اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار و اشتغال در برق و الکترونیک

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

نوشته اصلی توسط امیدوار
    با سلام
    1.آیا کسی میدونی فارغ التحصیلان برق الکترونیک کشورهای دیگه چیکار میکنن و دستمزدهاشون چطوریه ؟
    2. آیا زمینه هایی برای کار در حوزه اینترنت اعم از طراحی (در سطح معمولی)، خرید و فروش و... تو ایران وجود داره و اگه هست چطور باید این کارو کرد ؟و در سطح بسیار بالا آیا زمینه هایی برای کار در حوزه اینترنت در خارج از کشور وجود داره؟
    با سلام

درآمد مهندسین برق در اروپا و آمریکا در سال 2011 ( از نوع استخدامی )

برای کارشناسی و ارشد: ( درآمد سالانه بر حسب بازدهی و توانایی و پست شغلی )

اساتید دانشگاه هم بر اساس تحصیلات و مدت تجربه ، در همین حدود دریافتی دارند.

آلمان+فرانسه کانادا آمریکا+انگلیس

- رده تازه کار 25000 تا 40000 دلار در سال سمت راست+5000 دلار سمت راست+5000 دلار

- رده 2 سال تجربه 30000 تا 45000 دلار در سال سمت راست+7000 دلار سمت راست+5000 دلار

- رده 5 سال تجربه 35000 تا 55000 دلار در سال سمت راست+10000 دلار سمت راست+10000 دلار

- رده 10+ سال تجربه 45000 تا 75000 دلار در سال سمت راست+15000 دلار سمت راست+20000 دلار

رده های مدیریتی و سرپرستی تا 30% بیشتر هم دریافت می کنند.

پس حداقل = 25000 دلار درسال در اروپا و حداکثر = 110000 دلار درسال در آمریکا و انگلیس

با سپاس

پ.ن: از سال 2008 به این سو ، بیکاری افزایش داشته و اخراجها بیشتر شده و استخدام سختتر شده و اولویت به صورت طبیعی با بومیان است.
    گشتی در لاله زار
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

آیا کسی آماری داره که بیشترین در آمد اونا از تولید پروژه تعمیرات تدریس یا خدماته و اینکه اون چیزایی که تو دانشگاهاشون بهشون میگن تو کا هم همونه یا نه
      معبودا :
      من در قلب کوچکم چیزی دارم
      که تو در عرش کبریاییت نداری
      من چون تویی دارم
      و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیدوار
        آیا کسی آماری داره که بیشترین در آمد اونا از تولید پروژه تعمیرات تدریس یا خدماته و اینکه اون چیزایی که تو دانشگاهاشون بهشون میگن تو کا هم همونه یا نه
        با سلام

بیشترین درآمد در حالت استخدامی ، در رده های مدیریت/سرپرستی پروژه/گروه و نیز تخصص ویژه یا تجربه بیش از 15 سال به حدود 110000 دلار در سال

و گاهی به 150000 دلار در سال می رسد.

تدریس دانشگاهی در رده بقیه، حقوق دریافت می کند.( البته حداقل آن بالاتر از مهندسی تازه کار است.) طوریکه 110000 دلار در سال حقوق پرفسور ( استاد تمام مثل استاد جبه دار مارالانی) خواهد بود.

اگر تولید کننده باشید، دیگر در محدوده محاسبات استخدامی نمی گنجد و محاسبات درآمدی مستقل دارد.

تعمیرات و خدمات در حالت استخدامی هم مانند همه مشاغل استخدامی دیگر، منظور می شود.

رشته های مهندسی مرتبط با نفت ( محل کار = سر چاه ) و رشته نرم افزار بالاترین درآمد را در مقایسه با سایر تخصص ها دارند.

برای قیاس:
        موقعیتهای استخدامی در ایران برای مهندسی برق:

آلمان+فرانسه کانادا آمریکا+انگلیس ایران ( بر حسب 1000 تومان در ماه )

- رده تازه کار 25000 تا 40000 دلار در سال سمت راست+5000 دلار سمت راست+5000 دلار کارشناسی از حداقل = 390 تا حداکثر ارشد = 850

- رده 2 سال تجربه 30000 تا 45000 دلار در سال سمت راست+7000 دلار سمت راست+5000 دلار کارشناسی از حداقل = 500 تا حداکثر ارشد = 1000

- رده 5 سال تجربه 35000 تا 55000 دلار در سال سمت راست+10000 دلار سمت راست+10000 دلار کارشناسی از حداقل = 600 تا حداکثر ارشد = 1200

- رده 10+ سال تجربه 45000 تا 75000 دلار در سال سمت راست+15000 دلار سمت راست+20000 دلار کارشناسی از حداقل = 700 تا حداکثر ارشد = 3000

رده های مدیریتی و سرپرستی تا 30% بیشتر هم دریافت می کنند.

