اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

جناب بلورچیان، اسکوپ DS-1054Z ریگول رو میتونین وارد کنین؟ قیمتش 400 دلار هست.
    طبق تحقیقاتی که من کردم یه اسکوپ فوق العادست تو این رنج قیمتی.قول میدم 100 تا هم وارد کنید 1 سال نشده کلش فروش بره.فقط یک شرکت تو ایران داره.اونم به قیمت خون باباش میده.
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

با سلام
      چرا قیمت اکثر قطعات صفر شده
      یا کلا حذف شدن
      .
      ایا قراره در اینده نزدیک و قبل از سال میلادی تامین بشن؟
      یا همین روند ادامه داره؟
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali
        طبق تحقیقاتی که من کردم یه اسکوپ فوق العادست تو این رنج قیمتی.قول میدم 100 تا هم وارد کنید 1 سال نشده کلش فروش بره.فقط یک شرکت تو ایران داره.اونم به قیمت خون باباش میده.
        رفیق حداقل یه حساب سر انگستی بکنی هم بد نیستاااااااا

400قیمت خودش + 15 درصد حواله + 53 درصد گمرک چیزی دورویر 672دلار ناقابل میشه که 100 عدد اون میشه 67200 دلار که با دلار مرحع 3000تومنی [glow=red,2,300]میشه دویست میلیون تومان ناقابل [/glow]

توی ایران هم که هر شرکتی اسیلوسکوپ میفروشه فک نکنم توی هر ماه بالای 2 تا اسکوپ بفروشه که همه اونا هم زیر 1.5 تومن هست شما چه تضمینی میدی که توی یکسال این 200 میلیون + خواب سرمایه برگشت بخوره

دیدگاه

دوست من،واردات مگه با ارز دولتی نیست؟ ضمن اینکه اون شرکتهای که فروش کم دارن علتش اینه که دارن یه سری مدلهای میارن که همه شبیه به همن.یعنی 10 تا شرکت فقط دارن چند تا مدل خاص میدن.قیمت اگه زیر 2 میلیون باشه من مطمینم که هیچکسی سراغ برند و مدل دیگه نمیره.با توجه به خصوصیات این محصول.اون 100 عدد که من گفتم مثال بود.منظور من تعداد بالا بون.حالا 100 تا نه 10 تا.10 تا که فقط بچه های همین سایت میخرن.شما دانشگاه ها و مراکز علمی تحقیقاتی رو هم حساب کن.شما اصلا یه تاپیک بزنید و اعلام پیش فروش کنین.بر حسب اون تعداد وارد کنید.
          گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

اگه اسکوپ خوبی باشه ، منم دارم برای چند ماه دیگه کارگاهم رو تجهیز می کنم ، منم می خرم (اگه واقعا اسکوپ خوبی باشه و قیمتش هم مناسب تموم بشه )
            شما اصلا یه تاپیک بزنید و اعلام پیش فروش کنین.بر حسب اون تعداد وارد کنید.
            پیشنهاد خوبیه ، البته برای محکم کاری می تونید مبلغی رو پیش پرداخت بگیرید .
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ™AG
              اگه اسکوپ خوبی باشه ، منم دارم برای چند ماه دیگه کارگاهم رو تجهیز می کنم ، منم می خرم (اگه واقعا اسکوپ خوبی باشه و قیمتش هم مناسب تموم بشه )پیشنهاد خوبیه ، البته برای محکم کاری می تونید مبلغی رو پیش پرداخت بگیرید .
              دوست عزیز.من چند وقته دارم تحقیق میکنم.تو این رنج قیمت بهتر از این ندیدم.این اسکوپ قابلیت ابدیت به 100 مگا هرتز رو داره.برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید با شرکت شاهکار الکترونیک تا از جزعیات این محصول مطلع شین.
              منظور من از پیش فروش همین بود دیگه.نصف مبلغ قبل از خرید و الباقی بعد از تحویل.به شرط اینکه نره واسه 2 ماه بعد.

