.
                      خواندن متن تخصصی رو باید به عنوان تفریح و در ساعاتی که از دروس دیگر خسته شده اید یا اواخر هفته و یا روز قبل از آزمون آزمایشی که معمولا حس خواندن ندارید انجام دهید.
                      اگه اهل خوندن پشت کامپیوتر هستید من مطالعه از سایت زیر رو پیشنهاد می دهم که بعضی از سوالات سالهای قبل از این سایت اومده و بیشتر متنهایی که در کنکور می آید همین سبک رو دارند
                      http://www.spectrum.ieee.org/

ریاضی مهندسی - به نظر من کتاب محمود کریمی انتشارات نصیر خوبه فقط چون حل تستها رو نداره باید وقت بیشتری صرفش کنی
                      اگه می خواهید بیشتر بزنید، مخصوصا بخش فوریه رو از کتاب ریاضی مهندسی پارسه معتقدی چاپ جدید بخونین.
                      خود من ریاضی مهندسی ابزار دقیق رو 93.33 درصد زدم

معادلات دیفرانسیل- دو جلد کتاب معادلات دیفرانسیل آقاسی مخصوصا جلد اولش عالیه
                      کتاب معادلات دیفرانسیل محمود کریمی هم بد نیست.

آمار- به نظر من با توجه به اینکه دو تا سوال از آمار میاد واسه آمار وقت نگذارید اما اگه وقت دارید کتاب آمار پارسه چاپ جدید بد نیست

مدار الکتریکی- بهترین منبع کتاب دو جلدی راهیان ارشد تقوی هستش مسایل این دو کتاب رو چندین بار حل کنید
                      اگر خواستید بیشتر بخونید کتاب دو جلدی پوران پژوهش کارو زرگر عالیه
                      الکترونیک- ابتدا باید روشهای حل رو یاد بگیرین اونهم عمیق و ریشه ای برای این کار من جزوه کهن و کتاب الکترونیک باغستانی و نیز کتاب درس الکترونیک راهیان ارشد دقت کنید مولفش مهدی ناصح رو پیشنهاد می کنم با همینها کارتون راه می افته فقط تمرکز و دقت ویژه به روشهای حل داشته باشید .
                      اگر فرصت بیشتری دارید بخش موسفت و منابع جریان و تفاضلی رو از کتاب حل مسایل الکترونیک رضوی نوشته محمد باقری بخونید خیلی مفیده.
                      سوالات الکترونیک ابزار دقیق رو هم حتما بخونید.

سیگنال- برای شروع کتابهای دو جلدی راهیان ارشد مومن زاده و برای تمرین و تقویت بیشتر کتاب نارنجی پوران پژوهش تست تالیفی سیگنال مومن زاده رو استفاده کنید.
                      اگر می خواهید از صفر شروع کنید جزوه سیگنال تقدسی مناسب است.
                      الکترومغناطیس- توی این درس صاحب نظر نیستم ولی می تونم جزوه باغستانی و کتاب الکترومغناطیس جهش رو برای شروع کار و کتاب تست راهیان ارشد رو برای تست زنی بهتون پیشنهاد بدهم.

این رو هم بگم اگه برای کنکور می خونید روی کتابهای غیرتستی از جمله رهیافتها و اوپنهایم اصلا وقت نگذارید.چون هم وقت گیر هستن هم سوالاشون قدیمی شدند.
                      فقط همون چند بخش الکترونیک رو که گفتم از حل مسایل کتاب رضوی.

شما تا می تونید باید تست بزنید تست کم آوردین برید سراغ آزمونهای آزمایشی سالهای قبل مثل سنجش ، موسسه بینش یا ...

در مورد کنکور آزمایشی هم بگم که سوالات و رتبه ی کنکور آزمایشی ملاک نیستن
                      پس فقط به خاطر اینکه در شرایط آزمونی قرار بگیرید و مطالعه تون منظم بشه در این آزمونها ثبت نام کنید .

اصلا پارسه ثبت نام نکنید گول جامعه آماریش رو نخورید پارسه گران می گیره کتابهای پارسه هم خیلی به درد بخور نیستند نکات جدید دارن اما از نکاتشون پرت و خارج از گوده!

اگه خواستید آزمونهای پارسه همه جا گیر میاد اونها رو هفته ای یکبار و بین کنکور آزمایشی که شرکت کردین بزنید
                      من شرکت در آزمون آزمایشی سنجش رو به شما پیشنهاد می کنم امسال مبلغش 130 هزار تومان بود البته تعریف موسسه بینش و نصیر و مدرسان رو هم شنیدم
                      پارسه حدود 4000 شرکت کننده داره
                      سایر موسسات بین 700 تا 1000 نفر مثلا سنجش آزمون آخرش حدود 950 نفر شرکت کننده داشت

البته برنامه ی درسیتون رو طبق آزمونهای آزمایشی نچینید
                      باید جلوتر از آزمونها باشید حتی الامکان اواسط پاییز مباحث رو خونده باشید .

