اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

من گفتم شاید تو چین ارزون ترش پیدا شه!
    همین LCD 4.3 اینچ رو این سایتی که گفتم میده 29 دلار که خیلی بیشتر از 40 تومانی که تو این سایت هست میشه.

به هر حال اگه به صرفه نیست من حرفی ندارم!

در ضمن در قسمت برد آردوینو نانو اشتباهی توضیحات برد پرو مینی نوشته شده.
    لطفا تصحیح کنید. (یکی از برتری های نانو داشتن پورت یو اس بی هست که تو توضیحاتش گفتین نداره.)

دیدگاه

سلام تو دسته بندی قطعاتی ریز و پرکاربرد مثل خازن و سلف و مقاومت ، مقدار قطعات گاهی به فارسی و گاهی به انگلیسی نوشته شده که این کار جستجوی قطعه مورد نظر رو کمی مشکل کرده ، طبعا اگه همه مقادیر در یه فرمت موجود باشن نیازی به دو بار جستجو ،یک بار برای عبارت فارسی و در صورت نیافتن بار دیگه برای عبارت انگلیسی نیست
      -----------------
      2- یک تجربه :
      بنده بعضی از سفارشامو از اینجا و بعضیشونو از کویر میگیرم(و از هر دو هم راضی ام )
      برای سفارش این بار تصمیم گرفته بودم از کویر خرید کنم به دلایل :
      1- کویر سیم 900 آ موجودی داشت و فروشگاه سایت تنها سیم900 موجودی داشت (اختلاف نزدیک 15 تومنی )
      2- کویر رنج وسیعی از میکرو های st داشت که در این سفارش stm32f100c8t6 اریجینال با قیمت 5.5 یه انتخاب عالی نسبت یه STM32F103RET6 فروشگاه با قیمت 13.5تومن داشت (برای کاربرد من و خیلی از کاربردهای معمولی کامل f100 کاملا کافیه)که چون دو عدد نیاز بود ، اختلاف 16 تومنی وجود داره
      ولی دلیل این که بنده از فروشگاه خرید کردم این بود که کویر دیگه قطعات کم سودتر و خرده ریز مثل خازن و مقاومت و یه سری آی سی ارزون پرکاربرد و .... رو از ویترینش جم کرده و گویا بیشتر روی پردازنده ها و ال سی دی و ... تمرکز کرده ،یعنی خریداران خرد و هابیست ها رو از بازار مصرفش حذف کرده یا کمتر بهشون توجه میکنه و طبیعتا بدلیل هزینه ها و مشکلات پستی Eca برای من انتخاب بهتری بود چون میتونم تمام لوازم مورد نیازم رو ( با کمی انعطاف و تغییر لیست ) ازش خرید کنم.
      -----------------------
      3 - خوشحالیم که یکی از ایرادهای مدتها قبل فروشگاه نه تنها رفع شده بلکه العان تبدیل به نقطه قوتش شده:

زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

امیدوارم بتونیم رنج قطعاتمون رو خیلی خیلی کاملتر از اینی که هست بکنیم.
        از زمان ایجاد این تاپیک تلاش خیلی زیادی انجام شده ولی .... راه بسیار طولانی هست و ما هم ادامه میدیم.
        در مورد تنوع پردازنده ها هم .... اندکی صبر ....
        I ❤️ ECA

دیدگاه

تو این چند وقت فروشگاه واقعا عالی شده . ولی یک ایرادی که داره اینکه حتی یک دونه fpga و igbt تولیستش نیست . البته تنوع igbt زیاده و انتظار نمیره فروشگاه بیاد سرمایه هنگفتی رو این موارد بخابونه
          ولی شما حتی فروشگاه جوان رو ببینید فقط و فقط 3 سری igbt داره که کلا نسبت به قدرتش قیمتش ارزونه . مثلا با قدرت حدود 400 وات قیمت حدود 4500 تومن . وقدرت 500 وات قیمت 17000 هزار تومن . و همچنین فقط چند تا سری fpga موجود داره .
          به نظر من فروشگاه اگر بتونه تو این ضمینه ها هم یکم سرمایه بخابونه یعنی به عبارت دیگر جنسش رو جورتر کنه سودش خیلی بیشتر از خواب سرمایش خواهد بود .
          یک ایرادی هم راجب ARM ها داشتم . 3 ساله میگیم ARM ارزون قیمت بیارید 80 تا مدل معرفی کردیم لینک قیمت دادیم اونوقت فروشگاه رفته STM32F030F4P6 آورده که تقریبا هیچی پریپریال نداره . فقط 10- 12 IO داره . نمی دونم چرا اصلا موقع خرید برسی نکرده .