دیدگاه

سلام
                ببخشید یه هو میپرم وسط بحث
                کسی جدیدا glcd 128*64 با بک لایت آبی سفارش داده؟
                من یه دونه سفارش دادم اصلا کار نمیکنه!!
                واسه یکی از رفیقام هم که سفارش داده بود همینجوری بود
                وقتی که پشت lcd رو یکم فشار میدم بکلایت روشن میشه و دوباره خاموش میشه!
                مشکل از چی میتونه باشه؟

دیدگاه

سلام
                  اقای بلورچیان والا من یکی دیگه از دست این تبلیغات هایی که رو در و دیوار میبینم خسته شدم
                  دیگه اینجا هم میاییم باید تبلیغات ببینیم
                  اون برد مزخرف پازچ الان هم شخصی به اسم **** به مدیران هم گذارش میدیم کسی پاسخ گو نیست
                  واقعا اگر نمیشه کنترلش کرد بگید خودمون یه فکری براش کنیم
                  باتشکر :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو صادق
                    سلام
                    اقای بلورچیان والا من یکی دیگه از دست این تبلیغات هایی که رو در و دیوار میبینم خسته شدم
                    دیگه اینجا هم میاییم باید تبلیغات ببینیم
                    اون برد مزخرف پازچ الان هم شخصی به اسم **** به مدیران هم گذارش میدیم کسی پاسخ گو نیست
                    واقعا اگر نمیشه کنترلش کرد بگید خودمون یه فکری براش کنیم
                    باتشکر :angry:
                    والا چند بار این پست رو خوتدم ولی اصلا منظور رو متوجه نشدم
                    واضح تر بگین !!!

دیدگاه

باسلام
                      می خواستم درخواست اضافه کردن چند نوع میکرو کنترلر armرو بدم
                      میکروهای ساخت شرکت stmمیکرو های خیلی خوبی است.
                      مثلا مدلstm32f429
                      بنده خودم 2 تا نیاز دارم
                      جزو خانواده cortexm4هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده ............®TJ Co
                        والا چند بار این پست رو خوتدم ولی اصلا منظور رو متوجه نشدم
                        واضح تر بگین !!!
                        منم همینطور
                        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

وسط صفحه اصلی فروشگاه نوشتین "محصولات پر طرفدار".

خوب معلومه که توش محصولات پر طرفدار هست!

ولی به محض اینکه یه محصول جدید اضافه شده، مثلا شیلد درایور CNC یا اون دانگل HDMI ،یهو پر طرفدار شده و رفته تو اون لیست!

من که نمیدونم. شاید برداشت من از "پر طرفدار" چیز دیگه ای هست. یا شایدم کلی مشتری اون محصول رو پیش خرید کردن. . . و تا اضافه شده، پر طرفدار شده.

بهتر نیست اسمش رو عوض کنین؟؟ چه میدونم. مثلا بذارین: محصولات پیشنهادی

یا بذارین: محصولاتی که ما میخوایم که شما بخرین.

:biggrin:
                          [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                          درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                            وسط صفحه اصلی فروشگاه نوشتین "محصولات پر طرفدار".

خوب معلومه که توش محصولات پر طرفدار هست!

ولی به محض اینکه یه محصول جدید اضافه شده، مثلا شیلد درایور CNC یا اون دانگل HDMI ،یهو پر طرفدار شده و رفته تو اون لیست!

من که نمیدونم. شاید برداشت من از "پر طرفدار" چیز دیگه ای هست. یا شایدم کلی مشتری اون محصول رو پیش خرید کردن. . . و تا اضافه شده، پر طرفدار شده.

بهتر نیست اسمش رو عوض کنین؟؟ چه میدونم. مثلا بذارین: محصولات پیشنهادی

یا بذارین: محصولاتی که ما میخوایم که شما بخرین.

:biggrin:
                            شاید منظور اینه که در کل این محصولات پرطرفداره نه این که پرطرفدار بودن مختص همین فروشگاه باشه

دیدگاه

درخواست برای وارداتش زیاد بوده و همین که آوردیم وارد اون لیست پرطرفدار شده
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                فعلا نه
                                اگر بخواهند میشه ولی فعلا نمیخوان
                                از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                                --------------------------------------------------------
                                تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                                --------------------------------------------------------
                                اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X