اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

بخش ARM عالی شده. :redface:
    دستتون درد نکنه. :redface:
    خیلی عالیه.
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

چندتا لامپهای ال ای دی که اخیرا اضافه شده مشخصاتش احتمالا اشتباه است
      http://eshop.eca.ir/%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%BE-%D9%88-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%D9%82%D9%88%D9%87/3625-%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%BE-led-%D9%85%D8%AF%D9%84-mr27-54-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%A2%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%85%D9%87%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C.html

هر ال ای دی 5630تقریبا نیم واته 54تاش میشه27وات نه 7وات البته از عکس پیداست که اصلا 5630نیست فکر کنم3528باشه
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
        چندتا لامپهای ال ای دی که اخیرا اضافه شده مشخصاتش احتمالا اشتباه است
        http://eshop.eca.ir/%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%BE-%D9%88-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%D9%82%D9%88%D9%87/3625-%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%BE-led-%D9%85%D8%AF%D9%84-mr27-54-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%A2%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%85%D9%87%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C.html

هر ال ای دی 5630تقریبا نیم واته 54تاش میشه27وات نه 7وات البته از عکس پیداست که اصلا 5630نیست فکر کنم3528باشه
        والا امروز آخر وقت اضافه کردمشون ... عکس ها درست نیستند انگار حق با شماست.
        فردا عکس میگیرم ولی مشخصات درست هستند فکر کنم.
        من باز فردا چک میکنم اطلاع میدم اینجا
        I ❤️ ECA

دیدگاه

به جز اینا چند تا محصول اشتباهات جزئی تو توضیحات دارن.
          مثل arduino که گفتم.
          یه مورد هم هست که الان یادم نیست :redface:

دیدگاه

نمیتونید برد تغذیه سویچینگ رو وارد کنید؟
            بخصوص 12-1A به شرط طول عمر بالا.
            من مجبورم کلّی قاب پاور سویچینگ بریزم سطل آشغال،...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
              نمیتونید برد تغذیه سویچینگ رو وارد کنید؟
              بخصوص 12-1A به شرط طول عمر بالا.
              من مجبورم کلّی قاب پاور سویچینگ بریزم سطل آشغال،...
              بردهاشون فقط استوک میشن که من فعلا تو کار استوک آداپتور وارد نشدم (بدجور سرمایه میخواد فعلا کار من نیست)
              ولی اگر همکاری چیزی داشت تو ذهنم میمونه
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                من یه پیشنهادی دارم دوستانه برای بروبچ شعبه ی تهران
                خوشبختانه همون طور که میدونید چند صباحی است شعبه ی تهران ایجاد شده :applause:
                ولی چندتا مشکل داره oo: oo:
                اول اینکه دفعه ی اول که من رفتم ساختمان الومینوم هیچ کس نمیدونست ECA کجا هست
                حالا از تنبلی نگهبانی بوده یا مدت کمی بود که سکونت یافتید نمیدونم
                سعی کنید حداقل به نگهبانی خودتون رو بشناسونید
                و مشکل دوم که از مشکل اول به نظر من بزرگتر هست اینکه 5شنبه ها فروشگاه بسته است که این مساله شاید در
                وجه اول مشکل بزرگی نباشه ولی برای یک کارمند دانشجو و یا یه فردی همچون من که از 6 صبح میرم دانشگاه و بعدش سرکار و ساعت 9 میرسم خونه
                و فقط 5 شنبه رو میتونیم یه جوری از گوشه کنارش بزنم مشکل بزرگی هست و اگر فروشگاه در پنج شنبه ها هم کار میکرد خیلی بهتر بود
                ویه پیشنهاد دیگه اینکه یه سایت دیگه زیر مجموعه فروشگاه برای شعبه تهران بزنید که هم شناخته بشید و هم
                بروبچ محقق از موجودی فروشگاه تهران با خبر باشند یا اینکه بتونند با پیک خرید کنند یا سفارش بدن
                در مورد پست قبل هم که مرتبط به سوئیچینگ و اداپتور بود در صورت تمایل من میتونم با فروشگاه همکاری کنم و اجناس با کیفیت و قیمت مناسب رو به فروشگاه بدهم :rolleyes:

دیدگاه

دوستای عزیز ..... قول یک حرکت جالب در مورد LCD هارو داده بودم ... :nice:
                  3 ماژول LCD جدید در ابعاد 3.2 - 3.5 - 4.3 اینچ با بهترین کیفیت به فروشگاه اضافه شد.
                  واقعا تولید کار سختی هست ولی لذت اتمام کار خیلی زیاد هست
                  مجددا از همه دوستانی که این مدت کمک فکری و تشویق کردند واقعا تشکر میکنم.

