اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار و اشتغال در برق و الکترونیک

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    با سلام چون دیدم منتظر جواب هستین نظر خودم رو عرض میکنم
    چون رشته شما نرم افزار هست و میکرو وplc تنها به نرم افزار ختم نمیشه شاید بهتر باشه در رشته نرم افزار خود را به حد اعلا برسونید و تمام انرژی رو در این
    مسیر قرار بدین بعدها وارد بحث میکرو و plc بشید احتمال داره این دوگانگی براتون مشکل ایجاد کنه.
    سلام به شما

ممنون از راهنمایتون. البته بنده فارغ التحصیل فوق دیپلم الکترونیک هستم در حال حاضر. و یک ماه دیگه قرار هست برای کاردانی به کارشناسی برای نرم افزار شرکت کنم.
    اما می خوام آینده کاریم رو بین این دو رشته قرار بدم. فکر کنم در صورت تلاش کافی نتیجه قابل قبولی خواهد داشت.
    اما می خوام سرفصل ها و تکنولوژی های که یادگیریشون در صنعت برق و الکترونیک امروز کاربرد دارد را بدانم.
    مثلا با چه میکرو هایی باید کار کنم و چه نوع پی ال سی هایی و ....

با تشکر

دیدگاه

میکرو بستگی به نوع پردازشی که صورت میگیره داره 3 نوع الان بورسه aVR -xmega- ARM
      plc هم دوستان دیگه باید نظر بدن.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام.
        دوستان کسی مقاله یا ایده ای واسه استخدامی وزارت دفاع داده؟
        در چه سطحی هی=ستش؟
        میخواستم بدونم اگر وقت بذارم میشه به نتیجه برسم.
        کارشناسی الکترونیک دارم و تازه فارغ التحصیل شدم.
        چه جوری استارت بزنم؟
        تو چه زمینه ای شروع کنم بهتره؟
        علاقه خودم میکروست.

دیدگاه

شما برای استخدام در وزارت دفاع نیاز به مقاله نداری چند تاچیز مطرحه اول نوع دانشگاهت ترجیحا دولتی بعد معدلت ترجیحا بالای پونزده بعد پا....
          قبلا تو همین سایت آدرس چند تا از سازمانهای زیر نظر وزارت دفاع رو نوشتم مثل صنایع دفاع ؛ هوافضا ؛ صنایع دریایی که همشون بین میدون نوبنیاد تا چهار راه پاسداران هستند. بهترین راه اینه که پاشی بری اونجا بگی واسه استخدام اومدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
            شما برای استخدام در وزارت دفاع نیاز به مقاله نداری چند تاچیز مطرحه اول نوع دانشگاهت ترجیحا دولتی بعد معدلت ترجیحا بالای پونزده بعد پا....
            قبلا تو همین سایت آدرس چند تا از سازمانهای زیر نظر وزارت دفاع رو نوشتم مثل صنایع دفاع ؛ هوافضا ؛ صنایع دریایی که همشون بین میدون نوبنیاد تا چهار راه پاسداران هستند. بهترین راه اینه که پاشی بری اونجا بگی واسه استخدام اومدم
            رفتن فایده ندارد همه ی سازمانهای تابعه وزارت دفاع دیگر مجاز به گرفتن نیرو نیستند و اگر نیرو می خواهند به وزرات دفاع اطلاع می دهند و خود آنها اقدام به جذب می کند و جذب وزارت دفاع ار سایت خودش صورت می گیرد

دیدگاه

اگر که رزومه خوب علمی و یا رزومه خوب کاری را می تونی به عنوان ساعتی کارت رو شروع کنی ولی دنبال پژوهشگاه ها باید باشی . من خودم الان سرباز یکی از پژوهشگاه ها هستم و دوستانی هم اونجا ساعتی هستند . ولی یک پیشنهاد دارم و اونم اینکه سراغ سازمان های نظامی و دولتی برای کار نرو چون تمام انرژی و روحیه کاریت تخلیه می شه و فقط فیش حقوقی اون برای وام گرفتنه که بدرد می خوره .
              من خودم هم اولش از بیرون که نگاه می کردم می گفتم خیلی باحاله ولی الان که مخصوصا سربازش هم هستم هر چه زودتر دعا میکنم تموم شه .

