اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار و اشتغال در برق و الکترونیک

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

سلام
    در حمایت از اقدام جدید جناب مهندس کی نژاد در زمینه آموزش رایگان تجربیات علمی ایشان در حوزه اینترنت در نظر سنجی بخش http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57162.0
    که توسط ایشان ایجاد شده شرکت فرمایید. تا این اقدام ارزنده ایشان تداوم داشته باشد. ممنون

برای دانلود کلیپ های آموزشی ایشان به
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57531.0
    مراجعه کنید

معبودا :
    من در قلب کوچکم چیزی دارم
    که تو در عرش کبریاییت نداری
    من چون تویی دارم
    و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

هرچی میخوای بخون و هر کجا که میخوای بخون مهم و مهم و مهم خودتی!ازاد و دولتی فقط یه اسمه واین دانشجو هست که تعیین میکنه با چه میزان دانش از اون مرکز اموزشی میاد بیرون.
      البته مثلا در رشته مخابرات ، در بعضی از دانشگاه های آزاد ، حتی امکانات معمولی مخابراتی هم وجود نداره با اینکه اساتید نسبتا سطح بالا دارند.
      نکته ی دیگه اینکه من احساس میکنم در دانشگاه های آزاد ، دانشجو ها خیلی به دنبال علم نیستند ، یعنی کمتر از سراسری هستند و اونهایی هم که به دنبال علم هستند براشون دردسر میشه..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
        البته مثلا در رشته مخابرات ، در بعضی از دانشگاه های آزاد ، حتی امکانات معمولی مخابراتی هم وجود نداره با اینکه اساتید نسبتا سطح بالا دارند.
        نکته ی دیگه اینکه من احساس میکنم در دانشگاه های آزاد ، دانشجو ها خیلی به دنبال علم نیستند ، یعنی کمتر از سراسری هستند و اونهایی هم که به دنبال علم هستند براشون دردسر میشه..
        در علمی کاربردی که دیگه بدشون نمیاد منو بزنن میخوان هیچی هیچی هیچی یاد نگیرن و مدرک بگیرن بی انصافها!!!!!!!!! ادعاشونم به خدا داره به عرش میرسه آخه همشون شاغلن در حد این کارهای تابلو بستن و تعمیرات و ... و دنبال حقوق و پستن و میخوان به هر قیمتی شده مدرک بگیرن و فقط فکر خودشونن.تا میگیم به استاد فلان چیزو بگو میگن ااااااااااااههه جزوه زیاد میشه سخت میشه و ........... :angry:البته من بیچارشون کردما =))
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

با عرز احترام به تمامی دوستان .
          خود من یه تجربه کوچولو در زمینه درس و دانشگاه و کارعملی دارم یا داشتم !
          من کاردانیم رو تو 7 ترم گرفتم چرا ؟ چون همش با اساتید محترمه کل کل میکردم . استادا حرصشون میگرفت که دانشجوی زیردستشون از خودشون کارای بالاتری انجام بده . ( یادش به خیر ! ) مدیرگروهمون عادت داشت تا ترم 5 هی جلوی همه بهم متلک مینداخت ! میگفت بعضیا میخوان راه رفتن کبک رو یاد بگیرن ، راه رفتن خودشون رو هم یادشون میره ! بعدش همون ترم 5 چیزی بهش دادم به عنوان پروژه آخر که فقط 20 ثانیه نیگا کردش بعدش از اتاق رفت بیرون !
          این قضیه تو کارشناسیم بدتر شد . استاد فلان شده میومد کمپلت غلت درس میداد بعدش بهش میگفتم آقا جان اینا به این دلیل که تو کتاب دعاتونم هستش غلته ! میگفت ما حل میکنیم ببینیم غلته یا درسته . تو تمام درسهای فنی همین قضیه بود . آخرشم یه روبات خفن طراحی کرده بودم ، دانشگاه گفتش یا میدیش به ما به اسم ما ، یا پرتت میکنیم بیرون ! آخرشم که مشخصه ! ترم 5 اخراج شدم .
          حالا دوستان به تجربه میگم که اگه میخوای مدرک بگیری ، باید کاملا خنگ و بلانصبت خر باشی . اگه میخوای کار عملی بکنی اولا اصلا دانشگاه نمیخواد بری دوما ... بیخیال !
          با آرزوی موفقیت برای تمامی طراحین و مخترعین جوان در تمام جهان .
          if all men are the same
          then
          why do women take so long to choose one ?

