دوستان ماهر در زمینه برنامه های تبدیل فرمتهای ویدیویی:
یک برنامه تبدیل به فرمت FLV یا MKV معرفی فرمایید تا حچم را از 700 مگا بایت کاهش دهم.
فرمت فعلی : 544*576 و MPG
از دو نوع برنامه استفاده نمودم، کیفیت در هنگام حرکت تصویر دچار موج می شود.
تشکر از اینکه به فکر هستید
ولی همونطور که میدونید در ایران هیچ دانشگاهی کارگاه ها و آزمایشگاه های برق رو به درستی ساپورت نمیکنه و اطلاعات یه مهندس در حد تئوری و تجسم ذهنشه!
به نظر من اگر در وحله اول کارگاه های برق رو بیشتر کنیم و دوره تخصصی برای فارغ الحصیلها بگذاریم میتونه به سطح سواد مهندسین تازه کارمون کمک کنه.چیزی که خود من بهش احتیاج دارم
Software Engineeringیک شرکت کاریابی بزرگ است که اخیرا لیستی از بهترین مشاغل حوزه فناوری اطلاعات (IT) و مهندسی را منتشر نموده است. جالب است بدانید مهندسی نرم افزار در صدر لیست بهترین مشاغل حوزه فناوری و مهندسی قرار دارد. سایر مشاغل مهندسی نیز در این جدول حضور دارند ولی حرفهآهای حوزه IT تقریبا در بخش بالای جدول تجمع کردهآاند. CareerCast رتبه بندیآاش را بر مبنای محیط کار، میزان تقاضای استخدام کنونی، میانگین پاداش، میزان استرس، چشم انداز بلند مدت کار و مقدار کار فیزیکی لازم برای شغل تنظیم میآکند.
پیش از مراجعه به لیست زیر، توجه کنید که منظور از "چشمآانداز استخدام" ترکیبی است از میزان پیشرفت شغلی در زمینه کاری، پتانسیل رشد درآمد و میزان بیکاری.
بر اساس این آمار، برترین مشاغل حوزه فناوری عبارتآاند از:
تشکر از اینکه به فکر هستید
ولی همونطور که میدونید در ایران هیچ دانشگاهی کارگاه ها و آزمایشگاه های برق رو به درستی ساپورت نمیکنه و اطلاعات یه مهندس در حد تئوری و تجسم ذهنشه!
به نظر من اگر در وحله اول کارگاه های برق رو بیشتر کنیم و دوره تخصصی برای فارغ الحصیلها بگذاریم میتونه به سطح سواد مهندسین تازه کارمون کمک کنه.چیزی که خود من بهش احتیاج دارم
در بعضی از دانشگاهها مشکل کمبود آزمایشگاه و کارگاه نداریم اینجانب در یکی از واحد های دانشگاه آزاد ، گروه برق مشغول به کار هستم که کارگاهها و آزمایشگاههای آن نسبتا مجهز هستند که حتی دارای تجهیزاتی مانند CNC صنعتی ،دستگاه تزریق پلاستیک ، پالایشگاه آزمایشگاهی نفت (خرید مستقیم از فرانسه ) در دیگر رشته ها هستیم هر چند تهیه این تجهیزات خود داستان طولانی دارد و حاصل فقط تلاش خستگی ناپذیر مسئولان آزمایشگاهها و کارگاهها بوده که قول یکی از همکاران """"همه این تجهیزات اموال ماست دانشگاه فقط پول آن را پرداخت کرده """ .
ولی از طرفی بجز شمار کمی از اساتید ، متاسفانه بقیه اساتید هیات علمی و حق التدریس تمام وقت هفته خود را صرف تدریس کرده حتی در کلاسهای آزمایشگاهی سعی میکنند از کار عملی دوری کرده و فقط به مطالب تئوری بپردازند با اینکه قوانین دانشگاه در خصوص حداکثر 24 ساعت در هفته کلاس در چند سال اخیر در حال اجرا می باشد ولی با مراجعت به دانشگاه های شهر های مجاور بقیه ساعات هفته را در آنجا مشغول به تدریس می شوند . بعضی از اساتید محترم فراموش نموده اند یک فرد فارغ التحصیل نباید با مدرک تحصیلی خود بدنبال کسب درآمد باشد بلکه باید با دانشی که در مدت چند سال تحصیل خود بدست آورده بدنبال کسب درآمد باشد .