اینو هم بیارید که عالی میشه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100256.msg641637#msg641637
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
            تو این چند وقت فروشگاه واقعا عالی شده . ولی یک ایرادی که داره اینکه حتی یک دونه fpga و igbt تولیستش نیست ... به نظر من فروشگاه اگر بتونه تو این ضمینه ها هم یکم سرمایه بخابونه یعنی به عبارت دیگر جنسش رو جورتر کنه سودش خیلی بیشتر از خواب سرمایش خواهد بود .
            یک ایرادی هم راجب ARM ها داشتم . 3 ساله میگیم ARM ارزون قیمت بیارید 80 تا مدل معرفی کردیم لینک قیمت دادیم اونوقت فروشگاه رفته STM32F030F4P6 آورده که تقریبا هیچی پریپریال نداره . فقط 10- 12 IO داره . نمی دونم چرا اصلا موقع خرید برسی نکرده .

اینو هم بیارید که عالی میشه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100256.msg641637#msg641637
            +1
            می دونید بهتره ما به ECA کاری نداشته باشیم که چی وارد میکنه. بهتره ما پیشنهادمون رو بدیم. STM32F030F4P6 خوبه، یعنی بهتره بگم بد نیست هر چند خوبم با این میکرو موافق نیستم. قبلا هم بهشون گفتم چرا. FPGA هم چون تقریبا بیشتر حرفه ای ها ازش استفاده میکنن زیاد مشتری نداره ولی چند تا خوبش بد نیست. خوب منظورم گرون نیستا. من خودم اینو خریدم ماه پیش:

برد آموزشی اسپارتان 6 - Xilinx FPGA Spartan6 XC6SLX9 همراه با پروگرامر

خب شما ببین خرید یه پروگرمر-دیباگر Xilinx چیزی حدود 250 هزار تومن واسه ماها آب می خوره. باورتون نمیشه!؟ ببینید:

پروگرامر USB چیپهای Platform Cable USB) XILINX)

یه برد Spartan-3 هم حدود 150-200 آب می خوره. اینم نمونه:

برد پروژه (FPGA Project Board XC3S400 (PQ208

برد توسعه Spartan3 HMZF3S400

حالا جمع بزنیم. 250+150=400هزار تومن. حالا اون برد 300هزارتومنی با پروگرمر USB که FPGA از نوع Spartan-6 روش هست رو می خرین یا نه؟ گمون نکنم کسی عاقل باشه و ازش بگذره. گفتم که خودم یکیشو خریدم. الان حدود 2 ماه هستش که این صفحه رو دارم زیر چشمی نگاه میکنم. باورتون میشه؟
            چیزی حدود 50-60 تا ازش فروخته. خب آدم عاقل که از همچین چیزی نمیگذره. به بلورچیان هم چندبار گفتم و تمایل نشون نداد. چیکارش کنم. :biggrin:
            هر طور دوست دارن.

نوشته اصلی توسط محمود حسینی پور
            سلام تو دسته بندی قطعاتی ریز و پرکاربرد مثل خازن و سلف و مقاومت ، مقدار قطعات گاهی به فارسی و گاهی به انگلیسی نوشته شده که این کار جستجوی قطعه مورد نظر رو کمی مشکل کرده ، طبعا اگه همه مقادیر در یه فرمت موجود باشن نیازی به دو بار جستجو ،یک بار برای عبارت فارسی و در صورت نیافتن بار دیگه برای عبارت انگلیسی نیست
            -----------------
            2- یک تجربه :
            بنده بعضی از سفارشامو از اینجا و بعضیشونو از کویر میگیرم(و از هر دو هم راضی ام )
            برای سفارش این بار تصمیم گرفته بودم از کویر خرید کنم به دلایل :
            1- کویر سیم 900 آ موجودی داشت و فروشگاه سایت تنها سیم900 موجودی داشت (اختلاف نزدیک 15 تومنی )
            2- کویر رنج وسیعی از میکرو های st داشت که در این سفارش stm32f100c8t6 اریجینال با قیمت 5.5 یه انتخاب عالی نسبت یه STM32F103RET6 فروشگاه با قیمت 13.5تومن داشت (برای کاربرد من و خیلی از کاربردهای معمولی کامل f100 کاملا کافیه)که چون دو عدد نیاز بود ، اختلاف 16 تومنی وجود داره
            ولی دلیل این که بنده از فروشگاه خرید کردم این بود که کویر دیگه قطعات کم سودتر و خرده ریز مثل خازن و مقاومت و یه سری آی سی ارزون پرکاربرد و .... رو از ویترینش جم کرده و گویا بیشتر روی پردازنده ها و ال سی دی و ... تمرکز کرده ،یعنی خریداران خرد و هابیست ها رو از بازار مصرفش حذف کرده یا کمتر بهشون توجه میکنه و طبیعتا بدلیل هزینه ها و مشکلات پستی Eca برای من انتخاب بهتری بود چون میتونم تمام لوازم مورد نیازم رو ( با کمی انعطاف و تغییر لیست ) ازش خرید کنم.
            +1
            دقیقا چندبار همینو بهش گفتم قبلا.
            واقعا اگه یک لحظه یه فروشگاهی مثل جوان دست به کار بشه و چیزهایی که فروشگاهای دیگه مثل ECA وارد میکنه رو وارد کنه به نظرتون چی میشه؟ بدیهیه! فاتحه این فروشگاها خونده س. آخه موندم وارد کردن قطعات پسیو مگه چقدر سرمایه می خواد؟ هر کسی بخواد ساده ترین مدار توی کره خاکی رو طراحیی کنه قطعا به قطعات پسیو نیاز داره. حالا چرا شل و ول کار میکنن نمی دونم.
            در مورد STM32F10X ها هم کاملا موافقم. من یه پیشنهاد اینجا دادم:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...0730#msg640730

واقعا فکر نکنم پیشنهادی بهتر از این وجود داشته باشه. ولی هنوز...

