اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط PouYa007
    کارش چیه؟
    دوستمون ماژولی که بنده معرفی کردم رو پرسیدن
    مدار باتری بک پ 12 ولته که علاوه بر سوئیچ بلافاصله از پاور به باتری، باتری شارژر هم داره واسه باتری های سیلد اسید. یه جور UPS برای 12 ولته با این تفاوت که میشه برای میکروکنترولر هم استفاده کرد بدون اینکه ریست بشه

نوشته اصلی توسط Homayon
    ماژول خیلی خوبیه
    اتفاقا من هم خیلی خیلی به این ماژول نیاز دارم ولی فکر نکنم با این قیمت بالا بشه تو ایران راحت فروخت
    بله، درسته، اما مطمئنا اگه ساخته بشه خیلی خیلی خیلی ارزونتر از این قیمت خواهد بود. چیز خاصی نداره، تو شماتیک و عکسش نگاه کنین میبینین. فقط یه متخصص میخواد واسه کپی ازش...
    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

تولید این ماژولها به صرفه نیست. فکر نکنم مشتری زیادی داشته باشه.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
        تولید این ماژولها به صرفه نیست. فکر نکنم مشتری زیادی داشته باشه.
        سلام
        اتفاقا خیلی مشتری داره، از بین افرادی که من تو این 2 روز باهاشون صحبت کردم حداقل 10 نفرشون دنبالش هستن!!!
        ببخشید که این پرسشم بی ارتباط با تاپیکه:
        شما راهی واسه رفع این مشکل سراغ دارید؟ نمونه مشابهی دارید برای این مدار؟ اگه هست بفرمائید تا ما از روی اون بسازیم.
        ممنون
        تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
          سلام
          اتفاقا خیلی مشتری داره، از بین افرادی که من تو این 2 روز باهاشون صحبت کردم حداقل 10 نفرشون دنبالش هستن!!!
          ببخشید که این پرسشم بی ارتباط با تاپیکه:
          شما راهی واسه رفع این مشکل سراغ دارید؟ نمونه مشابهی دارید برای این مدار؟ اگه هست بفرمائید تا ما از روی اون بسازیم.
          ممنون
          بله. صراحی این مدار از صفر.
          پیچیده نیست که!!.
          با یه دونه TINY13 میشه شارژر خیلی کاملی ساخت که تمام نکات شارژ رو رعایت بکنه. و حتی تکنیک های نگهداری باطری رو هم اجرا بکنه.
          دو تا ماسفت هم دونه ای 600 تومنه. خرج این مدار زیر 6 هزار تومنه با PCB . البته روی تعداد بالای 150دویست تا.
          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام
            الان چند روزه که میگذره کسی جواب نمیده!!!!!؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط R1001
              سلام
              الان چند روزه که میگذره کسی جواب نمیده!!!!!؟ :question:
              آخه شما فقط در اینجا می تونید پیشنهاد بدید نه اینکه هرچی گفتید را برای شما بیارن!!!

البته اگر شما تعداد زیادی می خواهید شاید براتون بیارن.

البته اگر بری بازار می تونی سفارش هم بدی و براتون بیارن البته اونم همه جا نیست باید پرس و جو کنی.
              دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
              وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
              او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