دیدگاه

هر کسی به اندازه علاقش به دنبال کار هست.
                اگه علاقه داری بری نظامی بشی پس بقیه زمینهای کاری رو باید به مرور بزاری کنار...
                آزمون استخدامی داشت اگه اشتباه نکنم اردیبهشت بود یا خرداد

در این دنیا فقط محال،محال است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed125
                  هر کسی به اندازه علاقش به دنبال کار هست.
                  اگه علاقه داری بری نظامی بشی پس بقیه زمینهای کاری رو باید به مرور بزاری کنار...
                  آزمون استخدامی داشت اگه اشتباه نکنم اردیبهشت بود یا خرداد
                  گفته ی شما درست
                  ولی
                  مسئله اینه که بعضی مواقع ما فقط فکر می کنیم علاقه داریم و علاقه همه چیز نیست
                  اون زمان که من رفتم الکترونیک چون از تماشای مباحث علمی لذت می بردم فکر می کردم به این رشته علاقه دارم پس رفتم فنی حرفه ای و ثبت نام کردم ولی پیشرفتی توی این رشته نداشتم حالا که دارم لیسانس میگیرم متوجه میشم انگار علاقه یه واقعی ای در وجود من نبوده چرا که اگر علاقه ای می بود باید پیشرفتی در وجود من می بود
                  نمیدونم شاید نبود حامی و نبود پول و بی اعتمادی که تو ذات اکثر ما ایرانی ها وجود داره و و همت ضعیف خودم باعث شد پیشرفتی نداشته باشم و از این رشته دلسرد شم گرچه بی علاقه هم نیستم
                  زیاد اینارو جدی نگیرید مهم نیستند
                  من میگم وقتی قراره یه چیزی رو انتخاب کنی که برگشتن از اون سخت و تاثیر زیادی توی زندگی داره فقط رو گزینه یه علاقه تمرکز نکنید به توانایی هاتون هم فکر کنید به محیط هم فکر کنید و ...

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

ببینی خود باوری و اراده درتمامی افراد هست بزارید یه تعریف ریز از اراده داشته باشم
                    اراده یا خواستن=به تمامی دستورالعملهایی که یه مغز به نقاط بدن دستور میده-
                    علاقه هم به این صورت نیست که شما میگید و بخش تواناییهای فردی جزی از علاقه محسوب میشه-مثلا
                    این جمله شما:":اون زمان که من رفتم الکترونیک چون از تماشای مباحث علمی لذت می بردم فکر می کردم به این رشته علاقه دارماین علاقه شما از نوع آینده نگری بوده و شما نتونستیدبه ان علاقه ای دست پیداکنید که درحال حاضر به ان احتیاج دارید. و دراین جمله که شما اشاره میکنیدبه هزینها:":نمیدونم شاید نبود حامی و نبود پول و بی اعتمادی که تو ذات اکثر ما ایرانی ها وجود داره و و همت ضعیف خودم باعث شد پیشرفتی نداشته باشم و از این رشته دلسرد شم گرچه بی علاقه هم نیستم این موضوع کاملا متفاوت چرا که شما درشرایطی بایستی به رشته تحصیلیتون ادامه بدید که شرایط اقتصادی شما وضعیت درستی را نداره-وچون فکر شما به واسطه موقیعتتون در اجتماع به چندین طرف معطوف میشه...
                    واینجا یاد کنم ازآقای نیکنام-مهندس نیکنام،که تازگی ها یه سنسور حساس گازی اختراع کرده بکنم که میگفت:یک مهندس هیچ وقت از مطالعه خسته نمیشه....
                    اطلاعات عمومیت رو نسبت به رشته خودت بالا ببر تا بتونی آرزوهات رو به اراده تبدیل کنی
                    چون امروز روز تنها کلمه محال،محال شده است.
                    در این دنیا فقط محال،محال است

