اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

سلام بر دوستان عزیز
    منم دومین تابلو خودم که اولیش 8*8 بود و این یکی هم 8*16 هست رو درست کردم گفتم فیلمشو بزارم تا انگیزه ای بشه واسه کاربرای دیگه. البته با تشکر فراوان از آقا فتاح و آقای دادگستر واسه راهنمایهاشون. خوب شده؟
    http://mohamadjavadka.persiangig.com/video/tablo8-16.rar

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbar1033
      باسلام
      اقا یه سوال داشتم .تو خروجی کد باینری توسط giftocode کدهای مربوط به طول وعرض وتعداد فریمها مگه اول برنامه وdelayها اخر برنامه نیست ولی کد تولیدی واسه من نداره ایا بایدتو قسمت فرمت باینری تو نرم افزار باید تنظیمات انجام بشه لطفا اگه امکان داره یه جوری که بشه با عکس نشون بدید
      بعد میشه این فایل باینری رو ر زمان خوندن یکدفعه به اندازه 512بایت خوندش وتویه رشته 512تایی گذاشت یا نه
      با تشکر
      سلام یه شما.
      در خروجی باینری چند حالت وجود داره.
      طول و عرض و تعداد فریمها در اول کد ایجاد میشه.
      اگر Only Frame انتخاب بشه فقط اطلاعات مربوط به پیکسلها در فایل ریخته می شود و delay ها وجود ندارند.
      شما اگه می خوای به صورت استاندارد کار کنی
      Frame > Delay... را انتخاب کنید.
      چون بعد از اطلاعات پیکسلهای فریم اول یک کد دوبایتی ایجاد می کنه که همان Delay هست و سپس فریم دوم و delay و همینطور تا آخر...
      http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamali.mj
        سلام بر دوستان عزیز
        منم دومین تابلو خودم که اولیش 8*8 بود و این یکی هم 8*16 هست رو درست کردم گفتم فیلمشو بزارم تا انگیزه ای بشه واسه کاربرای دیگه. البته با تشکر فراوان از آقا فتاح و آقای دادگستر واسه راهنمایهاشون. خوب شده؟
        http://mohamadjavadka.persiangig.com/video/tablo8-16.rar
        دوست عزیز با سلام خیلی عالیه :applause:
        استاتیکه ایا
        اطلاعات رو از فلش میخونی یاmmc
        ممنون میشم جوابم رو بدید :agree:

دیدگاه

دوست عزیز با سلام خیلی عالیه :applause:
          استاتیکه ایا
          اطلاعات رو از فلش میخونی یاmmc
          ممنون میشم جوابم رو بدید :agree:
          روشی که استفاده شده اسکن سطریه و از حافظه فلش خود میکرو استفاده کردم. این تابلو با 74573 هست ولی با 74595 هم ساختمش.

دیدگاه

سلام دوستان
            من یه مشکل تو نور ال ای دی ها دارم
            نورشون خیلی کمه
            من ال ای دی هارو به این صورت بستم که :
            به 9 تا دسته ی 8تایی تقسیم کردم
            آندهای هر دسته ی هشت تایی رو به هم وصل کردم و وصل کردم به یه پورت
            کاتد اولین ال ای دی هر دسته رو به هم,دوم رو به هم و االی آخر
            حالا نورش کمه,جاروبم هم ستونیه
            میشه کمکم کنید؟ :sad:
            ال ای دی هام معمولی هستن!

دیدگاه

دوست عزیز واسه نور زیاد اگه از اسکن سطری استفاده بشه بهتر از ستونیه. بهتر از سطری هم روش استاتیک هست. البته به روش برنامه ای هم که مینویسی و ال ای دی هات هم بستگی داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamali.mj
                دوست عزیز واسه نور زیاد اگه از اسکن سطری استفاده بشه بهتر از ستونیه. بهتر از سطری هم روش استاتیک هست. البته به روش برنامه ای هم که مینویسی و ال ای دی هات هم بستگی داره.
                مرسی جواب دادید
                به نظر شما میتونم برای سطرهام از لچ 74hc573 و برای ستون ها از uln2803 استفاده کنم؟
                یعنی LEDهای هر سطر رو به یه لچ وصل کنم(در کل میشه 9تا لچ) و LEDهای هر ستون رو به یه uln2803(در کل میشه 8تا uln2803)
                این ICها کمکی برای نور LED ها محسوب میشن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Esa2
                  مرسی جواب دادید
                  به نظر شما میتونم برای سطرهام از لچ 74hc573 و برای ستون ها از uln2803 استفاده کنم؟
                  یعنی LEDهای هر سطر رو به یه لچ وصل کنم(در کل میشه 9تا لچ) و LEDهای هر ستون رو به یه uln2803(در کل میشه 8تا uln2803)
                  این ICها کمکی برای نور LED ها محسوب میشن؟
                  من خودم از 74573 یا 74595(شیفت رجیستر) استفاده کردم. ازین که به هر سطر و سطون یه لچ یا شیفت رجیستر وصل بشه که باید حتما وصل بشه. ولی فک نمیکنم که ربطی به نور ال ای دی داشته باشه این ای سی ها. بیشتر به همون روش برنامه نویسی مربوط میشه. البته من خیلی تو این زمینه حرفه ای نیستم این نظر من بود. شاید اشتباه باشه. بهتره از استادای انجمن بپرسید.