دیدگاه

سلام به آقای بهنصر.ممنون و موفق باشید.ایشالا شریف قبولید.ارتباطتون رو با این سایت قطع نکنید خوشحال میشیم. :agree:
                        جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

دوستان خواستم از تجربیات خودم از کنکور بگم که امیدوارم مفید واقع بشه براتون اول درصد های سال پیش و درصد احتمالی امسال(اگه جابه جا نزده باشم )(یه جورایی پشت کنکوری بودم!)

90
                          زبان : 31
                          مدار 7
                          ریاضی 41
                          کنترل 33
                          سیگنال:7
                          الکترونیک:0
                          ماشین :49
                          معدل :13.3
                          معدل موثر :14.1
                          91
                          زبان :46(مینیمم)
                          ریاضی: (دقیق)41
                          مدار:55(مینیمم)
                          کنترل33:(دقیق)
                          سیگنال:50(دقیق)
                          الکترونیک :11(دقیق)
                          ماشین : 0(دقیق!!)
                          معدل:13.3
                          معدل موثر:14.1
                          من سال دوم بود که کنکور میدادمو سال پیش90 بهتریت رتبم 1200 تو کنترل بود حتی پارسه هام ماکزیمم 400 500 میشد ترم اخر بودم الان متوجه شدم که چرا اینطور شد
                          مهم ترین مهم ترین کار بره ارشد تست زنی زیاد هست.به خدا من تجربه کردم سال پیش وقتمو الکی صرف نکته برداری و درس خوندن می کردم و تست بسیار کم کار میکردم و دروغ چرا مغرور هم شده بودم به خودم در صورتی که تمام دوستام تا لحظه اخر کار کردن و همه نتیجه کامل گرفتن به جز من.و جدا درسارو مفهومی بلد بودم البته بعضی هارو .از جمله کنترل که TA بودم ولی چه فایده که تست اینطور کار میکردم که مثلا ای اینکه معلومه حلش چیه سریع میرفتم جواب تهو نگاه میکردم یعنی حل میومد تو ذهنم ولی تا اخر نمی رفتم که این کار خریت محضه!!!!!این شد که کنترل امید داشتم نتیجه نگرفتم و مدارو سیگنال که چسبیده بودم به کتابای بیخود کم تست که اصلا نتیجه نداد.و اشتباه بزرگ دیگم این بود که بره زبان سرمایه گذاری نکرده بودم که ازین کار بدتر نمیشد.یکی از دوستام که درصدهاش شبیه من بود اما زبانو 67 زده بود(زبان 90 خیلی اسون بوده)400 500 تا بهتر از من شد
                          اشتباه دیم این بود که بره درس های اشتباه سرمایه گذاری کردم و الکی وقتمو به ماشین دادم میتونم بم ماشین تنها درسی بود که می خوندم درست در صورتی که اکه بره درسای 4 واحدی وقت میذاشتم خیلی بهتر جواب میداد
                          اما امسال
                          من از مسافرت که اومدم 16 شهریور چون عزممو جزم کرده بودم از فرداش شروع کردم و تا یک ماه مونده به کنکور که خسته شده بودم این برنامه زیرو اجرا کردم
                          8تا صبح10 درس 10:30 تا 12:30 درس .تا ساعت 3:30 استراحت که 45دقیقه زبان از 3:30 تا 5:30 درس از 6 تا 8 شب درس از 8 تا 12 شب استراحت که این وسط 45 دقیقه تا یک ساعت زبان می خوندم پنج شنبه ها هم از ظهر تا شب استراحت کامل بود
                          اما منابع
                          زبان :504 وessential words for toeflو زبان تخصصی برق راهیان ارشد و تمام کلمات زبان عمومی پارسه گرامر 7 درس از gramer in use advance(پارسال هیچی!)
                          ریاضی مهندسی و معادلات : از روی پارسه کار کردم و مثال های متنو کار کردم نه بیشتر(پارسال دقیقا همین)
                          امار: اگه تونستید امار 4 یا 5 سال پیش پارسه گیر بیارید بهترینه چون حجمش کمه و اگه اسون بیاد سوالا کفایت میکنه وگرنه اگه مثل امسال سخت باشه ارزش نداره بره دو تا سوال وقت بگذارید که امار حجیم درس بخونید(پارسال همین)
                          مدار : فقط پوران پژوهش کار کردم دقت کنید مثال هاش خیلی هاش از مدار جبه دار(دسور کوه)برداشته شده و عالیه اکیدا توصیه میشه فرمول های متن درسو کامل حفظ کنید(پارسال مدار پارسه)
                          سیگنال: پیشنهاد می کنم از این سایت mtsignal.blogsky.com دیدن کنید مهندس تقدسی مثال های درسش در کلاس از اپنهایم استفاده کرده و به جرات میتونم بگم کامل ترم هست.من سیگنالو از جزوه های ایشون کار کردم (تازه برنده جایزه بلاگشم شدم!!)(پارسال : سطحی خوندم مریخ بیات و پارسه در حقیقت از بس سطحی کار کردم هیچی)
                          کنترل : جزوه استاد و مدرسان شریف من ازمایشی هام همیشه 70 به بالا میزدم ولی باز سره کنکور خراب کردم(پارسال اریاز و جزوه استاد)