آقای بلورچیان !
                یک سئوال داشتم. این میکروسکوپ های دیجیتال که داخل فروشگاه دارین تاخیر بین حرکت و نمایش روی صفحه دارن یا نه و اگه دارن این تاخیر چقدر هست. جوری هست که آدم راحت بتونه کارش را با میکروسکوپ انجام بده یا نه؟
                در ضمن می خواستم خواهش کنم که راجع به محصولاتتون توضیحات و عکس های بیشتری بزارین و به توضیحات مختصر یا توضیحات کلی که همه جا از دیتاشیت یا یوزرمنوآل بر می دارن و کپی می کنن اکتفا نکنید.
                من تا حالا چند تا پیشنهاد و چند تا انتقاد کردم که متاسفانه متاسفانه متاسفانه اصلا توجهی بهش نشد. من این پیشنهادات و یا انتقادات را صرفا جهت بهتر شدن و ارتقا کیفیت دادم و لا غیر.
                در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                  من تا حالا چند تا پیشنهاد و چند تا انتقاد کردم که متاسفانه متاسفانه متاسفانه اصلا توجهی بهش نشد. من این پیشنهادات و یا انتقادات را صرفا جهت بهتر شدن و ارتقا کیفیت دادم و لا غیر.
                  سلام
                  داداش هرچی پیشنهاد داری بده، عیبی نداره، اما [glow=red,2,300]انتقاد [/glow]نه خواهشا... من هرجا [glow=red,2,300]انتقاد [/glow]کردم به خاطر من تاپیک بالکل قفل شد دیگران هم نتونستن حرفاشونو ادامه بدن، واسه همین الان هرجا میخوام چیزی بنویسم جوانب احتیاط رو رعایت میکنم البته الان این تاپیک هم احتمال قفلش هستا، گفتم که اگه قفل شد دلیلش رو دونسته باشین
                  موفق باشید
                  تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
                    سلام
                    داداش هرچی پیشنهاد داری بده، عیبی نداره، اما [glow=red,2,300]انتقاد [/glow]نه خواهشا... من هرجا [glow=red,2,300]انتقاد [/glow]کردم به خاطر من تاپیک بالکل قفل شد دیگران هم نتونستن حرفاشونو ادامه بدن، واسه همین الان هرجا میخوام چیزی بنویسم جوانب احتیاط رو رعایت میکنم البته الان این تاپیک هم احتمال قفلش هستا، گفتم که اگه قفل شد دلیلش رو دونسته باشین
                    موفق باشید
                    یعنی شما میگی هر جا که خواستیم تاپیکی قفل بشه انتقاد کنیم. عجب !!!! به اینش فکر نکرده بودم.
                    شوخی کردم. اتفاقا من خیلی انتقاد کرد ولی هیج جا قفل نشد. یا انتقادپذیری خیلی بالاست یا اصلا نمی خونن یا قفلشون خراب شده و کار نمی کنه. ولی من فکر کنم اولی درست تر باشه.

راستی میتونم به جای صلوات دست بزنم. ؟؟؟
                    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام

من برای رزبری پای یه میکروفون نیاز دارم و تا اونجا که میدونم برای میکروفون نیاز به کارت صدا هست که پای نداره.

اگر یه چیزی مثل این بخوام میشه بیارین؟

http://www.adafruit.com/product/1475
                      The real measure of your wealth is how much you’d be worth if you lost all your money

دیدگاه

به نظر من بهتره که قسمتی که اندازه ماژول های LCD نوشته شده رو کامل تر کنید.
                        الان فقط اندازه سوراخ تا سوراخ و طول و عرض هست.
                        مثلا فاصله LCD از هر طرف تا لبه و اندازه خود پنل و اندازه قسمت قابل دیدن پنل و... رو اگه اضافه کنید خیلی خوب میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                          آقای بلورچیان !
                          یک سئوال داشتم. این میکروسکوپ های دیجیتال که داخل فروشگاه دارین تاخیر بین حرکت و نمایش روی صفحه دارن یا نه و اگه دارن این تاخیر چقدر هست. جوری هست که آدم راحت بتونه کارش را با میکروسکوپ انجام بده یا نه؟
                          در ضمن می خواستم خواهش کنم که راجع به محصولاتتون توضیحات و عکس های بیشتری بزارین و به توضیحات مختصر یا توضیحات کلی که همه جا از دیتاشیت یا یوزرمنوآل بر می دارن و کپی می کنن اکتفا نکنید.
                          میکروسکپ تاخیر قابل توجهی نداره. شما به خوبی میتونید باهاش کار کنید.
                          در مورد توضیحات و ... بودنش خوب هست بر منکرش لعنت ولی قبول کنید که شما خودتون باید بگردید ! ما تولید کننده این قطعات و ماژول ها که نیستیم وقتی خود تولید کننده همینقدر اطلاعات گذاشته دیگه ما وظیفه ای بیشتر از اون که نداریم ! یک ماژول 6 سطر امکاناتش رو نوشتن تموم ! دیگه من بیام قصه بنویسم که اینجوری میشه کار کرد اونجا به درد میخوره اینجوری کنی اونجوری میشه فروشش رو بالا میبره و لی چرا باید از فروشگاه این انتظار رو داشته باشید؟ توضیح و قصه برای فروشگاه متفرقه هست نه فروشگاه تخصصی مهندسی .
                          در هر صورت حتما سعی خواهد شد.
                          ------------------------------------------