دیدگاه

در تاپیک دیگر از طرف یکی از دوستان، سوالی در مورد روش وارد شدن به محیط صنعتی طرح شده بود. به دلیل ارتباط سوال با موضوع این تاپیک، روشی را مطرح می کنم که توسط برخی افراد و مجموعه ها برای معرفی محصولات جدید در محیط صنعت اجرا می شود و در بسیاری موارد هم بخوبی جواب می دهد. یکی از روش های که برای معرفی یک محصول جدید و به اصطلاح جا انداختن آن توسط برخی افراد اجرا می شود این است که بدون دریافت هرگونه وجهی، محصول خود را برای استفاده در اختیار مشتری خود قرار می دهند و از او می خواهند در صورتی که این محصول برای آنها مفید بود، پول آن را پرداخت کنند و در غیر اینصورت آن را باز گردانند. هرچند این روش تا حدی توام با ریسک است، از این جهت که ممکن است محصول مورد نظر بعد از استفاده باز گردانده شود و یا در شرایط بدتر پس داده نشود و پولی هم برای آن پرداخت نشود. اما به هر حال مانند تبلیغات که بخشی از هزینه های قابل توجیه محسوب می شود، این نوع ریسک ها هم جزء هزینه های کار است و روی دیگر سکه این است که پس از استفاده از محصول توسط صنعت مورد نظر، به دلیل مفید بودن عملکرد آن سفارش های بعدی ایجاد شود و زمینه جدیدی برای کار اقتصادی فراهم شود که بدون ارتکاب ریسک اولیه، تحقق آن ممکن نباشد. با توجه به نوع ساز و کار اقتصادی در بسیاری از محیط های صنعتی که بر اساس اعتبار و قول و مواردی مانند آن است، یک مجموعه معتبر، آبرو و اعتبار خود را به سادگی برای چند صدهزار یا حتی چند میلیون تومان به خطر نمی اندازد و زیر سوال نمی برد و بنابراین روش مذکور در بسیاری موارد کارساز و موفق است.
                      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        با حفظ احترام و چون هر دوکار رو به نوعی انجام میدم عرض کنم که نه اردات و نه تولید دیگه نمیصرفه !
                        کجا دیده شده که ایجاد تورم 100% باعث رونق ابتکار در کشور بشه !!!
                        اگر نیاز به محصولی وجود داشته باشد که به دلیل وجود دانش فنی بالا در طراحی سخت افزار یا نرم افزار، تولید آن از عهده همه بر نیاید و در شرایط بهتر، هزینه قطعات تنها کسری از قیمت محصول نهایی را تشکیل دهد (در رشته برق مواردی را مشاهده کرده ام که قیمت یک وسیله نسبت به هزینه قطعات تا حد هزار درصد (ده برابر) سود را به همراه داشته که دلیل آن وجود یک نرم افزار بسیار قوی و تخصصی و غیر قابل کپی کردن و یا معلوم نبودن شماره قطعات بوده است) و اگر به دلیل افزایش قیمت ارز (کاهش ارزش ریال) قیمت محصول خارجی افزایش قابل توجهی داشته باشد، به نحوی که علیرغم بالا رفتن قیمت قطعات و سایر هزینه ها، همچنان تولید داخلی مورد نظر توجیه پدیر باشد، در این شرایط مطالب بیان شده برقرار خواهد بود. اما برای تولیدات روتینی مانند برد آموزشی و پروگرامر و مانند آن که انجام آنها از عهده بسیاری بر می آید و درصد سود کمی هم نسبت به مجموعه قطعات و هزینه تولید وجود دارد، احتمالا شرایط فعلی مناسب نخواهد بود. بنابراین موارد بیان شده در مورد همه تولیدات و محصولات برقرار نیست و طیف خاصی با شرایط ذکر شده را شامل می شود که دانش فنی بالا شرط لازم برای سودآوری در شرایط فعلی است.
                        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

درصد بیکاری در میان 23 رشته دانشگاهی

http://www.shafaf.ir/fa/news/140195/...B1%D9%86%D8%AF

اعلام نرخ جدید بیکاری و اشتغال 23 رشته دانشگاهی
                          فارغ التحصیلان کدام رشته از همه بیکار ترند؟
                          حدود 1میلیون نفر از کل بیکاران کشور را فارغآ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل میآ‌دهند، با این حال بالاترین تعداد بیکاران در رشتهآ‌های صنعت و فرآوری، کامپیوتر، هنر و روزنامهآ‌نگاری قرار دار یکی از مهم ترین معضلات و مسائل کشور در مورد بیکاری جوانان، عدم موفقیت افرادی است که پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی امکان راهیابی به بازار کار را ...
                          شفاف: حدود 1میلیون نفر از کل بیکاران کشور را فارغآ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل میآ‌دهند، با این حال بالاترین تعداد بیکاران در رشتهآ‌های صنعت و فرآوری، کامپیوتر، هنر و روزنامهآ‌نگاری قرار دارند.