اگه کمکی بود در خدمتم بره منم دعا کنید که جابه جا نزده باشم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترو 

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                            سلام
                            اوکی
                            به نظر شما میشه با یک دید گفت کتاب خوبیه ؟ البته به نظر من همه ی کتابها خوبه به قول یه نفری می گفت یه کتابی رو بگیر و بخون بعد اگر دیدی هنوز در حد لازم نیستی برو یک کتاب دیگه بخر :applause:
                            احمد جان
                            من کتاب سیگنال پیشنهادیه شما رو دیدم کتاب خیلی خوبی بود که متعلق به راهیان ارشد بود ولی دلیل اصلی که نخریدمش شاید این بود که با خودم گفتم برم مریخ بیات پیشنهاد فرشته خانم رو هم گیر بیارم بببیم بعد تصمیم به خرید بکنم . چون میدونستم هر موقع بخوام این کتاب و می تونم از کتابخونه بخرم .
                            البته واسه این ترم فقط قصد دارم روی کنترل و مدار و انتگرال و اگر رسیدم معادلات کار کنم فکر کنم واسه این ترم که شاید همین درسهارو داشته باشم کافی باشه البته اگر بد نیارم و به دلایلی توی حذف و اضافه مجبور نشم درسامو حذف کنم ولی باز هم واسه این ترم سعیم روی همین کتابهاست اگر فرصت کنم روی کتابهای دیگه هم وقت میزارم
                            اما حالا که شما میگیید باید مفهومی و با کیفیت یاد بگیرم در این صورت فکر نکنم بیشتر از این بتونم توی این ترم بخونم
                            بین مریخ بیات و راهیان ارشد اکیدا پیشنهاد می کنم راهیان ارشد کار کنید البته بیش تر درسه ولی تقریبا کامله و برای تست هم بانک تست سیگنال که ماله پوران پژوهش و مولف هم مولف کتاب راهیان ارشده پیشنهاد می کنم.من مریخ بیاتو بررسی کردم امسال اولا که خیلی ناقصه دوما غلط هم داره سیگنال به این حجیمی اوم کتاب نازک مریخ بیات کفایت نمیکنه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترو 

نوشته اصلی توسط navr
                              من مریخ بیاتو بررسی کردم امسال اولا که خیلی ناقصه دوما غلط هم داره سیگنال به این حجیمی اوم کتاب نازک مریخ بیات کفایت نمیکنه
                              با احترام به شما دوست عزیز اما با این حرفتون کاملا مخالفم! هرچند که این رفرنس های کنکوری کاملا سلیقه ای هستن اما اولا هیچ کتابی رو بدون غلط پیدا نمیکنید!!اما نقص رو قبول ندارم!چراکه کسی که برای کنکور میخواد کار کنه بهترین مرجعش سوالات کنکورهای گذشته هست با حل هایی که روش های خوب و گاها نو یاد بده.کتاب مریخ بیات کتابیه که هییییییچ تستی رو از قلم ننداخته و پاسخ های زیبا و اموزشی ای برای حل تست ها داره و من شخصا معتقدم شما هزار بار یه سری نکته رو بخونی تا تو مسئله ازش استفاده نکنی هیچ ارزشی نداره و زمانی این هزار و یک نکته مفیده که شما کاربردش رو در مسئله ببینید...کاری که کتاب مریخ بیات انجام داده.
                              حجم کتاب که ترجیحا وارد بحثش نمیشم! :eek:من هم راهیان ارشد رو خوندم هم پارسه و هم مریخ بیات...سومی زمانی بیشتری برای خوندن صرفش شد!!هرچند به قول شما حجمش کم بود!!
                              فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های ال&#

