اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    سلام
    یک سئوال: این خارن استارتر معمولا ظرفیت اش چند هست؟؟؟ 1250 ولتی هست؟؟؟ یا 100 ولتی؟؟؟ رنگ اش سبز هست؟؟؟
    سپاس
    سلام
    ولتاژش معمولا1200-1250 ولت هست.حالا شاید توی یه لامپ بیشترم باشه.اما اون چیزی که مهمه اینه که بالای 1000ولته!
    ظرفیتش درحد نانو فاراده.برای مثال2.2 نانویا1.5 نانو ودر همین بازه
    رنگشو بزار کنار که اصلا نمیشه با این ویژگی تشخیص داد
    مهمترین چیزی دیگه ای که میشه دربارش گفت:سری شده در مسیر فیلمانه.یعنی یه پایش به فیلمان یک سمت ویک سر دیگش به فیلمان اونور وصله

دیگه فک نکنم برای پیدا کردن خازن استارتر کسی مشکلی داشته باشه.
    اگه کسی دیگه بپرسه.منمو یدونه دمپایی ابری :mrgreen:
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

ولتاژش معمولا1200-1250 ولت هست.حالا شاید توی یه لامپ بیشترم باشه.اما اون چیزی که مهمه اینه که بالای 1000ولته!
      ظرفیتش درحد نانو فاراده.برای مثال2.2 نانویا1.5 نانو ودر همین بازه
      رنگشو بزار کنار که اصلا نمیشه با این ویژگی تشخیص داد
      مهمترین چیزی دیگه ای که میشه دربارش گفت:سری شده در مسیر فیلمانه.یعنی یه پایش به فیلمان یک سمت ویک سر دیگش به فیلمان اونور وصله
      دیگه فک نکنم برای پیدا کردن خازن استارتر کسی مشکلی داشته باشه.
      اگه کسی دیگه بپرسه.منمو یدونه دمپایی ابری
      ممنون دوست عزیز: بدبختی این هست که این خازن 1200 ولتی بسیار کم یاب هست!! :sad: و بیشتر سایت ها را گشتم ولی هیچ فروشگاهی چینین خازنی نداشت!!
      توی بیشتر لامپ ها هم همین خازن از بین میره!! ماندم چه کار کنم!!!
      سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: بدبختی این هست که این خازن 1200 ولتی بسیار کم یاب هست!! :sad: و بیشتر سایت ها را گشتم ولی هیچ فروشگاهی چینین خازنی نداشت!!
        سپاس
        برو یه استارت مهتابی بخر. یه پیچ گوشتی بکن زیرش و زیرشو بیار بیرون. می بینی 2 تا قطعه که یکی شبیه خازن و دیگری شبیه لامپ هست (که لامپ نیس) توش میبینی.
        با سیم چین از پایه ، پایه هاش رو بکن و جای استارت بذار. به نظر جور در میاد ولی من هنوز امتحان نکرم.
        http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سپاس
          چه رنجی میخوای که کمیابه برات تهیه کنم؟
          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
          از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سپاس
            ببین دوست من اگه 1200 نیست بالاترم بود بزاری مشکلی نیست.الان چند نانو میخوای که نیست.
            فروشگاه سایت رو دیدی؟
            http://eshop.eca.ir/116-%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%B9%D8%AF%D8%B3%DB%8C?id_category=116&n=50& amp;p=2
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

ممنون: من خازن پلی استر 1.5 نانو 1200 ولت میخوام!! انها که لینک دادید عدسی هستند!!
              سپاس

دیدگاه

ممنون: من خازن پلی استر 1.5 نانو 1200 ولت میخوام!! انها که لینک دادید عدسی هستند!!
                سپاس
                بله حق باشماس.من اشتباه کردم. :redface:

دیدگاه

میگم دوست عزیز: فرق ان خازن های پلی استر با خازن های عدسی ولتاژ بالا چی هست؟؟ ایا میشه جایگزین کرد؟؟
                  سپاس

اضافه شده در تاریخ :
                  دوستان:
                  لطفا یک نفر روش تست دیاک یا db3 و ptc را توضیح بده!! از کجا بفهم نسوختند!!!؟؟
                  سپاس

دیدگاه

سلام
                    دیاک با تست دیود از هیچ طرف راه نمیده و برای اطمینان بیشتر بهش یه ولتاژ بدید باید عبور بده.
                    ptc:با افزایش دما(هویه-سشوار) مقاومتش باید بیشتر بشه.

