اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

ترانسش جالبه با سیم لیتز درست شده .فکر کنم این ماسفت مشابه خوبی باشه داخل بازار هم موجوده :
    IRFP450

البته اساتیدی مثل جناب قاصد نظر خودشونو بدهند بهتره
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

میشه در مورد سیم لیتز توضیح بدید ممنون
      الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

میشه در مورد سیم لیتز توضیح بدید ممنون
        سیم لیتز از تعداد زیادی سیم با روکش عایق بافته شده تا اثر پوستی رو در فرکانسهای بالا از بین ببره
        باعث عبور جریان بیشتر و کم شدن تلفات حرارتی میشه.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

با تشکر
          یعنی من الان از IRFP450استفاده کنم یعنی اینا رو وصل کنم مدار کار میکنه؟
          مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
            با تشکر
            یعنی من الان از IRFP450استفاده کنم یعنی اینا رو وصل کنم مدار کار میکنه؟
            انشاالله فقط قبلش تمام قطعات دیگه را چک کنید که اگه سوخته تعویض بشوند و البته ممکنه این سوختگی به ترانسها هم آسیب رسونده باشه ..البته احتمالش کمه.پشت فیبر هم نگاه کنید جایی اتصالها قطع نشده باشه
            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
              اینا ماسفت یا igbt هستن 12 آمپر 600 ولت تا الان لامپ کم مصرف 125 وات باز نکردم مدارش باید جالب باشه.
              جناب Ghasede del ممنون از توضیحات آموزندتون ، ما همش در حال یادگیری از شما هستیم.

یه سوال؛ میشه توی مداری که IGBT به کار رفته ماسفت به کار ببریم ، مثلاً توی مداری که دوستمون معرفی کرد اگه ماسفت بذاریم ، نوسان انجام میشه ؟!!!

دیدگاه

جناب Ghasede del ممنون از توضیحات آموزندتون ، ما همش در حال یادگیری از شما هستیم.

یه سوال؛ میشه توی مداری که IGBT به کار رفته ماسفت به کار ببریم ، مثلاً توی مداری که دوستمون معرفی کرد اگه ماسفت بذاریم ، نوسان انجام میشه ؟!!!
                خواهش میکنم شما لطف دارین
                ماسفت رو میشه به جای igbt بکار برد اما باید ولتاژ گیت سورس حداکثر تا 15 ولت بالاتر نره از این نظر باید ولتاژ گیت رو محدود کرد.
                اما igbt رو معمولآ به جای ماسفت نمیشه بکار برد چون سرعتش پایینتره.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

یه چیز هم در مورد برعکسش اضافه کنم که IGBT رو خیلی وقتها نمیشه به جای ماسفت به کار برد . مخصوصا زمانی که نوسان کردن هم به عهده ماسفت گذاشته شده باشه که اصلا نمیشه IGBT گذاشت/
                  اگر فقط تقویت مطرح باشه و فرکانس هم پایین باشه احتمالا میشه IGBT گذاشت .

دیدگاه

اون جایی که تو عکس هم معلومه (سیاه شدگی بغل خازن وسلف)باید جای فیوز باشه مگه نه؟؟؟؟؟؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                      اون جایی که تو عکس هم معلومه (سیاه شدگی بغل خازن وسلف)باید جای فیوز باشه مگه نه؟؟؟؟؟؟ oo:
                      سلام
                      بله به نظر میرسه جای فیوز شیشه ها که مثل مقاومته باشه .کلا اگر تو مدارتون فیوز نیست بدونید همون بوده که تقریبا پوکیده.

این لامپ شما را که می بینم یاد سوچینگ آیفون تصویری می افتم که فیوز شیشه ایش پودر شده بود و روی تکه شیشه هاش مثل اینکه مس آبکاری بکنند روش یک لایه مس ایجاد شده بود ..........هر کاریش هم کردم درست نشد یا اون icهای smdسوخته بود یا ترانسش
                      ولتر

دیدگاه

من امروز ماسفت ها روخریدم اگه کسی دیتا شیت cs12n60رو داره اینجا بذاره چون هر کاری کردم نتونستم پیدا کنم(دیتا شیتو)میخوام پایه هاشو بدونم وطبق اون irfp450رو جا بزنم با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                          من امروز ماسفت ها روخریدم اگه کسی دیتا شیت cs12n60رو داره اینجا بذاره چون هر کاری کردم نتونستم پیدا کنم(دیتا شیتو)میخوام پایه هاشو بدونم وطبق اون irfp450رو جا بزنم با تشکر

دیدگاه

ترتیب پایه ها یکیه راحت جاش بزنید
                            ولتر

دیدگاه

S12N60-IGBT
                              مگه IGBT هست ؟ بعید به نظر میاد

میخوام پایه هاشو بدونم وطبق اون irfp450رو جا بزنم با تشکر
                              البته شما شک نکن / مشخصاتش همینه و درسته . پایه هاشون مثل همن

دیدگاه

با سلام
                                به لطف خدا و راهنمایی های شما دوستان عزیز بنده چند دقیقه پیش موفق به تعمیر لامپ شدم :wow: :applause:
                                آقا کلا دمتون گرم :-bd /تنوستم درستش کنم والانم زدم تو برق که خیالم از سالم بودنش راحت بشه
                                [move]متشکر[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X