دیدگاه

افزایش اخیر قیمت ارزهای خارجی و از جمله دلار و یوان در برابر ریال، علیرغم تمام مشکلاتی که از جنبه افزایش قیمت و هرج و مرج در بخش های مختلف ایجاد می کند، از دیدگاه مبحث کار و اشتغال در برق و الکترونیک دارای این جنبه مثبت است که تاکنون بسیاری از محصولات خارجی وارد شده با دلار ارزان، عملا امکان رقابتی را برای تولیدات الکترونیک داخلی باقی نمی گذاشتند. اما با شرایط جدید ممکن است تولید برخی از محصولات علیرغم گران شدن قطعات نسبت به شرایط قبلی توجیه پذیر تر شود و بخشی از بازار مصرف به تولیدکنندگان داخلی توجه کنند. شخصا تصمیم گرفته ام که در مورد یک محصول که دانش فنی آن از قبل وجود داشت، اما به دلیل ارزان قیمت بودن رقبای خارجی امکان رقابت وجود نداشت، پرونده کاری جدیدی را باز کنم و اگر وضعیت دلار در همین شرایط باقی بماند، این امیدواری وجود دارد که بتوان سهمی از بازار محصول خارجی را بدست آورد.
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
              افزایش اخیر قیمت ارزهای خارجی و از جمله دلار و یوان در برابر ریال، علیرغم تمام مشکلاتی که از جنبه افزایش قیمت و هرج و مرج در بخش های مختلف ایجاد می کند، از دیدگاه مبحث کار و اشتغال در برق و الکترونیک دارای این جنبه مثبت است که تاکنون بسیاری از محصولات خارجی وارد شده با دلار ارزان، عملا امکان رقابتی را برای تولیدات الکترونیک داخلی باقی نمی گذاشتند. اما با شرایط جدید ممکن است تولید برخی از محصولات علیرغم گران شدن قطعات نسبت به شرایط قبلی توجیه پذیر تر شود و بخشی از بازار مصرف به تولیدکنندگان داخلی توجه کنند. شخصا تصمیم گرفته ام که در مورد یک محصول که دانش فنی آن از قبل وجود داشت، اما به دلیل ارزان قیمت بودن رقبای خارجی امکان رقابت وجود نداشت، پرونده کاری جدیدی را باز کنم و اگر وضعیت دلار در همین شرایط باقی بماند، این امیدواری وجود دارد که بتوان سهمی از بازار محصول خارجی را بدست آورد.
              یه مشکل دیگه هم هست همین قطعاتمون هم از خارج میاد تا وقتی نتونیم قطعه هامونو خودمون بزنیم باید با قیمت بازار پیش بریم اونوقت با این وضعیت چقدر میتونه سود داشته باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                یه مشکل دیگه هم هست همین قطعاتمون هم از خارج میاد تا وقتی نتونیم قطعه هامونو خودمون بزنیم باید با قیمت بازار پیش بریم اونوقت با این وضعیت چقدر میتونه سود داشته باشه؟
                اینطور که وزیر صنایع و معادن گفته بود به وارد کننده ها ارز باقیمت مرجع میدند...ولی وارد کننده ارز با قیمت مرجع رو میگیره وبعد تو ایران که میخواد بفروشه با قیمت بازار محاسبه و قیمت میده!پس از نظر عملی هیچ تفاوتی در قیمت ها پیش نمیاد!!!