دیدگاه

با سلام
                      دوستان عزیز علت کم نور و پر نور شدن لامپ کم مصرف چی می تونه باشه؟؟؟. یه لامپ نما نور ایرانی داریم که مدتی هست این مشکل براش ایجاد شده حالتی شبیه اینکه کسی در نزدیکی شما جوشکاری می کنه و لامپ دائم نورش کم و زیاد میشه.
                      با تشکر

دیدگاه

علتش خرابی مدار بالاست من لامپ داشتم این مشکلو داشت بردشو عوض کردم نورش خوب شد
                        یا مقاومته یا ترانزیستور
                        یکی یکی قطعات رو چک کن هر قطعه خراب بود عین خوشو بزن جاش فقط اگر احیانا ترانزیستور سوخته بود ترتیب پایه های ترانزیستور رو با hfe سنج پیدا کن شرکت های مختلف ترتیپ پایه هاشون فرق میکنه که یکی از این دوتاس bce ecb اشتباه بزنی الفاتحه

داش محمد حالا که هم دیگه رو دیدیم بزار یه سوال دارم ازت بپرسم av400 چطوره ساختیش خوبه صداش :nice: منم مشرف شدم به ساختنش قطعاتش تو راهن تغذیش 200 تومن خرج برداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                          علتش خرابی مدار بالاست من لامپ داشتم این مشکلو داشت بردشو عوض کردم نورش خوب شد
                          یا مقاومته یا ترانزیستور
                          یکی یکی قطعات رو چک کن هر قطعه خراب بود عین خوشو بزن جاش فقط اگر احیانا ترانزیستور سوخته بود ترتیب پایه های ترانزیستور رو با hfe سنج پیدا کن شرکت های مختلف ترتیپ پایه هاشون فرق میکنه که یکی از این دوتاس bce ecb اشتباه بزنی الفاتحه

داش محمد حالا که هم دیگه رو دیدیم بزار یه سوال دارم ازت بپرسم av400 چطوره ساختیش خوبه صداش :nice: منم مشرف شدم به ساختنش قطعاتش تو راهن تغذیش 200 تومن خرج برداشت
                          سلام
                          بردشو از کجا تهیه کردید؟؟؟
                          من لامپ کم مصرف قبلا" تعمیر می کردم. ولی به این مشکل تا به حال برخورد نکردم. خازن 400 ولی و پلی استر بین دو رشته فیلامان رو عوض کردم ولی تاثیر نداشت. پس با این حال باید بشینم تک تک قطعات رو تست کنم.
                          در مورد آمپلی فایر هم من تا بحال av400 رو نساختم چون تغذیه بالای نیاز داره و هزینه زیاد .در ضمن مصرفش فقط به عنوان تجاری قابل توجیه هست.
                          اگر مورد مصرفت رو اشاره کنی بهتر می تونم راهنماییت کنم .البته این بحث رو تو تاپیک خودش مطرح کن.
                          موفق باشی

دیدگاه

خب من دقیقا کارم اینه تعمیر لامپ کم مصرف الکتریکی ها و تالار های عروسی حالا تو بعضی لامپا کلا فیلامان لامپ مسیوزه و یا لامپ میشکنه تو این جور لامپ ها 80 درصد برد ها سالم است بردشونو خارج میکنم اگر احیانا خراب بودن هم تعمیرشون میکنم میزارمشون کنار بعد واسه تعمیر بقیه لامپ ها با توجه به مدل ترانزیستور برد هارو تعویض میکنم اینکار شدنی هست اما برد لامپ های PST ایرانی یکم مدارشون مزخرفه به لامپ دیگه میزنی لامپ بنفش میشه

امپو واسه ماشین میخام بزنم سویچینگ خیلی هزینه برداشت 70 ولت 9 امپر !!! فک کنم بزنم رو ماشین باتری کم بیاره :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronics Boy
                              درایور لامپ های کم مصرف بر اساس ایجاد ولتاژ بالا توسط رزونانس سری و سپس محدود کردن جریان توسط چک که معمولا 1614 می باشد کار می کنند .

علت سیاه شدن فیلامان لامپ ، عدم وجود پیش گرمایش یا Preheating در بالاستهای معمولی است . اما در بالاستهایی که از این پارامتر برخوردارند فیلامان نه تنها نمی سوزد بلکه سیاه هم نمی شود و از آن می توان به عنوان Dally برای نور پردازی نیز استفاده کرد .

اگه دوست دارید بالاستی که می خرید حد اقل 6 سال در بدترین شرایط کار کند یه مقدار پول اضافه بدید و از شرکت من خرید کنید . (برای پروژه های دولتی حداقل 6 سال گارانتی و 10سال خدمات پس از فروش . قیمت 24000 تومان بالاست 3 تایی 40 وات و... )

قبلا عکسش رو هم تو همین سایت گذاشتم .
                              باسلام خدمت دوست عزیزم بنده فقط حبابهای واتهای مختلف را میخام لطفا اگر امکانش هست قیمت انهارابفرمایید

دیدگاه

فک نکنم حباب خالی رو کسی بفروشه ! یه راه داری زنگ بزن به کارخونه سازنده ممکنه باهات همکاری کنه البته یکی دوتا نه یه کامیون برات میفرسته !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X