نوشته اصلی توسط (فرشته)
                                با احترام به شما دوست عزیز اما با این حرفتون کاملا مخالفم! هرچند که این رفرنس های کنکوری کاملا سلیقه ای هستن اما اولا هیچ کتابی رو بدون غلط پیدا نمیکنید!!اما نقص رو قبول ندارم!چراکه کسی که برای کنکور میخواد کار کنه بهترین مرجعش سوالات کنکورهای گذشته هست با حل هایی که روش های خوب و گاها نو یاد بده.کتاب مریخ بیات کتابیه که هییییییچ تستی رو از قلم ننداخته و پاسخ های زیبا و اموزشی ای برای حل تست ها داره و من شخصا معتقدم شما هزار بار یه سری نکته رو بخونی تا تو مسئله ازش استفاده نکنی هیچ ارزشی نداره و زمانی این هزار و یک نکته مفیده که شما کاربردش رو در مسئله ببینید...کاری که کتاب مریخ بیات انجام داده.
                                حجم کتاب که ترجیحا وارد بحثش نمیشم! :eek:من هم راهیان ارشد رو خوندم هم پارسه و هم مریخ بیات...سومی زمانی بیشتری برای خوندن صرفش شد!!هرچند به قول شما حجمش کم بود!!
                                خوشحال شدم از جوابتون که منطقی بحث می کنید.ولی مسئله اینجاست که سیگنال درس به شدت نکته دار و ریزیه .ببینید مثلا جدیدا سوال میاد که یه جفت ورودی میده به شکل نمودار و یه جفت خروجی بعد میگه سیستم کدام یک از خواص زیر رو داراست یا لزوما داراست.این تیپ جدید سوال هست که در 2 یا 3 سال اخیر دادن و تو خیلی از کتاب ها از جمله مریخ بیات(اون چاپی که من دارم)بررسی نشده دقت کنید سوال های امسال به شدت فنی بودن که اکثرشونو در سال های پیش کنکور نمیتونید پیدا کنید چرا چون سیگنال بی نهایت جا داره که سوالو بپیچ.نن و سخت بدن اما یه درس مثل مدار فرمت نسبتا روتینی داره.تا اونجا که ممکنه باید تست تالیفی و جدید حل کرد که شما سر جلسه روون بتونید با کم ترین وقت یا سریع جواب به ذهنتون برسه
                                من همین الان دوتا غلط کاملا واضح از مریخ بیات میارم که منو خیلی اذیت کرد(ویراست دوم مریخ بیات
                                صفحه 30 تست 30 سراسری 83
                                به وضوح معلومه که سیستم معکوس پذیره و اگر t رو از منفی بینهایت تا مثبت بی نهایت تغییر بدیم ارگومان x کل فضای R رو می پوشاند و در نهایت با نوشتن رابطه ورودی رو از خروجی میتونیم بدست بیاریم(این حل در سه کتاب پارسه راهیان ارشد و مهندس تقدسی یکسانه)اما راه مریخ بیات
                                ایشون اومدن خروجی رو با راه جالبی دراوردن معکوس ناپذیره!با نگاه کردن در زمان که خودتون بخونید متوجه اشتباه بودنش میشید

صفحه 34 سوال 49 سراسری 86
                                یه ورودی داده و یه خروجی و گفته کدام خواص لزوما صحیح است
                                ایشون در کمال تعجب دراوردن سیستم قطعا غیر خطی هست اما با مراجعه به سوال مشاهده می کنید مثال زیر که از راهیان ارشد هست نشون داده سیستم میتونه خطی باشه(در بقیه منابع دیگر همینو نتیجه گرفته)
                                y=x(0) +x(2n).
                                ببینید اینا جز سوال هایی نیستن که فنی باشن و انتظار بره که مولف کتاب غلط حل کنه و سوال هایی هم نیستند که مال سال های دور باشن!حال تکلیف دانشجویی که به این منبع اتکا میکنه چیه؟شما یک دونه سوال تالیفی(باز هم میگم ویراست دوم)نمیتونید پیدا کنیداگه قرار باشه دانشجو با فقط خوندن سوال های سال پیش به نتیجه برسن بدون زدن یک تست جدید که کنکور از سندیت میفته بله کتاب ها قطعا غلط دارن ولی من در منابع دیگه همچنین غلط هایی رو ندیدم بیشتر محدود میشه به غلط تایپی
                                سوال های امسالو دیدید شما؟به نظر شما مریخ بیات .یا پارسه چند درصد این سوال هارو پوشش میدادن؟من که میگم بسیار ناچیز.اگه من بخوام بهترین منبعو معرفی کنم میگم اپنهایم چون سوال هاش بسیار جدید و سختن(قسمت پیشرفته)چیزیکه به کنکور امسال شبیه بود ولی وقت دانشجو تنگه
                                امسال سه تا تست از 12 تا تست از سری فوریه اومده بود یعنی 25% کل سوالا.اون وقت مریخ بیات چند تست حل کرده از این بخش 19 تا!واقعا با حل کردن این 19 تا شما میتونید به درجه علمی برسید که سری فوریه امسالو حل کنید؟من خودم اصلا نمیتونم

سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X