به نظر من اگر دستگاهی که میسازید صرفه ی ساختن داشته باشه 10-12 هزار تومن تو 4 تا قطعه ی اصلیش مهم نیست!

مثلا ساخت رقص نور تو این اوضاع اصلا درست نیست! ولی در عوض میتونه ساخت یک درایو یا اینورتر پر قدرت مقرون به صرفه باشه.

موفق باشید

دیدگاه

بابا بیخیال،خبر ندارید دلار چجوری بالا میره؟
                  جانم به فدای ائمه اطهار
                  می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

با درود . . .
                    اشتباهی که همه دارن مرتکب میشن اینه که دلار داره بالا پایین میره!!! بابا پول ما داره سقوط میکنه! دلار سر جاش وایساده!!!! آخه با اون وضع داغون فرنگ کجا دلار میتونه بره بالا!
                    به نقل از سایت ویستا در یکی از خبرهاش: "کدام دولت از زمان مادها تا الان چنین سریع و ضربتی ارزش پول ملی را نصف و کام مردم را شیرین نموده؟"
                    من دلم میسوزه به حال تولید کنندگانی که با این اوضاع نابسامان واردات و اوضاع عجیبتر یارانه حامل های انرژی میخوان زندگی و مثلا خدمت به کشور کنن.
                    خدا رئیس جمهور بعدی رو از الان رحمت کنه!!!

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                    بدرود . . .

دیدگاه

دوستان جدید ترین استخدامی های مر بوط به برق رو از کجا میشه پیگیر شد؟
                      نیاز به چند همکار در زمینه ترجمه متون تخصصی, سمینار و شبیه سازی کلیه رشته :
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=115632.0

دیدگاه

وقت بخیر
                        امیدوارم وقت برای مشاوره من داشته باشین.
                        من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ناپیوسته برق قدرت دانشگاه آزاد واحد آشتیان هستم.
                        بهار تحصیلات کارشناسیم تموم میشه و الان میخوام برای کنکور ارشد آزاد ثبت نام کنم.
                        معدل کلم چهارده و نیمه و برای کنکور هیچ آمادگی ندارم.
                        کتاب ها و جزوات ارشد گرایش قدرت را قبلا تهیه کردم.
                        بازار کار واسم خیلی مهمه به خاطر همین بین انتخب یکی از دو گرایش کنترل وقدرت موندم.
                        خودم به هردو علاقه دارم.
                        سه ماهو نیم تا کنکور ارشد وقت دارم.
                        به نظر شما کدام گرایش را انتخاب کنم؟
                        با توجه به زمان کم کدوم درس هارو بخونم؟
                        دانشگاه تهران را انتخاب کنم یا یک داشگاه سطح پایین رو برای بالا رفتن احتمال قبولی؟
                        خودم دوستدارم بزنم کنترل تهران.
                        از نظر گیرایی درسی ضعیف نیستم بخاطر جو دانشگاهم چیزی نخوندم.
                        اگه سوالمو نباید اینجا میپرسیدم منو راهنمایی کنید.
                        ببخشید طولانی شد.
                        منتظر کمکتون هستم.