یکی از مهم ترین معضلات و مسائل کشور در مورد بیکاری جوانان، عدم موفقیت افرادی است که پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی امکان راهیابی به بازار کار را ندارند و در این بخش با مخاطرات و مشکلات فراوانی مواجه می شوند.

به عبارتی، درصدی از جمعیت فعال جامعه که به دلیل افزودن بر دانش و تخصص خود راهی دانشگاه ها می شوند و این مسئله باعث تاخیر چندساله آنها در ورود به بازار کار می شود، به جای اینکه بتوانند پس از فارغ التحصیلی ورود بهتری به بازار کار داشته باشند، به درب های بسته بنگاه ها و واحدهای اقتصادی کشور بر می خورند.

تاخیر دانشگاهیان در ورود به بازار کار

بر پایه این گزارش، اگر بخواهیم تاخیر چند ساله اغلب کارجویان فارغ التحصیل دانشگاهی در ورود به بازار کار از زمان آغاز تحصیلات عالیه تا تاخیرهای پس از فارغ التحصیلی و جستجوی شغل را در نظر بگیریم، به عنوان نمونه ممکن است فردی برای اتمام دوره کارشناسی در یک رشته 4 سال در دانشگاه و بین 2 تا 4 سال نیز در جستجوی کار باشد.

این مسئله باعث ایجاد نوعی انباشت تقاضا در بازار کار به ویژه در مورد فارغ التحصیلان دانشگاهی شده است؛ موضوعی که حداقل یک دهه گریبانگیر کارجویان دانشگاهی شده و به گفته مقامات دولتی نرخ بیکاری آنها را تا 10برابر سایر گروه های متقاضی شغل افزایش داده است!

علاوه بر موارد فوق، ناهمگونی و بی ارتباط بودن آموزش ها و آموخته های تئوریک دانشگاه ها با نیازهای واقعی بازار کار نیز خود به معضلی حیاتی در روند اشتغال به کار فارغ التحصلان دانشگاهی تبدیل شده است.

تفاوت آموزش در دانشگاه و نیاز کارفرما!

به عبارت دیگر، امروز افرادی که از مسیر دانشگاه به سمت بازار کار حرکت می کنند، با نوعی تفاوت اساسی در دانش تئوریک و نیاز بازار کار مواجه می شوند که این مسئله باعث سخت تر شدن پذیرش متقاضیان کار توسط کارفرمایان می شود.

در سال های اخیر تلاش هایی برای جبران خلاء آموزش های دانشگاهی و نیاز بازار کار از طریق ارائه آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای صورت پذیرفته و به گفته مقامات فعال در حوزه فنی و حرفه ای، این آموزش ها توانسته مشکلات ورود به بازار کار، کارجویان دانشگاهی را تا 90 درصد حل کند.

نگاهی نیز به تغییرات نرخ بیکاری 12.9 درصدی بهار امسال نشان می دهد که تعداد بیکاران در فاصله بهار 90 تا بهار امسال به میزان 6 دهم درصد افزایش یافته اما نسبت به 14.1 درصد زمستان سال گذشته، به میزان 1.2 درصد کاهش یافته است.

1 میلیون بیکار زن و 2.2 میلیون مرد

با تمام طرح ها و منابعی که از سوی دولت در سال های اخیر به منظور حل مشکل اشتغال کشور در نظر گرفته شد، اما هنوز هم بیش از 3 میلیون و 100هزار نفر در کشور بیکار هستند که از این تعداد 1 میلیون نفر زن و 2 میلیون و 200 هزار نفر نیز مرد هستند.

مسئله بالا بودن آمار بیکاران جوان کشور به نوعی دیگر در بررسی بیکاری جوانان 15 تا 24 ساله نیز مشهود است چرا که بیشترین درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی در سنین 20 تا 30 سال قرار می گیرند. این گروه سنی در بهار امسال نرخ بیکاری 28.6 درصدی را تجربه کردند.

