اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

اقای بلورچیان موردی رو الان یکی از بچه ها ذکر کردن که من هم شاهدش بودم قبلا.
    تو خیلی از کارا مثل منابع سوییچینگ وقتی مدارای پل بسته میشن یا پوشپول بسته میشن همونطور که میدونید سوییچ ها باید دقیقا مثل هم باشن وگرنه باعث ناپایداری میشن و یه سوییچ اسیب میبینه.
    مدتی پیش یکی از دوستام 4 تا irfp250 خریداری کرده بود. هیچ کدوم مثل هم نبودن. یکی فیر چایلد بود یکی اینترنشنال رکتیفایر بود و ... با سریالهای مختلف. این بنده خدا 4 تا سوییچ رو میزاش هی یکی یکی میسوختن. (مدار پوش پول توان بالا بود) دلیلشم اختلافای جزئی بود که تو خط تولیدهای شرکتهای مختلف وجود دارن بود. اومد سراغ من 2 تا مثل هم دادم بهش و گزاشت رو مدارش و کار کرد و مشکل برطرف شد.
    یا مثلا (این مورد رو ندیدم پیش بیاد ولی به عنوان مثال میگم) تو خازنهای mkt و کلا خازنهای جریان بالا وقتی قراره دو تا خازن با هم موازی بشن اگر دقیقا مثل هم نباشن یکیشون زود خراب میشه.
    میخواستم بگم وقتی یه سفارش برای یه نفر ثبت میشه حدالامکان سعی کنی قطعات رو مثل هم بفرستین.

چند تا از این امپلی 20 واتا و ماژولای ism band هم چند روز پیش سفارش دادم . دیروز از باربری تحویل گرفتم. واقعا ممنون. اصلا فکر نمیکردم انقدر جمع و جور باشن!!
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید
      آقا این ماژول ESP8266 کی میرسه ؟
      You can win if you want !

دیدگاه

عرض کردم به خاطر دلار به تاخیر خورد اجناسمون ....
        از شنبه به مرور اجناس قدیم و جدید میرسند.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

پیچ و مهره m2 بیارید
          خازن تانتالیوم بیارید
          درضمن چرا فروشگاه لود نمیشه؟
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

با سلام چند روزه فروشگاهتون بالا نمیاد قطی داره !

tl494 بیاورید لطفا

دیدگاه

سلام
              فروشگاه واسه من ک به راحتی باز میشه و مشکلی نداره!

دیدگاه

متاسفانه از شنبه دچار قطعی های مکرر شده
                نمیدونم چرا لودش بالاست ... روش کار میکنم امیدوارم زودتر حل بشه.

موفق باشید
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                  متاسفانه از شنبه دچار قطعی های مکرر شده
                  نمیدونم چرا لودش بالاست ... روش کار میکنم امیدوارم زودتر حل بشه.

موفق باشید
                  بسکه مشتریا زیادن بگووو ماشالااااا !!

دیدگاه

اقا ما دو تا از این امپلی 20 وات کلاس دی ها خریدیم یکیش خرابه!!!
                    خوب شد حالا دو تا خریدیم!!
                    از شانس ما اولی که روشن کردم همون خرابه بود انقدر علافم کرد از میانترمم جا موندم )
                    فید میکنه صدا زیاد میشه ولی انقدر گین رو زیاد میکنه که اور کارنت میکنه و قطع میکنه. اینها بعد از کلی کلنجار رفتنه برای صدا دادنه. به محض اومدن صدا این اتفاق میفته.