دیدگاه

سلام
                          من ورودی 90 الکترونیک هستم.این روهم بگم که از سربازی معافم
                          قبل ازاین که وارد دانشگاه بشم یک سال رو گذاشتم واسه تجربه به این صورت که شش ماه از سال رو رفتم کنار یک بنده خدایی که اون رو یکی از اقوام معرفی کرد تعمیرات موبایل رو مقداری یاد گرفتم این رو بگم طرف حرفه ای بود و پشت سرهم کارشو گسترش میداد خودش هم دانشجوی مهندسی مدیریت صنعتی پیام نور یه همچین چیزی بود واصلا دانشگاه نمی رفت ویکی دو هفته قبل از امتحانات کارش رو تعطیل میکرد ونمره درسش رو میگرفت.
                          کارش هم برای یه آدم مجرد خوب بود اگر خوب کار میکرد می تونست تا روزی 70 تا 80 هزار تومن کار کنه یک بار یادم میاد تونست 200 هزار تومن توی یک روز درآورد.دوباره میگم بندخدا حرفه ای بود بطوری که حتی تعمیرکارای شهرک های دور برکاراشون رو برای اون میاوردن خلاصه برای خودش یک مقداری پول جور کرد وتوی وام مسکن ثبت نام کرد حالا هم خونش رو تحویل گرفته داره وامش رو میده واصلا به والدینش وابسته نیست الان 80 واحد از درسهاش رو گذرونده،بعد از شش ماه من ازجای اون رفتم پیش دوباره یک بنده خدایی که توی مرکز شهرمون یک مغازه لوازم جانبی موبایل داشت طرف همچین پول وپله نداشت فقط قبل از این که شروع به کار کنه جای یک آدم معتبر شاگرد بود به همین علت موقعی که مغزش رو باز کرد تونست ازتهران جنس رو بگیره باچک (رو حساب نامی که درآورده بود) والان بعد از شش ماه که گذشته اون بجای یک مغازه چند تامغازه داره و کسب و کاره خوبی داره. توی این یک سال کلی تجربه کسب کردم و بابازار کمی آشنا شدم.
                          حالا که امدم دانشگاه از بچه ها که میپرسم با الکترونیک آشنا هستی میگن نه میگم الکترونیک رو دوست داشتی اومدی دانشگاه توی فکر فرو میره !!حتی نمیدونن ترانزیستور چی هست.
                          خلاصه به نظر من زیاد حسرت نخورید. :cry2:
                          ببخشید که سرتون رو به درد آوردم.
                          چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

سلام
                            توی مصاحبه یه شرکت بزرگ در زمینه خودپرداز atm پذیرفته شده ام .
                            قرار است تعمیرات دستگاه های ساخت این شرکت را در سرتاسر استانی خاص بر عهده بگیرم البته با همکاری تکنسین های دیگر که سابقه کار دارند ، محل اصلی کار در مرکز استان است و برای شهرهای داخل آن استان حق ماموریت در نظر گرفته شده است . ساعت کار هم از 8 تا 16 است و خارج از این ساعت اضافه کار است . محل کار از طریق تماس تلفنی از مرکز اصلی این شرکت در خارج استان مشخص میشود من خودم بچه استان نیستم لذا باید جایی را اجاره کنم .
                            فعلا ثبت نام صورت گرفته است و تا قبل از شروع دوره آموزشی(این دوره یک هفته و با هزینه شرکت بوده) کار به طور رسمی شروع نمیشود .
                            با شروع دوره آموزشی سفته میگیرند در ابتدا گفتند 3میلیون الان میگویند 10 میلیون ، این سفته در ازای 2 سال کار برای این شرکت است .
                            حقوق به من گفتند 430تومان که بیمه ازاین مبلغ کم میشود .البته ماموریت و اضافه کار به این مقدار اضاف میشود.
                            بهترین و با سابقه ترین تکنسین های این شرکت حقوقی کمتر از 500 دریافت میکنند . یعنی عملا سابقه کار و تخصص بسیار بالا تاثیر بسیار ناچیزی در افزایش حقوق دارد . و جدا شدن از شرکت هم مشکل است.

آینده شغلی این کار فکر نمیکنم زیاد جالب باشد .

با امضا کردن سفته 10میلیونی عملا 2 سال در انحصار این شرکت قرار میگیرم .تنها چیز بعد 2 سال یک سابقه کار است و این سابقه کار فکر نکنم جایی به دردم بخورد. چون تعمیر این دستگاهها اولا نیاز به قطعاتی دارد که فقط همین شرکت در اختیار دارد . و ثانیا مسوولین بانک ها با مرکز اصلی شرکت قرارداد میبندند و در موقع خرابی به آنها زنگ میزنند و شرکت ما رابه محل ماموریت اعزام میکند و بانک ها به هر کسی اعتماد نمیکنند . اینها را جهت کار خصوصی عرض کردم و با سن من که 26.5 سال است . فکر میکنم فرصتی برای اتلاف وقت وجود نداشته باشد .