متاسفانه ضمن اگاهی داشتن اینجانب از مشکلات و مقررات سخت تولید در کشور که بعضا ضد تولید می باشند این پرسش مطرح میشود :
1- تفاوت یک فرد تحصیلکرده با تکنولوژی امروزه از قبیل اینترنت نرم افزار های فراوان طراحی و تحلیلی با فردی که مثلا 30 یا 40 سال پیش بدون این امکانات بدنبال کار بوده چیست؟
2- تفاوت یک فرد تحصیلکرده با تکنولوژی امروزه از قبیل اینترنت نرم افزار های فراوان طراحی و تحلیلی که حاضر است باحداقل حقوق تعیین شده توسط دولت (مثلا 400 هزار تومان ) به کار در جایی مشغول شود و یک فرد دیگر با مدرک دیپلم که با همان حقوق در همان جا مشغول به کار میشود چیست ؟
و حالا دانشجویان گرامی :
متاسفانه بعضی دانشجویان گرامی فراموش نموده اند دانشجو با دانش آموز تفاوت دارد و وارد محیطی شده اند که مانند زمان دانش آموزی به انها تکلیف داده نمی شود و همانطور که از نام دانشجو مشحص است خود باید به دنبال دانش رفته و پرسش هایی بیشتر از مطالب مطرح شده در کلاس پرسش نمایند (هر چند اندکی از اساتید تمایل ندارند )
مشکلات تحصیل در دانشگاه در گذشته بسیار بیشتر ازحال بود . مثلا تعداد فراوان شرکت کنند در کنکور ، مهاجرت به شهر دیگر جهت تحصیل و مشکلات خاص خوابگاه و هزینه اجاره منزل و ..، انتخاب واحد به اصطلاح دستی و تشکیل صف های طولانی و سپس مراجعات مکرر به دانشگاه جهت دیدن نمره (که بعضی اساتید معمولا دیر اعلام نمره میکردند ).
اما دانشجویان امروز که متاسفانه تعداد انها کم نیست با اینکه غذای مادر را در منزل صرف نموده (نه ان غذای بی کیفیت دانشگاه) و مسیر منزل تا دانشگاه 5 دقیقه می باشد سعی در انتخاب اساتیدی دارد که اول به اصطلاح خودشان خوب نمره داده و کمتر به حضور و غیاب اهمیت دهد بطوریکه یکی از همکاران اینجانب 5 نفر سهمیه درس پروژه وی به سختی تکمیل می شود چون پروژه را با دقت خوانده و از دانشجو سئوال کرده و اگر پروژه را اینترنت یا غیره کپی شده باشد آن را تحویل نخواهد گرفت .
یا یک مشکل دیگر در اموزش چون واحد های دانشگاهی زیاد شده متاسفانه متاسفانه متاسفانه اکثر اساتید و دانشجویان بومی بوده و همین بومی بودن مشکلات زیادی برای استاتید ایجاد مینماید که حتی بعضی اساتید در حداقل ساعت در هفته کار کرده یا بعضا در مواردی خواهان استعفا می شوند مثلا ما در یک لیست 12 نفره آزمایشگاه 8 تا 9 نفر آنها از طرف اقوام ، همکاران، دوستان و ... برای نمره بالا (با داشتن نمر3-4-5-6) سفارش ویژه!! میشود .
اگر بخواهیم مشکلات آموزش را شرح دهیم حداقل یک کتاب با 1000 صفحه می توان نوشت.
