اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

توی help کدویژن رو خوندم فقط putchar1 و getchar1 داریم بعنی دستور gets که این جور که شما میگید ذستور خوب و کاملیه ولی برای rx0 و من rx1 پس متاسفانه واسه من تو اینجا کاربرد نداره(البته جای دیگه ازش اسنفاده می کنم)
    من دیتای ریسیو رو می ریزم تو یه ارایه بعد اطلاعات ارابه رو با puts میریزم روی tx و تو هایپر می بینم که همش اشتباه.........
    در ضمن دقیقا دارم همون مثالی که زیرد گفتید اشتباه دارم همونو می بینم (G!&?0 )
    :sad:
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
      ضمن دقیقا دارم همون مثالی که زیرد گفتید اشتباه دارم همونو می بینم (G!&?0 )
      :sad:
      :eek:شوخی میکنی؟! oo:
      من اینو همینجوری نوشتم!
      خواستم بگه که:
      این حالت موقعی پیش میاد که:
      - یا شما داری نویز میگیری
      - یا که تنظیمات پورت سریالت درست نیست. برای این حالت اینا رو چک کن:
      * بادریتی که تو میکرو تعریف کردی با باودریت هایپر ترمینال(یا هرچی دیگه که استفاده میکنی) یکی باشه (مثلا جفتشون 9600)
      * نوع stop bit ,... میکرو و هایپر هم یکی باشه
      ببینید،قاعدتا شما باید از این مد سریال استفاده کنی: buad rate:9600 Data bits:8 stop Bits:1 Parity: None
      تنظیماتت همیناست؟ (رجیستر UCSRC رو چند مقدار دهی کردی؟)
      راستی از چه کریستالی استفاده میکنی؟
      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

منم که از اول همین بحث باند ریت رو گفتم من میکروم درسته چوت باهاش ماژول GSM رو راه انداختم با همین 8بیت وهمین max و RS232
        الان من تا مشکل اول رو حل نکنم مرحله بعدی نمی رم اونم این که اصلا بی خیال میکرو من با 5 ولت GPS رو روشن می کنم خروجی RX ماژول رو چه مستقیم و چه می دم به RS232 هیچی نه تو هایپر دارم نه تو CV تو تمام باند ریت های تعریفی هایپر و CV تست کردم و کار نکرد !!
        چه طوری میشه این ماژول رو ریست کرد کرد دستوری نرم افزاری با روش سخت افزاری داره؟شک دارم باند ریت gps درست باشه می خوام با ریست کردن به حالت کارخانه ای برگرده(البته اگه اصلا بهم خورده باشه)
        تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

سلام
          من برنامه ای نوشتم که ddmm.mmmm رو به درجه تبدیل میکنه . ولی جواب دقیق در تقسیم بر 10000 یا 60 نمیده . چک کردم دیدم خود عمل تقسیم باعث این خطا میشه .
          به نظر شما مشکل از ATMEGA32L هست یا ازجای دیگه ؟ اگه از ATMEGA32 باشه پس این همه پروژه ی ماشین حساب که با این میکرو انجام شده نادرست بوده ؟
          :read: :read: :read:
          دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
            منم که از اول همین بحث باند ریت رو گفتم من میکروم درسته چوت باهاش ماژول GSM رو راه انداختم با همین 8بیت وهمین max و RS232
            الان من تا مشکل اول رو حل نکنم مرحله بعدی نمی رم اونم این که اصلا بی خیال میکرو من با 5 ولت GPS رو روشن می کنم خروجی RX ماژول رو چه مستقیم و چه می دم به RS232 هیچی نه تو هایپر دارم نه تو CV تو تمام باند ریت های تعریفی هایپر و CV تست کردم و کار نکرد !!
            چه طوری میشه این ماژول رو ریست کرد کرد دستوری نرم افزاری با روش سخت افزاری داره؟شک دارم باند ریت gps درست باشه می خوام با ریست کردن به حالت کارخانه ای برگرده(البته اگه اصلا بهم خورده باشه)
            آهان، اینو راست گفتید،حواسم نبود، :redface:معذرت!
            خوب اون برنامه ای که شما میخوای اینه:GPS Viewer
            http://file.canmore.com.tw/download/GPS%20Viewer_100727-1.zip
            از سایت canmore - سازنده همین ماجول شما
            برنامه بسیار عالی هست،یه بخش هم داره برای کانفیگ کردن ماجول،از جمله تنظیم باودریت و اینا! (که به احتمال بالا ماجول شما رو هم ساپورت میکنه!)
            (راستی یادم نیست، شما تا حالا تونستی به غیر از این ماجول،از پورت سریال داده معتبر تو هایپر یا CV ببینی؟)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
              سلام
              من برنامه ای نوشتم که ddmm.mmmm رو به درجه تبدیل میکنه . ولی جواب دقیق در تقسیم بر 10000 یا 60 نمیده . چک کردم دیدم خود عمل تقسیم باعث این خطا میشه .
              به نظر شما مشکل از ATMEGA32L هست یا ازجای دیگه ؟ اگه از ATMEGA32 باشه پس این همه پروژه ی ماشین حساب که با این میکرو انجام شده نادرست بوده ؟
              :read: :read: :read:

شما در تعریف نوع داده(float , int ,...منظورمه)، باید دقت کافی رو به عمل بیارید.
              بعدش هم اگه برای نمایش از دستور sprintf استفاده میکنید،این دستور هم باید برای نمایش اعشاری تنشیم بشه(البته اگه از CV استفاده میکنید)
              مشکل از مگا32 نیست!! من خودم قبلا یه ماشین حساب مهندسی که توش اعشار با دقت 4-5رقم هم محاسبه می شد نوشتم

دیدگاه

من از بیسکام استفاده میکنم . داده قبل از تقسیم بر 10000 از نوع Long و بعد از تقسیم ازنوع Single میباشند .
                در مورد خازن هایی که به کریستال وصل میشن باید 22p باشن یا 18p ( برای کریستال 16M ) ؟
                ولتاژ کاری ATMEGA32L برای کریستال کافیه ؟

دیدگاه

من از بیسکام استفاده میکنم . داده قبل از تقسیم بر 10000 از نوع Long و بعد از تقسیم ازنوع Single میباشند .
                  در مورد خازن هایی که به کریستال وصل میشن باید 22p باشن یا 18p ( برای کریستال 16M ) ؟
                  ولتاژ کاری ATMEGA32L برای کریستال کافیه ؟

با بسکام آشنایی ندارم، اما چون شما تو عملیات از تقسیم استفاده میکنید،متغیرها(عملوندها) رو از نوع اعشاری انتخاب کنید تا به مشکل نخورید
                  در مورد خازن هم هر دوتا مقدار رو میتونید استفاده کنید
                  نوع L تا حداکثر فرکانس 8مگ کار میکنه(حالا این که قابلیت Overclock تا 16مگ داره یا نه رو نمیدونم؟)

دیدگاه

تو CV اطلاعات سریال gsm رو دارم gps رو ندارم !!! البته در یک حرکت انتهاری ولتاژ بیشتر از 8 ولت فکر کنم 12 ولت دارم :-(( فکر کنم سوخت :angry: اینا فیوز ندارن؟gsm می دونم نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
                      تو CV اطلاعات سریال gsm رو دارم gps رو ندارم !!! البته در یک حرکت انتهاری ولتاژ بیشتر از 8 ولت فکر کنم 12 ولت دارم :-(( فکر کنم سوخت :angry: اینا فیوز ندارن؟gsm می دونم نداره
                      متاسفانه اینطور که پیداست اینام فیوز ندارن!! :rolleyes:(آخه ماجول اول من هم سر همین مساله اضافه ولتآژ خدابیامرز شد :cry:- البته من اون ولتاژو ندادم احتنمالا تقصیر شارژرم بوده ) نباید اینکارو میکردی :NO:
                      حالا امیدوارم چیزیش نشده باشه!!(اگه یه لحظه بوده باشه معمولا چیزی نمیشه)

دیدگاه

سلام خدمت بابا برقی و دیگر دوستان
                        لطفا در مورد بخش تصویری GPS کمک کنید .
                        :read: :read: :read: :read: :read: :read:

دیدگاه

سلام
                          مثل اینکه دوست عزیز ( hadibsb ) و دیگر دوستان
                          دیگر علاقه ای به کمک به ما ندارند !.

دیدگاه

راجع به بخش تصویری GPS کسی اطلاعاتی داره ؟

از ATMEGA32 میشه برای اینکار استفاده کرد ؟
                            از چه حافظه ای باید استفاده کرد ؟
                            چطور مشخصات رو روی نقشه روی LCD گرافیکی نمایش داد ؟

:-/

دیدگاه

راجع به بخش تصویری GPS کسی اطلاعاتی داره ؟

از ATMEGA32 میشه برای اینکار استفاده کرد ؟
                              از چه حافظه ای باید استفاده کرد ؟
                              چطور مشخصات رو روی نقشه روی LCD گرافیکی نمایش داد ؟

:-/
                              -با مگا32 هم میشه،اما زیاد نمیشه مانور داد(اگه از ARM استفاده بشه که دیگه تهشه :rolleyes
                              -شما باید از حافظه خارجی استفاده کنید(مثل رم گوشهای نوکیا و...، رم 2یا4گیگSD)
                              - اینو باید اساتید با تجربه تر رهنمایی بفرمایند

دیدگاه

سلام من چند تا سوال دارم دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
                                1-من واسه موقعیت و ساعت و تاریخ و سرعت می خوام از GPRMC استفاده کنم که همه چی توش هست.درسته بقیه خروجیها تعدا ماهواره و ......رو نشون می ده ولی اکثرا یه سری مشخصات شبیه رو می ده دلیلش چیه که این همه خروجی داریم یه دونش هم کافیه(غیر از خروجی شماره ماهواره)
                                2-ولی سوال مهمم اینه که این یه مدل خروجی خود دیتا شیته
                                $GPRMC,104549.04,A,2447.2038,N,12100.4990,E,016.0, 221.0,250304,003.3,W,A*22<CR><LF>
                                برای خوندن موقعیت این مقادیر 2447.2038 برای N و 12100.4990 برای E رو تو google erth چه طوری سرچ کنم؟خودم با چشم این موقعیت ها رو ها رو پیدا می کنم ولی تو سرچ گوگل ارث که می زارم یه جای دیگه رو میاره املایه بخصوصی داره؟
                                3-ایا لازمه که مقدار تقسیم به 60 و با رو رقم اول که همون درجه است جمع کنم؟در ضمن به غیر از گوگل ارث دیگه چی هست که بشه باهاش موقیعیت رو دید؟
                                4-چه جوری هم E و هم N رو وارد کنم اگه محاسباتی هم داره بگید ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X