در ضمن یک ماژول کوچیک هم برای GPSL70 زدیم که امیوارم جالب باشه
                  همگی موفق باشید
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان

در ضمن یک ماژول کوچیک هم برای GPSL70 زدیم که امیوارم جالب باشه
                    همگی موفق باشید
                    زحماتتون واقعا قابل تقدیره , خسته نباشید . :job:

امکانش هست که شماتیک ماژول L70 رو هم قرار بدید ؟
                    من خود چیپ رو دارم ولی بلد نیستم راه اندازیش کنم :rolleyes:

دیدگاه

خسته نباشید!
                      عالی شد!
                      مخصوصا ماژول های نسخه 3.5 اینچ و 3.2 اینچ جدید! :wow:
                      جای اینا واقعا خالی بود.

فقط این نسخه ٣.٥ اینچ تو عکسش انگار روش تاچ اسکرین نیست،
                      درسته؟
                      به هر حال خیلی ممنون!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
                        خسته نباشید!
                        عالی شد!
                        مخصوصا ماژول های نسخه 3.5 اینچ و 3.2 اینچ جدید! :wow:
                        جای اینا واقعا خالی بود.

فقط این نسخه ٣.٥ اینچ تو عکسش انگار روش تاچ اسکرین نیست،
                        درسته؟
                        به هر حال خیلی ممنون!
                        نه 3.5 اینچ ها فعلا بدون تاچ هستند. اینها یک نمایشگر خاص و خیلی با کیفیت هستند ولی فعلا نتونستیم براش تاچ مناسب پیدا کنیم.
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

در مورد STM32ها که اصلا جالب نبود. نمایشگرها هم من انتظار نمایشگرهای کوچیکتر موبایل رو داشتم مثل همون چیزی که قبلا گفته بودم. از اینا هم زیاد راضی نیستم.
                          ولی ماژول L70 خیلی خوب بود. البته یه مقدار گرونه. اگه ارزونتر بشه عالیه. این L70 خیلی خوبه. بخاطر قیمتش میگم.

دیدگاه

به نظر من بخش ARM رو بهتره میکرو هاشو جدا کنید. یکم جدیدا شلوغ تر شده
                            مثلا ATMEL تو یه بخش و ST تو یه بخش و...

در ضمن، STM8 از خانواده ARM نیست.
                            اگه بشه جاش رو تغییر بدین بهتره.

دیدگاه

با سلام
                              من هم با نظر جناب Rohalamin در مورد stm32 کاملا موافق هستم دلایل:
                              1-از رنج میکرو ها با قابلیت کمتر و توان پردازشی مطلوب یعنی خانواده stm32f100,stm32f101,stm32f102 و مخصوصا stm32f100 خبری نیست

2-دقیقا همان میکرو هایی که رقبا دارند وارد شده یک مثال ساده برای شما میزنم:stm32f103c8t6 میکرو خوب با قیمت مناسب هست اما 64 کیلو حافظه داره و برای خیلی از کار های سنگینی که من تا به حال باهاش کردم 20 کیلو هم پر نشده پس چرا سراغ stm32f103c4t6 مثلا نرویم که ارزان تر هست. ؟

3-من فکر میکنم جناب بلورچیان هدف stm را میکرو های با توان پردازشی و i/o زیاد انتخاب کردند اما دراین رنج زیاد الان بچه ها کار نمیکنند و بیشتر دنبال میکرو هایی هستند تا جایگزین avr های خسته با قیمت های مشابه یا حتی پایین تر بکنند.

4-من پیشنهاد میدم یک نظر سنجی جداگانه برای این میکرو ها توی انجمن بگذارید و بعد وارد کنید

با تشکر

دیدگاه

درسته. میکرو های ضعیف و ارزون باید باشن.
                                ولی این دلیل بر این نیست که وجود میکرو های قوی تر در فروشگاه بیهوده و بی فایده باشه.
                                بالاخره خیلی ها آرم رو به خاطر قدرت پردازشی مناسبش انتخاب کردن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X