به گزارش مهر مردان تا 24 سال در فصل اول سال 25.8 درصد و زنان 39.5 درصد بیکاری را تجربه کردند. البته 852 هزار زن در بهار امسال در بخش صنعت اشتغال داشتند، 1 میلیون و 48 هزار نفر در کشاورزی و 1 میلیون و 800 هزار نفر نیز در خدمات فعال بوده اند.

جدول آماری اشتغال و بیکاری 23 رشته اصلی دانشگاهی
                          گروه تحصیلی تعداد شاغل بیکار نرخ بیکاری
                          تربیت معلم و علوم تربیتی 330011 304688 25323 7.7
                          هنر 87802 64582 23220 26.4
                          علوم انسانی 582856 494038 88818 15.2
                          علوم رفتاری و اجتماعی 295421 235027 60394 20.4
                          روزنامه نگاری و اطلاع رسانی 36967 25766 11200 30.3
                          بازرگانی و علوم اداری 795693 634102 161590 20.3
                          حقوق 184650 137788 46862 25.4
                          علوم حیاتی 106283 77989 28294 26.6
                          علوم فیزیکی 177813 133328 44485 25
                          ریاضیات و آمار 124670 100936 23733 19
                          علوم کامپیوتر 11129 7740 3388 30.4
                          مهندسی و حرفه های مهندسی 894740 696949 198790 22.2
                          صنعت و فرآوری 39795 23223 16572 41.6
                          معماری و ساختمان سازی 354952 272995 81957 23.1
                          کشاورزی، جنگلداری و شیلات 153376 115335 38040 24.8
                          دامپزشکی 16763 13375 3388 20.2
                          بهداشت 297694 273851 23842 8
                          خدمات بهداشتی 19408 15574 3833 19.8
                          خدمات شخصی 51831 41487 10344 20
                          خدمات حمل و نقل 8068 7754 313 3.9
                          خدمات محیط زیست 6776 5458 1318 19.5
                          خدمات امنیتی 66483 60575 5908 8.9
                          کل 4643618 3741999 901619 19.4

توضیح اینکه گروه علوم انسانی شامل زبان خارجی و منسوج، زبان و ادبیات مادری، فلسفه و علم اخلاق، دین، تاریخ و باستان شناسی می شود. همچنین گروه علوم رفتاری و اجتماعی شامل رشته های اقتصاد، روان شناسی، جامعه شناسی و علوم سیاسی است.

در گروه بازرگانی و علوم اداری رشته های امور مالی، بیمه، بانکداری، مدیریت و امور اداری قرار دارد و در گروه مهندسی و حرفه های مهندسی نیز رشته هایی مانند مهندسی های صنایع، مکانیک و فلزکاری، برق و انرژی، شیمی و الکترونیک قرار گرفته است.
                          گشتی در لاله زار
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

سلام
                            من 2تا پست اینجا زدم و هر دو پست بدون اطلاع پاک شدن!
                            مدیریت محترم دلیلش چی بوده؟
                            یاعلی