یک مورد دیگه طی 2 هفته قبل بنا به تعویض کادر فروشگاه ما اختلالاتی در زمان ارسال سفارشات و از همه بدتر اشتباه شدن برخی قطعات داخل سفارشات بودیم. ضمن پوزش از همگی عزیزان قطعا از این هفته این مشکل حل میشه چون مشکلات قبل حل شده و آموزش های لازم داده شده.
                          ----------------------------------------
                          در مورد کیفیت بسته بندی هم باید اعلام کنم که قیمت یک کارتن خالی کوچیک بین 1000 تا 2000 تومن هست و پول پست هر روز داره گرونتر میشه و ما به دلایلی گرون نمیکنیمو از جیب داریم این پول رو میدیم.
                          از طرفی تنها فروشگاهی هستیم که میتونید خیلی چیزهارو 1 دونه 1 دونه خرید کنید ! و جمع آوریشون واقعا زمانبر و هزینه بر هست.
                          وقتی کل سفارش میشه 50 تومن و تعدا اقلام به 120 قلم هم میرسه !!! (یعنی از هر چی 1 دونه خرید کردن!) دیگه نباید انتظار داشت 2 ساعت جمع بشه و بهترین شکل همه قطعات یکی یکی بسته بشند و .....
                          ولی بنده قول افزایش کیفیت بسته بندی رو طی ماه آینده میدم. قوطی ها خاصی سفارش دادیم که از جنس کاغذ نیستند و حالت پلاستیکی دارند که نه پاره بشند و نه خیس و نه خم .... انشالا به زودی توضح خواهم داد

موفق باشید
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

یه سری نکاتی هست که فروشگاه شما به نسبت باقی فرووشگاه ها نداره
                            البته جسارت نباشه فقط یک پیشنهاد ساده است
                            قیمت های بعضی از قطعات بادکنکی بالا رفته یا اشتباهی خورده
                            من یکی از مشتریان این فروشگاه بودم اما مشکل زیاد دیدم مثلا ماژول هایی که ارسال میشه خیلی با کیفیت های مختلفی هستن
                            نمایندگی های مشهد از فروشگاه شما هر قیمتی که دلشون میخواد میدن مثلا یه جنس رو یه روز 9 تومن خریدم یه روز حدود 15- 16 تومن
                            تاخیر در ارسال خیلی شدید و محسوس هست
                            خیلی از قطعات هستند که فروشگاه شما ندارن
                            درکل بگم بهتره صفحه باقی فروشگاه هارو هم یه نگاهی بکنید و نکات خوبی که در اونها هست رو با خودتون مقایسه کنید
                            مدت هاست نیستم