با سپاس
        گشتی در لاله زار

دیدگاه

اقای solsal همیشه برای من سوال بوده شما این امار و محاسبات دقیق رو چجوری انجام میدید؟ اطلاعات خام رو از کجا دریافت میکنید؟
          با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            اقای solsal همیشه برای من سوال بوده شما این امار و محاسبات دقیق رو چجوری انجام میدید؟ اطلاعات خام رو از کجا دریافت میکنید؟
            با سپاس
            با سلام

حقوق خارجی را از طریق جستجو در وب و نیز سئوال از دوستان مفیم خارج.

حقوق داخلی را از چندین سال تجربه شغلی در سطوح مختلف ،
            و گردآوری اطلاعات از همکاران و دوستان فعال در صنعت ،
            و بیش از 700 مصاحبه استخدامی و مطالعه بیش از 1000 رزومه کاری( از دیپلم تا ارشد. )

اون موضوع کامیون که در تاپیک دیگری ارایه شد ، هم در ارتباط با نوع کار من بوده.

از طرفی بنا به اقتضای کار ، باید تلاش کنم همه مطالب امکان پذیر را محاسبه کنم.
            ( ما صنعتی ها اگر محاسبه گر نباشیم، با اقتصاد پر نوسان ما و حضور بسیار فعال تجار چینی پسند در بازار .... )

با سپاس
            گشتی در لاله زار

دیدگاه

راستش این روزها مسائلی ذهنم را مشغول کرده
              اونم این که چی به درد مردم و جامعه می خوره . و یا چی واسه جامعه مفیده که می تونه تونه توی شاخه ی برق باشه ؟
              ولی من نتونستم به نتیجه ای برسم
              مسلما این شاید مربوط به اندیشه پایین من میشه ولی تا اونجا متوجه شدم اگر کسی کاری بزنه و خوداشتغالی ای کنه که تعداد بیشتری رو بتونه ببره سرکار , مسلما اون شخص و کارش واسه جامعه مفیدند .
              اما این که چی توی زمینه ی برق می تونه این کارو انجام بده لطفا شما یاری کنید تا فکر ما هم مقداری باز بشه . کاری هم به محیط نداشته باشید شما فکر کنید که محیط مناسبه فقط نظرتونو بدید و هرچی که به ذهنتون میرسه بنویسید
              این خیلی مهمه که بفهمیم که چی واقعا واسه جامعه مفیده .
              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام
                1- خوب حقوق و دستمزدها را زدید شاید بهتر بود در مقابلش برای یک زندگی متوسط هم هزینه ای که باید بشه (البته بطور جداگانه برای شرایط هر کشور یا منطقه) عنوان می کردید آنوقت تفاوت زندگی در هر کشور کمی محسوس تر میشه.

2- بنده هم سوالی دارم : برای ما (منظورم ایرانی ها) با عنوان مهندس الکترونیک از دانشگاه های آزاد داخل کشور جهت کار در خارج راهی هست که هم شغلش مناسب باشه (حقوق یکم بیشتر از بخور و نمیر + انجام کار مرتبط با تخصص) حداقل از بیکاری اینجا خلاصمون کنه

3- در کل بازار کار کشورهای دیگه (صنعتی) تا چه حد به مدرک یا علم کشوری چون ما بها قائل اند؟

دیدگاه

سلام
                  این سوالاتی که دوستم جناب جهرمی پرسیدند سوال بنده هم هست .ممنون اگر پاسخ مناسبی (مثل همیشه)بیان بفرمایید
                  مولای من
                  نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جهرمی
                    سلام
                    1- خوب حقوق و دستمزدها را زدید شاید بهتر بود در مقابلش برای یک زندگی متوسط هم هزینه ای که باید بشه (البته بطور جداگانه برای شرایط هر کشور یا منطقه) عنوان می کردید آنوقت تفاوت زندگی در هر کشور کمی محسوس تر میشه.

2- بنده هم سوالی دارم : برای ما (منظورم ایرانی ها) با عنوان مهندس الکترونیک از دانشگاه های آزاد داخل کشور جهت کار در خارج راهی هست که هم شغلش مناسب باشه (حقوق یکم بیشتر از بخور و نمیر + انجام کار مرتبط با تخصص) حداقل از بیکاری اینجا خلاصمون کنه

3- در کل بازار کار کشورهای دیگه (صنعتی) تا چه حد به مدرک یا علم کشوری چون ما بها قائل اند؟
                    نوشته اصلی توسط محمد صادق ساعی
                    سلام
                    این سوالاتی که دوستم جناب جهرمی پرسیدند سوال بنده هم هست .ممنون اگر پاسخ مناسبی (مثل همیشه)بیان بفرمایید
                    با سلام

تلاش نمودم مطلب مناسبی برای پاسخ درج کنم،
                    نشد !