دیدگاه

با سلام،

به این لینک هم سری بزنید، بدرد میخوره! :mrgreen:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=70933.msg425832#new
                    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

با سلام خدمت اقای دادگستر
                      اقا ما با اجازه شما از برنامه تابلو استاتیک شما استفاده کردیم
                      یه سوال من قبلا با 74595دینامیک رو ساخته بودم ولی توسایز بیشتراز16*48مدار چشمک زیاد میزد mmc
                      حالا از مدار شما ایده گرفتم واسه استاتیک با مموری اس دی ایا در سایزهای بالا امکان پرپر زدن وجودداره
                      درضمن بنده واسه سایز16*16تو پروتیوس تست کردم حالا میخوام تو عمل پیادش کنم قطعات رو گرفتم حالا
                      شما فایل باینری اسکن سطریه درسته .من ستونی استفاده کردم.واسه 74595وال ای دی ها حتماباید فیبر بزنم درسته
                      در ضمن تمامی مراحل بالا رو تو پروتیوس تست کردم مشکل نداشت .میشه به پروتیوس اعتماد کرد.
                      با تشکر

دیدگاه

سلام
                        تشکر میکنم از فتاح جان بابت نرم افزار های بسیار مفیدشون.
                        این هم یک تشکر تصویری با حجم 5MB :nice:
                        مشخصات تابلو:
                        سایز 32*64
                        جاروب ستونی 8 تا 8 تا
                        با استفاده از 74595
                        و کنترولر ARM
                        اطلاعات از mmc میخونه به روش سکتوری،ولی به صورت FAT اطلاعات روی mmc ریخته میشه :biggrin:
                        جریان مصرفی درحالت روشن بودن تمام led ها 5 آمپر.
                        تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
                          سلام
                          تشکر میکنم از فتاح جان بابت نرم افزار های بسیار مفیدشون.
                          این هم یک تشکر تصویری با حجم 5MB :nice:
                          سلام دوست عزیز.
                          منم از شما ممنونم.
                          تابلوی خیلی خوبی شده و همین که با ARM کار کردین جای تحسین داره.
                          امیدوارم موفق باشید.
                          باز هم کارهای جدید خودتون رو توی سایت قرار بدین.

دیدگاه

LED Simulator 1.3

سلام به دوستان عزیز.
                            ورژن جدید LED Simulator 1.3 را دانلود کنید.
                            در این ورژن اسکن سطری و ستونی تا حدود زیادی پشتیبانی میشه.
                            چندتا ایراد هم داشت که درستش کردم.

http://fattahtafreshi.persiangig.com/Programs/LEDSIM/LEDSIM.zip

دیدگاه

با سلام خدمت اقای تفرشی
                              اقا من تو اجرای پروتیوس واسم اشکالی پیش اومده اونم اینه که زمانی که نشون میده در زمان حرکت متن تو تابلو روان از چند هزارم ثانیه شروع میکنه ولی حرکت متن عادیه یعنی با یک حرکت یکنواخت متن حرکت میکنه یا نه ایا در زمانی که من این برنامه رو در عمل پیاده کنم مشکل پیش میاد .ایا ممکنه یه جایی تو برنامه پروتیوس دست خورده که اینجوری شده .ممنون میشم اگه جوابم رو بدین در ضمن معذرت می خوام که این سوالو اینجا مطرح کردم اخه چون دارم واسه تابلوروان استفاده میکنم جرات کردم سوالمو اینجا مطرح کنم .در ضمن تابلو استاتیکه .ممنون

دیدگاه

با سلام خدمت اقای تفرشی
                                اقا من تو اجرای پروتیوس واسم اشکالی پیش اومده اونم اینه که زمانی که نشون میده در زمان حرکت متن تو تابلو روان از چند هزارم ثانیه شروع میکنه ولی حرکت متن عادیه یعنی با یک حرکت یکنواخت متن حرکت میکنه یا نه ایا در زمانی که من این برنامه رو در عمل پیاده کنم مشکل پیش میاد .ایا ممکنه یه جایی تو برنامه پروتیوس دست خورده که اینجوری شده .ممنون میشم اگه جوابم رو بدین در ضمن معذرت می خوام که این سوالو اینجا مطرح کردم اخه چون دارم واسه تابلوروان استفاده میکنم جرات کردم سوالمو اینجا مطرح کنم .در ضمن تابلو استاتیکه .ممنون
                                سلام دوست عزیز.
                                من متوجه منظورتون نشدم.
                                لطفا کامل توضیح بدین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X