دیدگاه

روح الامین جان
              پیشنهادت خوب هست ولی تو ایران کسی چیزی که خوبه رو خرید نمیکنه ! چیزی که معروف هست یا بهتر بگم برنامه نمونش همه جا هست رو میخره !
              برای همین هر میکرویی که امکاناتش خوب باشه دلیل بر فروش بالا نداره.
              مثلا mega2560 مگه چقدر فروش داره با اینهمه امکانات ؟ یا کلی از میکروهای AVR که دیگه همه میشناسین حتی 1280 .... همه دنبال مدل های معروف هستند چون برنامشون با همون نوشته شده.

در هر صورت سری جدید STM ها دارند میرسن و امیدوارم راضی بشید.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام ، لطفا اقلام ایمنی از قبیل عینک و ... رو هم به فروشگاه اضافه کنید ...
                - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                ارتباط با من : ir02x6
                طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                  روح الامین جان
                  پیشنهادت خوب هست ولی تو ایران کسی چیزی که خوبه رو خرید نمیکنه ! چیزی که معروف هست یا بهتر بگم برنامه نمونش همه جا هست رو میخره !
                  مثلا mega2560 مگه چقدر فروش داره با اینهمه امکانات ؟ یا کلی از میکروهای AVR که دیگه همه میشناسین حتی 1280 .... همه دنبال مدل های معروف هستند چون برنامشون با همون نوشته شده.

در هر صورت سری جدید STM ها دارند میرسن و امیدوارم راضی بشید.
                  متاسفانه تا حد زیادی حرف شما درسته و این مایه تاسفه! :sad:
                  امیدوارم انتظاراتم رو برآورده کنه یا آینده من واسه ARM رو تضمین کنه. ببینیم چطوره.
                  واسه LCD هم خیلی وقت پیش یه حرفایی زدید ولی هنوز هیچ. ظاهرا قرار بوده رنج بزرگی از نمایشگرهای جدید بیارید. ولی هنوز ظاهرا هیچ.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    ... تو ایران کسی چیزی که خوبه رو خرید نمیکنه ! چیزی که معروف هست یا بهتر بگم برنامه نمونش همه جا هست رو میخره !
                    ...
                    :(
                    چقد بد...
                    والا من خیلی وقته که دنبال مگا 2560 ام!
                    امکانات میخوام

ولی حیف که پیدا نمیشه... اینجا ایران است :sad: :cry2:
                    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                    !Electronic On! Programming On
                    هوشمندانه سوال بپرسیم!
                    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام.
                      آقای بلورچیان عزیز توی تایپیک بچه ها تقاضاهای مختلفی داشتن که بیشتر خاص بوده و جنبه عمومی کمتری داشته ولی من یه تقاضای عمومی دارم اونهم مقاومت آجری وات بالا هست . با توجه به این که قیمت پایینی داره و مصرفش هم زیاد هست امیدوارم زودتر بیاریدش.
                      یه تقاضای دیگه هم اینه که مثل بسته بندی LED Power یک وات که 50 تایی کردین 3 وات ها رو هم همین کار رو بکنین هم به نفع ماست هم به نفع شما که گردش پول و نقدینگیتون رو بالا میبره. و همچنین بقیه محصولات پر مصرف مثل بردهای سوراخ دار 250 نقطه و ... رو در بسته بندی های پر تعداد با قیمت کمتر ارائه بدین.
                      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

برنامه ای برای موجود کردن GLCD 64*128 ها ندارید ؟
                        شاید خیلیها مثل خودم هنوز ازش استفاده میکنن و نیاز دارن جنس خوب با قیمت مناسب و از محل مورد اعتمادشان تهیه کنن
                        You can win if you want !

دیدگاه

دوستان عزیز.......
                          میکروهای STM جدید و رم و فلش ها اضافه شدند به فروشگاه ....

امیدوارم مفید باشند. فقط لطفا فکر نکنید پیشنهاداتتون بی ارزش هستند ... فقط یکم زمان میبره تا همشون پیاده بشند.

موفق باشید
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

در ضمن ... حدود 50 قلم از ماژول ها که تموم شده بودند یا رو به اتمام بود مجدد رسیدند.
                            تعدادی هم ماژول جدید اضافه شد.
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

باید بگم خسته نباشید!
                              تو زمینه میکرو های ARM گل کاشتین :wow:

دیدگاه

سلام جناب بلور چیان خسته نباشید لطفا ماژول های rfid uhfهم وارد کنید.ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X