این مشکلات و این نوع اساتید و دانشجویان در گذشته در اقلیت بودند ولی متاسفانه اکنون در اکثریت هستند و حاصل آن بعضا دانشجویان کم سواد و بدون گاهی از اهداف کاری در آینده و بدون داشتن کوچکترین سرنخ می شود .
بعضی از اساتید محترم فراموش نموده اند یک فرد فارغ التحصیل نباید با مدرک تحصیلی خود بدنبال کسب درآمد باشد بلکه باید با دانشی که در مدت چند سال تحصیل خود بدست آورده بدنبال کسب درآمد باشد .
یعنی مدرک تحصیلی میره سر کلاس درس میده oo:
حتمآ خود استاد میشینه نگاش میکنه. :biggrin:
و حالا دانشجویان گرامی :
متاسفانه بعضی دانشجویان گرامی فراموش نموده اند دانشجو با دانش آموز تفاوت دارد و وارد محیطی شده اند که مانند زمان دانش آموزی به انها تکلیف داده نمی شود و همانطور که از نام دانشجو مشحص است خود باید به دنبال دانش رفته و پرسش هایی بیشتر از مطالب مطرح شده در کلاس پرسش نمایند (هر چند اندکی از اساتید تمایل ندارند )
تعریف شما از دانشجو کاملا درسته،این امکانات در دانشگاه باشه،هرکس خواست و دانش جو بود استفاده میکنه و برای بستن یه مدار آواره سایت ها با این سرعت بالای اینترنت نمیشه.اساتیدم که بدتر از همه،بلد نیستن سوالاتت رو جواب بدن دائم به دانشجوها و استادای دیگه پاست میدن.
مشکلات تحصیل در دانشگاه در گذشته بسیار بیشتر ازحال بود . مثلا تعداد فراوان شرکت کنند در کنکور ، مهاجرت به شهر دیگر جهت تحصیل و مشکلات خاص خوابگاه و هزینه اجاره منزل و ..، انتخاب واحد به اصطلاح دستی و تشکیل صف های طولانی و سپس مراجعات مکرر به دانشگاه جهت دیدن نمره (که بعضی اساتید معمولا دیر اعلام نمره میکردند ).
الانم مشکلات همچین کم نیست!صاحبخونه های پولکی و انسانیت از یاد برده،مهاجرت به شهر دیگه و تبعاتش که دیگه نیازی به گفتن نیست.
اگر بخواهیم مشکلات آموزش را شرح دهیم حداقل یک کتاب با 1000 صفحه می توان نوشت.
این مشکلات و این نوع اساتید و دانشجویان در گذشته در اقلیت بودند ولی متاسفانه اکنون در اکثریت هستند و حاصل آن بعضا دانشجویان کم سواد و بدون گاهی از اهداف کاری در آینده و بدون داشتن کوچکترین سرنخ می شود .
[/quote]
یعنی مدرک تحصیلی میره سر کلاس درس میده oo:
حتمآ خود استاد میشینه نگاش میکنه. :biggrin:
بله خود استاد میشینه نگاش میکنه ،
تا همین 2سال پیش دانشجوی کارشناسی ارشد می توانست مدرس دروس کارشناسی باشد در حالی که خود مشغول تحصیل حتی در ترم اول ارشد بوده
دانشجویی با معدل پایین در مقطع کارشناسی و ارشد دوباره بر میگردد به همان واحد تحصیلی خود یا به عنوان حق التدرس یا بدتر از آن جهت گذراندن دوران سربازی و اتفاقا چون طبق قانون نظام وظیفه موظف بودن 44 ساعت (نه حداکثر 24 ساعت هیات علمی) کلاس به وی ارائه دهند و در صدی کمتری از اطلاعات دوران تحصیل خود را به دانشجو و انهم مقداری از سرفصل را که راحتتر می تواند تدریس کند به دانشجویان ارائه دهد .