نکته دیگه ای که هست اینه که تو دیتاشیت گفته با اسپیکر 4 اهمی میتونه 15 وات توان رو با هیتسینک بده. این بنده خدا با اسپیکر 4 اهمی کلا به محض پخش صدای کیک (همون بیس) قطع میشه(حفاظت میکنه!!) حالا از چیپ غیر اورجیناله یا .. نمیدونم.
                    ولی رو 8 اهمی ترکوند خداییش.
                    صدای مونو خونه رو ورداشته بود. دو تا بلندگوی پیکان(از اینایی که رو درش هست) با هم سری کرده بودم شده بود 8 اهم رو یه دونه خروجی تا جون داشتن تا خرخره تکون میخوردن.
                    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نیاز شدید به شکل PCB زیر و روی این برد دارم(واسه بررسی ترک هایی که روی برد دارم):
                      برد راه انداز STM32F103ZET6 Cortex-M3
                      اگه PDF باشه خیلی خوبه. می خوام ترک هاشو بررسی کنم. امکانش هست؟ میشه در دسترس عموم قرارش بدید؟ فکر نکنم کسی بخواد از روش بزنه. چون حتما چند برابر گرونتر میشه و دردسر داره.
                      راستی جریان این تعمیر چیه؟ چرا خودتون زیاد بهش اهمیت نمی دید؟
                      اون J-link روی هم فکر میکنم که هم شما و هم کویر داره خیلی گرون میده. اینو ببینید:

پروگرامر و شبیه ساز JLINK V8 - امولاتور میکروکنترلر های آرم - J-LINK V8
                      البته J-link مدلهای زیادی داره و من این مدل رو ندارم که بگم چه تفاوت هایی با نمونه ای که شما می سازید خواهد داشت ولی فعلا که اینطوری به نظر میاد. شکل و شمایل بهتری هم داره. کابل USBیش هم ظاهرا مرغوب تره. لطفا یه مقدار به ظاهر J-Linkهاتون اهمیت بدید. مال ECA قشنگ نیست. مثلا اگه با شیشه پلاستیکی شفاف باشه و LEDهاش هم از نوع SMD توش باشه بهتره. یه جورایی مثل پروگرمر PICKIT3 ولی خشگلتر. چیه این ریخت قدیمی...

دیدگاه

لطفا چند تا dspic هم برای بخش پیک بیارین.
                        مثلا dspic30f4013 تو پکیجای DIP 40 و QFP44

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                          البته J-link مدلهای زیادی داره و من این مدل رو ندارم که بگم چه تفاوت هایی با نمونه ای که شما می سازید خواهد داشت ولی فعلا که اینطوری به نظر میاد. شکل و شمایل بهتری هم داره. کابل USBیش هم ظاهرا مرغوب تره. لطفا یه مقدار به ظاهر J-Linkهاتون اهمیت بدید. مال ECA قشنگ نیست. مثلا اگه با شیشه پلاستیکی شفاف باشه و LEDهاش هم از نوع SMD توش باشه بهتره. یه جورایی مثل پروگرمر PICKIT3 ولی خشگلتر. چیه این ریخت قدیمی...
                          جیلینک مهم فریمویرش هست که مال ما کاملترین مدل نسبت به این چینی ها هست.
                          قبول دارم قاب و شکلش باید بهتر بشه. از این قاب های چینی سفارش دادیم به زودی میرسه و تغییراتی رو شکل ظاهری ایجاد خواهیم کرد.
                          حدود 500 تا از این قدیمی ها مونده فکر کنم تا 2 ماه دیگه شاهد نسخه جدیدش باشیم.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                            جیلینک مهم فریمویرش هست که مال ما کاملترین مدل نسبت به این چینی ها هست.
                            قبول دارم قاب و شکلش باید بهتر بشه. از این قاب های چینی سفارش دادیم به زودی میرسه و تغییراتی رو شکل ظاهری ایجاد خواهیم کرد.
                            حدود 500 تا از این قدیمی ها مونده فکر کنم تا 2 ماه دیگه شاهد نسخه جدیدش باشیم.
                            PCB رو چیکارش کنم؟ امکان قرار دادنش هست یا نه؟ برم یه فکر دیگه براش بکنم؟

دیدگاه

سلام
                              در صورت امکان بخشی رو در فروشگاه به محصولاتی که به زودی اضافه خواهند شد اختصاص بدین.

دیدگاه

اگر براتون ممکنه ازین سوکت های میکروusb هم بیارید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X