پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )
امیدوارم قبول بشین
گفتم کمی از تجربه خودم بگم راه رفته را دوباره نباید رفت
بچه ها هدف خیلی مهمه اینکه من میخوام برم لیسانس بگیرم یا فوق یا دکتری واقعا برای چی؟ بهتره قبل از تصمیم واسه درس هدف را مشخص کنید چون صحبت از عمر و جوانی هست که همین یکبار دارید و نباید اشتباه کنید هیچ راه برگشتی نیست ، پس هدف را معلوم کنید بعدش راه درست را انتخاب کنید ، مثلا چند هدف از ادامه تحصیل هست :
1- پول در آوردن
2- استاد دانشگاه شدن
3- اپلی گرفتن برای داشنگاههای خارج
4- مدرک واسه کار
5- ازدواج
شما واقعا مشخص کنید هدفت کدوم هست بعدش هر کدوم یک راه داره و باید راه درست بری
مثلا برای پول در آوردن برو مغازه اجاره کن یک جای خوب ه شغلی بزنی سر 2 سال خونه و ماشینت را خریدی اصلا نیاز نداره درس بخونی چون به فرض استاد هم بشی آخرش ماهی 2 میلیون بگیری اما یک مغازه معمولی جای خوب حداقل اوایل ماهی 5 تومن درامد داره
یا برای استاد شدن باید دکتری داشته باشی باید ارشد جائی قبول بشی که خود اون دانشگاه دانشجوی دکتری بگیره یا آزاد فقط باید تهران مرکز یا علوم تحقیقات باشی و ... و
واسه اپلی بهتره دانشگهای معتبر باشی و ...
واسه کار که بهتره اول با لیسانس بری سر کار و بعدش که کار دشتی ادامه تحصیل بدی
واسه ازدواج هم که آسونتر داشنگاه را انتخاب کن مدرک بگیر
درس در ایران اگر بدونه هدف و راه درست باشه صرفا وقت تلف کردنه عمر و جونیت رفتنه بعدش هم ازدواج و بچه و کار و وام و پیری و ......
پس هدفت را اتخاب کن عمرت را هدر نده چون واقعا آخرین انتخاب زندگیتونه
امیدوارم قبول بشین
گفتم کمی از تجربه خودم بگم راه رفته را دوباره نباید رفت
بچه ها هدف خیلی مهمه اینکه من میخوام برم لیسانس بگیرم یا فوق یا دکتری واقعا برای چی؟ بهتره قبل از تصمیم واسه درس هدف را مشخص کنید چون صحبت از عمر و جوانی هست که همین یکبار دارید و نباید اشتباه کنید هیچ راه برگشتی نیست ، پس هدف را معلوم کنید بعدش راه درست را انتخاب کنید ، مثلا چند هدف از ادامه تحصیل هست :
1- پول در آوردن
2- استاد دانشگاه شدن
3- اپلی گرفتن برای داشنگاههای خارج
4- مدرک واسه کار
5- ازدواج
شما واقعا مشخص کنید هدفت کدوم هست بعدش هر کدوم یک راه داره و باید راه درست بری
مثلا برای پول در آوردن برو مغازه اجاره کن یک جای خوب ه شغلی بزنی سر 2 سال خونه و ماشینت را خریدی اصلا نیاز نداره درس بخونی چون به فرض استاد هم بشی آخرش ماهی 2 میلیون بگیری اما یک مغازه معمولی جای خوب حداقل اوایل ماهی 5 تومن درامد داره
یا برای استاد شدن باید دکتری داشته باشی باید ارشد جائی قبول بشی که خود اون دانشگاه دانشجوی دکتری بگیره یا آزاد فقط باید تهران مرکز یا علوم تحقیقات باشی و ... و
واسه اپلی بهتره دانشگهای معتبر باشی و ...
واسه کار که بهتره اول با لیسانس بری سر کار و بعدش که کار دشتی ادامه تحصیل بدی
واسه ازدواج هم که آسونتر داشنگاه را انتخاب کن مدرک بگیر
درس در ایران اگر بدونه هدف و راه درست باشه صرفا وقت تلف کردنه عمر و جونیت رفتنه بعدش هم ازدواج و بچه و کار و وام و پیری و ......
پس هدفت را اتخاب کن عمرت را هدر نده چون واقعا آخرین انتخاب زندگیتونه
دیدگاه