بیشتر منظور این بود که شمار زیادی فارغ التحصیلان دنبال مشاغلی می روند که صرفا نیاز به مدرک آنها باشد نه اینکه خود بدنبال ایجاد کار با استفاده از سواد تحصیلی که بدست آورده اند که در کنار کار خود همزمان با تدریس در دانشگاه باعث تربیت بهترین دانشجو خواهد شد چرا که یک استاد با مدارک تحصیلی بالا و تجربه عملی بهترین نتیجه را خواهد داد .
بله خود استاد میشینه نگاش میکنه ،
تا همین 2سال پیش دانشجوی کارشناسی ارشد می توانست مدرس دروس کارشناسی باشد در حالی که خود مشغول تحصیل حتی در ترم اول ارشد بوده
دانشجویی با معدل پایین در مقطع کارشناسی و ارشد دوباره بر میگردد به همان واحد تحصیلی خود یا به عنوان حق التدرس یا بدتر از آن جهت گذراندن دوران سربازی و اتفاقا چون طبق قانون نظام وظیفه موظف بودن 44 ساعت (نه حداکثر 24 ساعت هیات علمی) کلاس به وی ارائه دهند و در صدی کمتری از اطلاعات دوران تحصیل خود را به دانشجو و انهم مقداری از سرفصل را که راحتتر می تواند تدریس کند به دانشجویان ارائه دهد .
بیشتر منظور این بود که شمار زیادی فارغ التحصیلان دنبال مشاغلی می روند که صرفا نیاز به مدرک آنها باشد نه اینکه خود بدنبال ایجاد کار با استفاده از سواد تحصیلی که بدست آورده اند که در کنار کار خود همزمان با تدریس در دانشگاه باعث تربیت بهترین دانشجو خواهد شد چرا که یک استاد با مدارک تحصیلی بالا و تجربه عملی بهترین نتیجه را خواهد داد .
دوست عزیز این مواردی که بیان میکنید متوجه نظام اشتباه آموزشی هست که محصولاتش همین استادان و دانشجوهای محترمه.
شما نمی تونید به استادان خرده بگیرید با این وضع معیشت چه توقعی دارین وقتی طرف زندگیش تامین نیست بیاد نگران شما باشه
همین حالت شعار زدگی در افکار شما نتیجه برنامه های آموزشی اشتباه سیستمه.
یک استاد مثل یک قاضی نباید دغدغه مالی داشته باشه اگر قاضی در فشار مالی گن میزنه چرا یک استاد نزنه.
بهتره یقیه استاد و دانشجو رو ول کنی مشکل جای دیگست اگر خیلی کارت درسته از این مراحل عبور کن و سعی
کن دستت رو جایی بند کنی تا بتونی با نظراتت سیستم رو اصلاح کنی البته اگر این شکایات ناشی از یک دید ملی
باشه چون آقایان در زمان دانشجویی پر از شکایت و شعار هستند و زمانی که جزء از ما بهتران میشن یادشون میره
برگردن به عقب نگاه کنن متاسفانه این مشکل بزرگترین مشکل اقوام آریایست و توی خون ماست.
یکی از مواردی که اخیرا در ادبیات دانشجویان و افراد کم تجربه جلب توجه می کند، تاکید بر استفاده از ساز و کارها و روش هایی است که آسان باشد و سخت بودن و مشکل بودن یک کار و روش به عنوان یک ضد ارزش تلقی می شود. از منظر کار و اشتغال در رشته برق و الکترونیک و صرف نظر از اموری که به ارتباطات ناسالم کاری و پارتی و رانت و غیره مربوط می شود، کارها و حوزه هایی در این رشته معمولا به درآمد زیاد نزدیک تر است که انجام آن مشکل باشد و از عهده همه بر نیاید. بنابراین افرادی که به دنبال روش های آسان و کم دردسر و فارغ از زحمت و سختی هستند، از دسترسی به این نوع درآمدها محروم هستند و این امر شامل اکثریت افراد در حال فعالیت در حوزه های تخصصی مرتبط با برق و الکترونیک است.
اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
تاپیک را از ابتدا مطالعه کردم ، از اطلاعاتی با ارزشی که قرار دادید ممنونم . :nerd:
دوستان عزیز بنده فارغ التحصیل کاردانی الکترونیک از دانشگاه سراسری هستم که برای ادامه تحصیل بهتر دیدم در شاخه کامپیوتر - نرم افزار ادامه تحصیل بدم. به خطر علاقه ای که به برنامه نویسی دارم این تصمیم رو گرفتم.
اما دوست دارم در همین زمینه الکترونیک در بخش برنامه نویسی و نرم افزاری آن فعالیت داشته باشم.
از این رو بنظر دوستان در کدام صنعت و یا بخشی امکان کار بصورت شخصی و کار آفرینانه در این زمینه وجود دارد؟
در مورد علاقه هم باید عرض کنم که فکر کردن به برنامه ریزی یک آی سی به عنوان مثال Avr برای یک کاربرد خاص بنده را به هیجان می آورد. از لحاظ استعدادی هم در این زمینه ( منظور برنامه نویسی ) تا حدودی وارد شدم البته نه در این شاخه های مخصوص به الکترونیک اما از استعداد مطلوب و انگیزه کافی برخوردار هستم.
از این رو از اساتید و دوستان عزیز تقاضا می کنم نسبت به انتخاب صنعت و زمینه مناسب برای یاد گیری بنده را راهنمایی بفرماید.
تاپیک را از ابتدا مطالعه کردم ، از اطلاعاتی با ارزشی که قرار دادید ممنونم . :nerd:
دوستان عزیز بنده فارغ التحصیل کاردانی الکترونیک از دانشگاه سراسری هستم که برای ادامه تحصیل بهتر دیدم در شاخه کامپیوتر - نرم افزار ادامه تحصیل بدم. به خطر علاقه ای که به برنامه نویسی دارم این تصمیم رو گرفتم.
اما دوست دارم در همین زمینه الکترونیک در بخش برنامه نویسی و نرم افزاری آن فعالیت داشته باشم.
از این رو بنظر دوستان در کدام صنعت و یا بخشی امکان کار بصورت شخصی و کار آفرینانه در این زمینه وجود دارد؟
در مورد علاقه هم باید عرض کنم که فکر کردن به برنامه ریزی یک آی سی به عنوان مثال Avr برای یک کاربرد خاص بنده را به هیجان می آورد. از لحاظ استعدادی هم در این زمینه ( منظور برنامه نویسی ) تا حدودی وارد شدم البته نه در این شاخه های مخصوص به الکترونیک اما از استعداد مطلوب و انگیزه کافی برخوردار هستم.
از این رو از اساتید و دوستان عزیز تقاضا می کنم نسبت به انتخاب صنعت و زمینه مناسب برای یاد گیری بنده را راهنمایی بفرماید.
با تشکر بسیار
دوستان نظری ندارند؟
شاید زیاد طولانی شده خواندنش برای دوستان وقت گیر باشه.
خلاصه عرض می کنم : بنظر دوستان در زمینه برنامه نوبسی الکترونیک میکرو ها و یا PLC و ... در کدام شاخه وارد شوم از لحاظ درآمدی نتیجه و بازدهی بهتری خواهد داشت؟
دوستان نظری ندارند؟
شاید زیاد طولانی شده خواندنش برای دوستان وقت گیر باشه.
خلاصه عرض می کنم : بنظر دوستان در زمینه برنامه نوبسی الکترونیک میکرو ها و یا PLC و ... در کدام شاخه وارد شوم از لحاظ درآمدی نتیجه و بازدهی بهتری خواهد داشت؟
با سلام چون دیدم منتظر جواب هستین نظر خودم رو عرض میکنم
چون رشته شما نرم افزار هست و میکرو وplc تنها به نرم افزار ختم نمیشه شاید بهتر باشه در رشته نرم افزار خود را به حد اعلا برسونید و تمام انرژی رو در این
مسیر قرار بدین بعدها وارد بحث میکرو و plc بشید احتمال داره این دوگانگی براتون مشکل ایجاد کنه.
دیدگاه