مانده ام چه کنم؟ با این وضعیت کاری
                            معبودا :
                            من در قلب کوچکم چیزی دارم
                            که تو در عرش کبریاییت نداری
                            من چون تویی دارم
                            و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیدوار
                              سلام
                              توی مصاحبه یه شرکت بزرگ در زمینه خودپرداز atm پذیرفته شده ام .
                              قرار است تعمیرات دستگاه های ساخت این شرکت را در سرتاسر استانی خاص بر عهده بگیرم البته با همکاری تکنسین های دیگر که سابقه کار دارند ، محل اصلی کار در مرکز استان است و برای شهرهای داخل آن استان حق ماموریت در نظر گرفته شده است . ساعت کار هم از 8 تا 16 است و خارج از این ساعت اضافه کار است . محل کار از طریق تماس تلفنی از مرکز اصلی این شرکت در خارج استان مشخص میشود من خودم بچه استان نیستم لذا باید جایی را اجاره کنم .
                              فعلا ثبت نام صورت گرفته است و تا قبل از شروع دوره آموزشی(این دوره یک هفته و با هزینه شرکت بوده) کار به طور رسمی شروع نمیشود .
                              با شروع دوره آموزشی سفته میگیرند در ابتدا گفتند 3میلیون الان میگویند 10 میلیون ، این سفته در ازای 2 سال کار برای این شرکت است .
                              حقوق به من گفتند 430تومان که بیمه ازاین مبلغ کم میشود .البته ماموریت و اضافه کار به این مقدار اضاف میشود.
                              بهترین و با سابقه ترین تکنسین های این شرکت حقوقی کمتر از 500 دریافت میکنند . یعنی عملا سابقه کار و تخصص بسیار بالا تاثیر بسیار ناچیزی در افزایش حقوق دارد . و جدا شدن از شرکت هم مشکل است.

آینده شغلی این کار فکر نمیکنم زیاد جالب باشد .

با امضا کردن سفته 10میلیونی عملا 2 سال در انحصار این شرکت قرار میگیرم .تنها چیز بعد 2 سال یک سابقه کار است و این سابقه کار فکر نکنم جایی به دردم بخورد. چون تعمیر این دستگاهها اولا نیاز به قطعاتی دارد که فقط همین شرکت در اختیار دارد . و ثانیا مسوولین بانک ها با مرکز اصلی شرکت قرارداد میبندند و در موقع خرابی به آنها زنگ میزنند و شرکت ما رابه محل ماموریت اعزام میکند و بانک ها به هر کسی اعتماد نمیکنند . اینها را جهت کار خصوصی عرض کردم و با سن من که 26.5 سال است . فکر میکنم فرصتی برای اتلاف وقت وجود نداشته باشد .

کاری که الان انجام می دهم
                              آمادگی دایمی جهت آزمون های استخدامی +کار در آزمایشگاه کوچک در درون خانه + اشتغال به کاری غیر مرتبط با حقوق قانون کار
                              این کارها را در شهر خودم انجام میدهم نیازی به اجاره هم ندارم .مجردم ولی خانه شخصی دارم .

مانده ام چه کنم؟ با این وضعیت کاری
                              با سلام

10000% توصیه می نمایم در آن شغل تعمیرات atm وارد شوی.
                              برو و بعد از یکسال بیا و بگو به چه مزایایی رسیدی.

فقط با رییس شعبه ها روابط عمومی خوبی برقرار کن.
                              همین..........

با سپاس
                              گشتی در لاله زار
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

در شغل تعمیرات هم تجربه فنی و هم تجربه غیر فنی کسب می شود و داشتن سابقه کار یک امتیاز محسوب خواهد شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X