دیدگاه

نمی شه هم یک جا استخدام بشیم هم روی پروژه های مورد نظرمون کار کنیم؟
                              من روزی یک ایده الکترونیکی یا مکاترونیکی به ذهنم می رسه و فکر می کنم بعضی از اونا جالب اشن.
                              مثلا ساخت سنسور فاصله یاب لیرزی ارزون به روشی جدید نه ا استفاده از اختلاف فاز اینچیزا که می تونه از نمونه های فاصله یاب های خارجی خیلی دقیق تر ارزون تر و کارآمدتر باشه. مثلا از اینا 100-200 تا بسازم برفوشم به این فروشنده های قطعات رباتیک. هرکدوم 100 هزار تومن اگه بخرن.
                              البته همش ایدس یعنی می گم همچین چیزی امکان پذیره؟
                              یه سوال دیگه من به علوم فیزیک و مهندسی و ریاضی از بدو تولد علاقه ی زیادی داشتم حالا می بینم بین اینا به برق الکترونیک و قدرت و مخابرات و کنترل و رباتیک بیشتر از بقیه علاقه دارم و الان پیش دانشپاهی هستم می خوام بینم از بین رشته های برق (نه رباتیک) کدوم بهتره؟
                              من به ریاضیات محض و نظریه اعداد و اثبات قضایا و کشف مسائل جدید هم بسیار زیاد علاقه دارم البته تفننی. تا حالا 6تا ربات ساختم تو مسابقات مختلف شرکت کردم ولی تو هیچ کدوم رتبه نیوردم چون یک نفره کار می کنم و وقت کم میارم و همیشه رباتام ناقصه یا یک بار که خوب کار کرد لحظه مسابقه یادم رفت شاروش کنم.
                              یک سوال دیگه اگه من خوب کنکور ندادم رفتم داشگاه آزاد مشهد یا تهران رشته برق اونوقت چه فرق با دانشگاه دولتی داره؟
                              من تا بحال کسی رو ندیدم مهندس برق باشه بگن یارو پول پارو می کنه. اصلا این همه تو مخ ما فرو می کنن درس بخونین به پول برسین آیا این تحصیلات عالیه که پول میاره؟ واقعا وضع مهندسای برق از عرف جامعه بهتره؟
                              خلاصه من به کار تحیقاتی علاقه دارم بنظرتون امکان پذیره؟ یا باید برم خارج؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
                                نمی شه هم یک جا استخدام بشیم هم روی پروژه های مورد نظرمون کار کنیم؟
                                من روزی یک ایده الکترونیکی یا مکاترونیکی به ذهنم می رسه و فکر می کنم بعضی از اونا جالب اشن.
                                مثلا ساخت سنسور فاصله یاب لیرزی ارزون به روشی جدید نه ا استفاده از اختلاف فاز اینچیزا که می تونه از نمونه های فاصله یاب های خارجی خیلی دقیق تر ارزون تر و کارآمدتر باشه. مثلا از اینا 100-200 تا بسازم برفوشم به این فروشنده های قطعات رباتیک. هرکدوم 100 هزار تومن اگه بخرن.
                                البته همش ایدس یعنی می گم همچین چیزی امکان پذیره؟
                                یه سوال دیگه من به علوم فیزیک و مهندسی و ریاضی از بدو تولد علاقه ی زیادی داشتم حالا می بینم بین اینا به برق الکترونیک و قدرت و مخابرات و کنترل و رباتیک بیشتر از بقیه علاقه دارم و الان پیش دانشپاهی هستم می خوام بینم از بین رشته های برق (نه رباتیک) کدوم بهتره؟
                                من به ریاضیات محض و نظریه اعداد و اثبات قضایا و کشف مسائل جدید هم بسیار زیاد علاقه دارم البته تفننی. تا حالا 6تا ربات ساختم تو مسابقات مختلف شرکت کردم ولی تو هیچ کدوم رتبه نیوردم چون یک نفره کار می کنم و وقت کم میارم و همیشه رباتام ناقصه یا یک بار که خوب کار کرد لحظه مسابقه یادم رفت شاروش کنم.
                                یک سوال دیگه اگه من خوب کنکور ندادم رفتم داشگاه آزاد مشهد یا تهران رشته برق اونوقت چه فرق با دانشگاه دولتی داره؟
                                من تا بحال کسی رو ندیدم مهندس برق باشه بگن یارو پول پارو می کنه. اصلا این همه تو مخ ما فرو می کنن درس بخونین به پول برسین آیا این تحصیلات عالیه که پول میاره؟ واقعا وضع مهندسای برق از عرف جامعه بهتره؟
                                خلاصه من به کار تحیقاتی علاقه دارم بنظرتون امکان پذیره؟ یا باید برم خارج؟
                                رویاهایت را دنبال کن.

اینجا یا خارج، نباید توقف کنی...

====================

اگر در ایران توانستید چند شرکت برقی/الکترونیکی

که به صورت نسبی قابل مقایسه با این اسامی باشند، وایسید و ادامه دهید...

Intel
                                Motorola
                                Texas Instruments
                                AMD
                                Analog Devices
                                Maxim

Nokia
                                Sony
                                Samsung
                                LG

Philips
                                ST

Toshiba
                                Hitachi
                                Simense

IBM
                                Dell
                                Fujitsu
                                Acer
                                Nvidia
                                MSI
                                GigaByte

Atmel
                                Renesas
                                NEC

......

===============================================

اصلا آمار شرکتهای برقی/الکترونیکی/مخابراتی/کنترلی....

که هر کدام بیش از 200 نفر پرسنل دارند را بیابید !!! و ارایه دهید.

===============================================
                                گشتی در لاله زار
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X