دیدگاه

سلام
                              من یک مدت پیش یک سفارش دادم از فروشگاه که یکی از سفارشات هویه 40w مدل BEST-813 بود
                              من قبل سفارش از پشتیبانی آنلاین سوال کردم که آیا این هویه خوبه و چه فرقی با مدل 35 وات سرامیکی داره، گفتند هیچ فرقی ندارند
                              بعد سوال کردم نوکهای GOOT بخصوص نوک هویه SMD goot CS-20/30RT-SB ژاپنی بهش میخرو و ایشون گفتند اره بیشتر نوکها بهش میخوره
                              1- بعد رسیدن نوک هویه و بررسی اون دیدم حتی نوک 40 وات goot هم بهش نمیخوره، دهانش بزرگتره و نوک قوی میخوره (انگار هویه 60 واته!!! اما روش 40 وات نوشته oo: oo
                              2- این هویه اصلا با عکسش مطابقت نداره، چون تو عکس مدل ژاپنیش بود اما برای من چینی ارسال شد (طبق دوشاخه توی عکس) روی اونی که برام ارسال شده نوشته ساخت چین
                              3- وقتی هویه رو به برق زدم دیدم چه عالی فوری داغ میشه، اما بعد یکی دو دقیقه اینقد داغ شد که از 20 سانتی متری گرماش حس میشد و بدنه فلزیش سیاه شد، نوکش که هیچ (هیچ لحیمکاری باهاش انجام ندادم نوکش همون قسمت برای زدن سیم لحیم سیاه شد).
                              از ترس سوختن قطعات اصلا باهاش لحیم کاری نکردم
                              اول میخواستم مدل 35 وات سفارش بدم (که ای کاش میدادم) که وقتی پشتیبانی گفتند بیشتر نوکها بهش میخوره دیگه 35 وات بخاطر موجود نبودن نوکش تو شهرمون سفارش ندادم
                              حالا هم تو انباری گذاشتم و یک هویه 10 تومانی goot خرید که از best بهتره
                              هدف از این پست طرح شکایت و اینا نیست که بگم خسارت و ...
                              فقط خواستم اطلاع بدم بهتون، شاید اشتباهی ارسال شده یا کلا کالای بی کیفیتی باشه که از فروشگاه حذف کنید تا کسی مثل من به مشکل نخوره و ضرر نکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                                سلام
                                من یک مدت پیش یک سفارش دادم از فروشگاه که یکی از سفارشات هویه 40w مدل BEST-813 بود
                                من قبل سفارش از پشتیبانی آنلاین سوال کردم که آیا این هویه خوبه و چه فرقی با مدل 35 وات سرامیکی داره، گفتند هیچ فرقی ندارند
                                بعد سوال کردم نوکهای GOOT بخصوص نوک هویه SMD goot CS-20/30RT-SB ژاپنی بهش میخرو و ایشون گفتند اره بیشتر نوکها بهش میخوره
                                1- بعد رسیدن نوک هویه و بررسی اون دیدم حتی نوک 40 وات goot هم بهش نمیخوره، دهانش بزرگتره و نوک قوی میخوره (انگار هویه 60 واته!!! اما روش 40 وات نوشته oo: oo
                                2- این هویه اصلا با عکسش مطابقت نداره، چون تو عکس مدل ژاپنیش بود اما برای من چینی ارسال شد (طبق دوشاخه توی عکس) روی اونی که برام ارسال شده نوشته ساخت چین
                                3- وقتی هویه رو به برق زدم دیدم چه عالی فوری داغ میشه، اما بعد یکی دو دقیقه اینقد داغ شد که از 20 سانتی متری گرماش حس میشد و بدنه فلزیش سیاه شد، نوکش که هیچ (هیچ لحیمکاری باهاش انجام ندادم نوکش همون قسمت برای زدن سیم لحیم سیاه شد).
                                از ترس سوختن قطعات اصلا باهاش لحیم کاری نکردم
                                اول میخواستم مدل 35 وات سفارش بدم (که ای کاش میدادم) که وقتی پشتیبانی گفتند بیشتر نوکها بهش میخوره دیگه 35 وات بخاطر موجود نبودن نوکش تو شهرمون سفارش ندادم
                                حالا هم تو انباری گذاشتم و یک هویه 10 تومانی goot خرید که از best بهتره
                                هدف از این پست طرح شکایت و اینا نیست که بگم خسارت و ...
                                فقط خواستم اطلاع بدم بهتون، شاید اشتباهی ارسال شده یا کلا کالای بی کیفیتی باشه که از فروشگاه حذف کنید تا کسی مثل من به مشکل نخوره و ضرر نکنه
                                احتمالا پشتیبانی اشتباه متوجه شده ولی هویه گوت نوک گوت میخوره و همیه بست نوک بست ! این که دیگه مشخص هست.
                                شما هر سوالی رو نباید از پشتیبانی بپرسید ! اصلا شکل نوک هویه فوق معلوم هست که به هویه های معمولی نمیخوره ! بالای 5000 قطعه تو فروشگاه هست دیگه برای سوالات اینچنینی بهتره زیاد رو پشتیبانی حساب نکنید ! شاید بجز خودم کسی ریز اطلاعات تمام دستگاه ها و ابزارهارو ندونه. پشتیبانی برای مشکلات خرید و سوالات فنی در مورد تولیداتمون هست. مگر شرکت گوت خوش پشتیبانی فنی داره که ما داشته باشیم؟
                                سعی میکنیم که همیشه آموزش بدیم به پرسنل که اطلاعات کافی داشته باشند ولی واقعا از بس تنوع جنس بالاست من خودمم اشتباه میکنم.
                                مارک best اصلا مدل ژاپنی نداره که! کلا چینی هست و عکس هم دقیقا همین مورد هست. کجای عکس و توضیح گفتیم ژاپنی آخه !!

بهتره دوستان تو خرید دقت کنند وگرنه بعدا الکی دلخوری پیش میاد.
                                باز موردی بود از طریق ایمیل به فروشگاه اطلاع بدید.
                                متشکرم
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X