1-

در ایران ، هزینه زندگی با درآمد سازگار نیست ، ( برای 80% افراد جامعه )

برای بیش از 50% افراد، درآمدها در حیطه عبارت "بخور و نمیر" می گنجد.

در ایران جوری چیدمان اقتصادی شده که اکثر درآمد به جیب اقشار مرفه می رود.
                    و دلیل آن ، نبود قانون مالیاتی مناسب است.
                    کارمند و کارگر ، بدون استثنا مالیات می پردازد،
                    ولی صاحبان این مشاغل: ملاکین + بساز و بفروش+ تجار پنهانکار + صنف طلا و جواهر + .....

////////////////

2-
                    بر اساس توانایی و بازدهی ، می توانید در خارج از کشور دنبال شغل باشید.
                    اما از 2008 با این طرف، به دلیل اشکالات اقتصادی در آمریکا و اروپا، درصد بیکاری افزایش یافته و تعداد مشاغل جدید رو به کاهش گذاشته.
                    لذا امکان اشتغال برای خارجیها در آن کشورها کم شده.
                    لذا رقابت برای کسب موقعیت شغلی بیشتر شده،

/////////////////

3-
                    کشورهایی که سرمایه مغزی را بها می دهند، ( و فقط به نفت و زمین مسکونی و ملک و ... بها نمی دهند. ) در به کار گیری نیرو های فنی ، بهتر عمل می کنند.

و اما این رشته هم به دلیل تعداد زیاد تحصیل کردگان در آن، امتیاز خاصی بر دیگر رشته ها ندارد.

با سپاس
                    گشتی در لاله زار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
                      با سلام

تلاش نمودم مطلب مناسبی برای پاسخ درج کنم،
                      نشد !

1-

در ایران ، هزینه زندگی با درآمد سازگار نیست ، ( برای 80% افراد جامعه )

برای بیش از 50% افراد، درآمدها در حیطه عبارت "بخور و نمیر" می گنجد.

در ایران جوری چیدمان اقتصادی شده که اکثر درآمد به جیب اقشار مرفه می رود.
                      و دلیل آن ، نبود قانون مالیاتی مناسب است.
                      کارمند و کارگر ، بدون استثنا مالیات می پردازد،
                      ولی صاحبان این مشاغل: ملاکین + بساز و بفروش+ تجار پنهانکار + صنف طلا و جواهر + .....

////////////////

2-
                      بر اساس توانایی و بازدهی ، می توانید در خارج از کشور دنبال شغل باشید.
                      اما از 2008 با این طرف، به دلیل اشکالات اقتصادی در آمریکا و اروپا، درصد بیکاری افزایش یافته و تعداد مشاغل جدید رو به کاهش گذاشته.
                      لذا امکان اشتغال برای خارجیها در آن کشورها کم شده.
                      لذا رقابت برای کسب موقعیت شغلی بیشتر شده،

/////////////////

3-
                      کشورهایی که سرمایه مغزی را بها می دهند، ( و فقط به نفت و زمین مسکونی و ملک و ... بها نمی دهند. ) در به کار گیری نیرو های فنی ، بهتر عمل می کنند.

و اما این رشته هم به دلیل تعداد زیاد تحصیل کردگان در آن، امتیاز خاصی بر دیگر رشته ها ندارد.

با سپاس
                      سلام

پس اینایی که می روند آن طرف مرز ها چه طوری ویزای شغلی می گیرند سطح دانشگاه هدف(دانشگاهی که تحصی می کنند) چقدر در پیدا کردن شغل در خارج تاثیر داره از تعداد افراری که از کشور خارج می شوند برای تحصیل ، عده بسیار بسیار کمی بر می گردند

دیدگاه

با سلام

شنبه 91/03/20 ساعت 19:00 شبکه ماهواره ای من و تو - برنامه سیلیکون ولی silicon valley را ببینید.

اگر از دوستان، توانستید آنرا ضبط و فشرده و پلود کنید، ممنون خواهیم شد.

با سپاس
                        گشتی در لاله زار

دیدگاه

:

سلام کسی برنامرو ضبط نکرد؟؟؟
                          bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
                            :

سلام کسی برنامرو ضبط نکرد؟؟؟
                            bye
                            مولای من
                            نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

با سلام

دوستان ماهر در زمینه برنامه های تبدیل فرمتهای ویدیویی:
                              یک برنامه تبدیل به فرمت FLV یا MKV معرفی فرمایید تا حچم را از 700 مگا بایت کاهش دهم.
                              فرمت فعلی : 544*576 و MPG

از دو نوع برنامه استفاده نمودم، کیفیت در هنگام حرکت تصویر دچار موج می شود.

و نیز یک پلود سنتر معرفی کنید.

با سپاس
                              گشتی در لاله زار

دیدگاه

سلام
                                اپلود سنتر مدیا فایر تا 200 مگ رومیتونید اپلود کنید
                                سرعتش خوبه ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X